|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 18 :)
Ja rok temu mialam 2 wesela w rodzinie TZ i to byla tragedia.. tzn wesele w czerwcu pierwsze.. jechalam z TZtem do domu w piatek po maratonie 7 egzaminow w jednym tygodniu.. to byla jakas masakra.. i niestety tak sie strasznie wstawilam.. ze az nie pamietam
za to na nastepnym, miesiac pozniej juz pokazalam klase haha a milismy jeszcze wrzesniowe i na nim nie pilam bo bralam zastrzyki i bylm o kulach eh... a na to wrzesniowe czekalam najbardziej i wydawalo mi sie najlepsze.. Aga.. bedzie dobrze heh a kreacje jakie?
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
o to nie fajnie z tymi weselami...
nie wiem jakie nie kupiłam ale muszę kupić bo moje sukienki są albo białe albo czarne albo za duże ![]() ale myślałam kupić jakąś żółtą sukienkę lub miętową lub granatową
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja mam duuzo sukienek
rok temu wlasnie zolta mialam i tez granatowa kupowalam :P ale mietowe tez sliczne
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
ja to patrze pod kątem butów bo najpierw kupiłam buty oczywiście. jedne turkusowe jaśniejsze a drugie szare wpadające w capuccino
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja w sumie az sobie pomyslalam.. mam wszystkie czarne szpilki, buty na obcasie czy jakiekolwiek takie! moje slubne sa pierwszymi butami o jakims innym kolorze.. matko! :P chociaz nie, mialam kiedys bezowe, ale mialy za bardzo wyciete na palcach i mi stopa przelatywala w nich do polowy heh
Oo.. a te szare w capp to do tej zoltej chyba fajnie wygladalyby
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
jak po zimie założyłam szpilki w których dużo nie chodziłam to stwierdzam że nie będę chodzić w nich a chodziłam w nich zawsze na każdą imprezę ... tragedia chodziłam jak łamaga.... od tej pory nie szpilek. bo na grubszym obcasie to co innego
![]() hmm.. no coś tam do siebie by pasowało na pewno ja kupiłam turkusowe bo mi sie spodobały ale kolorowych jako takich też nigdy nie miałam. chciałam zaszaleć a jakiego koloru masz ślubne? ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- a no i mam problem taki nieco bardziej.... kupiłam sobie nową maszynkę do golenia a wraz dobrze nie mogę pach ogolić... czy wy będziecie szły na jakieś depilacje woskowe czy jakieś??
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
a na slub mam takie : click
tylko jakies baletki na przebranie musze A co do golenia, to ja nie mam problemu bo jestem blondynka i nie jestem obdazona wielkim owlosieniem (jak to brzmi hehe :P) ale na nogach to mam bardzo cieniutkie jasne wloski np
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie będę robić nic czego nie przetestuję z rok wcześniej. Na co dzień krem do depilacji i jak dla mnie wystarczy. Nawet włosów nie planuję farbować. Chyba, że osiwieję.
Pisałyście o snach. Weselno-ślubny koszmar mam średnio raz w tygodniu. Ostatnio o sukni schlapanej czymś czerwonym. Było już wesele w stodole, pijany zespół, inny mąż w kościele, który mnie nia zabrał na salę itp. |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa
ja mam dziwne takie na pachach ciemne. buuu..... ładne butki ![]() przyjaciółka dziś znalazła u mnie siwego włosa i tz też kilka już więc no muszę. zresztą nawet jakbym siwych nie miała to bym pomalowała bo nie lubie swojego koloru jest za jasny |
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się po pracy
ale ja lubię tę robotę, żeby jeszcze mnie tylko nogi od obcasów nie bolały to już w ogóle byłoby bosko ![]() widziałam, że pisałyście o grawerach. ja jako dawna potteromaniaczka grawer na obroączki już mam wymyślony od wielu lat od momentu gdy czytałam ostatnią część HP i będzie to napis z grobu matki i siostry dumbledora ( ) chociaz tak naprawdę jest to przerobiony cytat z Biblii na jednej obrączce będzie napis "Gdzie skarb Twój..." a na drugiej "...tam i serce Twoje" i jak się zmieści to data i inicjały może trochę ckliwe ale już się z tym tak oswoiłam że nie wyobrażam sobie żebyśmy tego nie mieli zresztą TŻtowi też się bardo podoba
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ta cześć rodziny niestety nie jest rozrywkowa to raczej taki typ aby każdy pokazał się w droższej kreacji, omówienia kto gdzie był na wakacjach i obgadania tych którzy nie mają kasy. Oni raczej nie z tych co tańczą i się bawią. Mam nadzieje, ze rodzina Pana Młodego będzie lepsza ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- A ja myślałam, ze nic mnie nie zaskoczy już... Patrzcie TU gość na jednym ze zdjęć ma czerwony garnitur ciekawe czy to tak tylko na sesje czy na weselu tez tak miał
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Dawniej nosiłam, ale było chyba paszportowe i wygląda jak kryminalista hahah. A moje M nosi i to 2
. Nawet nasze wspólne z Instaxa nosi , ale on ma przezroczyste kieszonki w portfelu, ja nie :P.Cytat:
.A z hybrydami, hybrydy to lakierożel- wygląda jak lakier, bardzo ładny i błyszczący, a utwardza się jak żel, pod lampa UV. Paznokcie z hybrydami są twardsze, bardzo błyszczące i utrzymują się i do 2/3 tygodni (ale tutaj przeważnie już chodzi o odrosty, bądź lekkie odpryski). ściąga się to w razie potrzeby, nakładając aceton na wacik, to na paznokcia i owija się sreberkiem. Zostawia się na 20 minut, po tym czasie całość sama schodzi, a co nie zeszło spycha się patyczkiem. Ogólnie super sprawa . Ja tylko z hybrydami jestem w stanie utrzymać dłuższe paznokcie .
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Magda. To muszę dopytać. Znalazłam fryzjera i kosmetyczkę w jednym i mają "pakiet ślubny" ale szczegółowych informacji udzielają osobiście (tzn. nie ma na stronie). Ciekawe czy paznokcie też wchodzą w grę.
|
|
|
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może chciał się wkomponować w kolor przewodni |
|
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My serio zastanawiamy sie nad tekstem z GOT : slonce i gwiazdy moje vel slonce mojego zycia i na drugiej ksiezycu mojego zycia (albo czesciej uzywam mowiac do TZta ksiezycu moich dni :P) Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja mam fotki w telefonie, starczy . Zwłaszcza, że w portfelu mam tyle rzeczy, że zdjęcia by tylko na tym cierpiały :P.W ogóle, 19:35 ja jestem już wykąpana i gotowa do spania. Z góry wiem, że nie byłabym w stanie przyzwyczaić się do stałej pracy od 3:30 rano :/
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
mój biedak jutro juz o 10 musi być u klientów bo maja jechać do wawy po Pana Młodego później wracają , do młodej ślub cywilny i na salę. I to tą salę którą my chcieliśmy ale cenaaaaaa tragedia dla nas nie stać
to będzie miał okazję chociaż tam zjeść i być ![]() poza tym to śmiać mi się chcę bo dziś był u szefa po akumulatorki do kamery, a przywiózł jeszcze druga kamere i obiektyw szerokokątny
Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-05-09 o 20:40 |
|
|
|
#4310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam wymagania do portfeli - duży, przezroczyste okienka i dużo, dużo miejsc na karty i dokumenty A i czerwony musi być ![]() TŻ jak ze mną rok temu szukał nowego portfela to myślałam, że mnie zabije
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jedno, ale go nie widać, bo portfel jest bez okienek :p |
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda rozumiem ze to dla Ciebie obojetne bo mi np na wesele na stolikach nie zalezalo np tak jak wam :P a zdjecia w portfelu nic nie cierpia!
|
|
|
|
|
#4314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie odnośnie jeszcze tych bierzmowań to mój TŻ jest świadkiem u swojego brata za 2 tygodnie i ogólnie ma być potem jakiś grill dla rodziny i sie własnie zastanawiamy co mu dać bo to raczej powinien byc taki pamiątkowy drobiaag no i zupełnie nie mamy pomysłu może coś doradzicie? bo chłopakowi trudno coś wymyslić, z dziewczyną byłob łatwiej bo jakieś kolczyki czy bransoletkę i już jest jakiś drobiazg ![]() dodam że Biblia odpada bo dostał na komunię już z dedykacją od chrzestnej |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
ja nic na beirzmowanie nie dostawałam. Koleżanki jakiś łańcuszek, czy zawieszki. Generlanie biżuterię. A jedna z bogatego domu dostała Rollexa czy jak to tam sie pisze.:P
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cierpią, az sprawdzilam portfel M, dawniej miał tylko moje jedno zdjecie było super. Dołożył drugie, a do tego jeszcze nasze wspólne i nagle kieszonka sie ciasna zrobiła. Wyciągnęłam teraz wszystkie i to najstarsze jest całe podrapane juz, kolejne juz ma ślady zadrapan... Tylko wierzchnie jako tako wyglada... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ja tez nie dbam.. mam dwa wlasnie.. jedno juz ma 6 lat ponad, drugie jakies 3 i oba sa w idealnym stanie :PPP a napchane to mam ale winnych kieszonkach :P bo teraz w koncu jakiekolwiek sklepy to tylko karty plastikowe rozdaja, biblioteki to samo, apteki, kolejne 2 karty :P az mi sie juz nie mieszcza xD
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie M dba, ale facet to ma mniejszy portfel, wiec i mniej miejsca... no nie ważne, w kazdym razie u niego w portfelu troche sie poniszczyly mimo kieszonki .Dobra, ide spac :P... dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mi.tel padnie a nie chce się iść po ładowarkę. Więc się. zegnam dobranoc i milych.koszmarów ślubnych
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

za to na nastepnym, miesiac pozniej juz pokazalam klase haha
a milismy jeszcze wrzesniowe i na nim nie pilam bo bralam zastrzyki i bylm o kulach eh... a na to wrzesniowe czekalam najbardziej i wydawalo mi sie najlepsze..

może coś doradzicie? bo chłopakowi trudno coś wymyslić, z dziewczyną byłob łatwiej bo jakieś kolczyki czy bransoletkę i już jest jakiś drobiazg