Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 10:37   #2011
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - po oczepinach Wasi mężowie będą zakładali jakieś inne krawaty czy pozostaną bez?
Mój zmienia muchę na krawat

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 10:52   #2012
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Witam po weekendzie, eh.... 7 stron naklepałyście

cude dziękuję bardzo
Mam nadzieję że problem z noclegami szybko się wyjaśni
Co do rozmiaru obrączki to zaręczynowy mam 13 a obrączkę mam mieć 14 i nawet nie wiem czy nie zmienić na 14,5 bo obrączka jest szersza od zaręczynowego i boję się że będzie za ciasna - sama nie wiem mam taki mętlik że szok

oluska227887 witaj śliczna suknia i fajna piosenka na pierwszy taniec
My z TŻ bardzo chcieliśmy coś polskiego i wybraliśmy taką "NASZĄ"
https://www.youtube.com/watch?v=BWOJV1Bun04
i do niej będziemy mieć ułożoną choreografię

Pudełko na życzenia mamy takie (akurat nie z allegro a ze sklepu stacjonarnego ale jest idenatyczne)
http://allegro.pl/eleganckie-pudelko...147822167.html

Koperty na zaproszenia wypisane i gotowe do rozdania od przyszłego weekendu zaczynamy
Stary 2014-05-05, 10:58   #2013
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

Pudełko na życzenia mamy takie (akurat nie z allegro a ze sklepu stacjonarnego ale jest idenatyczne)
http://allegro.pl/eleganckie-pudelko...147822167.html

Koperty na zaproszenia wypisane i gotowe do rozdania od przyszłego weekendu zaczynamy
i co, porządnie jest zrobione? nie składa się samo?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:01   #2014
Szczeperka
Wtajemniczenie

Zaczynam relację z panieńskiego

Nie był to zwykły wieczór panieński a wyjazd weekendowy i trwał 2 dni Świadkowa wcześniej powiadomiła mnie jedynie że mam być gotowa w sobotę na 9.00 (!!!) a koniec jest w niedzielę o 16.00... Zupełnie nie wiedziałam czego mam się spodziewać. W sobotę po mnie i po moją siostrę przyjechała świadkowa z jej chłopakiem. Zostałam zawieziona na dworzec autobusowy, gdzie schodziła się też reszta dziewczyn. Okazało się że jedziemy do Gdańska

Zajęłyśmy miejsca obok siebie w autobusie i zaczęła się zabawa - byłyśmy tak głośno że do tej pory jestem w szoku że nas nie wyprosili Autobus ruszył, a ja już dostałam świecące rogi które od tego momentu musiałam nosić cały czas. Potem doszły jeszcze okulary z wielkim penisem na nosie ale łaskawie miałam darowane noszenie ich publicznie
Zaczęły się ploty na wszystkie tematy, dziewczyny się poznawały (bo nie wszystkie miały okazję poznać się wcześniej) i zaczęła sie integracja
Martwiłyśmy się trochę o pogodę, bo zapowiadali kiepską ale było cudownie! Ciepło, słonecznie i nawet można było się opalić na plaży.

Dojechałyśmy do centrum Gdańska, gdzie niedaleko jest hostel Bursztynek - miejsce naszego pobytu w pokoju 6-osobowym (bo tyle nas łącznie było). Hasłem wieczoru w związku z nazwą hotelu była piosenka "Bursztynek, bursztynek znalazłam go na plaży" - śpiewałyśmy ją wszędzie gdzie się dało (i gdzie się nie dało też) Po zakwaterowaniu się i włączeniu lodówki żeby chłodziła zawartość na wieczór ruszyłyśmy do miasta.

Moje rogi to był prawdziwy show-stooper, a wśród dzieci robiłam furorę . Około 13.00 dziewczyny zabrały mnie do super restauracji na Piwnej gdzie mogłam jeść co tylko chcę (do tego mnie namawiać nie było trzeba). Miałyśmy zarezerwowany stolik i zjadłyśmy tak pyszny obiad z deserem że do tej pory mi ślinka cieknie jak to wspominam Potem pojechałyśmy na plażę w Jelitkowie gdzie piłyśmy szampana i spacerowałyśmy do Sopotu (na molo trzeba było wejść ). Było dużo śmiechu i na prawdę super się bawiłam!
Wróciłyśmy do hostelu już wieczorem i dopiero zaczęło się dziać! Napoje wyskokowe się schłodziły więc spragnione zabrałyśmy się za degustację. Świadkowa zabrała wielką torbę w której miała dosłownie wszystko (najpierw wkręcały mi że jest tam karzeł-striptizer - moim zdaniem bez problemu by się zmieścił do walizki - taka była wielka).
Szczęka mi opadła jak świadkowa wyjmowała z niej upieczone przez siebie babeczki, przekąski z ciasta francuskiego, tortille i parę innych pojemników z jedzeniem, całą zastawę, sztućce, kieliszki do wódki, szklanki, kubki, soki, cytrynę do drinków, parasolki i mieszadła do drinków i oczywiście słomki-peniski. Każda z dziewczyn miała przygotować część prowiantu i jedzenia miałyśmy tyle że mogłybyśmy na tym wojnę przetrwać

Zaczęła się konsumpcja i konkursy dla mnie Świadkowa Tżtowi zadała 100 pytań, a ja potem miałam odpowiadać tak jak on Złe odpowiedzi = karniak. Nie szło mi idealnie i efekt był taki że zrobiłam się tak, że miałam odlot Potem było jeszcze parę konkursów ale nie wszystkie pamiętam Poza wcześniejszymi rogami i wszystkimi penisami dostałam: grę dla dorosłych, perfumy i bieliznę na całe małżeńskie życie

Teraz tłumaczę czym była bielizna na całe małżeńskie życie:
- różowe stringi (na teraz i najbliższe max. 5 lat)
- fioletowe koronkowe panty (po dzieciach - za 10 lat)
- wielkie babcine gatki (za 20 lat)
- pieluchomajty (za 50 lat)

Głównym prezentem była oczywiście niebieska podwiązka i body na noc poślubną (w załączniku). W podwiązce i pieluchomajtach oczywiście chodziłam po hostelu - miny ludzi bezcenne

Potem było jeszcze więcej picia i meeeega kac rano. Następnego dnia znów zwiedzałyśmy, a potem podróż powrotna - w autobusie wszystkie spały

Jak było? Idealny wycieczkowy panieński Kaca mam jeszcze dziś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg panienski.jpg (40,2 KB, 80 załadowań)

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:07   #2015
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
i co, porządnie jest zrobione? nie składa się samo?
Wygląda w miarę solidnie ale jest do składania i jeszcze go nie złożyliśmy

Szczeperka gratuluję tak fajnego i udanego wieczoru widać świadkowa spisała się na medal a prezenty dostałaś - wow!!!
Stary 2014-05-05, 11:17   #2016
karolinuuusia
Zakorzenienie

Witam się po MAJÓWECZCE, było cudownie chwile nad morzem z moim TŻ są nie do opisania! Rozdaliśmy tam 11 zaproszeń, czyli już 13 razem, zostało tylko jeszcze 114

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:23   #2017
niulka_1985
Zadomowienie

Winietki i fioletowe koperty na kasę dla usługodawców właśnie zostały zamówione
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:36   #2018
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Rodzina Tżta też jakaś taka niepoważna, że nie dzwonili do nas tylko do jego rodziców (którzy nam nic nie przekazywali oczywiście).
To tak jak u nas! Większość rodziny TŻ dzwoniła do jego mamy, a ona zamiast nam powiedzieć to uznała że będzie mówić tylko jak odmawiają dopiero ostatniego dnia siedliśmy z nią i czytaliśmy listę po kolei i ona mówiła czy będą czy nie.

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze taki temat już był ale jak wiecie nie dawno skarżyłam się że rodzice nie chcą nawet słyszeć o wyborze alkoholi "bo jest czas!" no i nagle ich oświeciło że czasu nie ma i ze wino jest drogie i w ogóle stąd moje pytanie jakie wina polecacie najlepiej takie mniej znane dobre i tanie intreresują mnie wszystkie rodzaje bo wino ma być na stoliku z różnymi alkoholami a nie do kolacji czy też obiadu.
My mamy mołdawskie i one kosztują 16-20 zł więc są dość tanie i dobre. Mamy słodkie i półwytrawne, są też półsłodkie.

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie - po oczepinach Wasi mężowie będą zakładali jakieś inne krawaty czy pozostaną bez?
Mój zostanie bez niczego. Jeszcze nigdy nie widziałam żeby pan młody zakładał dodatkowy krawat.

Szczeperka gratuluję panieńskiego

My w weekend majowy mieliśmy spotkanie z managerem restauracji, ustaliliśmy menu i wszystkie szczegóły. Zamówiłam bukiet u koleżanki, stwierdziłam że nie będę szaleć z bukietem za 300 zł a ona pracowała w kwiaciarni w której chciałam robić bukiet. Umówiłam się na próbną fryzurę i makijaż w środę przed ślubem nie było innej możliwości. Kupiłyśmy mamie sukienkę, buty idą z allegro, jeszcze torebka i będzie komplet.
Dziś 40 DDŚ

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:42   #2019
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze taki temat już był ale jak wiecie nie dawno skarżyłam się że rodzice nie chcą nawet słyszeć o wyborze alkoholi "bo jest czas!" no i nagle ich oświeciło że czasu nie ma i ze wino jest drogie i w ogóle stąd moje pytanie jakie wina polecacie najlepiej takie mniej znane dobre i tanie intreresują mnie wszystkie rodzaje bo wino ma być na stoliku z różnymi alkoholami a nie do kolacji czy też obiadu.
W piątek zamówiłam wina i szampana na wesele - wybór padł na El Sol - kilka osób mi je polecało. Zamówiłam 15 butelek półsłodkiego - po 5 szt. czerwonego, białego i różowego. Cena 21-22 zł - jeszcze nie wiem dokładnie, bo zamówienie jeszcze nie dotarło do sklepu.
Jeżeli chodzi o szampana, to wybraliśmy różowego Dorato - 9 butelek.
Wesele jednodniowe na 80 osób/
Stary 2014-05-05, 11:42   #2020
say-hello
Zakorzenienie

Szczeperka to body jest przepiękne, sama chciałam je kupić w Intimissimi, ale cena mnie zwaliła z nóg
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:48   #2021
Liana
Zadomowienie

Szczeperka, super weekend panieński zazdraszczam!!!!
Ja chyba nie będę miała takiego szalonego
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:58   #2022
Dotka90
Zakorzenienie

Kiss, ja bym olała prośbę koleżanki, bo to nie Ty jesteś od wyrównywania porachunków między nimi...

mama 2010 - próba 585

Anka, biegiem się umawiaj, żeby nie wyszła kaszana!
Pokażesz te próbne makijaże?

Namisek, spoczko, z mojej rodziny będą 2, w porywach do 6 osób

Say, my pudło robimy sami, koszt praktycznie żaden.
Pudełko będzie po papierze do drukarki

Jedynie co, to potrzebuję jakąś skrzynię (?) koszyk (?) na wino/książki.

Pysia, zajęte miejsce obok TŻta mnie rozwaliło

Madziara, dobrze że pierścionek się znalazł! Umarłabym chyba na zawał!

niulka - zostanie bez niczego, po oczepinach zacznie się ta 'luźniejsza' część imprezy
A El Sol też polecam, bardzo je lubię

Szczeperka, gratki udanego panieńskiego

Dziewczyny, jak kupujecie wino, to i białe i czerwone jest tej samej firmy? Czy białe firmy A, a czerwone B, to będzie ok?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:58   #2023
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek zamówiłam wina i szampana na wesele - wybór padł na El Sol - kilka osób mi je polecało. Zamówiłam 15 butelek półsłodkiego - po 5 szt. czerwonego, białego i różowego. Cena 21-22 zł - jeszcze nie wiem dokładnie, bo zamówienie jeszcze nie dotarło do sklepu.
Jeżeli chodzi o szampana, to wybraliśmy różowego Dorato - 9 butelek.
Wesele jednodniowe na 80 osób/
My mamy wino przewidziane tylko na pierwszy dzień i maks 65 osób będzie, a mamy ok. 45 butelek, a dokupimy jeszcze kilka Tokay'ów. Plus cztery kartony wódki.
My postawiliśmy na wino Kazayk (3 rodzaje) plus czerwona Varna. Plus znajomy mamy TŻ sprowadza z Węgier Tokaje do siebie do knajpy, więc właśnie od niego je weźmiemy. Bo brakuje nam białego-słodkiego. A nasze mamy go uwielbiają.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:13   #2024
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Gratulacje tak świetnego panieńskiego
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:15   #2025
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Podczytałam o tym, że rozdajecie zaproszenia (gratuluję ) i przypomniało mi się jak sami rozdawaliśmy i jaką miałam pewność, że tych, których zapraszam na pewno zobaczę tego dnia... i... przeliczyłam się. Zostały niecałe 2 tygodnie do ślubu. Z mojej rodziny przyjdzie 15 osób- tak, to nie jest żart. Jest mi bardzo przykro... wymówki? Najbardziej rozwaliły mnie takie typu: "mam zaległości na uczelni", "mam zjazd na uczelni", "nie mogę być na waszym ślubie" - bez podania powodu. Rozumiem, że wesele to wydatek itd. ale jeżeli jest czteroosobowa rodzina wypadałoby aby choć jedna z nich przyszła, a w efekcie nie przyjdzie nikt... Co mnie dodatkowo wkurzyło? Większość osób NIE ZADZWONIŁO do NAS a do naszych rodziców, choć na zaproszeniu były NASZE numery... Bardzo mi przykro... gdybym wiedziała, że tak będzie doprosiłabym jeszcze trochę znajomych... i tak ich będzie więcej od mojej rodziny bo ponad 20 osób. Niektóre wymówki znajomych były jeszcze lepsze bo "mam egzamin następnego dnia" i "wyrywam zęba w poniedziałek". Przepraszam, że się żalę... musiałam to wywalić z siebie... miałam się cieszyć a płakac mi się chcę na ten cały slub i wesele,że tak nas ludzie traktują...
"Wyrywam zęba w poniedziałek" <---
Moja rodzina też dzwoni do mojej mamy. Do mnie zadzwoniła 1 ciocia Wstydzą się czy co?
Za to ze strony rodziny Tż cisza... Sam twierdzi, że pewnie przyjdzie tylko jego mama 35 osób ode mnie a od niego 5...

Cytat:
Rodzina Tżta też jakaś taka niepoważna, że nie dzwonili do nas tylko do jego rodziców (którzy nam nic nie przekazywali oczywiście).
A ostatnio mama spotyka takie małżeństwo, które było przez nas zaproszone i mówi, że młodzi czekają na sygnał czy będą a ona z tekstem "aaa ja myślałam, że dzwoni się jak się nie będzie" , tak, napisane jak wół "potwierdzenie przybycia"
U mnie też mają takie podejście Co my wróżki jesteśmy, żeby wiedzieć czy będą czy nie będą? Później ludzie się dziwią, że miejsca dla nich nie ma, bo nie potwierdzą
Moim gościom zostało 10 dni na potwierdzenie, ciekawe ile osób zadzwoni
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:17   #2026
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak kupujecie wino, to i białe i czerwone jest tej samej firmy? Czy białe firmy A, a czerwone B, to będzie ok?
ja mam na stół 3 butelki wina-czerwone,białei różowe-carlo rossi
mam 12 stołów

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:38   #2027
marlenqa22
Zadomowienie

Wreszcie wynalazłam kabel od telefonu i mogę wrzucić fotki.
Przedstawiam Wam moje pudełko na koperty- własnoręcznie zrobione przez moją kuzynkę.
Oraz ozdoby na auto, które przyszły z allegro. Dwa serca będą na masce a małe kokardki na klamkach

Zdjęcie0108.jpg

Zdjęcie0109.jpg

Zdjęcie0110.jpg

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:44   #2028
Sunrise28
Rozeznanie

[QUOTE=marlenqa22;46307506]/QUOTE]

Śliczne
Stary 2014-05-05, 12:53   #2029
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam moje pudełko na koperty- własnoręcznie zrobione przez moją kuzynkę.
Oraz ozdoby na auto, które przyszły z allegro. Dwa serca będą na masce a małe kokardki na klamkach

Załącznik 5672886

Załącznik 5672887

Załącznik 5672890

ile dałaś za ozdoby na auto?
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 12:56   #2030
Sunrise28
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanko:

Mama ma zniszczone dłonie

Możecie polecić jakieś zabiegi (oczywiście w grę wchodzi wizyta u kosmetyczki), które jej trochę te ręce zregenerują?
Stary 2014-05-05, 13:04   #2031
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko:

Możecie polecić jakieś zabiegi (oczywiście w grę wchodzi wizyta u kosmetyczki), które jej trochę te ręce zregenerują?
Ja bym poleciła olejowanie jestem zakochana w olejach i polecam je wszystkim i na wszystko.
Dłonie się odżywią, paznokcie wzmocnią, skórki nawilżą. Ale potrzeba na to sporo czasu i systematyczności - nie wiem czy do waszego ślubu będą efekty.
Stary 2014-05-05, 13:04   #2032
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Szczeperka gratuluję tak fajnego i udanego wieczoru widać świadkowa spisała się na medal a prezenty dostałaś - wow!!!
Świadkową mam idealną Kupiłam jej dziś bransoletkę, którą dostanie na weselu w ramach podziękowania - zdjęcia w załączniku (razem z pudełkiem i wstążką)

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Szczeperka to body jest przepiękne, sama chciałam je kupić w Intimissimi, ale cena mnie zwaliła z nóg
Nie mam pojęcia ile kosztowało i nie chcę wiedzieć ale jest ekstra!

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Szczeperka, super weekend panieński zazdraszczam!!!!
Ja chyba nie będę miała takiego szalonego

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Szczeperka, gratki udanego panieńskiego

Dziękuję Ja mam różne wina - wino białe A, wino różowe B, wino czerwone wytrawne C i wino czerwone słodkie D. Totalny misz masz ale wina przepyszne i wybierane w Centrum Wina z fachowcem

Cytat:
Gratulacje tak świetnego panieńskiego

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-05, 13:06   #2033
Szczeperka
Wtajemniczenie

Poprzednio nie dodały się zdjęcia. Mam kiepski aparat w telefonie ale mam nadzieję że coś widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00436.jpg (75,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00435.jpg (96,5 KB, 57 załadowań)

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-05, 13:08   #2034
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko: Mama ma zniszczone dłonie Możecie polecić jakieś zabiegi (oczywiście w grę wchodzi wizyta u kosmetyczki), które jej trochę te ręce zregenerują?
Ja od miesiąca stosuję taką domową kurację peeling cukrowy do dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...igdalowym.html

Do tego na noc wcieram w skórki kapsułki Dermogal A+E (połowa rybki na skórki, druga połowa na twarz) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...twist-off.html

Działa niesamowicie!
Stary 2014-05-05, 13:08   #2035
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ile dałaś za ozdoby na auto?
33 zł http://allegro.pl/dekoracja-samochod...072318390.html

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 13:10   #2036
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko:

albo kup parafiniarkę na allegro kosztuje ok 100 zł, szybko się zwraca, bo zabiegi na dłonie z parafiną kosztują nie mniej niż 35 zł za zabieg, a trzeba je powtarzać.
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 13:12   #2037
Szczeperka
Wtajemniczenie

Na dłonie też polecam parafinę
Na zniszczone ręcę Tż pomogła

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-05, 13:22   #2038
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Ja bym poleciła olejowanie jestem zakochana w olejach i polecam je wszystkim i na wszystko.
Dłonie się odżywią, paznokcie wzmocnią, skórki nawilżą. Ale potrzeba na to sporo czasu i systematyczności - nie wiem czy do waszego ślubu będą efekty.
A coś konkretnego ? Nie znam się na tym
Nie muszą być idealne, ale chociaż, żeby były OK

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja od miesiąca stosuję taką domową kurację peeling cukrowy do dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...igdalowym.html

Do tego na noc wcieram w skórki kapsułki Dermogal A+E (połowa rybki na skórki, druga połowa na twarz) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...twist-off.html

Działa niesamowicie!
Dziękuję
Spróbujemy
Stary 2014-05-05, 13:27   #2039
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
My mamy wino przewidziane tylko na pierwszy dzień i maks 65 osób będzie, a mamy ok. 45 butelek, a dokupimy jeszcze kilka Tokay'ów. Plus cztery kartony wódki.
My postawiliśmy na wino Kazayk (3 rodzaje) plus czerwona Varna. Plus znajomy mamy TŻ sprowadza z Węgier Tokaje do siebie do knajpy, więc właśnie od niego je weźmiemy. Bo brakuje nam białego-słodkiego. A nasze mamy go uwielbiają.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bardzo dużo winka my kupiliśmy mało ze względu na to, że będzie barman.

Cytat:
Na dłonie też polecam parafinę
Na zniszczone ręcę Tż pomogła
Słyszałam, że to super sprawa
Stary 2014-05-05, 13:35   #2040
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej

Lecę zaraz do sklepu, muszę kupić twardy papier na menu i będę dziś robiła. Wskoczę też do spożywczaka, robię TŻ na obiad jego ukochane sajgonki

U Nas trochę lipa dowiedziałam się, że jedna osoba Nam odpada a przed chwilą dzwonił kolega, że się bardzo źle czuje, słabnie, karetka go zabrała bo zemdlał. Niby wszystkie wyniki dobre, ale czuje się koszmarnie i też nie wiem czy przyjdą. Kurde no i kolejna kasa w plecy.

Cytat:

Może wstydliwy i nie lubi takich publicznych wystąpień? Jakby mój nie chciał to chyba bym nie nalegała. Z tym, że mój początkowo nie chciał, a teraz chce i to bardzo

Bawią mnie czyjeś koszmary ślubne, moje już niekoniecznie
Nie to o wiek chodzi, głupio mu że taki stary jest. Ale zgodził się oczywiście, bo nie chce mi robić przykrości. Gdyby bardzo nie chciał to bym nie namawiała.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

Mam dylemat. Dowiedziałam się ze moja kosmetyczka używa prawie takich kosmetyków jak ja mam w swojej łazience i zastanawiam się czy jest sens?

Mój Tż widział że nasz duet muzyczny szuka nowej wokalistki! Padne. Wybralismy go tylko ze względu na nią... i co teraz? Ehem.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 96 dni.
No to dziwnie z tą kosmetyczką, byłaś na próbnym u niej?
Bo faktycznie trochę to sensu nie ma.

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Przyszły właśnie moje zamówione drugie buty ślubne i są idelane O takich marzyłam ! Jedyny mankament to, to, że są za duże Cud nad Wisłą !
Muszę je wymienić.

No i dziś 2 miesiące do ślubu
No to cieszyć si trzeba

Cytat:
zostanie bez.
Cytat:
Super gratuluje panieńskiego

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

Załącznik 5672886

Załącznik 5672887

Załącznik 5672890
śliczne

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości