Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-07, 22:41   #2521
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Godzia- brałabym bukiet pierwszy

Cornflower- ale masz piękną suknie i figurę! Ja byłabym chyba za opaską

Enzunio - świetne winetki! dla Tżta

Atoomowka- menu super

Pysia - Twoja sala

swiat_katarzyny - zdrówka

Dziewczyny które polecały parafine na zniszczone dłonie , podpowiedzcie jak ją stosować?
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:56   #2522
cude
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Anesthesia

Napoje będziemy chyba kupowali po 3 litry na głowę. Zaokrągli się dla pewności
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:05   #2523
mojakaren
Zakorzenienie

cude bardzo ładne obrączki!

anka chciałam napisać wcześniej, ale mi umknęło - próbne makijaże Twojej makijażystki wcale nie są złe! ale ciekawa jestem jak to będzie wyglądało u Ciebie, koniecznie chwal się efektami

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:11   #2524
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Ta wstrzemięźliwość przed ślubem troszke bez sensu skoro i tak się grzeszyło Jak się kochamy to sie kochamy Ten do góry to wie czy sie kochamy czy nie i mam takie podejście, że do tego papierek jest potrzebny. Ja po prostu jestem taka jeśli chodzi o kościół, że nie uznaję również spowiedzi u księdza. Ale czasem ten papierek jest potrzebny że się spowiadało.. Ja spowiadam sie bezpośrednio do Niego. Jest wiele rzeczy kościelnych jeśli chodzi o seks. Niby małżeństwo współżyjąc nie grzeszy. Ale pomyślmy ile małżeństw nie stara sie o dzieci i ich nie mają, to jak to? Nie robią tego? Pewnie że robią, używają antykoncepcji a to jest grzech przecież. Mogłabym troszke pobiadolić tu ale nie o to chodzi. Takie moje zdanie
Też tak uważam
I jeszcze te wszystkie dziwne pytania na kartce do spowiedzi
Najbardziej podoba mi się : czy jestem świadoma, że zawierając związek małżeński biorę na siebie odpowiedzialność za drugą osobę, a w tym za jej zbawienie ?
Albo Czy darzę miłością i szacunkiem rodziców i rodzinę narzeczonego? Sądzę, że niektórzy mieliby problem z tym pytaniem, patrząc na niektóre poczynania teściów
A jakbym miała odpowiedzieć na pyt odnośnie jakie problemy pojawiały się w okresie narzeczeństwa, to chyba bym z konfesjonału za szybko nie wyszła

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Od Was w ogóle ksiądz chciał świadectwo?
Do podpisów z kursu przedmałżeńskiego nawet nie zajrzał, ale świadectwo oglądał

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
I jak testy pomadki? Jaki kolor kupiłas?
u mnie lasting finish trzyma się różnie w zależności od koloru natomiast jeszcze jedna dobra opcja to moim zdaniem szminki Kobo z serii fashion colour. Też się pięknie trzymają i są niedrogie
Bourjois - kolor 07 nude. Kolor ostatecznie może być, w drogerii wydawał mi się dużo jaśniejszy, ale wiadomo, tam jest inne światło.
Trzymał się idealnie od 8 do 12, przetrwał picie, przy jedzeniu troszkę się starł ze środka, obrys ust nadal się trzymał Nie jestem przyzwyczajona do matowych pomadek, dlatego było mi trochę "sucho" na ustach, więc odruchowo często je oblizywałam
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:11   #2525
Atomoowka
Wtajemniczenie

Byliśmy w kościele koszt calych opłat 400 zl. Wg cennika 100 dla kościelnego, 200 organista i dodatkowo w ramach ofiary od Nas 100, ksiądź nie chcial przyjąć, dwa razy nalegaliśmy i w końcu wziąl. W ogóle ten ksiądź jest super, taki dowcipniś, luzak. Zawsze z TŻ-tem mamy banana na japkach jak go widzimy.

Aaaa no i mam cudną wiadomość, za sale już zapłacone a tu Nam 3 osoby zrezygnowały, kasy odzyskać się nie da na jedno miejsce TŻ zaprosił kolegę, a na dwa pozostałe dziś poprosiłam bliską mi koleżankę z mężem i się zgodzili, więc wszystkie miejsca znowu zajęte. Ale się cieszę. My nie będziemy stratni a zyskam na weselu dziewczynę którą bardzo, bardzo lubię ale z niawiadomych mi przyczyn nie zaprosiłam jej wcześniej.

Jutro wcześnie pobudka bo jadę już na giełde kupić kwiaty na ślub. Aby było sporo eustom.
Potem na pazury.
Przed 15-stą na sale zawieźć wódkę, menu i inne duperelki a wieczorem do spowiedzi.

Sunset gratki 150 dni, szybko zleci.

Kamilka co masz na myśli pisząc półmiski? Z ciepłych dań jest tylko to, reszta to zimna płyta na stołach.
Co do dekoracji i świeczek, mamy sporo tealightów na zmianę więc spoko, a z tymi najlepiej moim zdaniem to wyglądalo.

Alucior nie pomogę bo od Nas nikt świadectw nie chciał.

Mojakaren te kamyczki pewnie nieco inaczej będą leżały, świeczki będą te małe. Myśle że godzinka starczy, nie mam tam dużo do roboty, wszystko zrobie wcześniej w piątek w domu, na sali tylko poukładam na właściwym miejscu. Część już jutro bede robiła jak ustawianie tealightów na sali.

Cude a mogę odsprzedać, ile byś chciała ?

Zły jeż a czemu spowiedź już?

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:29   #2526
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Dziewczyny które polecały parafine na zniszczone dłonie , podpowiedzcie jak ją stosować?
Można zakupić podgrzewacz do parafiny i robić sobie taką kąpiel dla dłoni. U kosmetyczki dla przetestowania najpierw ewentualnie.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Byliśmy w kościele koszt calych opłat 400 zl. Wg cennika 100 dla kościelnego, 200 organista i dodatkowo w ramach ofiary od Nas 100, ksiądź nie chcial przyjąć, dwa razy nalegaliśmy i w końcu wziąl. W ogóle ten ksiądź jest super, taki dowcipniś, luzak. Zawsze z TŻ-tem mamy banana na japkach jak go widzimy.

Aaaa no i mam cudną wiadomość, za sale już zapłacone a tu Nam 3 osoby zrezygnowały, kasy odzyskać się nie da na jedno miejsce TŻ zaprosił kolegę, a na dwa pozostałe dziś poprosiłam bliską mi koleżankę z mężem i się zgodzili, więc wszystkie miejsca znowu zajęte. Ale się cieszę. My nie będziemy stratni a zyskam na weselu dziewczynę którą bardzo, bardzo lubię ale z niawiadomych mi przyczyn nie zaprosiłam jej wcześniej.

Jutro wcześnie pobudka bo jadę już na giełde kupić kwiaty na ślub. Aby było sporo eustom.
Potem na pazury.
Przed 15-stą na sale zawieźć wódkę, menu i inne duperelki a wieczorem do spowiedzi.

Zły jeż a czemu spowiedź już?

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Dobrze, że macie fajnego księdza. I że się udało zapełnić te miejsca.
Powodzenia jutro z załatwianiem.
Co do spowiedzi to było tak, że TŻ chciał już teraz ukrócić konkubinat - było jakieś poczucie winy. To i ja już pójdę się wyspowiadać, skoro będziemy mieć takie postanowienie poprawy.
Stary 2014-05-07, 23:34   #2527
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
I nasze ringi Dziwię się, że wzięłam 5 mm, ale jestem zadowolona Myślałam, że będą bardziej żółte, ale TŻ się podobają Zastanawiam się tylko nad rozmiarem, bo w upale chyba będzie za mała ;/
Bardzo ładne, dzisiaj też takie mierzyliśmy ten wzór jest wypalany laserowo?

Atomoowka - fajnie, że masz wszystkie miejsca zajęte i kasa nie przepadnie Powodzenia na giełdzie i w załatwianiu reszty sprawunków przedślubnych P.S. Podpatrz po ile gipsówka
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:53   #2528
rabbitka
Rozeznanie

dziekuje Dziewczyny za wsparcie nie wiem jak to sie skonczy, bo TZ sie zdenerwowal i im powiedzial wprost, ze nie takie ustalenia byly i wiedzieli o tym od poczatku, ( szczerze nie krylismy, jak jest, wiekszosc ludzi sobie zorganizowala kogos do opieki, jeden kuzyn TZta nam odmowil z tego wzgledu) i w ogole jak oni sobie to wyobrazaja... ze to eleganckie przyjecie z alkoholem a nie kinder bal.. narazie cisza, pewnie okaze sie w dzien slubu..

Justynkie faktycznie podobna sytuacja... ja tego nie czaje, co ludzie czasem maja w glowach...

Dotka mysle, litrowe butelki beda ok wygladac i cena wydaje sie bardzo atrakcyjna, jezelu masz miejsce je przechowac i data waznosci bedzie ok to chyba bym skirzystala z tej promocji

Corn i wersja z opaska i grzebieniem mi sie podoba wiec nie pomoge ale cokolwiek wybierzesz bedzie pieknie

Enzunio za winetki, wyszly cudnie! zdolniachy z Was

Anka wcale nie dziwie sie, ze Ci przykro

An oby bizu dotarla w sumie teraz duzo wolnego bylo, to moze przez to.

Bardorja my mieszkamy razem, bierzemy slub cywilny wiec sie specjalnie nie wstrzymujemy, co do nocy przed slubem, ja spedze go w hotelu gdzie bedzie wesele ale to ze wzgledu, na przygotowania, TZ sukni nie widzial i zobaczy dopiero na ceremonii

Cude sliczne obraczki

Pysia masz racje, Twoja sala jes piekna

Casmere beda fotki?

Kasia gipsowka no i duzo zdrowka

Godzia oba bukiety ladne!

Atomoowka to juz tylko chwila! mam nadzieje, ze uda sie kupic wszystkie kwiaty co chcesz

Sent from my iPad using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:58   #2529
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej

Ja dzisiaj byłam na mieście i znalazłam piękne buty ślubne. Mimo że mam już kupione chyba na nie się skuszę
Mierzyłam i są o wiele wygodniejsze niż moje obecne! dzwoniłam do mamy żeby mi coś doradziła i powiedziała że jeśli uważam że są dobre to kupić

Jutro idziemy dać na zapowiedzi i dalej zapraszać.

Mały spam. Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na pracownika biurowego.
Do 20:00 mieli się odezwać. Po 20:00 otrzymałam email od pana który ze mną rozmawiał (nie wiele starszy ode mnie), że nie mogą mnie przyjąć ponieważ mam za duże kwalifikacje, nie mogliby mi dużo zapłacić i byłabym pokrzywdzona.
Ale.. w drodze rekompensaty zaprasza mnie na kawę

Świat upadł na głowę, słowo daję!
buty kupuj a Panu odpisz,ze chętnie się z przyszłym mężem wyrwiesz na kawę z nowym znajomym

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
najpierw porzadny peeling dłoni, potem grubo nasmaruj kreme tłustymnajlepiej i zamocz ręcewparafiniepo 3razy jedna reka, w foliowe rekawiczki w rekawiczki frote albo win recznikiem. trzymaj ok 15minu

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 00:12   #2530
czekooczekolada
Zakorzenienie

Wszem i wobec ogłaszam, że zostało

100 DDŚ !

( jutro więc zmiana kodu )

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-08, 06:24   #2531
mama_2010
Raczkowanie

Godzia pierwszy bukiet mi sie podoba bardziej, ma fajny ksztalt.

Enzunio sliczne winetki. U nas nie bedzie, goscie rozsiada sie wg.wlasnego uznania a ze nie ma duzo to i problemu nie bedzie. Kazdy sobie siadzie w takim towarzystwie jakim chce. Nie umialabym rozmiescic

Cude 5mm to sam raz. 4 dla mnie za waska zalezy jeszcze od dloni ale ja sama szukalam dla siebie w kategoriach 5mm.
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 06:31   #2532
kasia1201
Rozeznanie

100 dnióweczka :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 07:18   #2533
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

100 DDŚ !

aaaa !!!! :jupi :
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 07:32   #2534
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cude super obrączki!

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
mi na pierwszym spotkaniu dała jakiś arkusz i kazała mierzyć każdego ranka temperaturę
będę musiała zerżnąć coś z neta bo nie mam zamiaru leżeć co rano z termometrem w ... i zapisywać temperatury i uwag typu "dziś piłam alko"
Nie jest tak źle Ja mierzę sobie temp. dopiero drugi miesiąc ale powiem ci, że już się wkręciłam i po budziku sobie mierzę, co prawda nie w... ale w ustach ale cośtam mi wychodzi od nast. cyklu zamierzam dołożyć obserwacje śluzu bo teraz jakoś zapominam..

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nie mamy kiedy, w przyszły weekend wyjeżdżamy na Mazury, a w następny Tż ma szkołę... A potem weselicho

Ale pocieszyłam go już Czym zaprzeczyłam temu co wcześniej wam pisałam
Właśnie właśnie hehe

Atomoowka zazdroszczę że tak fajnie wam poszło w kościele, i opłata nie jest wysoka

Czeko gratki za 100-dniówkę!
Stary 2014-05-08, 07:48   #2535
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Wszem i wobec ogłaszam, że zostało100 DDŚ ! z

Gratulacje!

Cytat:
Linaewen, w tesco będzie
I nasze ringi Dziwię się, że wzięłam 5 mm, ale jestem zadowolona Myślałam, że będą bardziej żółte, ale TŻ się podobają Zastanawiam się tylko nad rozmiarem, bo w upale chyba będzie za mała ;/
Bardzo ładne Moja obrączka mniejsza od pierścionka jest idealna, a pierścionek niestety lata mi na palcu. Na ślubie obrączka nie chciała wejść - chyba z tych emocji palce mi spuchły

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
chwalę się

Suknia ślubna już w mej szafie!

Zostało 10 dni
Wow! To już tak szybko! Powodzenia, zero nerwów!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrzucam próbę dekoracji Naszego stołu./
[/QUOTE]

Super są te kule! Ciągle to powtarzam
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ale sie ciesze! będzie jednak gipsówka! w kościele dogadałam się z dziewczyną przede mną co ślubuje i w sumie to wyszło na to, ze obie jestesmy w niej zakochane ale boimy sie zapytac drugiej strony

no to samochód w gipsówkę (same klamki) i na sali gipsówka
Gipsówka jest bardzo fajna, gratulacje że Ci się udało na nią umówić Na pewno będzie pięknie wyglądało w kościele.
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam prośbę do Was o radę - nie wiem na co się zdecydować, czy grzebień plus welon, czy bardziej retro - opaska na włosach (nie na czole) i do tego welon upięty pod kokiem. Bardzo podoba mi się stylizacja z opaską, ale nie chcę przegiąć z dodatkami. W załączniku inspiracje i ja w sukience.
Spróbuj z opaską. Ale może być za dużo szczęścia, więc przejrzyj się w lustrze i to sprawdź Ja bym w ogóle zastanawiała się nad welonem, na Twojej sukni dużo się dzieje, trzeba uważać, żeby nie przesadzić.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:27   #2536
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
100 dnióweczka :-D
Gratulacje

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nasza sala właśnie wstawiła zdjecia z jakiegoś firmowego bankietu, i widze, ze na tej sali był bankiet na której będzie nasze weselicho bedzie to wyglądac podobnie, tylko u nas stoły beda bardziej weselnie przyozdobione
Kocham tą salę

Oczywiscie na zdjeciu jest tylko nie wielka część sali pokazana
Ale śliczna sala

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
☠☠☠☠a prawie żaden kolega nie może przyjść na kawalerski mojego Tż w☠☠☠☠iam się jak widzę, że mu przykro
Ojej Może w inny dzień zrobić kawalerski?

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny help!
Mój TŻ chyba zgubił ostatnie świadectwo ze szkoły (4 klasa technikum). Czy jak przyniesiemy księdzu z 3 klasy to się nie kapnie?

Od Was w ogóle ksiądz chciał świadectwo?
Ja mam z 2 klasy LO, bo w 3 nie chodziłam, bo zmienili babkę od religii.
Mówiła np. że trzymanie się za rękę z chłopakiem to grzech śmiertelny.
To tylko jeden z przykładów, ale było tego mnóstwo, słuchać się jej momentami nie dało, więc się wypisałam z religii.

Pytałam Księdza jak to z tym będzie i powiedział, żebym po prostu przyniosła z ostatniej klasy z której mam
Podejrzewam, że idzie się dogadać

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Pochwalę się natomiast , że chyba ... już nie mamy zespołu
Przypomnę, że był zaklepany od stycznia , zaliczka wpłacona
Po weekendzie okaże się czy szukamy nowego
Czemu? Co się stało?

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Zrobiliśmy prawie wszystkie winietki, jeszcze zostało jakieś 14, tak się prezentują (+bańki dla dzieci):
Gratulacje Bardzo ładnie wyszła
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:50   #2537
201605100
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, przespałam sięz tym i już tak nie panikuję

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Też tak uważam
I jeszcze te wszystkie dziwne pytania na kartce do spowiedzi
Najbardziej podoba mi się : czy jestem świadoma, że zawierając związek małżeński biorę na siebie odpowiedzialność za drugą osobę, a w tym za jej zbawienie ?
Albo Czy darzę miłością i szacunkiem rodziców i rodzinę narzeczonego? Sądzę, że niektórzy mieliby problem z tym pytaniem, patrząc na niektóre poczynania teściów
A jakbym miała odpowiedzieć na pyt odnośnie jakie problemy pojawiały się w okresie narzeczeństwa, to chyba bym z konfesjonału za szybko nie wyszła
Nie chcę tutaj wywoływać kolejnej dyskusji o kościele i jego naukach, ale jak człowiek decyduje się na ślub wyznaniowy to powinien akceptować nauki kościoła, jak ktoś się nie zgadza to zawsze może wziąć ślub cywilny. A co do szacunku dla problemowych teściów - chyba nie od dziś wiadomo, że kościół uczy o miłosierdziu

Cytat:

100 DDŚ !

ale czas leciiiiiiii
aż boję się popatrzeć ile mi zostało
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:55   #2538
Robusta
Wtajemniczenie

CZEKO
gratulację ! zleci szybciutko

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:56   #2539
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko:

Mama ma zniszczone dłonie

Możecie polecić jakieś zabiegi (oczywiście w grę wchodzi wizyta u kosmetyczki), które jej trochę te ręce zregenerują?
Ja bym polecała kupić z firmy Perfecta
maskę+peeling parafinowy. Tż miał masakryczne dłonie, to plus krem czerwony Garniera zdziałały cuda!

Cytat:
Tanio!

Nie nadrobię 50 str, mam egzaminy :/ byłam na majowym w domu, ostatnie panieńskie urodziny !

Ze spraw ślubnych - nie chcę welonu, ale boję się, że opaska nie będzie pasować do mojej fryzury.. help

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:06   #2540
Lg_ago
Zadomowienie

anka zapomniałam się odnieść do Twojej odpowiedzi odnośnie obrączek Dzięki za odpowiedz. Wbrew pozorom wybranie obrączek i zdecydowanie się na konkretny model jest strasznie trudne. Jak czytałam o tym, że chcecie różne - to pomyślałam, dziwnie. Ale wczoraj przekonałam się na własnej skórze, że dziwne wcale to nie jest Cholewcia, dogadać się pod wwzględem wzoru to jakaś masakra TŻ rzucił taką propozycję, czy możemy mieć różne. Ja raczej bym nie chciała, mogę pójść na ustępstwo i wybrać model, który Jemu się bardziej podoba. Ale z drugiej strony, dlaczego mam rezygnować z tej, co mi się bardziej podoba. Choć obie bym mogła nosić, to nie wiem
Ale cokolwiek nie wybierzecie będzie fajnie

Cytat:
Piękne obrączki

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dzisiaj byliśmy oglądać obrączki TŻ podobały się bardzo z żółtego złota ze wstawką z białego, ale dla mnie jest za szeroka. Poza tym nie jest półokrągła, tylko bardziej prosta... Chyba jednak postawimy na klasyczne, bo na klasyczne jesteśmy zgodni oboje. W końcu obrączka to symbol Poza tym ja bym chciała 4 mm, a TŻ 5 mm, a przy tej co wybrał TŻ nie ma możliwości zrobienia mniejszej niż 5 mm (ten model jest w 5 mm właśnie). Jeszcze się zastanawiamy, ale nie wiem co będzie
My robiliśmy wczoraj to samo. Koszmar jakiś. Tak trudno się zdecydować ! Wybraliśmy 2 modele, mają sprawdzić, czy da się je poszerzyć dla TŻ na 5 mm, w oryginale mają 4 mm i takie ja bym miała. I najtrudniejsze podjęcie decyzji, która z nich. Skoro każdego ciągnie do innej.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:06   #2541
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja bym polecała kupić z firmy Perfecta
maskę+peeling parafinowy. Tż miał masakryczne dłonie, to plus krem czerwony Garniera zdziałały cuda!
Dziękuję
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:09   #2542
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

Nie chcę tutaj wywoływać kolejnej dyskusji o kościele i jego naukach, ale jak człowiek decyduje się na ślub wyznaniowy to powinien akceptować nauki kościoła, jak ktoś się nie zgadza to zawsze może wziąć ślub cywilny. A co do szacunku dla problemowych teściów - chyba nie od dziś wiadomo, że kościół uczy o miłosierdziu
decyduję się na ślub kościelny bo tak zostałam wychowana. wierzę w Boga, wierzę też w Kościół, ale z niektórymi ich naukami i poglądami się nie zgadzam.i mam takie prawo

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:17   #2543
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

100 DDŚ !

jeah

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:18   #2544
niulka_1985
Zadomowienie

Ja też planuję zakup zimnych ogni. Tylko wykorzystamy je do zdjęć, a nie w tańcu, tzn. poprosimy gości o przejście do ogrodu, ustawimy się odpowiednio, odpalimy ognie, a fotograf zrobi swoje
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:48   #2545
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

100 DDŚ !

oo gratulacje

u nas 30 DDŚ

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nasza sala właśnie wstawiła zdjecia z jakiegoś firmowego bankietu, i widze, ze na tej sali był bankiet na której będzie nasze weselicho bedzie to wyglądac podobnie, tylko u nas stoły beda bardziej weselnie przyozdobione
Kocham tą salę

Oczywiscie na zdjeciu jest tylko nie wielka część sali pokazana

bardzo ładna, podoba mi się

Cytat:
Hej

Ja dzisiaj byłam na mieście i znalazłam piękne buty ślubne. Mimo że mam już kupione chyba na nie się skuszę
Mierzyłam i są o wiele wygodniejsze niż moje obecne! dzwoniłam do mamy żeby mi coś doradziła i powiedziała że jeśli uważam że są dobre to kupić

Jutro idziemy dać na zapowiedzi i dalej zapraszać.

Mały spam. Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na pracownika biurowego.
Do 20:00 mieli się odezwać. Po 20:00 otrzymałam email od pana który ze mną rozmawiał (nie wiele starszy ode mnie), że nie mogą mnie przyjąć ponieważ mam za duże kwalifikacje, nie mogliby mi dużo zapłacić i byłabym pokrzywdzona.
Ale.. w drodze rekompensaty zaprasza mnie na kawę

Świat upadł na głowę, słowo daję!

sama myślałam, że jak znalazłabym jeszcze jakieś wygodniejsze (z paskiem np) to brałabym ale i tak jeszce na zmianę muszę kupić

a gość z rozmowy udany

Cytat:

ładne ja np swój pierścionek mam 12, raz jest dopasowany, raz za luźny, ale mimo wszystko obrączkę wzięłam 13, bo bałam się, co będzie jak palce spuchną

dzisiaj pierwsza przymiarka- gorsetu
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:58   #2546
lupinka
Zadomowienie

hej nadrabiam z doskoku w miarę regularnie ale nie udzielam się bo sobie tuż przed ślubem wymyśliliśmy TŻ zmianę pracy, a ja zmianę działu i stanowiska w mojej firmie

ale udało się ubrać Pana Młodego atramentowy garnitur, biała koszula x2, spinki, ciemnoczerwona mucha (ja mam ciemnoczerwone dodatki) i kupiliśmy buty:
http://conhpol.pl/sklep/uploads/plik...8-s1-s9-17.jpg
mam do Was pytanie z ciekawości jak to oceniacie (te buty do całości, generalnie TE buty na ślub/wesele)? bo teściu na początku na kolor sznurówek kręcił nosem, jacyś znajomi powiedzieli, że na własny ślub to tylko czarne buty z czarnymi sznurówkami... ale to chyba zależy od klimatu imprezy, prawda? ja mam zwiewną sukienkę, wesele raczej małe bo będzie ok 60 osób więc dosyć kameralnie i na luzie do tego podchodzimy

w ogóle TŻ wielki przeciwnik muchy w sklepie zdecydował się jednak na muchę to tak jak ja miałam z welonem

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
u nas 30 DDŚ

ładne ja np swój pierścionek mam 12, raz jest dopasowany, raz za luźny, ale mimo wszystko obrączkę wzięłam 13, bo bałam się, co będzie jak palce spuchną

dzisiaj pierwsza przymiarka- gorsetu
u nas 37 a ja zarówno pierścionek jak i obrączkę mam 12 (z tej samej firmy) i w sumie udaję, że nie myślę o możliwości spuchnięcia palców, może przy obrączce to będzie bardziej odczuwalne niż przy pierścionku

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:03
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:00   #2547
Lg_ago
Zadomowienie

No ja pierd*** !!! Przyszły buty na wymianę, pół rozmiaru mniejsze i są za małe !!! No k****. Wymarzone buty, idealne i nie potrafię dobrać rozmiaru !! A pomiędzy nimi nic nie ma

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:02   #2548
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam na myśli akurat szacunku do teściów, bo każdego należy szanować. Tylko o miłości.
Kościół to temat rzeka. Ja akurat uważam, że księża za dużo się wtrącają do spraw małżeńskich i rodziny a świętsi od nas nie są.

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
decyduję się na ślub kościelny bo tak zostałam wychowana. wierzę w Boga, wierzę też w Kościół, ale z niektórymi ich naukami i poglądami się nie zgadzam.i mam takie prawo
Dokładnie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:05   #2549
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

jak dla mnie buty ok, tym bardziej że będą jeszcze inne takie dodatki U mnie Tż ma niebieski akcent
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:06   #2550
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
No ja pierd*** !!! Przyszły buty na wymianę, pół rozmiaru mniejsze i są za małe !!! No k****. Wymarzone buty, idealne i nie potrafię dobrać rozmiaru !! A pomiędzy nimi nic nie ma
weź większe i włóż wkładki

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości