|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A studiuję resocjalizacjęCytat:
|
||
|
|
|
#993 |
|
Rzabbocop
|
Ja z moim jestem prawie 15 lat i owszem iskrzy ... kiedy zgrzytam zębami
![]() Kiedyś robiłam 60 męskich pompek na minutę teraz nie zrobię ani jednej bo mi plecy wysiadają
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie mam więcej pytań... ![]() z tym iskrzeniem to sie uśmiałam ehh proza życia
|
|
#996 |
|
Rzabbocop
|
Echh no trener bardzo mnie lubił
i jak mieliśmy "salę" czyli takie zajęcia ogólnorozwojowe to najpierw była rozgrzewka i było: - "dziewczyny 20 pompek, chłopcy 30, Ewa 35" ![]() no a jak nam robił konkursy sprawnościowe to przecież nie mogłam być gorsza od chłopców Pinguś a może wiesz o co chodzi - jak próbuję zrobić pompkę to czuję straszny, paląco-piekący ból w odcinku lędźwiowym ja mam ogólnie problemy z tym odcinkiem ale w kierunku wypadania dysku a to boli inaczej juz myślałam, żeby książke od pilatesa spod łóżka wydobyć
|
|
|
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szok..naprawde musialas miec sile w lapkach Ja tez mam problem z kregoslupem.......mialam wypadniete kreki 2 ledzwiowe,2 piersiowe, i 2 szyjne...dlatego teraz nie chce przeginac z cwiczeniami silowymi..! Boli mnie strasznie w szyi i to bardzo...wciaz jak wezme barki do tylu (tak jakby sie wypne) okropnie mi strzela......tylko slysze sgrzyyyytttt ![]() ...juz sama nie wiem co z tym zrobic...bylam raz u lekarza zkorygowal mi to , ale nadal mam to samo wciaz stzela, czuje sie zmeczona, a czasem bole glowy ...... Boje sie wciaz nastawiac te kregi poniewaz .....rdzen kregowy tez jest wazny Pingusssss.....pomoz..... ..doradz.....co tu zrobic!
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabba no no
![]() moim zdaniem powinnaś spróbować mocno spiac brzuch i pośladki, bo prawdopodobnie robisz taki pałak poza tym masz niestety oslabione mięsnie brzucha i pleców i najpierw trzeba by je wzmocnić razem z mięsniami dolnymi pleców to stworzy naturalny gorset i tu akurat świetny jest Pilates Marzenna ja bym poszla do lekarza i kręgarza, bo to powazna sprawa
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
o kurka! Cytat:
bosz, a Ty taka łagodna jak baranek się wydajesz a tu proszę jaka zadziora
|
|
#1000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
znam ten ból
ka.si a Ty w CH pracujesz? czy w wolno stojącym?Cytat:
) w tym sklepie a spodnie dostawałam darmo więc miałam ze 4 pary, ale wszystkie sie już podarły a Ecstasy to ostra karateka jest, nie ma że boli ![]() Cytat:
![]() ja też wymiękam po drugiej ![]() Cytat:
![]() ale w sumie kierunek troche pokrewny z moim w pewnym stopniu ![]() pewnie ze nic tylko sie zakochac!!! ![]() Cytat:
![]() no wlasnie jak ja widze mojego tate z żoną tez po 15 latach to z tym iskrzeniem kiepsciutko... ale czy to naprawde musi tak być? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj WIANKI!!!! Wekendy sa takie straszne, czlowiek cały czas cos podjada... Chciałoby sie isc na jakis rower może, ale teraz raczej powinnam pojechac po prezent dla taty!! A wieczorem imprezka! To lubie - przebywac z przyjaciolmi poza domem, smiac, bawic i nie myslec o zadnych problemach. A od poniedzialku zaczynam chyba jakies bieganie, bo tak dalej byc nie moze. Bieganie jest dobre na spalanie tłuszcza, prawda?? ![]()
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ( pingwin zależy mi na twojej opinii) co sądzicie n/t 'New York Body Plan'? Widziałam na forum ze dziewczyny pomału sie na to zajawiają. Brzmi pieknie, ale czy to w ogole ma sens? Ciekawa jestem jakie sa wasze opinie na ten temat.
![]() buzka!
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Rzabbo, a co trenowalas jesli mozna spytac?
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabko te Twoje pompki mnie rozwaliły, ja nadal nie potrafię męskich, ale za to damskich robię sporo,
wczoraj zrobiłam sobie 3 serie treningu i dzisiaj mam zakwasy, potem wieczorem byłam jeszcze na festiwalu, tańczyłam intensywnie kilka godzin i dziś moje stopy odmawiają posłuszczenstwa, dziś marzy mi się tylko basen wogóle jakoś tu ostatnio mało się udzielam, muszę to nadrobić
|
|
#1005 |
|
Rzabbocop
|
Strzelectwo - z pistoletu strzelałam
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
to zrozumiałe że masz łapki silne
ja sobie postawiłam cel na wakacje: szpagat+50 pompek ciekawe czy jak wróce bede mogła sie tym pochwalić
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
jest specjalny trening na zwiększenie ilości pompek - wystarczy trochę sie przyłożyć
ja się nauczyłam robić szpagat jak trenowałam judo i ta umiejętność została mi do dziś
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o szpagat to stoję w miejscu, jestem dobrze rozciągnięta ale czuje blokadę w lewym biodrze :/ i ból...gdyby nie to to bym zrobiła bo wiązadła i mięśnie mam zawsze dobrze rozgrzane i rozciągnięte. nie wiem czy sie nie wybrać na prześwietlenie ![]() Pingwinek Ty to jesteś sportsmenka z prawdziwego zdarzenia
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej dziewczyny ! troche mnie nie było ! odpoczywałam ![]() Navi pracuje w CH. więc weekendy przeważnie zajęte! ale czasami raz na miesiąc wpadnie cały wolny, tylko dla mnie ! plus dni wolne w tygodniu ![]() farbuje włosy ..... lalalalalalalalalaa
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak farbujesz jak jak jak??? ja tez farbuje, farba czeka, a ja nie mam kiedy
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyszła mi marchewa
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
bez przesady z tym szpagatem
nauczyłam się robić szpagat jak miałam 7 lat - jak sie jest młodym to łatwiej wtedy umiałam też salto - teraz już boję się sprawdzać
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
co to za trening?
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
a dużo tego jest
po polsku na SS
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Cytat:
![]() co nie znaczy ze umiem teraz i wole nie probowac ![]() na SS??
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
SS- super sylwetka,
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

i to bardzo...wciaz jak wezme barki do tylu (tak jakby sie wypne) okropnie mi strzela......tylko slysze sgrzyyyytttt