|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#4142 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm w sumie szaf nie jest duzo zeby się w tym pogubić.
tak ![]() Cytat:
dokładnie, ja jak zwykle dużo za dużo. |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
104zł. Nie tak dużo. I nie aż tak mało, jak pomyślę, jak niewiele to rzeczy
![]() To teraz jakoś do jesieni przeczekać
|
|
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ja się chwaliłam :P Są Rity w Naturach, nie wiem czy we wszystkich, ale uwaga, bo w tej w której ja kupowałam nie były tak jak w Rossmannach w standzie tylko normalnie na półce z resztą 60sec. |
|
|
|
|
#4152 |
|
Przyczajenie
|
czy polecacie może jakieś maslo do ciała, które jest teraz na promocji w CND w Rossie?
|
|
|
|
#4153 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ożesz kurrrrr.. ![]() Teraz pozostaje mi wszystko fajnie obfocić i wrzucić wraz z pierwszym wrażeniem na stronkę. ![]() Cytat:
A ja od dawna i śledzę na pingerku. ![]() PS. Jak słyszałam co mówisz o żółtym tuszu z Lovely to również mnie przeraziłaś, ja używam go od dawna, w szufladzie w zapasie 2 opakowania i nie wiedziałam co jest grane.
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-05-08 o 23:23 |
||
|
|
|
#4154 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Nie wiem, czy w szale makijażowych spraw była o tym mowa, ale u siebie w CND widziałam dwie wersje żeli OS: jedna mandarynka i bazylia, druga malina i czekolada, 5,19 za sztukę
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
to pisałam włąśnie wcześniej, zeby w takim wypadku włąśnie zaznaczać ze nie ma takiej i takiej marki.
|
|
|
|
#4156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślicznie dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście na niektórych zdjęciach wygląda identycznie |
|
|
|
|
#4157 |
|
Wredny kotecek
|
Mi łącznie z naturowymi około 150zl, zeby nie dzisiejsze grzeszki to by było o 1/3 mniej. Czy my serio tyle tego potrzebujemy...? Czasem mam wrażenie że nam jakieś pranie mózgów robią.. pędzą baby jakby tam za darmo rozdawali a potem parę stowke nie nasze :P a można było choćby skórzane buty kupić a nie kolejne zapasy :P
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci podeślę jutro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4159 | |
|
maskott
|
u mnie ta odżywka była nieporozumieniem -> paznokcie mi się rozdwajały i schodziły płatami
![]() przez Was też dokupiłam ten lakier, ale jest piękny przy okazji: czy jest lista tych pachnących lakierów dostępnych w rossmanach? widziałam ostatnio w douglasie odcień china flower a w rossie już w żadnym go nie spotkałam... Cytat:
) jest pytańa i sytuacja z szafami lubi się zmieniać, np jeszcze niedawno bourjois był w wilanowie, a teraz już nie ma tej szafy... |
|
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
Ja wydałam ok 85 zł (Rossmann + Natura, Hebe odpuściłam).
Dziewczyny jaka pomadkę do ust DO PRACY polecacie? Coś nierzucającego się w oczy, nieświecącego (raczej mat), żadnych drobinek czy perły...?? nic z blyszczyków. Airy Fairy Rimmela się nie sprawdziło, wyglądam jak trup ![]() mam jasną cerę, jasne oczy, brązowe włosy |
|
|
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
to samo z paznokciami
|
|
#4162 |
|
Rozeznanie
|
ja nie mogę niestety ;/.
|
|
|
|
#4163 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja wydałam koło 160 zł, ale obkupiłam się... no dobra, nie całkiem. Chcę jeszcze jakiś rozświetlacz, bazę z revlona, paletkę sleek, pędzle, dermacol i mogę nie kupować nic do końca roku, albo i dłużej
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie w Katowicach oprócz Galerii Katowickiej i 3Stawów znajdę jeszcze szafę Sally Hansen?
Od wtorku szukam tak obleganego żelu do usuwania skórek, ale wszędzie pusto... |
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zgrzeszylam w Rossmannie na okolo 232 (120 zl w tygodniu z pudrami i112 przez te dwa pozostale chyba ze o czyms zapomnialam,ach zapomnialam o tuszu Lovely wiec 236zl:p) w Naturze okolo 20 zl. Zamierzam polowac na lakiey dzis. Na swe usprawiedliwienie dodam ze nie befe kupowac kolorowki do kolejnej promocji,wszystko bylo raczej przemyslane i do tej pory np mialam przed promocja 5lakierow nadajacych sie do uzytku co ma sie do Waszych zbiorow nijak. Pokornie proszę o rozgrzeszenie |
|
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wydalam ok 100zl lacznie z promocja w Naturze, ale zadowolona jestem ze swoich zakupow, lakiery do paznokci chcialam jeszcze dokupic, ale jak ide do Rossa po pracy to same nie moje kolory zostaja :/
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Ja tyle tego nakupowałam, że czas zacząć się porządnie malować
Rzadko używam pomadek, a kupiłam sobie aż 6. Starczy mi na bardzo dłuuugo Nigdy nie żałuje zakupu lakierów, bo paznokcie mam zawsze pomalowane i to jedyne kosmetyki z kolorówki (oprócz podkładów), które zużywam do końca
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łącznie z Naturą około 175 zł
i no i wizaz też się ku temu przyczynił
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://1.bp.blogspot.com/-DkznUCtR9r...gnIMG_5342.JPG Eris seria matowa - Vintage Pink po promo 30zł ale ta pierwsza jest lepsza kolorystycznie Cytat:
Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2014-05-09 o 08:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

(w tym 100 Mamy) ale zaoszczędzone ok. 200 zł
tak w ogóle to podliczając rachunki zauważyłam, że nie odjęło mi 49% z bronzera! 

ożesz kurrrrr.. 
cena po rabacie 10,19