|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
nie mam pojęcia na ile nam kasa pozwoli, ale może pod koniec przyszłego roku
![]() Cytat:
dużo już jest superu nas czasem tak siedzi, ale rzadko, zazwyczaj jak się czymś bawi i próbuje to zmaskarować, to wtedy się tak kuli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do włosów, myję na leżąco i problem zaczyna się w momencie kładzenia (wcześniej lubiła leżeć, chlapać itp), polewam włoski ręką, myję delikatnie. Nie chodzi o to ze do oczu jej się leje bo w trakcie zabawy i jak już np siadzie i woda ścieka jej do włosów to jej to nie przeszkadza./ Na siedząco nie lubi, zaczyna płakac w momencie polania włosów wodą. Cytat:
Jestem już po drugiej i wypełaniam ankiete oceniająca firmę
|
|
#3633 |
|
Lurker ;)
|
Ku
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do emocji jeszcze - wszystko w normie, chyba wszystkie dzieci z wątku tak mają? Inna sprawa, że ja nigdy nie mówię "nic się nie stało" |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co do przytulania to Domcia też zrobiła się bardziej miluśna Wczoraj na przykład po przebudzeniu najpierw się przytulała, a potem położyła głowę obok mojej głowy i przez pół godziny miziała mnie po włosach ![]() Co do mówienia to też niestety jesteśmy daleko w tyle, ale jeszcze staram się nie martwić. Lady gratuluję przespanej nocy i po cichu zazdroszczę
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak często myjecie wogóle głowę?? Ja myłam dwa razy w tygodniu ale zauważyłam lekką ciemieniuche i zaczęłam myć co dwa dni.
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny NA SZYBKO !!!nokia lumia 520...czy samsung galaxy core????..
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
A moja A. tak się bidna spłakała, ze az usnęła. Musiałam odkurzyć mieszkanie no nie dało rady, bo juz na dywan nie mogłam patrzeć a ona się boi.. no ale niestety same jestesmy i nie ma kto się nią zająć w tym czasie;/ esz;/
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie pomogę, nie znam się
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Neti ja mam lumie 625 i koooocham!!!
Deli moj tez sie przerazliwie boi odkurzacza Ide oracowac juz ehhhh Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czyli?Cytat:
a propo ankiet.... rodzice mieli do wypelnienia ankiety nt. pracy szkoly.. i jak jeden rodzic jak odpowiedzial na pytanie - Co zmienilbys w pracy szkoly? (czy cos w ten desen...) -wyglad nauczycieli!!! ![]() niektorym to juz sie calkiem w doopach poprzewracalo Szajka - po konsultacjach z klasa padlo jednak na korale + zyczenia ![]() Cytat:
nie znam sie |
|||||
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() nadrobiłam sumiennie ale na pocytowanie Kuba mi już nie pozwoli ![]() znów idziemy na dworek, pogoda piękna
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny....zobaczcie.. .. http://www.supermamy.pl/kozetka/3940...l#galleryimage
|
#3646 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A probowalas ja jakos oswoic z odkurzaczem? Tocha bala sie odkurzacza jak byla mlodsza, z czasem zaczelam ja z nim oswajac. Podchodzila jak byl wylaczony, dotykala sobie itp teraz nie ma problemu gdy odkurzam. I przed Katarkiem tez nie ucieka
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=litllesweetangel;
A probowalas ja jakos oswoic z odkurzaczem? Tocha bala sie odkurzacza jak byla mlodsza, z czasem zaczelam ja z nim oswajac. Podchodzila jak byl wylaczony, dotykala sobie itp teraz nie ma problemu gdy odkurzam. I przed Katarkiem tez nie ucieka [/QUOTE]tak, ale nadal sie boi;/
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Wtajemniczenie
|
pstryczku, Ultra dziękuję za pomysły
insolito powiem Ci, że jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi czy się garbi. muszę podpatrzeć. a domek zapowiada się bosko zazdroszczę Wam w ogóle (ellmi, Deli) tych domków może kiedyś..little ja dwa razy połknęłam kulkę ![]() Ifwka ja myję głowę codziennie, no ale u nas włosy to wiesz ![]() neti samsung ![]() Deli oj biedna Amelka od zawsze się tak boi?
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Deli u mnie tak samo było, Dawid bał się odkurzacza, miksera, wszystkiego, oprócz suszarki. Brałam na ręce przy włączonym, dawałam do macania wyłączony.
Teraz też beczy jak odkurzacz chodzi, ale dlatego, że on chce odkurzac ![]() |
|
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja dziś byłam w pracy do 16. Potem przyjechałam do domu, zjadłam obiad i na plac zabaw z Darią. Zaraz będę ją kapać. Marsi , sprawdzałam te pilniki i nie mamy ich. Ale dziś w nocy mamy dostawę więc jak przyjdą to jutro Ci od razu odłożę ![]() Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dot. torebki ![]() Dobrze że byłyście szczere. Ja na zdjęciu nie widzę czy torbeka jest dobrej jakości czy nie ![]() Nie kupię jej i jednak nie będę kupować na all. Poszukam gdzieś w sklepie. Przynajmniej będę mogła pomacać Cytat:
brawo za nowe słówka Cytat:
Cytat:
elllmi , ZDRÓWKA Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
ahahah super!!! nie no ja już próbowałam wszystkiego chyba, no ale czasem musze juz odkurzyc. Poza tym Amelka to jest strachliwa, teraz mniej, ale jednak boi sie odkurzacza, suszarki i zwykłego miksera bo robota juz np nie;p
|
|
#3654 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
samsung, nokie kiedyś były dobre a teraz opinie kiepściuchne Cytat:
![]() olej, minie, Agatka się tak bała olej w sensie - nie przejmuj się, to czasowe ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() neti kiedyś lubiłam nokie ale potem miałam Nokie 500 i strasznie się zraziłam, od kolegi, który prowadzi sklep z telefonami wiem, że dotykówki Nokii nie są rewelacyjne ![]() Iwfka ja myję włosy codziennie i mój Kuba też do wrażliwców należy. Myć główki nie lubi, najbardziej spłukiwania, chyba go w oczka szczypie :/ ahaaa dwa pytania odnośnie włosów mam ![]() 1 - co sądzicie o szamponach/odżywkach Aussie (chyba tak się to pisze)? Widziałam ostatnio w Rossie i zastanawiałam się, czy warto zakupić ![]() 2 - czym myjecie włoski dzieciom? |
|||
|
|
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
Nancy, myję szamponem Mixa Baby, też w rossie, kilkanaście złotych ale na kilka mcy mam. Aussie podobno dobre, tak kojarzę?
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczornie. U nas jakos leci. Przyszla reszta badan z Rabki, sa w normie..takze super. Bylysmy na majowce dzis. Tak naprawde to na balkonie ale do kosciola mamy doslownie 20metrow.. Wiec wszystkie msze i inne koscielne rzeczy slyszymy w domu
Wlasnie przypadkowo natrafilam na stronke dziewczynki chorej na mukowiscydoze. Weszlam na strone tylko dlatego ze ma takie samo nazwisko jak moja pierwsza, wielka milosc. I kurde patrze na zdjecia i co widze.. Wlasnie jego.. Nie moge sie pozbierac, zawsze bardzo przezywam takie rzeczy, a jesli dotyczy to kogos, kogo znam to juz wogle.. Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem ze za pierona nie wroce juz na androida, kocham windows phone a po akktualizacji systemu na 8.1 to juz w ogole rewelka.
Wkurzylam sie na t.:/ Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szaja a ten Mixa Baby szczypie w oczy? |
||
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46331802]Nancy, myję szamponem Mixa Baby, też w rossie, kilkanaście złotych ale na kilka mcy mam. ?[/QUOTE]
Ja też Zuzce myję włosy tym szamponem. A co lepsze sama go zaczęłam używać ![]() ![]() My włoski moczymy i przecieramy myjką codziennie. A szamponem tak 2-3 razy w tygodniu. Zuzka się w wannie nie położy . Zdarzyło jej się z 5 razy, że sama z siebie się położyła. Jak się jej pytam to kręci głową na "nie", więc nie zmuszam. Co do odkurzacza. Zuzka najpierw się nie bała.,potem nie było możliwości włączenia przy niej. Potem był przełom i się nie bała. A teraz znowu się boi, ale biorę ją na ręce, przyzwyczaja sie do hałasu, daję odkurzać, w końcu sama go pcha i siada na niego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

U nas też powoli do przodu, w tym tygodniu zaczynają nam stawiać dach
Macie fotkę
super
tzn bez ktoregos z nas.... Stresuje sie bardzo
i wypełaniam ankiete oceniająca firmę
22.05.2008
14.08.2011
Wczoraj na przykład po przebudzeniu najpierw się przytulała, a potem położyła głowę obok mojej głowy i przez pół godziny miziała mnie po włosach 

czyli?