|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Godzia- brałabym bukiet pierwszy
Cornflower- ale masz piękną suknie i figurę! Ja byłabym chyba za opaską Enzunio - świetne winetki! dla TżtaAtoomowka- menu super ![]() Pysia - Twoja sala ![]() swiat_katarzyny - zdrówka Dziewczyny które polecały parafine na zniszczone dłonie , podpowiedzcie jak ją stosować? |
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Anesthesia
Napoje będziemy chyba kupowali po 3 litry na głowę. Zaokrągli się dla pewności
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
cude bardzo ładne obrączki!
anka chciałam napisać wcześniej, ale mi umknęło - próbne makijaże Twojej makijażystki wcale nie są złe! ale ciekawa jestem jak to będzie wyglądało u Ciebie, koniecznie chwal się efektami
|
#2524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze te wszystkie dziwne pytania na kartce do spowiedzi Najbardziej podoba mi się : czy jestem świadoma, że zawierając związek małżeński biorę na siebie odpowiedzialność za drugą osobę, a w tym za jej zbawienie ? Albo Czy darzę miłością i szacunkiem rodziców i rodzinę narzeczonego? Sądzę, że niektórzy mieliby problem z tym pytaniem, patrząc na niektóre poczynania teściów A jakbym miała odpowiedzieć na pyt odnośnie jakie problemy pojawiały się w okresie narzeczeństwa, to chyba bym z konfesjonału za szybko nie wyszła ![]() Do podpisów z kursu przedmałżeńskiego nawet nie zajrzał, ale świadectwo oglądał Cytat:
Trzymał się idealnie od 8 do 12, przetrwał picie, przy jedzeniu troszkę się starł ze środka, obrys ust nadal się trzymał Nie jestem przyzwyczajona do matowych pomadek, dlatego było mi trochę "sucho" na ustach, więc odruchowo często je oblizywałam |
||
|
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
Byliśmy w kościele koszt calych opłat 400 zl. Wg cennika 100 dla kościelnego, 200 organista i dodatkowo w ramach ofiary od Nas 100, ksiądź nie chcial przyjąć, dwa razy nalegaliśmy i w końcu wziąl. W ogóle ten ksiądź jest super, taki dowcipniś, luzak. Zawsze z TŻ-tem mamy banana na japkach jak go widzimy.
Aaaa no i mam cudną wiadomość, za sale już zapłacone a tu Nam 3 osoby zrezygnowały, kasy odzyskać się nie da na jedno miejsce TŻ zaprosił kolegę, a na dwa pozostałe dziś poprosiłam bliską mi koleżankę z mężem i się zgodzili, więc wszystkie miejsca znowu zajęte. Ale się cieszę. My nie będziemy stratni a zyskam na weselu dziewczynę którą bardzo, bardzo lubię ale z niawiadomych mi przyczyn nie zaprosiłam jej wcześniej.Jutro wcześnie pobudka bo jadę już na giełde kupić kwiaty na ślub. Aby było sporo eustom. Potem na pazury. Przed 15-stą na sale zawieźć wódkę, menu i inne duperelki a wieczorem do spowiedzi. Sunset gratki 150 dni, szybko zleci. Kamilka co masz na myśli pisząc półmiski? Z ciepłych dań jest tylko to, reszta to zimna płyta na stołach. Co do dekoracji i świeczek, mamy sporo tealightów na zmianę więc spoko, a z tymi najlepiej moim zdaniem to wyglądalo. Alucior nie pomogę bo od Nas nikt świadectw nie chciał. Mojakaren te kamyczki pewnie nieco inaczej będą leżały, świeczki będą te małe. Myśle że godzinka starczy, nie mam tam dużo do roboty, wszystko zrobie wcześniej w piątek w domu, na sali tylko poukładam na właściwym miejscu. Część już jutro bede robiła jak ustawianie tealightów na sali. Cude a mogę odsprzedać, ile byś chciała ? Zły jeż a czemu spowiedź już? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I że się udało zapełnić te miejsca.Powodzenia jutro z załatwianiem. ![]() Co do spowiedzi to było tak, że TŻ chciał już teraz ukrócić konkubinat - było jakieś poczucie winy. To i ja już pójdę się wyspowiadać, skoro będziemy mieć takie postanowienie poprawy.
|
|
#2527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten wzór jest wypalany laserowo? ![]() Atomoowka - fajnie, że masz wszystkie miejsca zajęte i kasa nie przepadnie P.S. Podpatrz po ile gipsówka
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje Dziewczyny za wsparcie
nie wiem jak to sie skonczy, bo TZ sie zdenerwowal i im powiedzial wprost, ze nie takie ustalenia byly i wiedzieli o tym od poczatku, ( szczerze nie krylismy, jak jest, wiekszosc ludzi sobie zorganizowala kogos do opieki, jeden kuzyn TZta nam odmowil z tego wzgledu) i w ogole jak oni sobie to wyobrazaja... ze to eleganckie przyjecie z alkoholem a nie kinder bal.. narazie cisza, pewnie okaze sie w dzien slubu..Justynkie faktycznie podobna sytuacja... ja tego nie czaje, co ludzie czasem maja w glowach... Dotka mysle, litrowe butelki beda ok wygladac i cena wydaje sie bardzo atrakcyjna, jezelu masz miejsce je przechowac i data waznosci bedzie ok to chyba bym skirzystala z tej promocji Corn i wersja z opaska i grzebieniem mi sie podoba wiec nie pomoge ale cokolwiek wybierzesz bedzie pieknie ![]() Enzunio za winetki, wyszly cudnie! zdolniachy z Was ![]() Anka wcale nie dziwie sie, ze Ci przykro An oby bizu dotarla w sumie teraz duzo wolnego bylo, to moze przez to.Bardorja my mieszkamy razem, bierzemy slub cywilny wiec sie specjalnie nie wstrzymujemy, co do nocy przed slubem, ja spedze go w hotelu gdzie bedzie wesele ale to ze wzgledu, na przygotowania, TZ sukni nie widzial i zobaczy dopiero na ceremonii ![]() Cude sliczne obraczki Pysia masz racje, Twoja sala jes piekna ![]() Casmere beda fotki? ![]() Kasia gipsowka ![]() Godzia oba bukiety ladne! Atomoowka to juz tylko chwila! mam nadzieje, ze uda sie kupic wszystkie kwiaty co chcesz ![]() Sent from my iPad using Tapatalk
|
#2529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Wszem i wobec ogłaszam, że zostało
100 DDŚ ! ![]() ( jutro więc zmiana kodu )
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Godzia pierwszy bukiet mi sie podoba bardziej, ma fajny ksztalt.
Enzunio sliczne winetki. U nas nie bedzie, goscie rozsiada sie wg.wlasnego uznania a ze nie ma duzo to i problemu nie bedzie. Kazdy sobie siadzie w takim towarzystwie jakim chce. Nie umialabym rozmiescic ![]() Cude 5mm to sam raz. 4 dla mnie za waska zalezy jeszcze od dloni ale ja sama szukalam dla siebie w kategoriach 5mm.
|
|
|
|
#2532 |
|
Rozeznanie
|
100 dnióweczka :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cude super obrączki!
![]() Cytat:
Ja mierzę sobie temp. dopiero drugi miesiąc ale powiem ci, że już się wkręciłam i po budziku sobie mierzę, co prawda nie w... ale w ustach ale cośtam mi wychodzi od nast. cyklu zamierzam dołożyć obserwacje śluzu bo teraz jakoś zapominam..Cytat:
![]() Atomoowka zazdroszczę że tak fajnie wam poszło w kościele, i opłata nie jest wysoka ![]() Czeko gratki za 100-dniówkę!
|
|
#2535 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moja obrączka mniejsza od pierścionka jest idealna, a pierścionek niestety lata mi na palcu. Na ślubie obrączka nie chciała wejść - chyba z tych emocji palce mi spuchły ![]() Wow! To już tak szybko! Powodzenia, zero nerwów! [/QUOTE] Super są te kule! Ciągle to powtarzam ![]() Cytat:
Na pewno będzie pięknie wyglądało w kościele.Cytat:
Ja bym w ogóle zastanawiała się nad welonem, na Twojej sukni dużo się dzieje, trzeba uważać, żeby nie przesadzić.
|
||||
|
|
|
#2536 | |||||
|
Rozeznanie
|
Gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Może w inny dzień zrobić kawalerski?---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
Mówiła np. że trzymanie się za rękę z chłopakiem to grzech śmiertelny. To tylko jeden z przykładów, ale było tego mnóstwo, słuchać się jej momentami nie dało, więc się wypisałam z religii. Pytałam Księdza jak to z tym będzie i powiedział, żebym po prostu przyniosła z ostatniej klasy z której mam ![]() Podejrzewam, że idzie się dogadać ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Bardzo ładnie wyszła
|
|
#2537 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, przespałam sięz tym i już tak nie panikuję
![]() Cytat:
Cytat:
aż boję się popatrzeć ile mi zostało
|
||
|
|
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEKO
gratulację ! zleci szybciutko
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maskę+peeling parafinowy. Tż miał masakryczne dłonie, to plus krem czerwony Garniera zdziałały cuda! Cytat:
Nie nadrobię 50 str, mam egzaminy :/ byłam na majowym w domu, ostatnie panieńskie urodziny ! ![]() Ze spraw ślubnych - nie chcę welonu, ale boję się, że opaska nie będzie pasować do mojej fryzury.. help ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
|
#2540 | ||
|
Zadomowienie
|
anka zapomniałam się odnieść do Twojej odpowiedzi odnośnie obrączek
Dzięki za odpowiedz. Wbrew pozorom wybranie obrączek i zdecydowanie się na konkretny model jest strasznie trudne. Jak czytałam o tym, że chcecie różne - to pomyślałam, dziwnie. Ale wczoraj przekonałam się na własnej skórze, że dziwne wcale to nie jest Cholewcia, dogadać się pod wwzględem wzoru to jakaś masakra TŻ rzucił taką propozycję, czy możemy mieć różne. Ja raczej bym nie chciała, mogę pójść na ustępstwo i wybrać model, który Jemu się bardziej podoba. Ale z drugiej strony, dlaczego mam rezygnować z tej, co mi się bardziej podoba. Choć obie bym mogła nosić, to nie wiem Ale cokolwiek nie wybierzecie będzie fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeah
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Ja też planuję zakup zimnych ogni. Tylko wykorzystamy je do zdjęć, a nie w tańcu, tzn. poprosimy gości o przejście do ogrodu, ustawimy się odpowiednio, odpalimy ognie, a fotograf zrobi swoje
|
#2545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas 30 DDŚ Cytat:
bardzo ładna, podoba mi się ![]() Cytat:
sama myślałam, że jak znalazłabym jeszcze jakieś wygodniejsze (z paskiem np ) to brałabym ale i tak jeszc e na zmianę muszę kupić![]() a gość z rozmowy udany ![]() Cytat:
ja np swój pierścionek mam 12, raz jest dopasowany, raz za luźny, ale mimo wszystko obrączkę wzięłam 13, bo bałam się, co będzie jak palce spuchną![]() dzisiaj pierwsza przymiarka- gorsetu
|
||||
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
hej
ale udało się ubrać Pana Młodego http://conhpol.pl/sklep/uploads/plik...8-s1-s9-17.jpg mam do Was pytanie z ciekawości jak to oceniacie (te buty do całości, generalnie TE buty na ślub/wesele)? bo teściu na początku na kolor sznurówek kręcił nosem, jacyś znajomi powiedzieli, że na własny ślub to tylko czarne buty z czarnymi sznurówkami... ale to chyba zależy od klimatu imprezy, prawda? ja mam zwiewną sukienkę, wesele raczej małe bo będzie ok 60 osób więc dosyć kameralnie i na luzie do tego podchodzimy ![]() w ogóle TŻ wielki przeciwnik muchy w sklepie zdecydował się jednak na muchę to tak jak ja miałam z welonem ![]() Cytat:
a ja zarówno pierścionek jak i obrączkę mam 12 (z tej samej firmy) i w sumie udaję, że nie myślę o możliwości spuchnięcia palców, może przy obrączce to będzie bardziej odczuwalne niż przy pierścionku
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2014-05-08 o 10:03 |
|
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
No ja pierd*** !!! Przyszły buty na wymianę, pół rozmiaru mniejsze i są za małe !!!
No k****. Wymarzone buty, idealne i nie potrafię dobrać rozmiaru !! A pomiędzy nimi nic nie ma
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kościół to temat rzeka. Ja akurat uważam, że księża za dużo się wtrącają do spraw małżeńskich i rodziny a świętsi od nas nie są. Cytat:
|
||
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie buty ok, tym bardziej że będą jeszcze inne takie dodatki U mnie Tż ma niebieski akcent
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

dla Tżta

na jedno miejsce TŻ zaprosił kolegę, a na dwa pozostałe dziś poprosiłam bliską mi koleżankę z mężem i się zgodzili, więc wszystkie miejsca znowu zajęte. Ale się cieszę. My nie będziemy stratni a zyskam na weselu dziewczynę którą bardzo, bardzo lubię ale z niawiadomych mi przyczyn nie zaprosiłam jej wcześniej.
Dziwię się, że wzięłam 5 mm, ale jestem zadowolona
P.S. Podpatrz po ile gipsówka

ale cokolwiek wybierzesz bedzie pieknie
w sumie teraz duzo wolnego bylo, to moze przez to.
100 DDŚ ! 
)

w☠☠☠☠iam się jak widzę, że mu przykro
TŻ rzucił taką propozycję, czy możemy mieć różne. Ja raczej bym nie chciała, mogę pójść na ustępstwo i wybrać model, który Jemu się bardziej podoba. Ale z drugiej strony, dlaczego mam rezygnować z tej, co mi się bardziej podoba. Choć obie bym mogła nosić, to nie wiem