|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
|
|
|
#3842 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
, no chyba, że nałożę kosmetyki do wyprostu i naciągnę na szczotkę... Ale po jodze i tak się skręcają... I jak jest wilgoć w powietrzu.
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3844 |
|
grozi wypollizowaniem
|
laski co mozna zrobic oprocz sałatki na fajną zakąskę na małe spotkanie ?
cos szybkiego i z dostępnych skladników? i najlepiej z biedronki
|
|
#3845 | |
|
|
Cytat:
Można zrobić na słodko -z twarożkiem i makiem np. Szybko, smacznie, efektownie
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieśmiertelne tortille przeca ![]() powaga, wszyscy kochają tortille w biedrze najtańsze osoś wędzony w plastrach lub czym się chce (ty chyba się nie załapiesz obecnie jak sądzę ![]() mix sałat ogóras ziel pomidory - najlepsze z Lidla gałązka lub z ryneczku od chłopa/baby jeśli masz blisko "Serek Ulubiony" - to nazwa włąsna lub Almette jogurtowy pieprz sól smarujesz przyprawiasz ukłądasz wsio rolujesz i schładzasz w lodówce. Potem tylko tniesz na 3 lub 4 części po skosie - wygląda ładnie i smakuje wszystkim. Warunek nie można mieć odrzutu od ososia wędz . Ale możesz tam docisnąć np kutaka w kawałkach i np dodać kapkę wasabi do serka ![]() Acha ostatnio mieliśmy nalesniki od nietopsza, i na spontanie wyłożyłam je serkiem topionym Hochland Ementaler (taaak, wieeem, wieeem, niesdrowe) nacisłam Rukoli z Lidla - najkruchsza na świecie, wrzuciłam plastry pomidora (kupujemy je w ilościach hurtowych) zrolowałąm i myślałam że szczytuję tak mi było dobrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-09 o 13:57 |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, bezpieczny jest
mlekowy z salicylem Cytat:
|
|
#3848 |
|
|
To prawda, rejczowe tortille są pycha... A te moje wyglądają tak
|
#3849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
jutro robię Ale robisz zawsze na kukurydzianych? Zawsze dajesz kolendrę? No i pytanie nr one, jak to bezkolizyjnie obrócić na petelni ???? Inspiracją była Nigella - miałą tam mięso z krabów z wasabi - oł man co ja bym dała za możliwość skosztowania tego. Ale to prawda, że środek wymyśliłyśmy z przyjaciółką ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-09 o 14:11 |
|||
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3851 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i mysle ze to za skomplikowane dla mnie Cytat:
,no bo dipy jesczze trzeba zrobic? Cytat:
![]() a wiecie ze ja nawet nie wiem jak wyglada ciasto francuskie w sklepie? na jakim dziale sie to szuka?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-05-09 o 14:11 |
|||
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 |
|
|
Tu dokładna indstrukcja.
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolendry nie daję, chyba że jest jak się ser nadtopi, to bez problemu się obracają robię tak: podgrzewam jedną stronę tortilii obracam i posypuję ciepłą od razu serem, na ser dodatki, na dodatki ser i drugi placek (albo składniki na połowie i składam jeden placek). docisnąć i pilnować, żeby się zbytnio nie spiekła (przypalona nie jest za dobra) obrócić - jak jest nie za dużo sypkich lub wylewnych dodatków, to bez problemu przekręca się łopatką, ale można wspomóc się talerzem (przyłożyć do placka, obrócić razem z patelnią, zsunąć z talerza i dopiec drugą stronę) kroić jak pizzę Cytat:
kuraka trzeba wcześniej podpiec. ale dla mnie to jest właśnie danie w 15 min.
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że nie możesz, ale gościom zróóóób - serio warto.
Krojenie równeiż zlecam kuzynkom, małżu komus ię da, kto pod ręką, bo nigdy mis ię nei udało tego przekroić ładnie bez rozwalania. No nie mam talentu w łapach. Dla mnie Quesadillas i ich przewrócenie na patelni równa się mission impossible. Betty - thnx. Zdam relację czy wyląduje na podłodze.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-09 o 14:22 |
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
a pszenne tortille, to będę próbować sama piec, bo schodzą u mnie w ilościach hurtowych
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
ja naleśników przekręcić nie umiem inaczej niż przez podrzucanie
|
|
#3858 |
|
grozi wypollizowaniem
|
laski, ale mnie oswiecilyscie w sensie tego co mozna z biedronki wykombinowac
![]() to ja chyba kiedys z tygodniu nabede i ciasto i tortile i gaucamole i bede kombinowac nowosci , ale sie ciesze normalnie ![]() a na dzis pojde na łatwizne bo od rana przwie 3 razy zemdlalam i nic nie porobione na gosci ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- a słuchajcie, macie jakies proste i szybkie zupy? bo ja teraz gotujaca jestem pelnoetatowo co jest dla mnie nowoscia i mi sie pomysly konczą. podrzuccie cos plis
|
|
#3859 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. Krem z brokuła -gotujesz brokuł i ze 2 ziemniaki, dodajesz akbo kostkę, albo wywar warzywny, przyprawy, serek topiony albo mascarpone, albo nie dodajesz serka -jak chcesz. Miksujesz, jesz ![]() Na mniej szybko, to gdzieś mam przepis na absolutnie rewelacyjna tajską zupę z kuraka, ale jest trochę zabawy z zakupami -sos rybny, trawa cytrynowa, liście limonki i takie tam...
|
|
#3860 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ahah! dzieki ![]() a jaka soczewica? w sensie koloru?
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
aż z ciekawości sama poszłam oblukać
(i złapałam zdziwko: to eurowizja jeszcze istnieje? takie sobie, ta czarniawa z teledysku była ładniejsza ![]() słucham sobie Solstafir "Runawawy Train", przyjemne dla ucha, cover lepszy niż oryginał ![]() https://www.youtube.com/watch?v=DxC19J0F52A
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-09 o 18:31 |
|
|
|
#3862 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
rozśmieszyła mnie recenzja kwc na głównej stronie wizażu, płyn do intymnej - "do włosów jest tragiczny"
fogle to jestem po piwie i zasiadam do tłumoczenia i nie wiem czy to w stu preocentach dobry pomysł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-09 o 19:13 |
||
|
|
|
#3864 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co nie
tłumoczenie napisałam z premedytacją
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3865 | |
|
Panaroja
|
snad zmenczenia
![]() Cytat:
o żarciu nic nie powiem , zup nie gotuję , przekąsek nie robię , gości prawie nie miewam , jestem nie na czasie i nietrędi i fogle ![]() i tyle mniej więcej ![]() Białe trampki są fajne , pod warunkiem że się w nich nie chodzi , bo odo razu przestają być białe ![]() i kupiłam kolejny olejek dowuosowy , nowa obsesja ![]() Kam - tłumoczenie popiwne może być powalająco twórcze i wyjątkowe
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-05-09 o 19:29 |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby spotkanko pozytywnie Cię zenergetyzowało lub zrelaksiło - ale nie nadmiernie ![]() Sama skorzystam z przepisów doświadczonych koleżanek, albowiem zanim się wyprowadziłam nie umiałam zrobić żadnej zupy a teraz umiem jedną, góra dwie. Wszystkie inne muszę na spontanie guglać z netu i zerkać co i jak To dlatego że nie kręcą nas zupy Aaaa jako danie na spotkanko pasuje też ale chiński gar, ale to na ciepło i w formie jednogarowej. Tylko nie wiem czyw Biedrze są wszystkie składniki, raczej Lidl. |
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
polski folk coś się ostatnio zbereźnie promuje, nawet Percival Schuttenbach pozazdrościł chyba Donatanowi cycków i nakręcił swoje lubieżne słowiańskie dziewoje
![]() https://www.youtube.com/watch?v=wPVAU0-XJbU A wokal Mashy z Arkony jak zwykle ![]() edit: o napisałam cycki i już 33 na grzędzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-09 o 20:17 |
|
|
|
#3868 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() i takie kopytka http://www.eobuwie.com.pl/product-po...2805-Rave.html też mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3870 | |
|
|
Czerwona się lepiej prezentuje. Zielona w sumie smakuje tak samo, ale wygląda, jakby już ktoś raz ją zjadł...
![]() Cytat:
ciekawe dlaczego?2. Tłumoczenie na pewno będzie idealne! ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- O mamo, ale afera na wspólnozakupowym... Poza odszczekiwaniem się modom, w dość awanturniczy sposób, jeszcze bym to skandalem interpunkcyjnym nazwała
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

, no chyba, że nałożę kosmetyki do wyprostu i naciągnę na szczotkę... Ale po jodze i tak się skręcają... I jak jest wilgoć w powietrzu.

a nie da rady sobie tym zrobić krzywdy? i jaki kwasior?

Zdam relację czy wyląduje na podłodze. 
bo właśnie głosowanie 

oby spotkanko pozytywnie Cię zenergetyzowało lub zrelaksiło - ale nie nadmiernie