|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
No..dobry jest.zjadł chociaż kolacje?
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Deli: strasznie mi przykro. Przytulam mocno i zgadzam się jednocześnie z Ewulką, w całej rozciągłości.
|
|
|
|
#4023 |
|
Raczkowanie
|
Deli strasznie mi przykro
Przyjmij wyrazy współczuciaBokeh zdrówka dla Hani. Obyście szybko wyszły ze szpitala |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
wyrzniete trójki dolne i tym sposobem Bartulo ma juz 16 zębów taki pakiet 4x4 Deli bardzo mi przykro, przytulam najmocniej jak umiem Przeleciałam Was na szybcika: Charlizz, gratulacje dla doroslej panny u nas na razie odstawienie smoka tylko w sferze marzen (moich )Iffonka, jak mówią dziewczyny, dostaniesz leki i bedzie ok Hje, kurcze, Twoja mama to przegina co jej przeszkadza robienie tego termosu... rytuał juz taki macie.. Debrah, jak Ty cos napiszesz nie chce wyjsc na przemadrzała, ale kiedys ogladałam DD tVN i dyskusja z psycho była na podobny temat. Wypowiadała sie babka, zeby własnie tłumaczyc dlaczego nie, a nie tylko "nie bo nie". U nas w wielu przypadkach pomaga tekst "noz nie jest dla małych chłopczyków bo moze skaleczyc paluszek i bedzie bolało" a nie "nie dam ci bo nie i koniec"... Ewulkaa, ale macie sposob na dogadywanie sie Bartulo jak głodny to zaczyna sie zachowywac nieznosnie, ale sam nie da znac, musze zapytac "dac jesc" wtedy krzyczy DAM! I zebym na pewno zrozumiała jestem wtedy np ugryziona Ania, ale sie wydało a Twoja reakcja na Little Marsi, podzielam Twój poglad na uczestnika Eurowizji Pstryniu, Kubulencjusz wymiata, wizazysta Ja jak chce sie zmejkapowac to zamykam sie z dzieciem w łazience i genderowo daje kosmetyczke, hulaj dusza, dziecka nie ma, ja robie co musze ![]() Neti, ćwicz, codziennie troche wiecej niz poprzedniego dnia! Nie poddawaj sie! Nigdy w zyciu! Nic mądrego wiecej nie napisze bo mnie głowa napitala |
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zjalam kebabka, popilam cola, moge isc spac ![]() |
||
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() Deli tak mi przykro... przytulam mocno ![]() Bokeh zdrowia dla Hani my dziś rano wybraliśmy się do pepco, piechotą z Kubą w wózku, wyszliśmy tak, żeby Klusek zasnął sobie podczas spaceru, wychodziliśmy to już był marudny więc myśleliśmy, że spokojnie zaśnie ale nieeeee, jak tylko wyszliśmy na dwór to Kuba zaczął sie rozglądać i tyle było ze spania. Usnął na 10 min przed powrotem do domu. Potem byliśmy na placu zabaw i Kuba miał wypadek, tż go pilnował na szczęście zęby całe.I dowiedziałam się, że mam sławnego sąsiada
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam isc spac! ![]() kto to, kto to?????
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
pstryczku On tak na noc zasypia?
![]() sylwia brawo za zęby! nancy biedny Kubuś ![]() kto sławny? ![]() a Hania z bokeh są od dzisiaj w szpitalu bo wczoraj Hanusia w nocy wymiotowała i jest odwodniona, kroplówkę dostaje także zdrówka!!
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- http://demotywatory.pl/4333373/Smiejesz-sie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Nancy!! ![]() http://demotywatory.pl/4333056/The-Prodigy |
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku...z tym kebabem to przegielas
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
pstryczku misiaeel
Kamil Baleja, kojarzycie? |
|
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, już po wszystkim podają to do mediów Cytat:
, bo dla mnie takie osoby mogą sobie żyć spokojnie, istnieć, ale w zaciszu, jak inni normalni ludzie.![]() "Twarde spanie" nabiera nowego znaczenia ![]() A odbiło się? ![]() Eeeeeeeeeeee, ten pikny!? Musisz kiedyś napisać, czy na żywo też ma taki mrrraśny głos! ![]() Deli, tak mi przykro Niby już starsza osoba i wiadomo, że trzeba być w każdej chwili przygotowanym, ale.... no nie da się ![]() Dzisiaj się znowu styrałam ![]() No to podają wyniki ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- Ej, czemu nikt ze mną nie pisze? ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- NiiieeeeeeeeeeeeeeeeEEEEe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEE EEEEeeeeeeeeee |
||
|
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
Bo ogladam wyniki i rozmyslam co sie dzieje z tym swiatem
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Patola i tyle
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Żeby to normalna osoba śpiewała, to jeszcze by uszło, bo piosenka naprawdę ładna, a tak? Spadam, bo nie mogę na to patrzeć, blech
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-05-11 o 00:35 |
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
a kto wygrał bo się nie orientuję?
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- ahhh no i ja właśnie skończyłam pisać moją cudowną pracę na dziś, powiedzmy że póki co jestem a) zadowolona b) pełna nadziei że nie będzie taka zła c) że skończę w terminie ![]() Tż dziś robi jako kierowca na weselu sąsiada, a ten nam odrobi za miesiąc ![]() chciałam go zbałamucić jeszcze przed snem, ale akurat po niego zadzwonili : nie mam już siły czekać na niego więc idę się kąpać i spać ![]() a w międzyczasie zrobiłam rolady wołowe no to paaaa!
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ania już się obudziła 4 razy! aż się boję iść wykąpać, bo jak się obudzi w tym czasie? ![]() może jednak poczekam na małża ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- a mówiłam już, że mam złotą teściową?? ![]() powiedziała, że jutro rano przyjdzie po Anusię żebyśmy mogli pospać - ja po pisaniu magisterki, a TŻ po nocce za kierownicą. Fajnie nie?
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze tesciowej. Ja o swojej sie juz nie wypowiem, bo i po co? Denerwowac sie..
Znowu nie bylo mi dane obejrzec eurowizji i chwala za ta nie patrzylam nigdzie kto, co i jak spiewa. Wchodze rano na neta sprawdzic i jak zobaczylam to cos to... Nie bede lepiej pisala. Nawet nie chce wiedzic czy spiwalo toto ladnie czy nie.. Po raz kolojny stracilam wiare w ludzi i w swiat ogolnie.Nie mam dzis nastroju. Tz mni troche wkurzyl, t dolozyla swoje, mlodej trojki ida. Jak zyc? Milego dnia ![]() Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
czikita wygrala!!!! ja wygooglowalam go nawet ale nadal nic Cytat:
i dla t.czesc tak w ogole!
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-05-11 o 07:11 |
|
|
|
|
#4041 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
od umywalki z szafką dolną i górną a pralką mam akurat tyle miejsca, by stanąć i już. A jak postawię klocek dziewczynom, no podeścik taki, to nie ma bata, nie otworzą niczegoCytat:
otóż to - bo hetero mają chodzić normalnie, nie epatować seksualnością, zachowywać się normalnie ale już osoby innej orientacji manify muszą mieć, prawda? zastanawiam się, na ile to na pokaz - bo przecież "normalni" homo żyją... normalnie Cytat:
![]() ślunski obiad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------------------ Noc z gatunku atrakcyjnych inaczej ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- A Kamil z rmf byl - tyle mi gugle powiedziało
|
|||||
|
|
|
#4042 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
kojarzę Jego głos ![]() Cytat:
do tego mój Tż zamiast rise like a phoenix śpiewał mi cały czas rise like a penis ![]() Cytat:
moi nawet nie domagają się żeby zobaczyć Hanię..
|
|
#4043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie oglądałam Eurowizji ale z tego co piszecie to widzę że dobrze zrobiłam wolałam obejrzeć x factor ![]() Deli, strasznie mi przykro ...... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla teściowej ---------------------- Daria spała całą noc( może 2 pobudki miała ale dałam smoczka i spała dalej). Zasnęła o 20.30 i spała do 7.00 i już od tygodnia nie pije w nocy mleczka ani herbatki. NIC oby tak dalej ![]() Ja dziś jadę kupić torebkę może coś niedrogiego i ładnego znajdę.No i jakąś bluzkę chcę sobie kupić bo za tydzień na komunię idziemy na nie mam kompletnie co ubrać. Miłej niedzieli Wam życzę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-05-11 o 08:06 |
|||
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46398551]
------------------ Noc z gatunku atrakcyjnych inaczej [/QUOTE] |
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46398551]
Noc z gatunku atrakcyjnych inaczej
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupilam fajna w Mohito, taka troche koszulowa z szyfonu. bardzo elegancka. w ogole koooocham mohito
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Deli bardzo współczuję. Bokeh trzymajcie się i dużo zdrówka dla Was i życzonka urodzinowe ![]() Sylwia Tobie też wszystkiego naj ![]() Ja nie w temacie kompletnie bo nie mam czasu zwyczajnie. Mały ma skok jakiś bo cały czas wyje, pokrzanily mu się drzemki i śpi od 10 do 12-13 a potem aż do wieczora nic :/ Powychodziły Krzysiowi dwie czwórki ale nie w całości tylko po jednej części z całej korony no i może przez to taki rozdrażniony?! Wiecie co ja chyba też odstawię Krzysia od smoka bo bardzo jest jakby uzależniony i widzę że to w złym kierunku idzie. Chodzi z nim cały czas a jak nie ma go w buzi to się złości. Byłam u g. i duuu..pa . moje PCO bardzo się rozpanoszyło. Przy takiej eskalacji choroby lekarz powiedział że cud że w ogóle się z pierwszym dzieckiem udało ale będziemy próbować zawalczyć o jeszcze jedno. mam zlecone wszelkie możliwe badania i do dzieła od przyszłego cyklu. Ja co jakiś czas zaglądam ale nie tak często jak bym chciała. jednak ostre życie zawodowe dom i co tygodniowe wyjazdy tak absorbują moją uwagę że mało tego czasu mi zostaje na prawdziwe przyjemności. Trzymajcie się !!!! |
|
|
|
#4048 | ||
|
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46398551]w takich sytuacjach cieszę się z malutkiej łązienki
od umywalki z szafką dolną i górną a pralką mam akurat tyle miejsca, by stanąć i już. A jak postawię klocek dziewczynom, no podeścik taki, to nie ma bata, nie otworzą niczegootóż to - bo hetero mają chodzić normalnie, nie epatować seksualnością, zachowywać się normalnie ale już osoby innej orientacji manify muszą mieć, prawda? zastanawiam się, na ile to na pokaz - bo przecież "normalni" homo żyją... normalnie powodzenia ![]() ślunski obiad ![]() brawo ![]() ------------------ Noc z gatunku atrakcyjnych inaczej ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- A Kamil z rmf byl - tyle mi gugle powiedziało [/QUOTE]dokladnie, jakby hetero organizowali parady itp to bylyby same oskarzenia o homofobie i nietolerancje ![]() co do pogrubionego- mistrz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie jak to jest z wynikami na eurowizji? To sa mieszane glowy jakiegos zalosnego, celebryckiego jury z glosami widzow. I tak super za☠☠☠iste jury w UK dalo Polske na 26! miejsce, a widzowe na 1 Ale jak polaczyli glosy to nie wpadl nam nawet 1 punkt. Zalosne. Ludzie ktorzy glosowali na pewno moooocno sie wkurzyli A co do wygranej Kielbasy- to swiat sie konczy...
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Deli- przytlam
Jaka- nas też czwórki i też ciężko ,dopieto jedna wyszła, bije mnie gryzie, jest rozdrażniony, porażka co do jajników jestem dobrej myśli |
|
|
|
#4050 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakajakaja w takim razie trzymam kciuki, zeby sie udalo ![]() Silver brawa za super nocke i udanych zakupow. Pochwal sie pozniej co kupilas ![]() sylwietta brawa za zabki! ![]() nancy biedny Kubus (Tz pewnie tez skoro go pilnowal ) Najwazniejsze, ze zabki cale Poza tym witam sie niedzielnie Tz mi wczoraj dwa drinki zaserwowal i tak sie nieswojo dzisiaj czuje, ze szok Pogoda znowu okropna wiec mysle co tu robic, zeby jakos milo ten dzien zlecial i dziewczyny sie nie zanudzily ![]() litlle o taak! moj Tz glosowal i wkurzyl sie bardzo! Nawet nie wiedzialam do konca, ze tak to dziala z tymi punktami ale cos mi sie wlasnie nie widzialo, ze UK i Irlandia po 0 punktow nam daly
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-05-11 o 09:14 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

Przyjmij wyrazy współczucia
wyrzniete trójki dolne i tym sposobem Bartulo ma juz 16 zębów
u nas na razie odstawienie smoka tylko w sferze marzen (moich
)
co jej przeszkadza robienie tego termosu... rytuał juz taki macie..
Bartulo jak głodny to zaczyna sie zachowywac nieznosnie, ale sam nie da znac, musze zapytac "dac jesc" wtedy krzyczy DAM! I zebym na pewno zrozumiała jestem wtedy np ugryziona

Zniechecilo mnie to do calej Eurowizji. Ok, rozumiem, ze tolerancja (ktorej najwyrazniej mi brakuje) ale sorry, nie czuje tego po prostu
a patrz skubaniec mial mnie wpisac po imieniu
Musisz kiedyś napisać, czy na żywo też ma taki mrrraśny głos!
Niby już starsza osoba i wiadomo, że trzeba być w każdej chwili przygotowanym, ale.... no nie da się