|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
A kalendarzyk nie jest zly. Sama swoj prowadzilam z temperaturami i potrafie dobrze internpetowac by czuc sie bezpiecznie ![]() Elrosa popieram, a abstynencja jest drastyczna xD niestety... a wtedy najbardziej sie chce...
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-05-07 o 18:44 |
|
|
|
|
#2493 | |||
|
Zadomowienie
|
Anka też by mi się zrobiło
i może też będę miała podobną sytuację: jedna babka ze względów finansowych może nie przyjść, w zeszłym roku też nie przyszła na wesele kolegi z działu; jest też druga koleżanka, która ma faceta z którym kiedyś mocno się pokłóciłam, a jako że typ jest mocno pamiętliwy i chowa urazy to pewnie nie przyjdą, bo watpię żeby sam ją puścił... no ale trudno, ich strata...Cytat:
![]() Cytat:
An czekaj spokojnie, moje szły ok miesiąca ![]() Atomoowka bardzo fajne to menu skąd masz takie stojaczki?bardorja my nie mieszkamy razem, ale nie zamierzamy się unikać może w tym ostatnim czasie przed slubem powstrzymamy się od bo nie sądzę zebyśmy wytrzymali od lipca jak będzie I spowiedz ![]() Godzia - bukier nr 2 ![]() Sensuall gratki za zaklepanie terminu w USC ![]() Cytat:
Przez takie cytowanie nagle wydaje się że jest tyyyle nadrabiania!No i super że będziesz miała gipsówkę! Dałabym więcej koralików Namisek super że masz już suknię!
|
|
#2494 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz jedziemy do kościoła, dograć już wszystko i zapłacić.
Uff ustaliłam plan dnia Mam już plan dnia 10:00 pobudka, śniadanie, toaleta 11:00 jestem na sali, rozstawiam bukiety na stoły i robię dekoracje. 12:00: kąpiel, 12:45: maluję się 14:00 fryzjerka 15:30 jem coś 16:00 ubieram się powoli 16:30 przyjazd TŻ i synka 17:00 błogosławieństwo 17:15 wyjazd do kościoła 18:00 Msza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam w Ikei po 3,99 sztuka więc taniocha.
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
Atomoowka ale masz msze pozno.. ale pospisz do 10, oby xD
tez zamowilam te na zdjecia z Ilei. Ponadto byla, wczoraj w Leroy i kupilam ladny koszyczek na "pomoc" za 11zl
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza sala właśnie wstawiła zdjecia z jakiegoś firmowego bankietu, i widze, ze na tej sali był bankiet na której będzie nasze weselicho
![]() Kocham tą salę ![]() Oczywiscie na zdjeciu jest tylko nie wielka część sali pokazana
|
|
|
|
#2497 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa dot. winietek
![]() Pysia, to musiałabym do mojego Tż się uśmiechnąć ![]() Piękna ta Twoja sala ☠☠☠☠a prawie żaden kolega nie może przyjść na kawalerski mojego Tż w☠☠☠☠iam się jak widzę, że mu przykro
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem że nie macie zbyt dużo czasu ale może inny dzień byłby rozwiązaniem?
|
|
#2500 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Menu bardzo ładne, ale błędy popraw koniecznie. Czy oprócz ciepłych dań masz jakieś półmiski? ja się zastanawiałam czy je wpisywać też, gdzieś na dole np. ![]() już się doczekać nie mogę jak będę miała te "zawalone dni", bo póki co to nuda straszna pomijając pisanie (gruba przesada nazwanie mój brak pisania, pisaniem) mgr i pozostałych prac zaliczeniowych ![]() Cytat:
ostatnio doszłam nawet do wniosku, że na ostatnią nockę zostanę u nas w domu, do mamy z całym majdanem przeniosę się dopiero w czwartek z rana, bo w obcym łóżku i bez plecków TŻta się nie wyśpię ![]() ja sama będę robić, ale czekam do lipca, bo potwierdzenie od gości mamy do 30.06, ale do sierpnia pewnie jeszcze się coś zmieni, więc najlepiej dokończyć przed samym ślubem, na szczęście będę miała urlop i dużo czasu ![]() Cytat:
życze zdrówka, ja tez chora jestem, zwolniłam się z pracy, poszłam do lekarza, dostałam na 3 dni antybiotyk i leżę ![]() bardzo ładnie, ale kamyczków bym więcej dała, i może jakieś większe świeczki, bo tealighty wystarczą na 2-3 godziny tylko i będą kolejne łezki w oczach przy czytaniu relacji
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy nie piękńie wyglądałyby do mojej sali? ![]() Dzięki Wiem ale dzięki Cytat:
![]() I dobrze, przynajmniej wiem za co płacimy grubą kase |
||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek miałam mieć drugą przymiarkę sukni, ale czekam na buty i muszę jutro przełożyć
|
|
#2503 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny help!
Mój TŻ chyba zgubił ostatnie świadectwo ze szkoły (4 klasa technikum). Czy jak przyniesiemy księdzu z 3 klasy to się nie kapnie? Od Was w ogóle ksiądz chciał świadectwo? Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-05-07 o 20:25 |
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! WCzoraj wieczorej tyyyle się nacytowałam i mi wszystko usunęło
ijaa buty obecne mam 7 cm a chce kupić 6. I zdecydowałam się na akces2, bede zamawiać w czerwcu. Tylko nie wiem czy wziąć pełne czy z paseczkiem. Sandały odpadają. I obcas chyba Fler, nie szpilkę. corn być może, że ten garnitur był w stylu angielskim ale TŻ nie pasował ![]() pięknie wygląasz!!! mi się podoba z opaską namisek Twoja fryzura przypadła mi do gustu. Jest bardzo elegancka i nietypowa. I tym bardziej bardzo dobrze wygląda mimo, że bez lakieru! Brawo ![]() ![]() zły jeż łączę się w bólu odnośnie remontu.... U nas cały czas od 2 miesięcy prawie jest kurz i bałagan. Jak nie kuchnia to na parterze pokoje i robiona gładź, teraz klatka schodowa a po 10tym nasze pokoje Rabbitka nie wiem co gorsze - ich brak klasy i tupet czy to , co pomyślą sobie inni goście (a będą usprawiedliwieni w takim momencie) bo to nie fair Nie dziwie się, że jesteś wkurzona ..Atomoowka to już zaraaz!!alucior dlaczego boisz się księdza?madziara mieszkam z drugiej strony Lipna ![]() ilussia bańki są piękne i super wychodzą na zdjeciach ale potem podłoga jest mokra i może być nieciekawie Wczoraj rozdaliśmy zaproszenie TŻ szefowi/dobremu kumplowi. Siedzieliśmy z nimi prawie 3 godz Totalnie się nie spodziewali zaproszenia, byli MEGA zaskoczeni, od razu powiedzieli , że przyjdą i baardzo się ucieszyli. A żona ciągle chwaliła, że piękne zaproszenia Miło się zrobiło i wróciła nam wiara w ludzi ![]() Ostatnio przygotowania ślubne mieszają się z wykończeniowymi mieszkania. Dziś kupilismy zlew i baterię Śmieszne , że to tylko zlew a tak cieszy! ![]() Popłakałam się wczoraj - filmik kolejnej druhny sławnej Pary znad morza
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-05-07 o 20:15 |
|
|
|
#2505 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Matko dziewczyny ile naklepałyście, od 3 dni nadrabiam
|
|
#2506 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj byliśmy oglądać obrączki
TŻ podobały się bardzo z żółtego złota ze wstawką z białego, ale dla mnie jest za szeroka. Poza tym nie jest półokrągła, tylko bardziej prosta... Chyba jednak postawimy na klasyczne, bo na klasyczne jesteśmy zgodni oboje. W końcu obrączka to symbol Poza tym ja bym chciała 4 mm, a TŻ 5 mm, a przy tej co wybrał TŻ nie ma możliwości zrobienia mniejszej niż 5 mm (ten model jest w 5 mm właśnie). Jeszcze się zastanawiamy, ale nie wiem co będzie ![]() paula600324 - fajny kalkulator Przyda się ![]() Sunrise28 - ja bukiet odbiorę sama, ewentualnie mama, tata albo siostra. TŻ by odebrał, ale on będzie w moim mieście dopiero wtedy, kiedy już kwiaciarnie zamkną bardorja - my nie mieszkamy razem I tak pewnie spotkamy się w piątek przed ślubem i wybierzemy się wieczorem na spacer. Później zobaczymy się dopiero w sobotę. TŻ nocuje u mnie zwykle z soboty na niedzielę, bo na tygodniu spotykamy się bardzo rzadko. Ale nawet po spowiedzi przedślubnej będziemy spali w jednym łóżku to nie grzech ![]() Godzia_13 - ja bym wybrała 1 bukiet ![]() swiat_katarzyny - za gipsówkę pysia1987 - piękna sala
|
|
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny tylko melduje ze zyje bo mam ogrom obowiazkow na glowie i czasu brak.
buty juz dzisiaj brat odebral, w sobote przymierze czy tym razem dobry rozmiar. zaczelismy rozdawac zawiadomienia. to tyle,uciekam. pa!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny dzięki za odpowiedź! Będę musiała z nią pogadać o tych rzęsach
![]() Cytat:
Plan wygląda bardzo dobrze ![]() Ogarnę się i wkrzucę foty Cytat:
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
Info dla dziewczyn zainteresowanych zimnymi ogniami
![]() jestem po próbie generalnej - wnioski: 1. czas spalania 70 cm - 2 min 21 sekund 2. zapach bardzo nieprzyjemny (nie wiem co będzie gdy zostanie zapalonych nawet 70 na raz ale mam salę bardzo przestronną wiec chyba nie będzie źle)3. w trakcie spalania ten pręt co już sie wypalił powoli się wygina w łuk do dołu (pewnie pod wpływem ciepła) 4. na ziemie spadło ok 5 samodzielnych iskierek.
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-05-07 o 21:26 |
|
|
|
#2511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Uff, no nie dopuszczam opcji, że do mnie nie dotrze, ale stresuję się tak czy siak
Najgorsze jest to, że WIEM, że one są w Polsce w sortowni już tyle czasu! Jakby sobie po prostu szły, a ja bym nie wiedziała, gdzie są, to bym się mniej stresowała, a tak się boję, że w tej sortowni się coś złego stało ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem też, w jaką opaskę byś szła - bo szczerze, tam gdzie widzę opaskę i welon to to dla mnie dziwnie wygląda, jak taka dłuuuga chusta przewiązana na głowie i kończąca się na plecach, jako całość, co przy Twojej narzutce na sukni może sprawiać, że będzie trochę za dużo się działo pod kątem materiału
|
||
|
|
|
#2512 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 19,5zł Cytat:
oby tamci tez chcieli tą florystkę Cytat:
![]() będę musiała zerżnąć coś z neta bo nie mam zamiaru leżeć co rano z termometrem w ... i zapisywać temperatury i uwag typu "dziś piłam alko" Cytat:
![]() wrażenie ze sztucznymi ogniami będzie niesamowite tylko ten smród a na sali nie burzą, że się im podłoga zniszczy czy cuś? Cytat:
super, że ta dziewczyna sie zgodziła, wydaje mi się, że gipsówka jest raczej neutralną ozdobą i do większości stylizacji pasuje Cytat:
![]() jednak do Twojej sukni, żeby nie było zbyt bogato nie brałabym już grzebienia mierzyłaś już sama taki welon z opaską? ![]() ja bym chyba usunęła te kamyczki, albo ułożyła je w innej konfiguracji ... i większe świece na pewno. kule są piękne ![]() Cytat:
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj byłam na mieście i znalazłam piękne buty ślubne. Mimo że mam już kupione chyba na nie się skuszę Mierzyłam i są o wiele wygodniejsze niż moje obecne! dzwoniłam do mamy żeby mi coś doradziła i powiedziała że jeśli uważam że są dobre to kupić ![]() Jutro idziemy dać na zapowiedzi i dalej zapraszać.Mały spam. Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na pracownika biurowego. Do 20:00 mieli się odezwać. Po 20:00 otrzymałam email od pana który ze mną rozmawiał (nie wiele starszy ode mnie), że nie mogą mnie przyjąć ponieważ mam za duże kwalifikacje, nie mogliby mi dużo zapłacić i byłabym pokrzywdzona. Ale.. w drodze rekompensaty zaprasza mnie na kawę Świat upadł na głowę, słowo daję!
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Infoo tym jest na fb Poczty Polskiej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
domar123
Wódka: Żubrówka biała Wino: planujemy Beauvillon Prosiliśmy o totka i wino:P Winietki robimy sami, zwykłe prostokąty. Chyba że będę miała więcej czasu lub rąk do pracy, to pomyślę nad motylkami na kieliszkach. Linaewen, w tesco będzie pepsi cornflower_girl, nie widziałam jeszcze Twojej sukni. Wyglądasz ślicznie! Wydaje mi się, że jakiś akcent we włosach wystarczy. Opaska, ale może z mniejszą ozdobą? Atomoowka, skąd masz takie ładne ramki? Nie chcesz odsprzedać później kilku? ![]() alucior, nic nie chciał. Tylko spytał. Godzia_13, drugi ![]() I nasze ringi Dziwię się, że wzięłam 5 mm, ale jestem zadowolona Myślałam, że będą bardziej żółte, ale TŻ się podobają Zastanawiam się tylko nad rozmiarem, bo w upale chyba będzie za mała ;/
|
|
|
|
#2517 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieszkamy razem ponad rok, ale za niedługo się rozdzielamy aż do ślubu. TŻ wyjedzie do swoich rodziców 30 km stąd. Idziemy się wyspowiadać już teraz. Długo to będzie rozłąki, ponad 4 miesiące. Ciężko mi z tym, to TŻ jest bardziej religijną stroną. Ale zrobię to dla niego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sukienka jest przepiękna, wyglądasz super. Cytat:
![]() Bardzo ładna. ![]() Gratulacje! To już tak niedługo, super. ![]() Cytat:
Cieszą mnie wszystkie dobre opinie na temat skuteczności, bo się boję trochę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2518 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja nienawidzę wszędobylskiego "wymagane doświadczenie", dla kogoś startującego na rynku pracy to koszmar... miałam to szczęście, że w ręce wpadła mi fajna praca po stażu, ale gdy szukałam czegoś "na sucho", to nigdzie nie miałam szans, nawet na kasie w spożywczym...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2519 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale pocieszyłam go już ![]() Nie chciał ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2520 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie lasting finish trzyma się różnie w zależności od koloru ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

który ładniejszy?

i może też będę miała podobną sytuację: jedna babka ze względów finansowych może nie przyjść, w zeszłym roku też nie przyszła na wesele kolegi z działu; jest też druga koleżanka, która ma faceta z którym kiedyś mocno się pokłóciłam, a jako że typ jest mocno pamiętliwy i chowa urazy to pewnie nie przyjdą, bo watpię żeby sam ją puścił... no ale trudno, ich strata...
skąd masz takie stojaczki?
ja trochę kuleję z czasem - moja zmienniczka w pracy złożyła wypowiedzenie w trybie natychmiastowym, a czynne mamy 7 dni w tygodniu, więc nie mam kiedy nadrobić wszystkich postów.

No i mam doczepione kępki rzęs i MUA powiedziała że nie trzeba ich już tuszować. Prawda?
Bo chciałabym jednak bardziej podkreślone rzęsy i nie wiem czy prosić o gęstrze/dłuższe kępki czy o wytuszowanie?? 

Totalnie się nie spodziewali zaproszenia, byli MEGA zaskoczeni, od razu powiedzieli , że przyjdą i baardzo się ucieszyli. A żona ciągle chwaliła, że piękne zaproszenia
ale mam salę bardzo przestronną wiec chyba nie będzie źle)