|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
a i tak zobaczysz,że wszystko jest ok i na usg lekarz Ci pokaże jak dzidzia bryka jak mała motorynka Cytat:
Dlatego ja już się nie przejmuje,że moje dziecko być może nie będzie miało wózka za 1500 zł tylko jak gorzej nam pójdzie to taki sam ale używany,ważne,że będzie miało w ogóle ![]() Niestabilna, ja jak dojrzałam do tego,że chcę Tż przy porodzie chyba to zaczął boleć mnie fakt,że przy tym całym stresie,gdzie będą tylko skurcze z małym rozwarciem to nie będzie mógł być przy mnie... No chyba,że to będzie w dzień to może i pozwolą...
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-05-06 o 18:54 |
||
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
A na pewno u was nie może byc partner od samego poczatku? Dziwne. U nas wrecz kładą nacisk na to żeby byl wlasnie od początku do końca a nie ze przyjdzie sobie na finisz i pęka z dumy bo był przy porodzie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakąś głupawkę mam dzisiaj z Tż,dobrze nam robi jeden dzień przerwy od siebie jak w pracy siedzi do 22 ![]() Napisałam do niego "mój knurze " a on do mnie,że jak on knur to ja maciorka jestem a nasze małe to prosiaczek... I że powinniśmy się nazywać Państwo Knurowie... U nas coś całe życie toczy się w okół świnek,bo kilka dni przed zapłodnieniem wracając z kina walnęliśmy w warchlaczka,cały przód rozwalony ale teraz się z tego śmiejemy jakby było z czego
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Ładnie macie ![]() Kto dodawał tutaj zdjecia brzuszków na dniach ? przyznac sie ![]() Weszłam specjalnie na kompa zdjecia pooglądać i nie moge ich znaleźć ![]() Poprosze powtórkę albo chociaz nicki kto co dawał i gdzie
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze nie ma no
|
#1357 |
|
Rozeznanie
|
Meta cieszę się sama do siebie, że u Ciebie już lepiej...
A co do pracy za granicą to moja babcia mieszka w Berlinie jakieś 20lat i niedawno ściągnęła do siebie mojego Tatę... On niemiecki zna ale trochę, bardziej rozumie niż umie powiedzieć i Niemcy skierowali Go do szkoły dla obcokrajowców i dali Mu narazie socjal bo ma dziecko na utrzymaniu a jak skończy i zda egzamin to od razu pracę dostaje... Ale On chciał od razu do pracy a Oni Go sami odesłali... Także nie ma źle... A ja mam już ze 2h kolkę chyba bo w okolicy żołądka łapie mnie ból jak się ruszam i jak mocniej oddycham... Myślałam że z głodu bo byliśmy od 12 na ogrodzie i jadłam ciastka tylko ale zjadłam obiad i dalej... A i gratuluję wszystkim Mamusiom... |
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piekne brzuszyska Tak piekne jak mój
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Mój post 1178
odnalazłam go na stronie 40 tak gdzieś w połowie
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec wziełam go nieco z obroty i cos tam go uczyłam, a teraz samemu jakos mu to idzie, nie jest perfekt, gramatyka kula, ale najwazniejsze ze w robocie sie rozumieja ![]() A ja na kursie byłam 4 godziny bo mnie kobieta wygoniła, bo stwierdziła, że wszystko umiem, a ja tak chciałam zrobic kurs i nie wyszło
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
dziecię poszło spac , a ja ode czytać
![]() ogólnei dziś jestem zmęczona bo moje kochane maleństwo postanowiło miec dzien z rykiem :d czyli jak nigdy , płacz o wszytko , nawet o to ze sie musi kąpać co oczywiście uwielbi asasasasaaaaaaaaa no ale jak kazdy , ma chyba po prostu zły dzień
|
|
|
|
#1362 |
|
Rozeznanie
|
Aha... I która chętna żeby zrypę dostać?? Kto wczoraj wspomniał o grze 2048? Ściągnęłam z ciekawości i jak załapałam o co chodzi to nie mogę się oderwać...
|
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46329958]Też sobie pozwoliłam poczytać...
Kleszcze, nożyczki... jessuuu... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzanet też trochę jestem przerażona jak teraz czytałam,ale nacięcia się nie czuję, bo nacinają w skurczu, gorzej te kleszcze, bo ja się bałam o moją niunię.... A tak poza tym to żyję, jestem z Wami, wiec co tam damy radę, nie? Ekaterina ![]() Meta pewnie,ze warto, dziecko dla kobiety jest największą wartością. A TŻ zawsze taki żartowniś, jeszcze jak go raz o wodę poprosiłam to mówi do mnie: proszę, rocznik bieżący, a wszyscy w śmiech, tylko, że mi wtedy do śmiechu nie było;p Mistic no jak dzisiaj z tym synkiem przeczytałam to też się śmiałam .---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
No u nas tak niestety, dopieronkjak byłam nan porodówce.... Bez sensu to... |
||||
|
|
|
#1364 |
|
Rozeznanie
|
no w to to się na pewno zmieszczę
i powiem Ci że to nie taki głupi pomysł...postaram się wrzucić Wam zdjęcia mojego brzuszka i muszę napisać sprostowanie... mój mąż mnie wczoraj zmierzył i chyba mu coś się pomyliło, bo ja dziś się zmierzyłam i wyszło mi 122cm,![]() uwaga próba.....
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie z ciebie to juz starszaczek jest ![]() Fajne ciuszki ![]() Też zaraz pokaze cos swojego
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym,że u mnie lepiej to na razie nie ma co się zbytnio cieszyć,co by nie zapeszać ![]() Cytat:
To chyba was w tym szpitalu miło wspominają ale lepiej jak facet podchodzi do tego na luzie a nie panikuje gorzej niż sama rodząca Po to ma być na porodówce żeby nas wspierać i żebyśmy się źle tam nie czuły ![]() Paulina Darek, ale Ty urosłaś już,no no A ciuszki śliczne
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-05-06 o 20:07 |
||
|
|
|
#1367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
a oto co wychaczyła dzis moja sis z polskim lumpie - z metkami nówki i ceny mniejsze a nie te co na metkach w euro
|
#1369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Agnes sliczny ten kombinezon
ja rodziłam w pazdierniku i jedyne co młody miał to taka polarkową krówke i spokojnie wystarczyło choć znajac nasza pogode ostatnio i jej dziwne zapędy to w sumei moze sie przydac ![]() Aisa84 kolezanka pewnei zrozumie to ze odmówiłaś, jednak w kazej chwili w sierpniu mozesz urodzic wiec dla mnei byłoby w ogóle nietaktem proponowac zwalenie sie na chate w takim czasie...ostatnie przygotowania itd co do imienia to ma si epodobac przede wszytkim wam i w ogóle zawsze rozwala mnei to pytanie jak na imie i potem komentarz, powinno sie przyjac do wiadomosci i tyle...a nie setki porad i mundrości życiowych... Tyminiia gratuluję córki Golgie kciuki za wizyte Monika fajna sypialnia no i kawałek brzuszka super cześc pierwsza napisana, lece pisac to co pocytowałam ![]() jezuuuuuu zanim przeczytałam to wy juz zdązyłyscie naskrobac ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
poród oczywiscie ze poczytam, nawet odszukam swój i tez dziewczyna wkleje ![]() Cytat:
ja tez fryzjera juz długoooo nie widziałam, a kosmetyczki tez, sama se robie bo ja nie moge lezec na plecach a gdzie nei ide na brwi to kłasc mi sie kaza i mnei duzi wiec raz na jakis czas sama sie robię ![]() Cytat:
i powinni cie potraktowac odpowiednia dobrze. ja tym razem do gina chodze z medicoveru, wybrałam sobie takiego co mi pasuje i trafiłam na super babkę, naprawde powiem ci z elepiej niz ni ejedna wizyta za którą płaciłam krocie i korzystam bo w koncu płace to chce z tego korzystac aaa w 1 ciazy łaziłam do 3 ginów od poczatku i dopiero po 12 tyg zdecydowałam sie na prowadzacego ![]() nikt ni ebedzie robił ci problemu ze w połowie ciazy sie zjawiłaś, zawsze lekarza mozna zmienic czy iśc na konsultacje |
|||
|
|
|
#1370 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] Cytat:
a stossujesz cos na hemoroidy? Cytat:
Cytat:
świetnie si eto czytam widać z emacie dobre poczucie humoru i to sie chwali ![]() u nas czasem tez wesoło Cytat:
ale juz doczytałam ze znalazłaś ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
teraz trzymam kciuki za reszte wizyt i czekam na relację
|
|||||||
|
|
|
#1371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Gadam na bratową że przegrzewa swoje dziecko a sama pewnie nie będę lepsza |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przypasował mi facet na nfz (w sumie facecik,bo ma z 30 lat) a nie baba,która nie dość,że wygląda jak wiedźma to jeszcze nawet prywatnie traktowała mnie jak gówniarę i NIC mi nie mówiła. Byle odwalić wizytę i tyle a inne siedziały u niej 40 minut a ja niecałe 10
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa. U mnie brzuszek wyglada jak pilka, przytylam moze 2-3 kg, ale nic w biodrach. Boje sie, ze jak nic mi nie przybedzie to czekac mnie bedzie cesarka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze mozna czyms okryć, a jak sie nie wykorzysta to opchnac dalej
|
|
#1376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w tych paczkach co kupilam tez jest pelno rzeczy na krótki rękaw i nogawki i pewnie mi sie to nie przyda ale sa tak slodkie ze chyba zostawie je jeszcze zeby popatrzec na nie z tż przjżeliśmy to co dziś przyszło i był w szoku że takie piękne te ubranka i że na prawde nie opłaca sie kupowac nowych ciuszków , wiadomo kilka sztuk można a możńa tez i cale jak sie ma kase ale po co Słuchajcie laski jutro moze bede miala chwile czasu to porobie doty tego co juz mam no i obiecane zdjecia ciuszkow po tż ![]() kiedys to bylo wstyd kupowac w lumpeksach i dostawac uzywane ciuszki dla pierwszego dziecka teraz zmuszaja do tego czasy.
Zosieńka jest już z nami nasz skarb nasz kawałek nieba Edytowane przez ZygaEffka Czas edycji: 2014-05-06 o 20:29 |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Metuś z TŻ lepiej? Podlinkuj bo znaleźć nie mogę... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do imion... tto u mnie w rodzinie uslyszalam przy stole wielkanocnym "Justus?! Leeeee nie-e, no co Ty, dlaczego Justus"
A ja chce Justus bo moja siostra to Justyna. I w ogóle jak zobaczyłam to imie to innych juz nie brałam pod uwagę, po prostu sie zakochałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamusie wrześniowe'14
Moje dziecko z dnia nadzień kopie co raz mocniej Ma to plusy i minusy ![]() Witamy się w 21tc
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

a i tak zobaczysz,że wszystko jest ok i na usg lekarz Ci pokaże jak dzidzia bryka jak mała motorynka

Dlatego ja już się nie przejmuje,że moje dziecko być może nie będzie miało wózka za 1500 zł tylko jak gorzej nam pójdzie to taki sam ale używany,ważne,że będzie miało w ogóle
No chyba,że to będzie w dzień to może i pozwolą...

" a on do mnie,że jak on knur to ja maciorka jestem a nasze małe to prosiaczek... 

i powiem Ci że to nie taki głupi pomysł...
ja się chyba kurfa wykończę . Na pocieszenie poszłam sobie do rossmana i zostawiłam tam 50 złoty ... teraz mam wyrzuty sumienia ale co se nakupowałam lakierów do paznokcie to moje :d promocja -49% jest zajefajna , Polecam .
jestem głupia wiem ale przez te przeziebienia mam depreche w choooooojjjj !!!