|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Najgorsze jest to że ludzie piszą tak na fejsie a tam też im się podświetla na czerwono co jest źle i wystarczy kliknąć prawym myszki i poprawić ale najlepiej z czystego lenistwa powiedzieć że sie jest dyslektykiem czy tam dysortografem i miec wyrąbane nawet nie sprawdzić . Mój tż tak ma że jak się za długo zastanawia co jak się pisze to zawsze zrobi błąd , ale wkleja sobie zawsze dany tekst do word-a i sprawdza
![]() A tak swoją drogą co ta "ukochana o tyh wolnyh dniah i hwilach " musiała sobie pomyśleć :O
Zosieńka jest już z nami nasz skarb nasz kawałek nieba ![]() Edytowane przez ZygaEffka Czas edycji: 2014-05-08 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Rozeznanie
|
a ja mam koleżankę co wszyscy ją pamiętają jako: se sobie szok
![]() ![]() ![]() 23 tydzień a ja puściłam takiego pawia porannego że myślałam że razem z żołądkiem mi wszystko wyleci........... a teraz zaczynam poszukiwania imienia ![]()
#1924 |
Zadomowienie
|
A mi właśnie mamuśka zadzwoniła że mnie umówiła na 11.30 do rodzinnej
![]() ![]() Przypomnę że mam 29 lat w tym roku ![]() Kocham Cię Mamo ![]()
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam iść zrobić sobie termin do lekarza na alergie ale deszcz pada więc alergii już nie mam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Historia z kotem straszna, dobrze że z happy endem. Wyobrażam sobie co przeszłaś bo ja w ciągu ostatnich kilku miesięcy pochowałam dwóch futrzastych przyjaciół ... dobrze że u ciebie to był fałszywy alarm ![]() Lecę pod prysznic ogarnąć i wypachnić mała mi vel bożenkę i w drogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Konto usunięte
|
Przy okazji przypomniało mi się o tym filmiku i tekście, zobaczcie sobie
![]() http://demotywatory.pl/4180113/Nuda-...erzeniowe-auto |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Konto usunięte
|
Powodzenia dzisiaj na Waszych wizytach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zadomowienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46354206]Przy okazji przypomniało mi się o tym filmiku i tekście, zobaczcie sobie
![]() http://demotywatory.pl/4180113/Nuda-...erzeniowe-auto[/QUOTE] No padłam ![]() ![]()
![]() |
#1930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja juz w ogole zgłupialam bo zawsze myślałam, ze rampers to taki pajac bez rekawow i nogawek albo z krótkimi a jego odpowiednik z długimi to pajac ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz nadrabiam dalej bo mój telefon nie cytuje kilku postów wiec lecę po kolei ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||
Zadomowienie
|
Witamy się z rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Monika śliczne fotki synusia ![]() A co do smoczków to moja bratanica ma już prawie 4,5 roku i bratowa nie próbuje jej nawet próbować od niego odzwyczaić chociaż mała nie ma już na górze 4 ząbków na przedzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tutaj przykład prawdziwego rampersika http://szafka.pl/c1023256-hm-rampers...iem-68-74.html
Zosieńka jest już z nami nasz skarb nasz kawałek nieba ![]() Edytowane przez ZygaEffka Czas edycji: 2014-05-08 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pajac http://www.v-baby.sklep.pl/pajacyk-abs-19391-81 Rampers https://www.google.pl/search?biw=768...99.1krA4h2idu4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurde, umiałam wielocytować i już nie umiem ![]() "Mój tż tak ma że jak się za długo zastanawia co jak się pisze to zawsze zrobi błąd , ale wkleja sobie zawsze dany tekst do word-a i sprawdza ![]() ![]() ![]() Już jestem ubrana, umalowana z lekka i zbieram się do sklepu, ale weszłam na moment, by coś napisać. Ot ciekawostka... byłam dziś rano na kupkę, zrobiłam co swoje, wstałam, naciskam na spłuczkę i odruchowo tak spojrzałam w wodę, a tam to co być powinno i...bordowa woda!!! aż mi się gorąco zrobiło, bo SKĄD?! JAK TO?! i za chwilę ochłonęłam, bo przecież wczoraj wpierniczałam buraczki, ale co sobie narobiłam stracha to moje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Konto usunięte
|
Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 c...
Cytat:
Witam nowa mamusie ![]() chodzi Ci o USG czy o testy pappa? Bo jak USG i termin masz na wrzesień to nie jakoś późno na te prenatalne? Chyba, ze cos przegapiłam i przeskoczylam posty na telefonie ![]() Jeśli USG to większość je robi i nic w tym strasznego ![]() ![]() Ok ok juz doczytałam, ze polowkowe tez jest nazywane prenatalnym czasami ![]() ![]() Nie robiłaś go wcześniej? Bo tutaj to juz większość jest po takich dwóch ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201610121609 Czas edycji: 2014-05-08 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zadomowienie
|
Mo_onika_ika Śliczna dzidzia
![]() ![]() W końcu nadrobiłam te Wasze nocne pogaduchy ![]() Co do smoczków, to się nie wypowiem, bo siostra baardzo szybko młodego oduczyła, ale problem był z pieluszką tetrową... Chodził z nią wszędzie, nawet do przedszkola... i ciągnął ją po ziemi, później brał do buzi, do noska wkładał... A śmierdziało to strasznie! O wypraniu nie chciał słyszeć, bo wyprana to już była zwykła pielucha a nie kakusia... Chłop 3 lata a ciągnie za sobą brudną szmatę ![]() ![]() Wiecie co... NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE!!! mam do rodziców iśc, bo tż w pracy a nie chce mi się samej siedzieć w domu, ale tyłka też nie chce mi się z kanapy ruszyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję pięknego, zdrowego, dużego chłopczyka. O imieniu informuje na bieżąco, my też ciągle nie mamy. Meta jeszcze 6 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Rozeznanie
|
dzanet2108
![]() Byłam w super-pharmie po Biooil w promocji i oczywiście -wyprzedane, na gruponie tez brak, akcja zakończona ![]() ![]() Dla zainteresowanych. ![]() ![]() ![]() Mo_onika_ika gratuluję synka ![]() Latte gratuluję wybrania imienia, bardzo ładnie ![]()
![]() |
#1939 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
U mnie fachowiec od rana w kuchni i ja nez śniadania a juz tacy głodni jeszesmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zadomowienie
|
Masakra ciężko nadrobić ;-) nie wyrabiam sie co nadrobie to mnie nie ma jeden dzień i znów to samo. Nie lubię was
![]() U mnie pogoda do dupy pospalabym w domu bo tu i tak nikt nie przyjdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | ||||||
Zakorzenienie
|
moja też mleko lubiła z butli, inne picie z kubeczka, szklanki bez problemy, a mleko to musiało być w butelce. Pomogło, jak sama poszłam z nią do sklepu i mogła sama wybrać kubeczek specjalnie do mleka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak naprawdę jak dziecko ma fajne zajęcia to do tv może w ogóle go nie ciągnąć. Moja w domu codziennie jakąś bajkę w tv obejrzy. Natomiast jak byłam miesiac u mojego brata, gdzie kuzyni mojej córki mieli po 5 lat i po 2 latka, brat w dodatku w domu mieszka z ogrodem, basenem, trampoliną itp to moja młoda w ogóle nie musiała tv oglądać, wolała bawić się w ogrodzie, bawić się z kuzynami. Jak jej starszy kuzyn oglądał jakąś bajkę to chwilę z nim oglądała a potem szła bawić się z młodszym do ogrodu ![]() Cytat:
![]() a swoja drogą lekarz nie podejrzewa zapalenia płuc? bo ja jakieś 1,5 roku temu mialąm okropny kaszel, zwłaszcza w nocy, spałam prawie że na siedząco. I bylam podejrzana o bezobjawowe zapalenie płuc. Zrobili mi rtg i na szczęście było ok, dali mi potem sterydy i mi pomogły. Nie wiem tylko, czy rtg w ciaży jest wskazany, chyba nie ![]()
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Antanawara czy jak tam leci twój nick
![]() ![]() ![]() ![]() Dzieczyny - czym czyścicie kuchenki a raczej te płyty ? bo mnie zaraz kur wica weźmie ![]() ![]()
![]() Razem już 10 lat ![]() 1.07.2012 Willkommen in Deutschland ![]() 29.09.2012 Ślub Cywilny ![]() 7.09.2013 Ślub Kościelny ![]() 25.08.2014 Marika ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 88Ekaterina88 Czas edycji: 2014-05-08 o 09:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=mamusie sa najlepsze
![]() a swoja drogą lekarz nie podejrzewa zapalenia płuc? bo ja jakieś 1,5 roku temu mialąm okropny kaszel, zwłaszcza w nocy, spałam prawie że na siedząco. I bylam podejrzana o bezobjawowe zapalenie płuc. Zrobili mi rtg i na szczęście było ok, dali mi potem sterydy i mi pomogły. Nie wiem tylko, czy rtg w ciaży jest wskazany, chyba nie ![]() No ci powiem że jak byłam 3 dni temu to osłuchowo było super , ale dzis już sama nie wiem , zobaczymy co mi powie za chwilke jak pojde ta rodzinna , jak nic , ( bo ona lubi zapisywać tylko herbatke z lipy ) to na 18 mam internistke w Lux Medzie a potem Gina na 19 w Luxie tez , więc 3 lekarzy obskocze i zobaczymy co wymyślą . Co do rtg to chyba nie można , ale w przypadkach zagrożenia życia matki lub dziecka raczej robią . kaszel jest podły i suchy nie idzie nic odkaszlnąć , robi sie sucho zagigla i kaszel i tak 10 razy na minute . Martwi mnie to że mam komunie w niedziele u znajomych i wolałabym zostac w domu bo nawet jeśl i mi przejdzie to wyjde z chaty do tłumu ludzi z oslabionym organizmem i znów coś złapię ... ale boję się że bedzie obraza że tak późno mówie.. ale chyba z kobietą w ciąży to nie można być pewnym do końca jak to będzie nie ? ![]() Cytat:
![]() Bo ja mam kuchenkę srebrną z gazówkami i czyszczę to Cifem http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/product-p...FTHItAoddD4AKA Tylko to mi pomaga umyć ten gówno bez smug ...
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Rozeznanie
|
Co do przekręcania słów....
Kiedyś w pracy koleżanka naprodukowała bubli i jak na zebraniu kazali jej się tłumaczyć to stwierdziła: ale ja paczałam... hehe... Wszyscy się ryli... A kiedyś został u nas kolega na noc i szykowałam mu spanie i chciałam mu do pościeli dać jeszcze koc a On mówi że mu kordła wystarczy... Witam się z rana... Miałam 6 stron do nadrabiania bo byliśmy wczoraj u kuzynki wieczorem... Kąpałam z Nią jej 5miesięcznego synka a potem Go karmiłam bo Ona na wieczór mu miesza swoje mleko z kaszką pełnoziarnistą, żeby gęstsze było, a później Go uśpiłam... Taki słodziak z tego Dawidka... Leże sobie już 1,5h i mi się nie chce wstać nawet śniadania robić... W DDTVN zapowiadają rozmwy w toku i babka została babcią w wieku 34lat jej 13letnia córka w ciąży masakra! W takim wieku to jeszcze swoje chce się mieć a nie wnuki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spuscilam teściową z oczu a ta mi lyzeczka po tej płycie skrobie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1947 |
Zadomowienie
|
Ja tez cifem ;-) polecam. I sliczny brzuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A myślałam, ze kupisz w PL ten płyn co tutaj go wychwalałam pod niebiosa za czystki na mojej płycie ![]() Myśle, ze cos dobrego znajdziesz w jakimś media markcie bo mi tez poskutkowal dopiero taki ze sklepu ze sprzętem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 c..
Cytat:
Witam się i ja tego pięknego słonecznego poranka. Tak chodzi mi o USG prenatalne z echem serca i wszystkimi przepływami. Poprostu przez ta różyczke to tyle się strachu najem w tej ciąży ze masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 c..
Cytat:
![]() Melduje się, dwie godziny spania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.