![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele we Włocławku.
Cytat:
![]() Wczoraj zaczęliśmy nauki i ksiądz daje skierowania do poradni na Wojska Polskiego (nie wiem czy jest tam wymagane skierowania czy po prostu ksiądz tak robi). Niestety "nasz" ksiądz daje skierowania dopiero przy dostarczeniu większości dokumentów, czyli mniej niż trzy miesiące przed ślubem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
trzeba poświęcić jeden weekend od pt do ndz od 17-19.30 nieraz puszczają wcześniej i później trzeba się zapisać znowu na jeszcze jedne nauki i jest opcja że raz w sobotę od 9 do 15 albo można to rozłożyć na 3 razy, i płaci się 2x po 120 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-03-28 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Z tego co mówiła Pani w sekretariacie, to za nauki płaci się 60zł/osoba i za poradnie również 60zł/osoba. Wszystko jest płatne.
Miałam nadzieję, że te nauki trochę krócej będą trwać. . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieję, ze poradnia będzie darmowa, bo z tego co wiem powinna być. Ciekawe czy jak ma się skierowanie to też trzeba płacić ale pewnie tak
![]() My chodzimy na nauki do parafii, gdzie ślubujemy. Jest ogółem 5 spotkań, każde po godzinie, darmowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Też mieliśmy iść na nauki do parafii, ale okazało się, że trwałoby to chyba 5 tygodni, spotkania w każdą niedzielę i stwierdziliśmy z TŻ, że wolimy poświęcić jeden weekend na Wojska Polskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Te, na które chodzimy, też trwają 5 tygodni, co tydzień jedna godzina na dodatek 2 godz po ostatniej mszy. Mimo wszystko wybraliśmy nauki w tej parafii. Prowadzi je fajny ksiądz, nie przynudza. Dodatkowo mamy pretekst, żeby odwiedzić rodziców Tż,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
ja pisałam o poradni na wojska polskiego u mnie w parafii dostałam ulotke niestety nie robią w parafii za darmo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
W Wielkim Poście był kurs u św. Jana. Przez wszystkie niedziele, po mszy o 18. Za darmo.
Poradnia rodzinna przy Wojska Polskiego - dostałam informację, ze 60zl za osobę, i trzy terminy (od 9 do 13). Mam nadzieję, że jeden do wyboru. Czekam na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Witam,
wrócę do tematu lokalu na wesele we Włocławku, ponieważ tydzień temu mieliśmy wesele w Riverside. Na temat tego lokalu jest mało opinii, więc wypowiem się co nie co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując, bardzo polecam ten lokal, pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo pomocni i bardzo mili ludzie (nawet szefa kuchni mają miłego ;P, mieliśmy okazję poznać podczas degustacji ![]() Mam nadzieję że moja opinia będzie przydatna albo chociaż uspokoi niektóre przyszłe panny młode, mi przed weselem przydałaby się gdzieś taka opinia dla uspokojenia, bo to był nasz pierwszy kontakt z Riverside (i bardzo się cieszę że tam odbyło się nasze wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Deken: dziękuje za super opinie.,mam tam wesele za rok w sierpniu także bardzo mnie cieszy twoja opinia.mam nadzieje ze tak pozostanie cały czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ja polecam zdecydowanie zespół muzyczny Zespół Mercedes Band. Dzięki nim goście na weselu mojej kuzynki świetnie się bawili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
![]()
Szukam kamerzysty na wesele.
Możecie coś, tzn. kogoś doradzić?
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Ja miałam florystkę z kwiaciarni na ostrowskiej (przy kościele), bardzo mi się podobało i cenowo też przystępnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Jako florystke polecam pania z artflowers z Michelinda, bardzo ladne dekoracje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Tez mamy artflowers. Dekorowała juz i kościół gdzie będzie ślub i salę weselną. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Witam.
Chciałbym podzielić się swoimi odczuciami odnośnie wesela w Riverside. Sala bardzo ładna, ale to wszyscy co tam byli to wiedzą, odnośnie obsługi - nie mam nic do zarzucenia - szybko, profesjonalnie - bardzo dobra współpraca z zespołem, można powiedzieć, że co do sekundy. Jedzenia na stołach dużo, ładnie podane i smacznie (przepyszna kaczka jeszcze takiej nie jadłam - rozpływała się w ustach). I moja rada dla tych par, które mają w tej sali wesele, ale niestety ilość gości im nie dopisała - koniecznie wybierzcie okrągle stoły. Wesele, na którym byłam było tylko na 60 osób, ale przy okrągłych stołach nikt by nie pomyślał, że jest to taka mała garstka ludzi na tą salę. Fakt, że podczas zabawy wszyscy goście się bawili, więc na części tanecznej też nie było widać tak małej ilości gości . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Witam
Ja troszkę z innym pytaniem by nie zakładać nowego tematu czy szanowne dziewczyny lub wasze koleżanki ktoś z rodziny brały już lub będą brać Ślub w Kościele św. Jana Chrzciciela we Włocławku??? Konkretnie interesują mnie cena za ślub w tym kościele??? Za pewne zwyczajowo co łaska ![]() Ale że względu że całe wesele robimy sami to chcielibyśmy się jakoś to tego przygotować i czy można ewentualnie z księdzem po negocjować czy jest stała twarda kwota...??? Pozdrawiam i dziękuje za każda odp... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
My w sierpniu 2011 r. placilismy 600 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Szukam dobrego salonu we włocławku. Dużo osób poleca mi salon IMAGE. Co o nim myślicie?
Razem od 4.10.2008 ![]() Zaręczeni od 3.04.2012 ![]() Ślub 23.08.2014 ![]() Michałek 20.11.2016 Rico 13.09.2014 Na prostej drodze nie nauczysz się wychodzić z zakrętów. Edytowane przez kassiek90 Czas edycji: 2014-05-17 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Image super, zarówno fryzjerstwo jak i makijaże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Hej
![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez bartolinka Czas edycji: 2019-10-11 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
![]()
Kochane dziewczyny. Właśnie jestem po weselu w Pałacu Bursztynowym we Włocławku. Opinie na ten temat były różne i bardzo się bałąm tej imprezy (jestem mamą weselną). Ale to co mnie spotkało ze strony organizatorów : Pani Prezes Wioletty Wieczorek, Pani Marii Jaracz, Pani Agnieszki Stelmach oraz szefowej kuchni Pani Halinki przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Lokal rewelacyjny, jedzenie wyśmienite i bez ograniczeń, obsługa fantastyczna, współpraca i kontakt z organizatorami o każdej porze. Nie można sobie wymarzyć piękniejszej oprawy dla najważniejszego dnia w życiu. Serdecznie wszystkim polecam ten obiekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Marudziara
|
Cytat:
Interesuje mnie lokal we Włocławku właśnie na maks 60 osób.
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2014-09-12 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Witam, jesteśmy świeżo po weselichu w RIVERSIDE (23.08.14), jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszyscy kelnerzy byli pod ręką na każde zawołanie, nie wspomnę już o barmance którą wszyscy byli zachwyceni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.