|
|
#4321 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
pilniki dojechały..wiadomość dnia..po niedzieli pędze po swój...zapuszczam stópki dla niego!
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę takie grzechu warte te pilniki?
Pytam bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Nadaje się do suchej delikatnej skóry czy tylko dla gruboskórnych o zrogowaciałych piętach?
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w rossmannie i zauważyłam, że była nalepka CND przy pomadkach Astora. Ktoś się przyjrzał może?
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Co ta promocja robi z człowiekiem. Zrobiłam dziś rekonesans po 4 Rossmannach i Naturze w poszukiwaniu niebiedkiego lakieru z serii Rity Ory i zwyklego szarego 60s. Niestety nigdzie ich nie dostalam,ale zachorowalam na nie strasznie i jesli nie uda mi sie w weekend to kupie je w cenie regularnej. Na pocieszenie jednak chwycilam sobie kolejny lakier Rimmel salon pro tym razem malinowy,a ja uwaga,jakos nie lubilam nigdy intensywnych odcieni wpadajacych w roz -jazz funk,czy jakos tak. Mialabym ochote przygarnac jeszcze fiolet lub miete ale nie bylo lub rozwarstwione z takim jakby tluszczem na wierzchu byly wiec darowalam sobie
Tak o to ja,ktorej wystarczalo mi do tej pory 5lakierow na promocjiw Rossmannie kupilam ich juz 5w Naturze jeden. A rachunek wzrosl do 280 zl |
|
|
|
#4325 |
|
BAN stały
|
raczej dla delikatnej skóry niz do zrogowwaciałej-tu tylko pedolog. Pilnik jest lepszym rozwiazaniem od tarki, jest dokładniejszy i ppracuje mniejsza powierzchnia niż tarka. Do codziennego użyku jest świetny.
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dzisiaj i ja widzialam ten pilnik u siebie w rossmannie i normalnie szczeka mi opadla gdy spojrzalam na cene i jego nieporecznosc
jestem z wyksztalcenia kosmetologiem i za to cene radzilabym zainwestowac we frezarke do pedicure. efekty o wiele lepsze, "dojscie" tez, bo mozna usunac odciski pomiedzy palcami i wykonac naprawde porzadny pedicure nie wiem ile ta rolka wymienna kosztuje, ale zapewne szybko sie zuzywa. frezy do frezarki to smieszny wydatek dlatego ja zmieniam je przy kazdym pedicure i nie martwie sie o syf i zarazki jak zapewne byloby w przypadku tego pilnika, o ktorym piszecie
|
#4327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46380276]O ile słyszałam to dobre profesjonalne frezarki są bardzo drogie i nie takie proste w obsłudze. A to jest zabawka dla nie profesjonalnych kosmetologów i wymagania przeciętnych osób są mniejsze. Rolka się szybko zuzywa ale o to chodzi producentowi, bo tworzony jest stały popyt na ten produkt.[/QUOTE]
klania sie czytanie ze zrozumieniem ![]() absolutnie nie mialam na mysli frezarek profesjonalnych po kilkaset zlotych, a taka w cenie tego pilnika. sama mam ta zwykla na uzytek domowy i jej obsluga jest banalnie prosta. dodatkowo mozesz regulowac predkosc obrotow, ustawic rotacje - pomocne przy usuwaniu odciskow miedzy palcami, dodatkowo masz mozliwosc uzywania roznych frezow (a to tez kwota rzedu 20-40 zl - jednorazowy wydatek; w zaleznosci od rodzaju - z reszta w cenie frezarki masz juz wliczone wszystkie podstawowe i te potrzebne)
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pomadka nivea w normalnej cenie 8,99;(
Natomiast manhatan lakier w cnd za 4,99 oczywiście -49% więc zapłaciłam 2,45:
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Byla ktoras dzis na stoklosach i wie jak sytuacja w szafie SH? :P
|
#4331 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Rimmel 60 sec Rita Ora, 873 breakfast in bed, jeśli ktoś nie kupił, to nie ma czego żałować, tym któr kupiły i nie testowały jeszcze nie przyniosę pogodnego info ;( lakier "gęsty" niezbyt dobrze się nakłada, smuży już przy drugiej warstwie, aczkolwiek przy dwóch jest już kryjący zupełnie. Dalej schnie, pomalowane jakieś 10 minutek temu. Mam nadzieję, że top wyrówna smugi i nie będzie się ścierał.
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
DZIś dostałam odpowiedzieć od rossa, że odżywka l4l BYŁA objęta promocją
|
|
|
|
#4334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ile lakier na lewej dloni tak nie smuzyl to na prawej zrobilam sobie masakre moze kwestia trzymania w inny sposob pedzelka? w koncu jestem praworeczna ![]() plus za to ze lakier nie schnal dlugo, ale moze to przez to ze zastosowalam top coat w postaci nablyszczacza i utwardzacza z SH. jezeli chodzi o trwalosc to jestem zdumiona, bo jeszcze nic nie odprysnelo, a zwykle po tym czasie nie mam polowy lakieru
|
|
#4335 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z ciekawości też podliczyłam moje wydatki, wyszło ok. 75zł (o ile o czymś nie zapomniałam) + 30zł zostawione w H. ![]() chciałabym jeszcze jakiś szary lakier, polecacie cos? kupiłam z eveline, ale on jest metaliczny, a nie przepadam za takimi
|
||
|
|
|
#4336 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale alterra za 3,99 w promocji .
|
||||||||
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze ost w rządku po prawej stonie mnie kusi, taka lekka brzoskwinka. Jutro skoczę pooglądać dobrze mi sie je nosi na ustach. Nie znikają tak jak Eliksirki.I wolę kupić kilka tanich szminek niż jedną np z Loreala no i mam jeszcze błyszczyki lovers eveline 610 i 614 zobacz może Ci sie spodobają
Edytowane przez loverek Czas edycji: 2014-05-09 o 19:42 |
|
|
|
|
#4338 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi też nie udało sie kupic odzywki l4l, bo niby nie byla objeta promocja, tak samo kupowałam lip buter z nivei i zapłaciłam cenę z plakietki, a BOK niby twierdzi, że pomadki sa objęte promo |
|||
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Sprawdzałam przed chwilą allegro ale boję się kupić jakiegoś bubla |
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kredkę Max Factor też się skusiłam dzięki magii wizażu![]() W moim przypadku Flower Perfection niestety bardzo podkreśla suche skórki ![]() Lakier Punk Rock kocham od ostatniej promocji -40%
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeslalabym kilka aukcji od roznych sprzedawcow by nie posadzono mnie o promowanie jakiejs firmy, itp jesli nie to wysle Ci na PW ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- teraz bede zamawiac sobie zwykle frezy do pedicure i za 50 sztuk zaplace jakies 20zl i starczy mi to chyba na dwa lata i co najwazniejsze po kazdym pedicure wyrzucam stary frez i zawsze biore nowy nie to co z tym pilnikiem. niby ma nasadke antybakteryjna (wlasnie przeczytalam), ale to pic na wode - w dodatku takie nasadki sie tepia no i kolejna sprawa - jak mozna uwazac, ze cos co jest na baterie jest super? (ze ma duza moc) jezeli kupywac cokolwiek to z podlaczeniem do pradu ew. akumulatorem
|
|
#4343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() http://kosme-tiki.blogspot.com/2013/...gray-mist.html
|
|
#4345 |
|
Wredny kotecek
|
Dokupilam nude vibrato
|
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
w domu nail drill jd500
|
#4347 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdecydowanie polecam frezarke. w zyciu nie skusilabym sie na ten pilnik zwlaszcza porownujac ceny
|
|
#4350 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=la figa;46381409]czy mozna tutaj wklejac linki do aukcji?
przeslalabym kilka aukcji od roznych sprzedawcow by nie posadzono mnie o promowanie jakiejs firmy, itp jesli nie to wysle Ci na PW może podeślij PW -tak będzie bezpieczniej ![]() - |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

U wierzycie, dzień po promocji udało im się uzupełnić zapas

o ile lakier na lewej dloni tak nie smuzyl to na prawej zrobilam sobie masakre
moze kwestia trzymania w inny sposob pedzelka? w koncu jestem praworeczna 

, ale alterra za 3,99 w promocji
mi też nie udało sie kupic odzywki l4l, bo niby nie byla objeta promocja, tak samo kupowałam lip buter z nivei i zapłaciłam cenę z plakietki, a BOK niby twierdzi, że pomadki sa objęte promo 

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye