|
|
#3811 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
to wiem z historii - ale kiepawo ze smakiem
![]() czyli w praktyce np sos sojowy? Ad. mięso i sól? Kiedyś (20 lat temu) jak mieliśmy dom rodzinny na wschodzie Polski, zabrakło tam prądu na kilka tygodni. ( nie raz, nie dwa tak btw ) Klimat tam jest taki że zimy ostre lata upalne. I nasze mamy, zakopały zawartość lodówki i zamrażalki w ziemi. Nie pamiętam tylko czy obkładały solą, zapamiętałam ze gazetami. Wszystko później sie nadawało do jedzenia, nic się nie zepsuło. Muszę dopytać czy sól poszła w ruch.Edit mam w przyprawach juz ponad 48 h kacze nogi, najwcześniej zrobię je rano - ja nie wiem co się ze mna dzieje ostatnio jakoś wszyyyystko mi się rozłazi w czasie . To wina wdupiemańca.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 22:04 |
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego ja nie kupuję białych bo bym chyba raz je założyła
|
||
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
o! To lubię.
![]() Thnx
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 22:11 |
|
|
|
#3816 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nom, najwyżej do mieszanki odrobinę oliwy (może z łyżeczkę), no i ulubione przyprawy
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no i przestałam po nią sięgać. Jedynie do bagietki Automatycznie sięgam po moje gigant flachy winogronowego oleju. Do sałatek lniany czasem.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 22:23 |
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
zrobiłam risotto na jutro na obiad, znaczy teraz już samo się robi na patelni wreszcie można spocząć widziałyście laski z cyckami od donatana? teraz bo właśnie głosowanie ![]()
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
no na 1 tvp, eurowizja jest
![]() nie wiem czy nowe, chyba nie... ale widziałam klipa chyba dwa razy więc popatrzałam jak się trafiło
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-05-08 o 22:45 |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
i coś tam coś tam pozaznaczałam ale nie zacytowało, więc niniejszym gratuluję Kamenie butów ![]() bry
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dizajn mi nieco przypomina fly london Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-05-08 o 22:50 |
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zrobiłam taką minę ![]() jestem nie na czasie totalnie |
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
![]() i dobrze, nie oglądaj, bojkot za żyrafę i lwy
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: ale jak pszecie że to Eurowizja, to pewnie są jakieś nowsze, fansy szmansy jw Flo - ja już praktykuję strategię Kam? nie pamiętam czyja to strategia ale ogólnie łatwiej i wygodniej jest zwrócić buty kupione via net Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 23:08 |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czas choć but potrzebny od zaraz, a bujam się już ze 3 tygodnie wsio na temat
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja to praktykuję głównie na zalando, choć ostatnio nieco przystopowałam ale polecam - na zwrot 100 dni ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- może tu ktoś wie skąd można wytrzasnąć The Vagabond Prince Enchanted Forest na spróbowanie? naczytałam się i muszę mieć jeżeli w barze można w ogóle pytać o perfumy...
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście - nie lubię 2. Znam, znam 3. A mi się vagabond tylko z butami skojarzył Otóż tak, albowiem w Barze ostatnio coraz więcej mawia się o perfumach ( Jak widać w pkt 3 nie dość dużo ) tnx za wzmiankę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-08 o 23:58 |
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#3830 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
też znad kawy
tego o cyckach nie pojęłam ani ani Cytat:
Cytat:
takich trampkowatych dawno nie miałam, odzwyczaiłam się trochę.. co do obcierania, też tak kiedyś sądziłam, ale jednak nie, mam te i nie obtarły, a wcześniej miałam kilka par z tego typu tyłem i też nigdy nie skrzywdziły, podejrzewam więc, że obtarcia nad pietą to może być kwestia zakończenia zapiętka buta na pewnej wysokości. Cytat:
Cytat:
tej wiosny odesłałam już 5 par butów, jeszcze 2 czekają na odsył jest teraz coś takiego jak zwrot przez paczkomaty, bardzo mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- aa, zapomniałam wkleić, natknęłam się na buty geometryczno pollyastyczne wizualnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3831 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3833 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tzn ja takie licytowałam http://www.zalando.pl/palladium-pamp...140509073301:s
A ten sklep z geometrycznymi butami jest w centrum Gdańska, ceny kosmiczne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3834 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
odwołuję pianie z zachwytu, jednak bez korków się nie obyło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad ćmienia
![]() Cytat:
Mi już 2 lavendy padły a mam słoneczny balkon ...[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Foty foty !!! |
||
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no nieeee wieeeem nie za wcześnie Did mam 3 tyg 3. Ha! czyli to nei moja wina, nie tylko ja uśmiercam kwiatki, chyba wygram tę sprawę 4. O raaany co Wy z tą solą, toż to oczywiste, ale co robi to tak aby potem nadało się do zjedzenia - nie wiem czy zasolone mięso będzie zjadliwe. Chodziło o to aby wilk syty był i owca cała
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczaki po Twoim opisie to ja bym tego mięsa bała się zjeść.... Ale jeśli nie śmierdzi to może jeszcze się nadaje... 2 Czy zasolone mięso jest zjadliwe... Można by spytać Wikingów
|
|
|
|
|
#3838 |
|
To ja :)
|
Hej
![]() Znów upojny poranek u dentysty -półtorej godziny... Za to mam kolejne cudo, którym się będę dokształcać. No i po wczorajszej nowej fryzurze już nie ma śladu. No chyba, że kręconobob to jest :-D
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu po fryzie nie ma śladu? A wlasnie nie pochwaliłam się lakierem z promocji rossa Zupełnie na siłę bo za 4 zł , będzie na stopy ![]() http://www.cosmeticsmyaddiction.pl/2...kier-nr-1.html Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-09 o 12:46 |
|
|
|
|
#3840 |
|
To ja :)
|
Widać ją tylko na wyproście, na skręcie jest to mój zwyczajowy brak fryzury
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

. To wina wdupiemańca.
dlatego ja nie kupuję białych bo bym chyba raz je założyła 
Automatycznie sięgam po moje gigant flachy winogronowego oleju. Do sałatek lniany czasem.

bo właśnie głosowanie
wsio na temat
( Jak widać w pkt 3 nie dość dużo