Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-08, 11:12   #2581
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Choć dla mnie nie był dobry, bo zaczęłam go od łez
Pojechałam na giełdę z rana, wpadam ucieszona patrzę, patrzę, szukam i co? Nie ma kuźwa eustom
Nigdzie. Obeszłam całą giełdę, pytałam, nic, zero. Biało wszem, fioletowych brak. Powód? Bardzo podrożały i nie opłacało się sprowadzać. No to co ryk. Serio na chwilę świat mi się zawalił.
No ale cóż ślub będzie, bo przecież nie odwołam, szybko myślę. Jedyne fioletowe kwiaty pasujące kolorem i w miarę koncepcją to margerytki. Problem? Nie znam w ogóle tych kwiatów, nie wiem ile wytrzymają, nie wiem jak się układają. No trudno kupiłam bo co robić?
Efekt bukietu próbnego ( musiałam w ogóle zobaczyć ile ich zejdzie na jeden bukiet i jak się trzymają ) na dole. Proszę mówcie co sądzicie?

moim zdaniem ładnie to wygląda
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:16   #2582
Le_lena
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Atomoowka - piękny pokazałabyś go z boku? Żądna jestem koloru zielonego
Stary 2014-05-08, 11:27   #2583
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Atomoowka - piękny pokazałabyś go z boku? Żądna jestem koloru zielonego
Nie mam foty z boku, ale zawiodę Cie tam nie ma nic zielonego.
To bukiet na mikrofonie tylko z margerytek.

Lecę na paznokcie, koncepcji brak może coś wymyślę z tą dziewczyną.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:28   #2584
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
cornflower - już wszystko wyjasniam
niestety sposobów na rzęsy nie ma zbyt wiele.
najbardziej naturalny efekt da przedłużanie 1:1, wtedy zapominasz o tuszu i płaczesz do woli, ale (moim zdaniem) osłabia to rzęsy naturalne i nie zawsze wypadają równomiernie, tworząc luki....
.
mogłabymtrche podyskutowaćna ten temat, wsyztsko zależy odkondycji naszych rzęs. W jakiej fazie wzrostu są i jaki ciężar trzymają najdłużej, czasami teżzależy od fazy naszego cyklu miesiączkowego. otóż osobiście nie spotkałam się z osłabieniem czy nadmiernym wypadaniem czy zniszczeniem rzęs po wypadnięciu lub usunięciu sztucznych rzęs. Lekki szok może wywołać różnicamiędzy nasyzmi rzęsami a sztucznymi pozdjęciu taki sam jaki wywoała po założeniu rzęsy sztuczne są grubsze od naszej naturalnej oraz dłuższe,a przede wsyztskim ciemniejsze. Jeżeli rzęsy sądobrze przyklejone i nie posklejane ze sobą oraz nie powyrywane,po usunięciu sztucznych rzęs nasze naturalne będą takie same jak przed założeniem sztucznych.
Jednakże są różne stylistki, różni ludzie, jedni traktująswoją pracę śmiertelnie poważnie inne 'aby zarobić), lepiej wybrać się do miejsca polecanego przez innych/znajomych- 'poczta pantoflowa' jest najlepszą reklamą.
Apropo metod: 1:1 to głównie przedłużenie i lekkie zagęszczenie,natomiast 2:1 i 3:1 oprócz przedłużania dają efekt zagęszczania objętościowo.
Kolejnym rodzajem rzęs są norki (trzeba uważaćna tanie podróby): norki 100% zabieg naprawde drogi, warty pieniedzy, rzęsy sąlekkie jak piórka-bo są to piórka norki. Ultra cienkie, a jednocześniedają efekt mocno zagęszczonych. Ja tą metodę polecam szczególnie wrażliwym oczom i alergiczkom

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:31   #2585
Anesthesia
Wtajemniczenie

Przepraszam, bo nie nadrobiłam ostatnich stron, ale potrzebuję dość pilnie Waszej rady!

Chcę zaprosić na wesele 4 osoby ode mnie z firmy. Problem jest taki, że u nas każdy pracuje trochę zdalnie i z 2 z tych osób widuję się obecnie bardzo sporadycznie. Wiem, że będziemy mieć jeszcze spotkania firmowe w pełnym gronie, ale wtedy mogą być to spotkania większe, gdzie będzie też kilka osób, których na wesele prosić nie chcę. No i dzisiaj mam spotkanie w firmie i na 99% będzie tylko to grono "weselne", więc bardzo fajna, kameralna atmosfera do wręczenia zaproszeń bez głowienia się "o matko, jak to zrobić, żeby tamci się nie obrazili" i bez martwienia, czy z kimśtam się jeszcze zobaczę w dogodnych okolicznościach, żeby dać zaproszenie.
Więc wydaje mi się, że dzisiaj są okoliczności sprzyjające, aleee... oczywiście Amelia dopiero dzisiaj wyśle mi poprawione fronty zaproszeń A chciałabym im dać te ładniejsze zaproszenia...

Co sądzicie, ten Times New Roman na okładce to wielka wtopa? Czekać, czy olać i dać im dzisiaj tą niepoprawioną wersję?

Po lewej jak powinno być, po prawej - jakie zaproszenia mam.

Moje zapro obecnie:

Czekać na poprawki, czy dać dzisiaj?

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:32
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:31   #2586
201605100
Konto usunięte

Atomoowka bardzo ładnie bukiet wyszedł
Szkoda, że fioletowych eustom nie ma, ale margaretki też ładne

An, jak więcej okazja może się nie powtórzyć to daj to co masz, Times New Roman też ładnie wygląda, żadnej wtopy nie będzie

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:33
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:31   #2587
Dotka90
Zakorzenienie

An, olać i dać im taką wersję, jaką masz
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:34   #2588
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Daj dzisiaj Są ładne także w takiej wersji
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:37   #2589
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Lg_ago wszyscy tak reagują - będziecie mieli różne obrączki?? Oboje uważamy,że w obrączce aby w niej chodzić trzeba czuć się dobrze. Znam swoje Tż i wiem, że zgodzi się na zakup kompletu taki jak ja będę chciała mimo, że nie będzie do niego przekonany, ale później będzie szukał pretekstów aby nie zakładać obrączki. On był największym przeciwnikiem różnych obrączek.
Długo szukaliśmy obrączek które obydwojgu będą się podobały oraz nie będą jakoś strasznie różniły.
Jak twój Tż podchodzi do kwestii różnych obrączek? Trudniej dobrać obrączki jeżeli obydwoje chcecie jakiś wzór. U nas jest o tyle "prościej" że moja będzie klasyczna

Szkoda, że za małe. Poprzednie odesłałaś? Uciskają Cię w długości czy w palcach? W Deichmenie i innych obuwniczych można kupić spray do rozbicia butów skórzanych.
Edit: obejrzałam zdjęcia - no faktycznie za duże. Znalazłam w podobnym kolorze buty tylko maja inny przód. Mierzyłam je w sklepie i są bardzo wygodne. Rozmiarówkę mają zawyżoną bo 36 było na mnie za duże.
Sam wczoraj nawet tak rzucił żartem 'To bierzemy dwie różne' Ale po chwili, dodał 'A co będzie jak kogoś spotkam z taką samą obrączką, pomyślą, że jesteśmy małżeństwem !' Taa, jakby nikt inny na świecie nie miał takich samych obrączek, nawet jak będziemy mieli te same
My też chcieliśmy początkowo klasyczne. Ale staneło na pół klasycznych, czyli okrągłe, z żółtego złota z lekkim wzorem.

Co do butów - cisną mnie na długość, są ewidentnie za krótkie. Co to za sklep z tymi butkami co wrzuciłaś?
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Idz do Geox. Ja kupiłam ostatnio nude buty zamszowe w prawdzie ale sa mega wygodne! Tylko troche drogie. Ale ja mam mega problemowe stopy!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
W Polsce są ich sklepy stacjonarnie? Internetowo już nic nie zamawiam

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Lg_ago Nam tez było trudno się zdecydować, mojemu TŻ-owi wpadła w oko obrączka z kodem binarnym wygrawerowanym na zewnątrz. Jak uwielbiam jego fascynację niedostępnym dla mnie światem programowania, tak tu było za dużo Długo zeszło nam dogadanie się co do wzoru. Jedyne co mogę Wam doradzić, to wyrobienie w mniejszym zakładzie jubilerskim, gdzie jest większa elastyczność co do wzoru.

Jak to, aż taka różnica? Jak na moje oko niemożliwe, żeby aż tak było to widać. Wymierz wkładki w obu butach i sprawdź z tabelą, może jakiś felerny model ze złą rozmiarówką masz.
Haha, to mi humor poprawiłaś ze swoim TŻ i kodem binarnym Za to teraz macie piękne, oryginalne obrączki !
Kupujemy obrączki w miejscowym jubilerze. Przetapiamy z własnego złota I staneło na dwóch, bardzo podobnych modelach. Klasyka, żółte złoto, półokragłę. Ale jedne z paskiem w środku, drugie młotkowane. Jak wiadomo mnie bardziej podobają się młotkowane TŻ mówi, że tego prawie wcale nie widać i nie są cytuje 'Asmyterczyne. Nie denerwują Cię te wgniecenia po bokach? Tu jest linia, tu jest zaokrogląne a tu te dziury. Nie, ja nie widzę tu symetrii'

Młotkowane:

Z paskiem:

Na żywo lepiej się prezentują

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Lg - totalnie dziwna sprawa z tymi butami, a swoją drogą są piękne
Mam nadzieję, że znajdziesz podobne w swoim rozmiarze

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Choć dla mnie nie był dobry, bo zaczęłam go od łez
Pojechałam na giełdę z rana, wpadam ucieszona patrzę, patrzę, szukam i co? Nie ma kuźwa eustom
Nigdzie. Obeszłam całą giełdę, pytałam, nic, zero. Biało wszem, fioletowych brak. Powód? Bardzo podrożały i nie opłacało się sprowadzać. No to co ryk. Serio na chwilę świat mi się zawalił.
No ale cóż ślub będzie, bo przecież nie odwołam, szybko myślę. Jedyne fioletowe kwiaty pasujące kolorem i w miarę koncepcją to margerytki. Problem? Nie znam w ogóle tych kwiatów, nie wiem ile wytrzymają, nie wiem jak się układają. No trudno kupiłam bo co robić?
Efekt bukietu próbnego ( musiałam w ogóle zobaczyć ile ich zejdzie na jeden bukiet i jak się trzymają ) na dole. Proszę mówcie co sądzicie
Bukiet jest piękny Nie przejmuj się, bo nie ma czym !! Bardzo ładnie się prezentuje

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Lg_ago - no i właśnie my chyba postawimy na klasyczne, bo tak byśmy musieli wszystkie miasta w Polsce odwiedzić żeby znaleźć te idealne
Współczuję sytuacji z butami A możesz je oddać? Skoro nie ma możliwości rozbicia, a za duże są rzeczywiście jak widać bardzo za duże to bym oddała i poszukała nowych
My też chcieliśmy klasykę, ale stawiamy na półklasykę

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:45
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:37   #2590
misia880
Zakorzenienie

są ładne dałabym śmiało w tej wersji którą masz

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:39   #2591
Opiumalfa
Zakorzenienie

AN, daj takie jakie masz!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:39   #2592
Lg_ago
Zadomowienie

An olać i dać dzisiaj ! Lepszej okazji mieć nie będziesz, jak piszesz. Lepiej teraz, a nie potem się stresować okolicznościami

Stary 2014-05-08, 11:42   #2593
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

W Polsce są ich sklepy stacjonarnie? Internetowo już nic nie zamawiam

oczywiscie, ja swoje kupilam w Lodzi ostatnio. Maja polowkowe numery. Ale nie pamietam skad jestes to nie podpowiem

Lokalizacje sklepow!

http://www.geox.com/on/demandware.st...en/Stores-Find

Ja mam te http://www.geox.com/MARIECLAIRE-HIGH...en-shoes-pumps

Jak juz kupilam swoje to wprowadzili lakierowane http://www.geox.com/DONNA-INDIRA/D42...097,en,pd.html No i sie troszke wkurzylam...

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2014-05-08 o 11:46
Stary 2014-05-08, 11:44   #2594
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
oczywiscie, ja swoje kupilam w Lodzi ostatnio. Maja polowkowe numery. Ale nie pamietam skad jestes to nie podpowiem
Znalazłam ich stronę i jest sklep w Kato. Jak będę miała chwilę to napewno tam zajrzę. Dziękuje

Stary 2014-05-08, 11:48   #2595
cude
Zadomowienie

mojakaren, rabbitka, Lemon_Drop, myboyismine, cornflower_girl,
activelifestyle, nie mam pojęcia
mama_2010, wcześniej chciałam 3 mm
Kaigara, właśnie tego się obawiam
Lg_ago, mam niewymiarowe stopy i bardzo często właśnie nawet te pół rozmiary nic nie daje. Dlatego za każdym razem, gdy już mam zamówić jakieś buty, w ostatniej chwili sobie przypominam :/
anka1897 tak, zdobienie jest delikatne. Wcześniej wydawało mi się mocniejsze

Atomoowka, chyba ze 4. TŻowi baardzo się spodobały Kwiatki mi się podobają. Z tego co słyszałam, to są chyba trwałe.

Anesthesia, jeśli to idealna okazja, dajcie dziś

czekooczekolada, kasia1201, Kishlaczkowa

Zmiana kodu, 7 z przodu. Szybko leci ten czas
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:48   #2596
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
mogłabymtrche podyskutowaćna ten temat, wsyztsko zależy odkondycji naszych rzęs. W jakiej fazie wzrostu są i jaki ciężar trzymają najdłużej, czasami teżzależy od fazy naszego cyklu miesiączkowego. otóż osobiście nie spotkałam się z osłabieniem czy nadmiernym wypadaniem czy zniszczeniem rzęs po wypadnięciu lub usunięciu sztucznych rzęs. Lekki szok może wywołać różnicamiędzy nasyzmi rzęsami a sztucznymi pozdjęciu taki sam jaki wywoała po założeniu rzęsy sztuczne są grubsze od naszej naturalnej oraz dłuższe,a przede wsyztskim ciemniejsze. Jeżeli rzęsy sądobrze przyklejone i nie posklejane ze sobą oraz nie powyrywane,po usunięciu sztucznych rzęs nasze naturalne będą takie same jak przed założeniem sztucznych.
Jednakże są różne stylistki, różni ludzie, jedni traktująswoją pracę śmiertelnie poważnie inne 'aby zarobić), lepiej wybrać się do miejsca polecanego przez innych/znajomych- 'poczta pantoflowa' jest najlepszą reklamą.
Apropo metod: 1:1 to głównie przedłużenie i lekkie zagęszczenie,natomiast 2:1 i 3:1 oprócz przedłużania dają efekt zagęszczania objętościowo.
Kolejnym rodzajem rzęs są norki (trzeba uważaćna tanie podróby): norki 100% zabieg naprawde drogi, warty pieniedzy, rzęsy sąlekkie jak piórka-bo są to piórka norki. Ultra cienkie, a jednocześniedają efekt mocno zagęszczonych. Ja tą metodę polecam szczególnie wrażliwym oczom i alergiczkom
Ja nie jestem stylistką rzęs 1:1, obserwuje jedynie je na klientkach i kolezankach i takie mam obserwacje- ja polecam sztuczne rzęsy ardell, są takie jak 1:1 a można je zakładać tylko na okazje i zawsze wyglądają pięknie

Anesthesia - dalabym te które masz - są piękne, poza tym nikt nie bedzie porównywał ze sobą zaproszeń ;-)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 11:53   #2597
bardorja
Zadomowienie

takna marginseie
czy jhest tu YSIA,swoją drogą ciekawa jestem czemu akurat nick ysia?
no więc,kochana pojakim czasie widziałaś efekty na włosach po zastosowaniu maski ?

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:00   #2598
madziara889
Zakorzenienie

Atomoowka, ładny bukiecik. Z tego co pamiętam margerytki są trwałe.

Cytat:
Dawaj te, które masz.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:07   #2599
adziia13
Rozeznanie

Zmiana kodu na jedno cyfrowy: 9 DDŚ
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:08   #2600
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, bo nie nadrobiłam ostatnich stron, ale potrzebuję dość pilnie Waszej rady!

Chcę zaprosić na wesele 4 osoby ode mnie z firmy. Problem jest taki, że u nas każdy pracuje trochę zdalnie i z 2 z tych osób widuję się obecnie bardzo sporadycznie. Wiem, że będziemy mieć jeszcze spotkania firmowe w pełnym gronie, ale wtedy mogą być to spotkania większe, gdzie będzie też kilka osób, których na wesele prosić nie chcę. No i dzisiaj mam spotkanie w firmie i na 99% będzie tylko to grono "weselne", więc bardzo fajna, kameralna atmosfera do wręczenia zaproszeń bez głowienia się "o matko, jak to zrobić, żeby tamci się nie obrazili" i bez martwienia, czy z kimśtam się jeszcze zobaczę w dogodnych okolicznościach, żeby dać zaproszenie.
Więc wydaje mi się, że dzisiaj są okoliczności sprzyjające, aleee... oczywiście Amelia dopiero dzisiaj wyśle mi poprawione fronty zaproszeń A chciałabym im dać te ładniejsze zaproszenia...

Co sądzicie, ten Times New Roman na okładce to wielka wtopa? Czekać, czy olać i dać im dzisiaj tą niepoprawioną wersję?

Po lewej jak powinno być, po prawej - jakie zaproszenia mam.

daj dzisiaj!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:15   #2601
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Niższe? Tzn. ile obcas ma cm?
Dużo dałaś?
Ozłocę Cię chyba !! Szukałam takich
7cm moje mają i sa bielusieńkie ja za swoje dałam 250zl, chodź z tego co wiem to przepłaciłam ( małe miasteczko - był jeden sklep tylko ze skórzanymi butami, które mają w asortymencie również białe, bo w reszcie każdy inny kolor ale nie biały ) ale widziałam ostatnio w Warszawie w centrum w podziemiach za 215zl ale miały ten wyższy obcach - pewnie 9 cm

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:20   #2602
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
7cm moje mają i sa bielusieńkie ja za swoje dałam 250zl, chodź z tego co wiem to przepłaciłam ( małe miasteczko - był jeden sklep tylko ze skórzanymi butami, które mają w asortymencie również białe, bo w reszcie każdy inny kolor ale nie biały ) ale widziałam ostatnio w Warszawie w centrum w podziemiach za 215zl ale miały ten wyższy obcach - pewnie 9 cm
Dziękuję
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:25   #2603
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziękuję
nie ma za co! są dostępne w każdym kolorze i z tego co się dowiedziałam powinny być w każdym dobrym sklepie obuwniczym, bo to dość sławna firma, cena troche powala ale są warte swojej ceny, skóra bardzo miękka

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 12:39   #2604
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dziękuję wszystkim za rady Dam dzisiaj, jeśli faktycznie będzie tylko nasze grono Trochę się stresuję
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 13:09   #2605
Opiumalfa
Zakorzenienie

wiecie co, troche zaluje, ze nie mam zakrytych butow tanecznych, tylko teraz troche musztarda po obiedzie... mnie TZ tak depcze na tancach, ze masakra!!

Potrzebuje, szukam, delikatnych, kwiatowych ozdob na kszesla mlodych w kosciele. Macie cos ladnego u siebie?
Stary 2014-05-08, 13:16   #2606
S1lc1a
Raczkowanie

Atomoowka - bukiet ładny, ale coś bym jeszcze dodała, jakieś ozdoby
Anesthesia - ja wczoraj rozdawałam zaproszenia w pracy i też się stresowałam, na szczęście były fajne reakcje (u mnie miesiąc do ślubu ale prawie nikt w pracy nie wiedział), przerażony był tylko mój kierownik ale to chyba dlatego że myśli że bardzo szybko zajdę w ciążę i ucieknę na macierzyński
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:02   #2607
anka1897
Wtajemniczenie

Lg_ago piękne obrączki Gdybyś nie napisała na czym polega różnica nie dopatrzyłabym się jej.
Buty od tego producenta http://jszydlowski.com.pl/sklep/prod..._beige3_lakier Na stronie jest wykaz salonów firmowych, ale można je dostać również w innych dobrych sklepach obuwniczych. Dostępne są z obcasem 9 cm i ok. 6 cm

An dziewczyny dobrze radzą - wręcz zaproszenia dziś skoro taka okazja może się szybko nie powtórzyć. Z czcionką Times również wyglądają uroczo

Opiumalfa http://www.dekori.pl/zdjecia_dekoracji_kosciola - jest dużo delikatnych dekoracji na krzesła i klęczniki

adzia13

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-05-08 o 14:04
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:04   #2608
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

daj takie jakie masz nie wyglądają źle

wiem, ze różne kolory butów teraz się ubiera do sukienek, ale co myślicie o połączeniu butów nude, ecru z białą suknią?
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:10   #2609
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
wiem, ze różne kolory butów teraz się ubiera do sukienek, ale co myślicie o połączeniu butów nude, ecru z białą suknią?
ecru oraz nude jak najbardziej. Ivory mniej bo wyglądają trochę jak brudne przy sukience

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:10   #2610
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Tak jeszcze w temacie butów, ale tanecznych...
Polecam do butów tanecznych nakładki na fleki! Właśnie przyszło moje zamówienie i obcas w nich w ogóle się nie ślizga po parkiecie

Tylko dodają około 1 cm wysokości (dla mnie to akurat plus).
A co to za nakładki i gdzie się je zamawia?

Pisałam o problemie z głową - nie chcę welonu, tż chce, żebym miała toczek z siatką na ślubie, najwyżej zmieniłabym na wesele na opaskę (albo od razu miałabym opaskę). Tylko nie chcę przesadzić z ozdobami, no i boję się, że nie będzie mi pasować do fryzury. W linkach moja suknia i fryzury, które mi się marzą - podpowiedzcie, jak to będzie wyglądać
suknia:
http://www.michellesbridalshoppe.com...4/02/lwc_4.jpg

fryzury:
1) https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...CTdZKA6HPuk1UH
2) załącznik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1098142_492028630883530_1194652718_n.jpg (59,6 KB, 56 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości