|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
a ja przypadkiem kupilam granatowy matowy piasek z Wibo za ok 2 zl
ze szminek o dziwo nic juz nie pokusilo w naturze zaden lakier nie wpadl do koszyka. koniec swiata
|
|
|
|
#3992 |
|
Wredny kotecek
|
Jest któryś z tych kolorów w rossmannie? Chcialam pomacać tester zanim zamówię :p http://kosmetykizameryki.pl/maybelli...ool-crush.html
http://kosmetykizameryki.pl/maybelli...-icy-mint.html |
|
|
|
#3993 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u nas nie ma niestety.sama zamówiłam ale nie z kosmetyki z ameryki, tylko kolor seachore frost. |
||
|
|
|
#3995 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Nieplanowanym zakupem była pomadka Eveline Aqua Platinum, ale jest świetna i błyszczyk Eveline, chociaż daaawno miałam już tej firmy i mi się podobał.
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było tak całkiem off top, to powiem ,że udało mi się dziś dorwać nudziaka z Rity Ory- skubaniec schowany był na końcu za innymi kolorami lakierów ![]() Ale szarego nadal nie mam, ani tego niebieskiego z Rity Ory i właśnie je chciałam upolować w Naturze jutro. Na razie nie mogę powiedzieć,że zakup jakiegoś kosmetyku był wpadką. Czytam KWC i ten wątek w końcu przecież Średnio jestem zadowolona z Maybelline Whisper nr 430 ponieważ na moich ustach daje jedynie taki delikatny połysk, jest mało widoczna, ale tragedii nie ma. Za to jestem zachwycona masełkiem z Astora, podkładem z Rimmel Stay Matte i lakierem Rimmela Salon pro Punkk rock, i serum z Eveline z olejkiem arganowym,a były to produkty które zdarzyło mi się kupić po raz pierwszy. Nie wiem jak z lakierami które nabyłam, bo jeszcze nie testowałam, ale kolory mi się podobają, swatche też więc myślę,że będzie ok. Reszta zakupów to raczej już produkty, których używam od bardzo dawna.
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-05-08 o 12:39 |
|
|
|
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz może w krórych R. znajdę Sally Hansen? Cytat:
|
||
|
|
|
#3998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napewno w galerii dom i arkadach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Chcialam jeszcze eveline 419 pomadke ale nigdzie nie ma ;( Czy w galerii w kAtowicach tej kolo pkp jest rossmann i eveline ? Bo jutro bede na pkp i bede miec pol godZinki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3999 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Co myślicie o stworzeniu takiej bazy, jakie szafy znajdują się w danym Rossmannie? Można by było uniknąć wielu pytań na temat co gdzie się znajduje, a może przydałoby się nie tylko Wizażankom zarejestrowanym na forum, ale także tym przeglądającym bez logowania/rejestracji.
|
|
|
|
#4000 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dziś nie było...![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się dokopac nie można do żadnej info czasem
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny a możecie polecić jakis zwykły biały i czarny lakier?
|
|
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam w galerii i byli duzo z sh do skorek tych niebieskich
male wziecie tam maja albo tyle dokladaja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby nie takie wielkie "bum" w internecie na temat tego składnika, pewnie nikt nie zwracałby na niego uwagi. |
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam ostatnio czarny minimax z eveline, super jest
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Jestem szczęsliwym (troche bieniejszym) człowiekiem
Wyruszyłam na poszukiwania lakieru Rity Pillow Talk a skończyłam na, 8 nowych lakierach... w tym 3 z kolekcji Rity Ory. Zdobyłam nowiutkie jeszcze zafoliowane z szufladki I tak opolowałam: Wibo, Celebrity nails nr 7 Pastel Love Wibo Summer Exstreme Nails 527 i 522 Rimmel, Salon Pro 701 Jazz Funk i 703 RocknRoll Rimmel, 60 sek, Rita Ora 203 Lose Your Lingerie, 873 Beakfast In Bed, 853 Pillow Talk I jeszcze skoczyłam do Biedry i kupiłam elektryczną szczoteczke do twarzy, narazie raz użyłam i robi dobre wrażenie. Taka szczęśliwa...teraz do końca miesiaca o kaszy i sucharach ![]()
|
#4007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4009 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Git
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I pędzelki...
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Lakiery pachnące na birzanskiej.
|
#4012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Ja dziś u konkurencji byłam. W Hebe kupiłam paletkę cieni Gosh oraz w Biedronce róż Celii i kilka lakierów do paznokci . Róż do polików śliczny.
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Rozeznanie
|
Oprócz Sally Hansen polecicie jakiś inny preparat do usuwania skórek?
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam 1 dnia ok 12ej to dzikie tłumy, Insta Dri nie było już dzień wcześniej bo sprawdzałam... ale dorwałam w 4 R. chyba ostatnią szt. z szuflady Do tego preparat do usuwania skórek z Wibo i śliczny delikatny róż Lovely I love summer nr 3 Do pełni szczęścia brakuje mi Rity Breakfast in bed Ktoś go widział w Kato?
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://kosmetyczneremedium.blogspot....edziakowe.html |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-08 o 14:22 |
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co, ja już kupowałam go jakiś czas temu w małej drogerii, ale on jest w takim kartoniku pakowany więc wydaje mi się, że prędzej znajdziesz go koło zmywaczy i tych odżywek Eveline niż w szafie, ale ręki uciąć nie dam bo w Rossku go jeszcze nie kupowałam
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
jak się nakłada jeszcze nie wiem ale jest dobrze napigmentowany, ja mam nr 4.
|
|
|
|
#4019 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#4020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałabym Sally Hansen, ale w razie czego muszę przygotować się na jego ewentualny brak, a ten Eveline pewnie jest tańszy, więc jak na pierwszy taki typu produkt może być fajny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

u nas nie ma niestety.

Jak byłam 1 dnia ok 12ej to dzikie tłumy, Insta Dri nie było już dzień wcześniej bo sprawdzałam... ale dorwałam w 4 R. chyba ostatnią szt. z szuflady
Ktoś go widział w Kato?