Rossmann cz. XXII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-08, 08:48   #3961
Tasienkaaa
Rozeznanie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy zaliczyłyście jakieś wpadki kosmetyczne podczas tej promocji? Ja niestety nie jestem zadowolona z dwóch kosmetyków- konturówki Miss Sport i rozświetlacza w kredce z Essence
Mi nie przypadł do gustu kolor cienia w kredce z lovely turkusowej- tej grubszej, do oczu, nie pasuje mi...Ale nie otwierałam jeszcze wszystkich kosmetyków, okaże się po czasie co i jak
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:56   #3962
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Po ile będzie? Może jakiś zapasik zrobię.
66 z czyms
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 08:58   #3963
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
66 z czyms
Dzięki, czyli na dozie taniej.
Stary 2014-05-08, 09:04   #3964
Klementyna12
Zadomowienie

Nowe kolory eveline miniMAX z szerokim pędzlem:
http://images58.fotosik.pl/743/7049cf71c14a0191.jpg
http://img09.allegroimg.pl/photos/or.../50/4216535087

Edytowane przez Klementyna12
Czas edycji: 2014-05-08 o 09:05
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:07   #3965
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, czy zaliczyłyście jakieś wpadki kosmetyczne podczas tej promocji? Ja niestety nie jestem zadowolona z dwóch kosmetyków- konturówki Miss Sport i rozświetlacza w kredce z Essence
u mnie absolutnym bublem okazały się stempelki z essence, nie wie czy z płytkami czy z tym skrobakiem jest coś nie tak, mialam wcześniej płytki z all i wszystko było okej, a teraz nie mogłam ich znaleźć tak jak i zdzieraka i oprócz płytek kupiłam ten zestaw z essence i nic nie zostaje z lakieru we wzorku po zebraniu warstwy wierzchniej;/

żaluje też linera z pierre rene, ale to głupota bardziej niż niewypał, bo przecież ja kresek nie rysuje;/

W rossie akurat nie popłynełam, tu zakupy bardziej przemyślane były, bo taka promocja jest cyklicznie i nie ma co się rzucać, bardziej wN. poszalałam. W Rosiie kupiłam tylko korektor loreal, pordkąłd Nearly Naked, 4 pomadki i 4 lakiery. No dobra, pomadka Maybelline okazała sie nie wypałem, bo w drogerii czerwień była głęboka i zdecydowanie ciepła, a w domu, okazało się że jednak jest bardziej jaskrawa i z lekko niebieskimi tonami, wiec już nie dla mnie.

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
66 z czyms
oo to jeszcze wiecej niż pisałam
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:09   #3966
Figa634
Rozeznanie

Cytat:
Niestety
Szminka Rimmel 070 airy fairy i Maybelline color whisper 220 na moich ustach wyglądają identyczne.

03.09.2012
Figa634 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:21   #3967
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia 25 Pokaż wiadomość
po ile będzie? Może jakiś zapasik zrobię. :d
66,99

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:23   #3968
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
u mnie absolutnym bublem okazały się stempelki z essence, nie wie czy z płytkami czy z tym skrobakiem jest coś nie tak, mialam wcześniej płytki z all i wszystko było okej, a teraz nie mogłam ich znaleźć tak jak i zdzieraka i oprócz płytek kupiłam ten zestaw z essence i nic nie zostaje z lakieru we wzorku po zebraniu warstwy wierzchniej;/[...]
Koniecznie sprawdź, czy na płytce nie masz naklejonej folii ochronnej. Pamiętam, jak sto lat temu na essencowym wątku były te przeboje. Weź igłę i grzebnij nią w płytce, a nuż coś Ci sie odhaczy i ściągniesz warstwę folii
Stary 2014-05-08, 09:28   #3969
myszka_miki1
Raczkowanie

[QUOTE=Synthesthesia;46351 704]jeśli po Nail Teku ( zawierającym formaldehyd) stan paznokci Ci się pogorszył, ja bym na Twoim miejscu uważała na Eveline.

No właśnie ja jej używałam tak jak jedna z dziewczyn tu pisała, podobał mi się efekt po 2, 3 warstwach (taki mleczny) i jednego dnia tyle kładłam . Paznokcie miałam ciężkie i bolące ale myślałam że to dobrze bo w końcu czuję jej działanie . Ale głupol ze mnie . I tym samym nie stosując się do zaleceń użytkowania sama sobie krzywdę zrobiłam . Spróbuję tej z Eveline , ale już wg zaleceń .
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:52   #3970
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Koniecznie sprawdź, czy na płytce nie masz naklejonej folii ochronnej. Pamiętam, jak sto lat temu na essencowym wątku były te przeboje. Weź igłę i grzebnij nią w płytce, a nuż coś Ci sie odhaczy i ściągniesz warstwę folii

kurde teraz mnie to będzie męczyć, a nie wzięłam ich ze sobą i pogmeram dopier jak wróce
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:54   #3971
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
Promocja na pilnik do dzisiaj...
wiem, wiem tylko chodzi mi o to że skoro nie ma dzisiaj lub wczoraj jeszcze nie było to nie będzie wcześniej niż jutro czyli będzie po promocji.
Stary 2014-05-08, 09:56   #3972
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

ImageUploadedByWizaz Forum1399535797.339366.jpg

Takie cuda na pl Bema we Wroclawiu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 09:57   #3973
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
Mi nie przypadł do gustu kolor cienia w kredce z lovely turkusowej- tej grubszej, do oczu, nie pasuje mi...Ale nie otwierałam jeszcze wszystkich kosmetyków, okaże się po czasie co i jak
Ja też jestem nie zadowolona z tej kredki , i z manhatana top cat , nic a nic nie przyspiesza ,a lakier na drugi dzień odpryskał (a kupowałam też miis sporty turbo dry i nie dość że tańszy to i dużo lepszy).
Cała reszta to szminki i błyszczyki w większości jeszcze nie zaczęte .

Jestem w trakcie stosowania odżywki do skórek Sally Hansen Instant Cuticle Remover , i tu pytanie do dziewczyn jest stosujących,
używacie tak jak producent zaleca góra 2 razy w tygodniu czy częściej ?

Stary 2014-05-08, 09:58   #3974
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
ja też średnio jestem zadowolona z kredki jumbo essence rozśw., wibo eliksir 8 ładny kolor, ale kiepsko się nakłada. ale bublem bym tych rzeczy nie nazwała, bardziej nietrafione zachcianki

staram się nie kupować pod wpływem emocji zwłaszcza tańsze marki. także niezbyt ufam markom miss sporty, lovely, wibo. ale zdarzają się perełki
Stary 2014-05-08, 10:12   #3975
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
czy w Katowicach oprócz galerii jest jeszcze gdzieś szafa Eveline?
Oprócz Galerii nie spotkałam nigdzie więcej
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:17   #3976
britnay
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ten lakier z Wibo 485 na paznokciach wygląda jak na tym zdjęciu, czy w rzeczywistości jest to jeszcze inny efekt?

http://ed-like.blogspot.com/2013/07/wibo-485.html
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:19   #3977
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Moim bublem okazał sie tusz collagen od Lovely https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
Byłam pewna ze biorę nowy a tu po kilku dniach zrobił sie gęsty glut do tego wielka szczoteczka :/ średnio tez jestem zadowolona z matowego cienia essence, daje sie go nałożyć jedynie palcem :P inaczej znika :P
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:34   #3978
oluska55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Moim bublem okazał sie tusz collagen od Lovely https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
Byłam pewna ze biorę nowy a tu po kilku dniach zrobił sie gęsty glut do tego wielka szczoteczka :/ średnio tez jestem zadowolona z matowego cienia essence, daje sie go nałożyć jedynie palcem :P inaczej znika :P
Ja też kupiłam Collagen i jestem zadowolona. Fakt - szczoteczka jest dość duża, ale daję radę

Czy ten wysuszacz z Miss Sporty jest warty uwagi? Bo czytając opinie w internecie mam mieszane uczucia. Zastanawiam się czy warto kupić

Edytowane przez oluska55
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:35
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:49   #3979
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
A co jest nie tak z tym rozświetlaczem w kredce? Ja kupiłam w regularnej cenie i jestem zadowolona.

Wtop raczej nie zaliczyłam jednak hitem są dla mnie lakiery rita ora 853 Pillow talk i 203 Lose Your Lingerie . Z coatem insta dri noszę 203 od poniedzialku i

A dziś trafiłam w CND sally hansen lustre shine za 12 zl minus 49% wzięłam 2 sztuki bo wychodziły po 6 zł
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:55   #3980
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Jakby ktoś był dziś na Stokłosach, proszę o wieści, czy pokazał się niebieski usuwacz skórek SH Obiecałam go mamie
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:57   #3981
Stace
Zakorzenienie

Co do odżywek Eveline - moja koleżanka zaczęła używać, ja ją ostrzegałam bo czytałam co mogą zrobić z paznokciami. No i najpierw używała ciągle tyle ile tam jest zalecane, paznokcie jej ładnie urosły, a potem używała już jako bazy pod lakiery. No i zaczęły się paskudzić

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
A co jest nie tak z tym rozświetlaczem w kredce? Ja kupiłam w regularnej cenie i jestem zadowolona.

Wtop raczej nie zaliczyłam jednak hitem są dla mnie lakiery rita ora 853 Pillow talk i 203 Lose Your Lingerie . Z coatem insta dri noszę 203 od poniedzialku i

A dziś trafiłam w CND sally hansen lustre shine za 12 zl minus 49% wzięłam 2 sztuki bo wychodziły po 6 zł
Mam dokładnie te same . Właśnie miałam pisać że są mega

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:00   #3982
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_miki1 Pokaż wiadomość
ok, dzięki, właśnie na blogach trochę poczytałam i też tak radzą , podobną po nałożeniu jednego dnia 2 , 3 warstw bolą paznokcie .
Ja stosowałam według zaleceń, jedna warstwa dziennie i trzeciego dnia myślałam, że oszaleję tak mnie palce bolały . Najśmieszniejsze że 3 warstwę nałożyłam w pracy Nie było ratunku, musiałam zwiać do pierwszego sklepu po zmywacz. Nigdy więcej nie kupię podobnej odżywki.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:06   #3983
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Ja stosowałam według zaleceń, jedna warstwa dziennie i trzeciego dnia myślałam, że oszaleję tak mnie palce bolały . Najśmieszniejsze że 3 warstwę nałożyłam w pracy Nie było ratunku, musiałam zwiać do pierwszego sklepu po zmywacz. Nigdy więcej nie kupię podobnej odżywki.
To znaczy że jesteś uczulona na formaldehyd i pewnie wszystkie odżywki z tym składnikiem będą Cię uczulać
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:07   #3984
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Mam ritke i kilka innych
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:11   #3985
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
To znaczy że jesteś uczulona na formaldehyd i pewnie wszystkie odżywki z tym składnikiem będą Cię uczulać
Przeważająca większość lakierów do paznokci ma formaldehyd w składzie, jedyne jakie mam bez niego to lakiery senique z natury.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:24   #3986
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Pewnie tak ale to był jedyny raz kiedy miałam takie przeboje. Moim zdaniem nie powinni czegoś takiego sprzedawać, zwłaszcza, że jak słyszę wiele osób jest na to uczulonych. No a co najmniej powinno być jakieś ostrzeżenie.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:24   #3987
Kasia1313
Raczkowanie

Załącznik 5676225
Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ja też średnio jestem zadowolona z kredki jumbo essence rozśw., wibo eliksir 8 ładny kolor, ale kiepsko się nakłada. ale bublem bym tych rzeczy nie nazwała, bardziej nietrafione zachcianki

staram się nie kupować pod wpływem emocji zwłaszcza tańsze marki. także niezbyt ufam markom miss sporty, lovely, wibo. ale zdarzają się perełki
Chciałabym tak umieć. Wczoraj poszłam po konkretne rzeczy, a wróciłam z zupełnie czym innym. Jak się okazało w domu, w świetle dziennym nabyłam trzy szminki w identycznym kolorze Lakiery też inne, do tego jeden wibo i dwa lovely, a wiem, że przesuszają mi szalenie płytkę, ale... taki ten miętowy piasek był śliczny, że musiałam go mieć

Czy mogłybyście mi polecić lakier w takim kolorze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg OPi+Dulce+de+Leche-01.jpg (23,0 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez Kasia1313
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:28
Kasia1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:33   #3988
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oluska55 Pokaż wiadomość
Ja też kupiłam Collagen i jestem zadowolona. Fakt - szczoteczka jest dość duża, ale daję radę

Czy ten wysuszacz z Miss Sporty jest warty uwagi? Bo czytając opinie w internecie mam mieszane uczucia. Zastanawiam się czy warto kupić
Ja polecam, ale nie jako wysuszacz ,a za trwałość lakieru (już mam 3 dzień ten sam lakier, zmywałam często i sprzątałam toaletę bez rękawiczek ), paznokcie super błyszczą i nic się nie ukruszyło , dodam że stosowałam na lakier miętowy , także na razie o zmianie odcienia się nie wypowiem .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0745.jpg (17,0 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez myszka_miki1
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:42
Stary 2014-05-08, 11:35   #3989
Stace
Zakorzenienie

Słyszałyście coś o analogicznej promocji w Laboo ? Bo na drugim wątku coś ktoś pisze

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:40   #3990
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie kompletnym niewypałem okazało się "masełko" z Astora odcień 009 Burnt Rose. Niby ma to być masełko a w konsystencji jest jak zwykła szminka, na dodatek kolor na ustach jest taki sam jak w przypadku różanej pomadki bebe. Nawet zapach ten sam. Ma jeden plus Kolor wpija się w wargi.

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości