|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko wolałabym jakiś jasny kolorek, a tutaj widzę ciemniejsze, dwójeczka za zimna raczej dla mnie, ciekawe, czy ta 1 to taki cielisty czy wpadający z brąz :/ Bo koralowy kupiłam właśnie z Max Factora i jest przepiękny Serdecznie dziękuję, pewnie zerknę na nie przy najbliższej wizycie w Rossku
|
|
|
|
|
#3784 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- poszłam do rossa, porozmawiałam z miła sprzedawczynią,,zostawiła kartke, żeby odłozyli i pamiętaja o tym. jej dzis nie było ale kolezanka powiedziała mi o kartce. ja grzecznie czekam i zachodze po dostawiw. i tyle. radzę spróbować i porozmawiać...bo nie wiem jak iaczej mozna go miec , jak w całym kraju o niego pytają.. |
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam to samo, nie mam ani jednej szminki czerwonej bo zle sie czuje w tym kolorze ale rózy mam milion odmian ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, nie sprawdzałam, nie miałabym nawet jak porównać, a składu nie znam na pamięć
. Dziewczyny, czyżby zawyżyli cenę peelingu Lirene STOP cellulit?! ![]() Niby na Rossnecie (tutaj!) jest cena 11.99 a w gazetce i na plakietkach u mnie (zarówno przy serum jak i peelingu) promocja z 18.59 na 12.99 - ?! WHAAAAT ?! Chciałam zakupić, bo to jeden z najlepszych peelingów i jestem teraz zielona. Pamiętam jak bodajże w marcu kupowałam w promocji za 8.99
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-05-07 o 15:59 |
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
mimo użycia bazy i Insta dry. O ile co do kolorów Essie zgadzam się, że są naprawdę ładne, tak samo zgadzam się co do używania, konsystencji, braku gęstnienia w buteleczce, tak trwałość wg mnie naprawdę aż takiego szału nie robi i Rimmel u mnie trzyma się tak samo.Co do koloru na ustach to kupiłam Whispera Oh La Lilac i zakochałam się
|
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co to za sztuka wziąć patyczek i zmyć dookoła lakier ze skórek ?
Edytowane przez Coffee24 Czas edycji: 2014-05-07 o 16:10 |
|
|
|
|
#3797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zużyłam już pół buteleczki jakoś od marca
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3800 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy jak ten rimmel wygląda w rzeczywistosci? jak na pierwszym czy drugim zdjęciu?
|
#3802 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Ale nie wiem na jak długo
|
||
|
|
|
#3803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zostałam bardzo mile zaskoczona dzisiejszą obsługą , a mianowicie szukałam pewnej szminki ale nie było mojego odcienia, Pani sama zaproponowała że może zadzwonić do innego Rossmanna i zapytać o dostępność . I co ???? i okazało się że jest .Bardzo dziękuję tej Pani za obsługę
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Miałam opory żeby krótkie paznokcie malować na kolorowo a teraz się przekonałam Nie zapuszczam już dłuższych niż do końca opuszka (wiecie o co chodzi nie ) bo zwyczajnie dłuższe mi przeszkadzają Nigdy nie obgryzałam i mam dużą płytkę, ale jak widzę coś takiego u dorosłych kobiet to mnie trzęsie ![]() |
|
|
|
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A moim zdaniem czy krótkie czy długie paznokcie pomalowane na kolorowy lakier wyglądają dobrze- ważne, żeby paznokcie były zadbane Najbardziej śmieszą mnie dziewczynki, które żeby pomalować paznokcie nie mają żadnych oporów, ale żeby już zainwestować w zmywacz to po co? Przecież lakier sam zejdzie po jakimś tygodniu |
|
|
|
|
#3806 |
|
luckygirl
|
Warszawianki, nie wiecie moze czy dorwe gdzies lakiery wibo candy shop?
najbardziej interesuja mnie okolice Centrum, Bielan i Bialoleki ![]() A tak poza tym, to polecacie wybielacz (chyba tak to sie nazywa) miss sporty? |
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z rossmanna ale niestety z niczym.
lakiery wibo candy shop i extreme nails wymiecione do ostatniej sztuki, matowego top coatu z lovely brak i ns dodatek zostałam poinformowana że go wycofują podobno ale dziwne że niektórym się udało kupić bez problemu.Chciałam kupić polecane przez Was masełko z astora ale była jedna sztuka odcienia hug mi i wydawało mi się że była zmacana. Podobno jutro rano ma być dostawa ale wiem czy będzie mi się chciało znowu iść..
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Moje szminkowe zakupy raczej już dobiegły końca. Kupiłam 6 mazideł na tej promocji:
- Miss Sporty 039 i 013. Fajnie, że opakowania były zaklejone, przynajmniej jest pewność, że są nowiutkie. Jak narazie robią pozytywne wrażenie ![]() - Rimmel Lasting Finish 170 Alarm - Rimmel by Kate 16 - Bourjois color boost 03 Orange Punch - Bourjois Rouge Edition Velvet 07- faktycznie jest długotrwała, tragicznie wysusza usta i brzydko schodzi (po 3-4 godzinach kolor się zjada od środka i zostaje tylko przy konturach co dziwnie wygląda, ale kupiłam też masełko Nivea Vanilla&Macadamia i nałożyłam na tę szminkę, roztarłam kolor po całości i znowu wygląda jak nowy )Dodatkowo kupiłam odżywkę do włosów Garnier Ultra Doux z Awokado. Więcej zakupów nie planuję, zobaczymy co z tego wyniknie
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
Dokupiłam hug me Astora, ale chyba się nie polubimy. Wzięłam go, bo wahałam się między nim a feeling feline, a ten jako jedyny był nieobmacany i niewymazany. Ten brokat mi przeszkadza.. a na swatchach i w sklepie był taaki ładny
Dokupiłam jeszcze Wibo matte effect glitters nr 2 - biały. Nigdy go nie miałam, podoba mi się ten mat przez co lakier nie jest tandetny, wypróbuję go dziś. Właśnie zdałam sobie sprawę, że lakier do paznokci to kosmetyk, którego najrzadziej używam (bo długo mi się trzyma) a mam ich najwięcej chyba muszę dać sobie jakiś ban. A kusiłyście wczoraj Revlonem Pink Pineapple
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Chyba jestem nienormalna bo połowa moich szminek jest w takim właśnie kolorze.

Ps. to jakaś nowość jest wiec nie wiem jak w innych Rossach z dostępnością
i Metalic vapour

najbardziej interesuja mnie okolice Centrum, Bielan i Bialoleki