Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-08, 10:06   #2551
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Dziewczyny, nie kupuję napojów na razie.
Przedyskutowaliśmy z TŻtem sprawę i do września na bank jeszcze trafi się jakaś promo, więc nie ma co się spieszyć niepotrzebnie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:07   #2552
rabbitka
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
No ja pierd*** !!! Przyszły buty na wymianę, pół rozmiaru mniejsze i są za małe !!! No k****. Wymarzone buty, idealne i nie potrafię dobrać rozmiaru !! A pomiędzy nimi nic nie ma

kurczak :/ nie fajnie, zwlaszcza, ze buty takie ladne! a jakbys takie wkladki zmieniajace rozmiar buta kupila?

Sent from my iPad using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:08   #2553
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
hej nadrabiam z doskoku w miarę regularnie ale nie udzielam się bo sobie tuż przed ślubem wymyśliliśmy TŻ zmianę pracy, a ja zmianę działu i stanowiska w mojej firmie

ale udało się ubrać Pana Młodego atramentowy garnitur, biała koszula x2, spinki, ciemnoczerwona mucha (ja mam ciemnoczerwone dodatki) i kupiliśmy buty:
Po pierwsze gratuluję zakupów Buty nie moja bajka, ale do całości stylizacji powinny wyglądać okej
Cytat:
No ja pierd*** !!! Przyszły buty na wymianę, pół rozmiaru mniejsze i są za małe !!! No k****. Wymarzone buty, idealne i nie potrafię dobrać rozmiaru !! A pomiędzy nimi nic nie ma
Pół rozmiaru różnicy i za małe? Może Złe Ci wysłali, nie wiem, pomyłka nadruku numeru? Może spróbuj się z nimi skontaktować, to strasznie dziwne jest

edit Dotka no pewnie, nie jedna promocja jeszcze będzie, może lepszą nawet ustrzelicie

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:12
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:08   #2554
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

ale udało się ubrać Pana Młodego atramentowy garnitur, biała koszula x2, spinki, ciemnoczerwona mucha (ja mam ciemnoczerwone dodatki) i kupiliśmy buty:
http://conhpol.pl/sklep/uploads/plik...8-s1-s9-17.jpg
Garnitur w przepięknym kolorze my jedziemy w sobotę i mam nadzieję, że coś ładnego upolujemy. Buty również super, o sznurówkach nie wspomnę
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:12   #2555
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
a nie rozbiją się jak w nich troche pochodzisz ?

GRATULACJE 100 DNIÓWKI !!!!!!!!

my wczoraj rozdaliśmy kolejne dwa zaproszenia dziś odstawiam TŻ na impreze z pracy i jadę z mama w poszukiwaniu sukienki dla niej

jutro rozdajemy kolejne 3 zaproszenia

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:13   #2556
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
my je wykorzystamy na pożegnanie foto, będzie kółeczko wokół nas.
W sumie to nie pomyślałam i kupiłam 100 sztuk ma wesele na 130 osób, a mogłam kupić jeden dla pary
Ktoś nie chce odkupić ode mnie 40?
Pomyślę!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrzucam próbę dekoracji Naszego stołu./
Przepiękne są Twoje kule!!! Ty robiłaś je ze sztucznych kwiatków, prawda?
Cieszę się, że udało Wam się znaleźć kogoś na brakujące miejsca. Powiedz Kochana, czy otwarcie powiedziałaś, ze odpadli Wam goście?

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Dziewczyny help!
Mój TŻ chyba zgubił ostatnie świadectwo ze szkoły (4 klasa technikum). Czy jak przyniesiemy księdzu z 3 klasy to się nie kapnie?

Od Was w ogóle ksiądz chciał świadectwo?
Moim zdaniem problemu nie będzie Ważne jest tylko i wyłącznie ocena

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Info dla dziewczyn zainteresowanych zimnymi ogniami

jestem po próbie generalnej - wnioski:
1. czas spalania 70 cm - 2 min 21 sekund
2. zapach bardzo nieprzyjemny (nie wiem co będzie gdy zostanie zapalonych nawet 70 na raz ale mam salę bardzo przestronną wiec chyba nie będzie źle)
3. w trakcie spalania ten pręt co już sie wypalił powoli się wygina w łuk do dołu (pewnie pod wpływem ciepła)
4. na ziemie spadło ok 5 samodzielnych iskierek.
Kochana, a czy wyginając się nie spadały na ziemię (spalone resztki)? Boję się też, że sala nie zgodzi się na zimne ognie właśnie w obawie przed iskrami lecącymi na ziemię.

Podpinam się: dziś ostatni raz trzycyfrowy kod!

100 DNI DO ŚLUBU!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:16   #2557
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
jak dla mnie buty ok, tym bardziej że będą jeszcze inne takie dodatki U mnie Tż ma niebieski akcent
Cytat:
Po pierwsze gratuluję zakupów Buty nie moja bajka, ale do całości stylizacji powinny wyglądać okej
Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Garnitur w przepięknym kolorze my jedziemy w sobotę i mam nadzieję, że coś ładnego upolujemy. Buty również super, o sznurówkach nie wspomnę
dzięki kiedyś było oburzenie na kolorowe buty u panny młodej (do dzisiaj czasami jest ) ale skoro pasuje do stylizacji i nam odpowiada do klimatu uroczystości

z kolorem garnituru też nie przypuszczałam, że wybierzemy ciemny atramentowy granat, ale faktycznie cudowny odcień

niulka_1985, za sobotnie zakupy!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:16   #2558
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

100 DNI DO ŚLUBU!

również gratulacje teraz szybko zleci
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:20   #2559
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
weź większe i włóż wkładki
Nie da rady, są dużo za duże nie tylko na długość, ale na szerokość.

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
kurczak :/ nie fajnie, zwlaszcza, ze buty takie ladne! a jakbys takie wkladki zmieniajace rozmiar buta kupila?

Sent from my iPad using Tapatalk
Jak wyżej.

Cytat:
Pół rozmiaru różnicy i za małe? Może Złe Ci wysłali, nie wiem, pomyłka nadruku numeru? Może spróbuj się z nimi skontaktować, to strasznie dziwne jest
Wg tabeli między nimi jest różnica 0,5 cm. Ten rozmiar mniejsze wcisnę na siłę, ale nawet nie stanę, bo są za krótkie. A te większe wyglądają tak.
Nie da rady żadnych wkładek.
Nie potrafię w ogóle w nich chodzić. Próbowałam i pod pięte coś dać i pod palce i nic.
Będę do nich pisać co jest nie tak.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:22   #2560
misia880
Zakorzenienie

Lg_ago faktycznie są za duże.
Kochana ale może oni się pomylili przy wysyłce no o taka róznica w polowie rozmiaru ???
kurcze dziwne mega

Stary 2014-05-08, 10:25   #2561
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Lg_ago faktycznie są za duże.
Kochana ale może oni się pomylili przy wysyłce no o taka róznica w polowie rozmiaru ???
kurcze dziwne mega
Na opakowaniu pisze, że właściwy rozmiar. Na bucie to samo. I jak je przykładałam, to rzeczywiście jest różnica 0,5 cm w długości. Ja nie wiem, chyba mam jakieś mega dziwne stopy

Stary 2014-05-08, 10:27   #2562
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Na opakowaniu pisze, że właściwy rozmiar. Na bucie to samo. I jak je przykładałam, to rzeczywiście jest różnica 0,5 cm w długości. Ja nie wiem, chyba mam jakieś mega dziwne stopy
wydaje mi się ze to wina butów i rozmiarówki niż Twoje stopy.
No cóz.. szukaj dobrych a nam zostaje tylko trzymac kciuki zebys znalazła równie piękne

Stary 2014-05-08, 10:27   #2563
201605100
Konto usunięte

Lg_ago pisz do nich koniecznie bo coś tu nie gra, rozumiem rozmiar, ale pół? Wczoraj akurat mierzyłam buty 39,5 i 40 różnica niewielka , u Ciebie to wygląda na rozrzut 1-2 rozmiarów

doczytałam, kurde dziwne przykro mi że tak wyszło, ale znajdziesz jeszcze super buty
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:29   #2564
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzeczywiście wygląda to dziwnie.... Ale buty bardzo ładne. A nie mają jakiegoś sklepu stacjonarnego gdzie mogłabyś przymierzyć te buty?

Cytat:
dzięki kiedyś było oburzenie na kolorowe buty u panny młodej (do dzisiaj czasami jest ) ale skoro pasuje do stylizacji i nam odpowiada do klimatu uroczystości

!
Super to buty dla Tż
Oburzenie kiedyś była na wiele rzeczy związanych ze ślubem więc nie zwracajcie na to uwagi

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:30   #2565
Lg_ago
Zadomowienie

Misia, Alucior dzięki Dziewczyny !!

Szczeperka gdzieś Clarks jest, ale kawałek odemnie, a ja nie mam czasu tam jeździć. Dlatego też zamawiałam internetowo. Ale coś z tą rozmiarówką jest nie tak.

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:31
Stary 2014-05-08, 10:37   #2566
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, a czy wyginając się nie spadały na ziemię (spalone resztki)? Boję się też, że sala nie zgodzi się na zimne ognie właśnie w obawie przed iskrami lecącymi na ziemię.
nic nie zaobserowałam, ale gdy wkładałam go do kosza to odpadały czarne skrawki....

ja sie o sale nie martwie, zapytałam - nie ma problemu, jak to o i powiedzieli - oni są dla nas, nie odwrotnie ale koniecznie zapytaj wczesniej bo jednak iskry spadają

pół cytowania sama sobie wykasowałam
dziekuje za wszystkie zyczenia zdrówka - już mi dziś trochę lepiej
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:44   #2567
anka1897
Wtajemniczenie

Godzia_13 oba bukiety są piękne. Pierwszy wydaje się być mniejszy, prostszy, skromniejszy.Widzę go do delikatnej sukienki, tak aby nie został przytłoczony innymi dodatkami. Drugi wydaje się być bardziej neutralny.

Dotka90
jakbym miała dodatkowo płacić za małe butelki wolałabym wtedy 1l butelki. Takie też mieliśmy mieć ale właścicielka powiedziała,że możemy zamienić na małe szklane bo ją tak samo cenowo wyjdzie.

świat_katarzyny fajnie, że doszłaś do porozumienia z drugą parą i będzie wymarzona gipsówka

cornflower_girl Bardziej widzę Cię w spince i welonie. Opaska i welon to za dużo jak dla mnie.

enzunio super winietki, pogratuluj Tż W figurkach znajdują się bańki dla dzieci?

Kishlaczkowa niestety ona z mocno "wierzących"

Le_lena jak to nie macie zespołu? Rozpadł się?

cashmere Dobrze, że z fryzury jesteś zadowolona. Oczywiście czekam na zdjęcia

Lemon_Drop nie chcą być na super, zajefajnych imprezach- ich strata!

pysia1987 piękną macie salę z dekoracją światłem wygląda obłędnie.

mojakaren byłam wczoraj na próbnym makijażu. Później postaram się wrzucić foty do klubu

alucior świadectwo nie było potrzebne.

cude śliczne obrączki! na krawędziach mają delikatne zdobienie?

rabbitka

Lg_ago wszyscy tak reagują - będziecie mieli różne obrączki?? Oboje uważamy,że w obrączce aby w niej chodzić trzeba czuć się dobrze. Znam swoje Tż i wiem, że zgodzi się na zakup kompletu taki jak ja będę chciała mimo, że nie będzie do niego przekonany, ale później będzie szukał pretekstów aby nie zakładać obrączki. On był największym przeciwnikiem różnych obrączek.
Długo szukaliśmy obrączek które obydwojgu będą się podobały oraz nie będą jakoś strasznie różniły.
Jak twój Tż podchodzi do kwestii różnych obrączek? Trudniej dobrać obrączki jeżeli obydwoje chcecie jakiś wzór. U nas jest o tyle "prościej" że moja będzie klasyczna

Szkoda, że za małe. Poprzednie odesłałaś? Uciskają Cię w długości czy w palcach? W Deichmenie i innych obuwniczych można kupić spray do rozbicia butów skórzanych.
Edit: obejrzałam zdjęcia - no faktycznie za duże. Znalazłam w podobnym kolorze buty tylko maja inny przód. Mierzyłam je w sklepie i są bardzo wygodne. Rozmiarówkę mają zawyżoną bo 36 było na mnie za duże.

Gratuluję 100 dniówki!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szydłowski.jpg (16,6 KB, 26 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:45
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:45   #2568
Szczeperka
Wtajemniczenie

Tak jeszcze w temacie butów, ale tanecznych...
Polecam do butów tanecznych nakładki na fleki! Właśnie przyszło moje zamówienie i obcas w nich w ogóle się nie ślizga po parkiecie

Tylko dodają około 1 cm wysokości (dla mnie to akurat plus).

A teraz z innej beczki. Nasi goście potrafią dać w kość

Dziś dowiedziałam się że chrzestni Tż (mieszkają z Anglii) przyjeżdżają na nasz ślub ze swoimi dwoma wnuczkami - 10 i 14 lat. I robią to mimo że nie zapraszamy na wesele z dziećmi (!) i mimo, że te dwie dziewczyny nawet nie były zaproszone! Ani ja, ani Tż ich w ogóle nie znamy.
Teściowa oczywiście się zgodziła i już powiedziała chrzestnym że mogą je zabrać... A jaki jest powód? Bo nie mają ich z kim zostawić!

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-08, 10:47   #2569
bardorja
Zadomowienie

za*ebiste są!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:47   #2570
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Idz do Geox. Ja kupiłam ostatnio nude buty zamszowe w prawdzie ale sa mega wygodne! Tylko troche drogie. Ale ja mam mega problemowe stopy!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:49   #2571
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dziękuję za Wasze opinie Sukienka nie ma narzutki, tiulowy dekolt i rękawek to część sukni, nie da się odpiąć, więc wszystkie aplikacje zostają.

Zostanę chyba przy grzebieniu i welonie (opaskę musiałabym sama wykonać) - mimo iż opaski uwielbiam, zawsze marzyłam o długim welonie (nie umiem z niego zrezygnować).

Atomoowka Bardzo ładne dekoracje - świetnie wyszły

Dobrze, że się udało znaleźć zastępstwo.

Le_lena Co się stało z zespołem?

cashmere Nie wiem, czy Cię to pocieszy, sama też się bardzo świecę

swiat_katarzyny Czytałam o kępkach. A co byś poleciła na makijaż ślubny - rzęsy mam niezbyt gęste i przeciętnej długości. Kępki czy tuszowanie? Jestem z tych płaczliwych i nie chciałabym zostać ślubną pandą

Lemon_Drop Ta druga para bardziej ekstremalna. Ale może lepiej, żeby nie przyszli, a wesele było spokojne i bez narzekania, złych humorów czy szukania zaczepek.

pysia Ale pięknie wygląda wnętrze. Macie ogromny i drewniany parkiet, stoliki wyglądają elegancko.

enzunio Żartujesz Może przełożenie terminu by coś pomogło, bo tak chłopaki się trochę kompromitują

mimi Uwielbiam takie rozmowy przy zapraszaniu - fajnie, że szef podszedł do tego tak entuzjastycznie.

A film piękny - ciekawe tylko, czy te druhny wiedzą, że mają tyle wielbicielek

activelifetyle Powodzenia z wyborem obraczek

cude swietnie wyszły

marlenqa22 Swego czasu na studiach jak szukałam pracy jako kelnerka, też miałam zbyt wysokie kwalifikacje. Metoda jedna - kilka wersji CV, które dostosowywujesz do stanowiska.

kiss Dzięki za słowa o figurze - akurat to zasługa sukni, bo sama z siebie nie wygląda tak wow

paula Pytania odnośnie drugiej połówki są całkiem na miejscu, bo tak wygląda sprawa z perspektywy KK. Inna sprawa, że jak trafisz na normalnego księdza, to i spowiedź jest bardziej jak rozmowa z fajnymi wskazówkami niż wywiad dotyczący szczegółów pożycia. Co do problemowych teściów - przecież nikt nie każe nam kochać ich taką samą miłością jak narzeczonego,z motylami w brzuchu . Są konflikty - mam do nich szacunek, ale stawiam jasno granice, kiedy coś mnie boli, przeszkadza. I to też wg mnie jest miłość.

Lg_ago Nam tez było trudno się zdecydować, mojemu TŻ-owi wpadła w oko obrączka z kodem binarnym wygrawerowanym na zewnątrz. Jak uwielbiam jego fascynację niedostępnym dla mnie światem programowania, tak tu było za dużo Długo zeszło nam dogadanie się co do wzoru. Jedyne co mogę Wam doradzić, to wyrobienie w mniejszym zakładzie jubilerskim, gdzie jest większa elastyczność co do wzoru.

Jak to, aż taka różnica? Jak na moje oko niemożliwe, żeby aż tak było to widać. Wymierz wkładki w obu butach i sprawdź z tabelą, może jakiś felerny model ze złą rozmiarówką masz.

lupinka Jeśli Wam wpadły w oko, czemu nie . Przecież macie parcia na przyjęcie w stylu królewskim z ustalonym dress code'm. W końcu sznurówki to mały akcent, naprawdę nie będzie się rzucać w oczy, tym bardziej, ze granitur jest klasyczny.

Szczeperka Ale tupet...

Ostatnio u moich znajomych, którzy brali ślub w zeszłym roku, wyszła wtopa. Jest to para, która ponad wszystko ceni prywatność, mało o swoim ślubie mówili, nie zamieścili żadnych zdjęć na fb. Okazało się, że fotograf bez ich wiedzy i zgody zamieścił ich ślubny reportaż na jednej z najbardziej popularnych stron z inspiracjami. Ok, zdjęcia piękne, wyglądali cudnie, ale taki numer ze strony foto? Upewnijcie się jak wygląda to z Waszymi fotografami, żeby nie było nieprzyjemnych sytuacji.

czekooczekolada, kasia, ane3kaa, Kishlaczkowa, swiat_katarzyny, ParisParisienne, karolinuuusia , antonina_bielska Udanego świętowania

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-05-08 o 10:50
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:51   #2572
karolinuuusia
Zakorzenienie

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...rt=153&ndsp=19

ja mam takie tylko białe i delikatnie niższe, są mega wygodne! polecam buty z gianmarco

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:51   #2573
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziś dowiedziałam się że chrzestni Tż (mieszkają z Anglii) przyjeżdżają na nasz ślub ze swoimi dwoma wnuczkami - 10 i 14 lat. I robią to mimo że nie zapraszamy na wesele z dziećmi (!) i mimo, że te dwie dziewczyny nawet nie były zaproszone! Ani ja, ani Tż ich w ogóle nie znamy.
Teściowa oczywiście się zgodziła i już powiedziała chrzestnym że mogą je zabrać... A jaki jest powód? Bo nie mają ich z kim zostawić!
uuu..
powinniście porozmawiać z teściową,nie może tak być,że ona zgadza się za was

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:55   #2574
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Przedyskutowaliśmy z TŻtem sprawę i do września na bank jeszcze trafi się jakaś promo, więc nie ma co się spieszyć niepotrzebnie
My kupujemy dzisiaj, tez na wrzesień. Szczerze mówiąc na litrowe "markowe" pierwszy raz widzę u nas promocje, bo zazwyczaj takie miała hop-cola. Doliczając do tego moją pracowniczą zniżkę to wychodzi tak rewelacyjna cena że możemy przeżyć trzymanie tego w piwnicy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:57   #2575
Le_lena
Raczkowanie

Atomoowka, Sunrise, Anka, corn - z zespołem to taka historia, że to taki DJ znajomy go "prowadzi".
Mamy z nim doświadczenie jako Djem. Myślałam, że jak mówi, że ma zespółto - to go ma...
Ale okazało się, że inny znajomy podobno gra w tym zespole - z tym, że on nic nie wie o tym, że w nim gra przygrywają sobie jedynie od czasu do czasu na festynach
Wkurzyłam się. Chcę im wypowiedzieć umowę. Na szczęście znalazłam dwa bardzo dobre zespoły , między którymi się zastanawiamy.

Pysia - ale masz cudną salę

Lg - totalnie dziwna sprawa z tymi butami, a swoją drogą są piękne
Mam nadzieję, że znajdziesz podobne w swoim rozmiarze

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:00
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 10:59   #2576
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Choć dla mnie nie był dobry, bo zaczęłam go od łez
Pojechałam na giełdę z rana, wpadam ucieszona patrzę, patrzę, szukam i co? Nie ma kuźwa eustom
Nigdzie. Obeszłam całą giełdę, pytałam, nic, zero. Biało wszem, fioletowych brak. Powód? Bardzo podrożały i nie opłacało się sprowadzać. No to co ryk. Serio na chwilę świat mi się zawalił.
No ale cóż ślub będzie, bo przecież nie odwołam, szybko myślę. Jedyne fioletowe kwiaty pasujące kolorem i w miarę koncepcją to margerytki. Problem? Nie znam w ogóle tych kwiatów, nie wiem ile wytrzymają, nie wiem jak się układają. No trudno kupiłam bo co robić?
Efekt bukietu próbnego ( musiałam w ogóle zobaczyć ile ich zejdzie na jeden bukiet i jak się trzymają ) na dole. Proszę mówcie co sądzicie?

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Wszem i wobec ogłaszam, że zostało

100 DDŚ !

( jutro więc zmiana kodu )

Cytat:
hej nadrabiam z doskoku w miarę regularnie ale nie udzielam się bo sobie tuż przed ślubem wymyśliliśmy TŻ zmianę pracy, a ja zmianę działu i stanowiska w mojej firmie

http://conhpol.pl/sklep/uploads/plik...8-s1-s9-17.jpg
mam do Was pytanie z ciekawości jak to oceniacie (te buty do całości, generalnie TE buty na ślub/wesele)? bo teściu na początku na kolor sznurówek kręcił nosem, jacyś znajomi powiedzieli, że na własny ślub to tylko czarne buty z czarnymi sznurówkami... ale to chyba zależy od klimatu imprezy, prawda? ja mam zwiewną sukienkę, wesele raczej małe bo będzie ok 60 osób więc dosyć kameralnie i na luzie do tego podchodzimy

w ogóle TŻ wielki przeciwnik muchy w sklepie zdecydował się jednak na muchę to tak jak ja miałam z welonem

u nas 37 a ja zarówno pierścionek jak i obrączkę mam 12 (z tej samej firmy) i w sumie udaję, że nie myślę o możliwości spuchnięcia palców, może przy obrączce to będzie bardziej odczuwalne niż przy pierścionku
brawo za garniak, a buty g mnie fajne.

Cytat:
ale masz przeboje z tymi butami całkiem jak ja z fryzurą.
A czy jak do tych za dużych włożyłaś wkładkę ale taką dużą tj po całości i grubą? Np są takie żelowe grube, ja mam nawet w domu. Ona wtedy naprawdę buta o sporo zmniejsza.
Ja sama mam w moich butach wkładkę, bo inaczej spadają.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
dobra decyzja, promocje są w sumie co jakiś czas więc coś się trafi.

Cytat:

Przepiękne są Twoje kule!!! Ty robiłaś je ze sztucznych kwiatków, prawda?
Cieszę się, że udało Wam się znaleźć kogoś na brakujące miejsca. Powiedz Kochana, czy otwarcie powiedziałaś, ze odpadli Wam goście?

100 DNI DO ŚLUBU!

Gratki studniówki
Co do gości, tak otwarcie powiedziałam, że przed chwilą ktoś Nam odmówił, miejsca opłacone więc będzie Nam miło jak przyjdą z Nami się pobawić. Uważam,że lepiej powiedzieć prawdę, bo przecież i tak nikt na 3 dni przed ślubem by nie uwierzył, że chciałaś ich od początku zaprosić tylko czasu nie było nie?

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Serio ludzie są niepoważni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM02299.jpg (103,9 KB, 110 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:00   #2577
swiat_katarzyny
Zadomowienie

cornflower - już wszystko wyjasniam
niestety sposobów na rzęsy nie ma zbyt wiele.
najbardziej naturalny efekt da przedłużanie 1:1, wtedy zapominasz o tuszu i płaczesz do woli, ale (moim zdaniem) osłabia to rzęsy naturalne i nie zawsze wypadają równomiernie, tworząc luki....
zaraz po 1:1 rzęsy sztuczne firmy ardell - wklejałam wczesniej - naprawde tak naturalnego efektu nie uzyska się zadnymi kępkami - zawsze gdy je mam pytają mnie czy przedłużyłam rzęsy 1:1 - koszt niewielki - 20 zł, a są wielokrotnego użytku.
kępki jedynie zagęszczają - są z reguły cienkie i nawet gdy wydłużą oko to minimalnie - raczej dla kobiet o pieknych, długich rzęsach. Przykleja się je po malowaniu naturalnych rzes - można jeszcze je wytuszować, ale nie trzeba.
masakra wodoodporna - w praktyce i tak spłynie ale później niż normalna.
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:06   #2578
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
ja mam takie tylko białe i delikatnie niższe, są mega wygodne! polecam buty z gianmarco
Niższe? Tzn. ile obcas ma cm?
Dużo dałaś?
Ozłocę Cię chyba !! Szukałam takich
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:10   #2579
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
uuu..
powinniście porozmawiać z teściową,nie może tak być,że ona zgadza się za was
Rozmawialiśmy i ona nic z naszej rozmowy nie zrozumiała... Mówi tylko że mamy się tak nie stresować ślubem

To nie jest poważna kobieta niestety

W efekcie dziewczynki będą siedziały jako osoby towarzyszące bo wczoraj już zamówiłam winietki... I tak przez tupet gości i teściową trafię na wątek o faux pas

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-08, 11:10   #2580
activelifestyle
Rozeznanie

Gratuluję wszystkich zakupów, załatwionych spraw i rozdanych zaproszeń

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Wszem i wobec ogłaszam, że zostało

100 DDŚ !

( jutro więc zmiana kodu )
Gratulacje Dopiero co u mnie było, a dziś już 86

Lg_ago - no i właśnie my chyba postawimy na klasyczne, bo tak byśmy musieli wszystkie miasta w Polsce odwiedzić żeby znaleźć te idealne
Współczuję sytuacji z butami A możesz je oddać? Skoro nie ma możliwości rozbicia, a za duże są rzeczywiście jak widać bardzo za duże to bym oddała i poszukała nowych

lupinka - gratki ubrania TŻ'ta musi wyglądać świetnie
Buty są fajne

Kishlaczkowa - gratuluję 100-dniówki

Szczeperka - co Ci ludzie odwalają pogadajcie z teściową, że tak być nie może... Kto za nich zapłaci? A może niech teściowa zorganizuje na ten czas im jakąś opiekę, żeby nie musieli ich zabierać ze sobą?

Atomoowka - trochę ozdób i będzie piękny
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości