Rossmann cz. XXII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 13:36   #4561
magrat16
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Dziewczyny, czy od odżywek i topów Eveline odejmował Wam się rabat? Nie odjęło mi się od top coat Eveline i od preparatu do skórek cztery pory roku. Niestety zobaczyłam to dopiero po powrocie do domu.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 13:37   #4562
wikaa24
Rozeznanie

po pierwszych testach łupów
Rimmel 60 sec kolor 803 man overboard kryje w sumie jedną warstwą, na prawdę szybko zasechł, i jestem zadowolona :3

Szminko - pomadka Eveline Aqua Platinum kolor 480 myślałam że będzie bardziej w nude, ale ma piękny zapach, ,fajną konsystencję, więc jej wybaczam

najmniej jestem zadowolona z odżywki Miss Sporty 5 w 1. W sumie cudów nie oczekiwałam, wzięłam na spróbowanie, 3 zł około.. zero porównania do Nail - Teka II, przy którym od razu po nałożeniu widać było różnicę... no ale może efekty długofalowe jakieś będą, zobaczymy. najwyżej jako top coat zużyję
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 13:48   #4563
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy od odżywek i topów Eveline odejmował Wam się rabat? Nie odjęło mi się od top coat Eveline i od preparatu do skórek cztery pory roku. Niestety zobaczyłam to dopiero po powrocie do domu.
Kupiłam odżywkę i odjęło mi rabat Może pójdź z paragonem do R. i spróbuj wyjaśnić
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 13:49   #4564
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam co się działo w niektórych Rossmannach podczas promocji na między innymi lakiery do paznokci i dziwię się trochę, u mnie przez cały tydzień szafy niemal pełne a i pracownice systematycznie dokładały towar.
U mnie tak samo, a przez te 3 tygodnie byłam w 4 różnych Rossach. Na dodatek pracownice były bardzo pomocne i wyciągały z szuflady świeże tusze, nawet jeśli w szafie stało kilka sztuk (zmacanych niestety). Mi miła pani szukała tuszu i kiedy nie znalazła, poradziła przyjść danego dnia, kiedy będzie dostawa.

A dzisiaj wymalowałam paznokcie odcieniem Scarab ze zdobyczy Sally Hansen i jestem bardzo zadowolona. Kryje przyzwoicie już po jednej warstwie, a sam kolor jest nieziemski.
Stary 2014-05-11, 13:49   #4565
elizabeths
Raczkowanie

Tak w sprawie tego , ze nie wsytawiaja niektorych rzeczy z szuflad ... Tydzien temu w niedziele poszlam do rossa, poniewaz mimo tego , ze praktycznie codziennie w tygodniu bylam w roznych , to nie zastalam nigdzie tuszu zoltego z lovely . Zeezygnowana wybralam sie na niedzielny spacer zeby odpoczac po nauce do matury . Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy w szafach okazalo sie, ze sa wystawione wszystkie produkty , lacznie z nowosciami , ktore nota bene wzielam do kasy i zapytam czy wchodza pod rabat , a mila pani , po tym jak nie wchodzily na kasie z cena promocyjna , to zmienila cene recznie , odliczajac rabat No wiec chodzi mi o to , ze moze w tygodniu pracownice nie maja czasu wylozyc towaru ze wzgledu na duzy ruch przy szafach , a moze w niedziele , kiedy jest troche luzniej ukladaja wszystko Pracownice w koncu tez ludzie takze radze zagladnac dzisiaj do rossa , moze akurat znajdzie sie cos , na co polujecie , a nie moglyscie znalezc tego w tygodniu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wymianka :roza :zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759804
elizabeths jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:01   #4566
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Kupiłam odżywkę i odjęło mi rabat Może pójdź z paragonem do R. i spróbuj wyjaśnić
Kurcze, najgorsze, że to nie mój R. obok domu tylko przejazdem byłam, gdyby to był mój, to już bym była na miejscu. Napiszę może do BOK.

03.10.2015
Stary 2014-05-11, 14:02   #4567
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon_soleil Pokaż wiadomość
dziękuję a to niespodzianka (a to C&A już nie ma w ogóle w Malcie ?)
nie Zamiast c&a jest wielki (naprawdę ogromny), dwupiętrowy Reserved a na dole oprócz niego właśnie Rossmann. Warto się wybrać bo sporo zmian w tej naszej Malcie

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:04   #4568
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elizabeths Pokaż wiadomość
Tak w sprawie tego , ze nie wsytawiaja niektorych rzeczy z szuflad ... Tydzien temu w niedziele poszlam do rossa, poniewaz mimo tego , ze praktycznie codziennie w tygodniu bylam w roznych , to nie zastalam nigdzie tuszu zoltego z lovely . Zeezygnowana wybralam sie na niedzielny spacer zeby odpoczac po nauce do matury . Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy w szafach okazalo sie, ze sa wystawione wszystkie produkty , lacznie z nowosciami , ktore nota bene wzielam do kasy i zapytam czy wchodza pod rabat , a mila pani , po tym jak nie wchodzily na kasie z cena promocyjna , to zmienila cene recznie , odliczajac rabat No wiec chodzi mi o to , ze moze w tygodniu pracownice nie maja czasu wylozyc towaru ze wzgledu na duzy ruch przy szafach , a moze w niedziele , kiedy jest troche luzniej ukladaja wszystko Pracownice w koncu tez ludzie takze radze zagladnac dzisiaj do rossa , moze akurat znajdzie sie cos , na co polujecie , a nie moglyscie znalezc tego w tygodniu

Podjechałam dziś do rossmana kupić jeszcze błyszczyk dla mamy, i zastałam praktycznie puste szafy. Wymiecione nie tylko lakiery i pomadki, ale też inne produkty, pudry, podkłady, tusze. Powiem szczerze, że bardzo to słabo wyglądało.

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:18   #4569
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Ja kupiłam wczoraj Eveline, miękkie i zadbane skórki, profesjonalny preparat do usuwania skórek, znajdujący się nie w szafie Eveline a normalnie na półce, myślicie, że pisać w tej sprawie do bok Rosska jeśli nie naliczyło mi rabatu?
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:47   #4570
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam wczoraj Eveline, miękkie i zadbane skórki, profesjonalny preparat do usuwania skórek, znajdujący się nie w szafie Eveline a normalnie na półce, myślicie, że pisać w tej sprawie do bok Rosska jeśli nie naliczyło mi rabatu?
Cytat:
Eveline powinno wchodzić z rabatem (ja tak kupiłam 2 różne odżywki i top) , poza tym taką informację dostałam w mailu od Rossmana.
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:47   #4571
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wysłałam w tej sprawie maila. I dodałam, że w regulaminie jest jasno powiedziane, że promocją są objęte produkty do pielęgnacji paznokci. Ciekawe czy coś odpiszą

03.10.2015
Stary 2014-05-11, 14:51   #4572
sweetboy1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Miranda Pokaż wiadomość
Ktoś wcześniej wspominał, że szampon do włosów Head&Shoulders jest w CND. Kojarzycie jaki rodzaj? Bo zaglądnęłabym do R., w którym zawsze wszystko zostaje w CND długo, ale musiałabym specjalnie jechać.

Na 99% ocean energy.
I cena to 8,89, a nie 6,99zł - mam słaby wzrok i pierwszego dnia wydawało mi się, że to szóstka, a to jednak była ósemka
sweetboy1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:54   #4573
Linanna
Rozeznanie

Czy po zastosowaniu 4 long lashes kiedy budzicie się rano i przemywacie twarz i oczy wodą to czy oczy zachodzą Wam mgłą? Muszę zmywać ten preparat z oczu płynem do twarzy
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:02   #4574
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia1313 Pokaż wiadomość
Tak. Promocja 5-11 maja.br

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Tak
Dziękuje!

moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:02   #4575
anilab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
Czy po zastosowaniu 4 long lashes kiedy budzicie się rano i przemywacie twarz i oczy wodą to czy oczy zachodzą Wam mgłą? Muszę zmywać ten preparat z oczu płynem do twarzy
U mnie nic takiego się nie dzieje, a używam już tej odżywki od 2 miesięcy, rano przemywam oczy wodą tylko jak zawsze i to wszystko
anilab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:16   #4576
saintfreak
Raczkowanie

Cytat:
Nie, jedynie lekkie pieczenie przez może pół minuty po nałożeniu, ale tutaj też raczej część winy ponosi podrażnienie po zmyciu makijażu. Rano bez jakichkolwiek problemów, przed myciem i po.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:19   #4577
_Miranda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetboy1989 Pokaż wiadomość
Na 99% ocean energy.
I cena to 8,89, a nie 6,99zł - mam słaby wzrok i pierwszego dnia wydawało mi się, że to szóstka, a to jednak była ósemka
Dziękuję
Stary 2014-05-11, 15:44   #4578
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia1313 Pokaż wiadomość
Tak. Promocja 5-11 maja.br
Czyli za chwilę zrobi się spokój na wątku Swoją drogą jeszcze jakieś 400 postów i będzie kolejny.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:48   #4579
anilab
Raczkowanie

A ja się cały czas gryzę czy nie polecieć jeszcze do Rossmanna i nie kupic "ostatniej" szminki na pożegnanie :P
anilab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:48   #4580
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Biedronka zamawia kosmetyki w większych ilościach niz drogeria?
No popatrz ile jest biedronek. Nie wiem jak w innych miastach ale u mnie np. 13 biedronek a Rossmany np. 3 Ale głównie chodziło mi o politykę sprzedaży. Biedronka woli sprzedać więcej za mniej.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:02   #4581
iceina
Zadomowienie

Chciałam podziękować wizażance, która polecała tutaj Rimmel by Kate 16 jest świetna . Tak podsumowując moje wszystkie zakupy -49% kupiłam:

Podkłady:
- Bourjois, CC - dla mnie jest bardzo ok i ładnie wygląda na twarzy najjaśniejszy odcień na szczęście nie był za jasny i pasował mi bardzo, ten kolejny mógłby być za ciemny,
- Manhattan, Easy Match - próbowałam tylko raz i stwierdziłam, że za jasny. Zaczeka na później i będę mieszała z czymś ciemniejszym.
Chciałam jeszcze Bourjois HM, ale nie było mi dane go upolować i zamiast niego kupiłam CC.

Pomadki:
- Astor masełko Hug me - jest świetne, strasznie mi się podoba i bardzo mi pasuje. Usta wyglądają tak miękko i kusząco
- Lovely Color Wear, pomadka w kredce - na szczęście kupiłam tylko jeden kolor i stwierdzam, że nie lubię siebie w matowych ustach.
- Rimmel, by Kate 16 - jest świetna. Nie miałam nigdy żadnej pomadki w takim kolorze. Bałam się, że będę wyglądać brzydko, ale mam raczej ciemne usta i nich ten kolor wygląda bardzo fajnie.
- Eliksiry Wibo - 05 i 07. 05 na zapas bo kończę już drugie opakowanie. A 07 pierwszy raz, bardzo ładny kolor. Spodobał mi się bardziej od 01 i 06.

Lakiery, itd.
- Rimmel 60 sec Rita Ora - miętowy i bladoróżowy. Ten drugi super, 2 znajome zapytały czy to Fiji jak miałam go na paznokciach, więć może rzeczywiśćie podobny - gdyby któraś szukała tańszego zamiennika
- Rimmel 60 sec - Instyle Coral (koralowy) , Ready,aim,Paint! (czerwony)
- Rimmel Salon Pro - Jazz Funk (świetny kolor)
- Manhattan Yeah&Yang - Tokyo Tangerine i Fluo Flower
- Miss Sporty Clubbing Colours - brzoskwioniowy; Lasting Colour - ładny kolor, taki jak jogurt jagodowy, z dużą ilością jagód.
- Miss Sporty Base&Top Coat, chcę go stosować jako bazę pod bardzo kolorowe lakiery Kiedyś miałam i się sprawdzał.
- Lovely serum z wit. C
- Sally Hansen, Insta-Dri - już myślałam, że nie uda mi się go upolować, a tu wczoraj w Arkadach prawie cała szafa i się udało akurat prawie kończę poprzednią buteleczkę.

Jestem szalenie zadowolona z moich zakupów mogłabym się obyć bez pomadki w kredce z Lovely i fioletowego lakieru z Manhattanu. Na szczęście obie te rzeczy kosztowały niewiele ponad 5zł

Trochę mam wyrzuty sumienia, że kupiłam aż tyle lakierów. Ale paznokcie maluję bardzo często, a dopiero teraz tych lakierów mam 28 (dodatkowo jeden kończący się Insta-Dri, drugi zakupiony, top matujący z Lovely, i baza z Miss Sporty). W sumie 32 sztuki wszystkiego. Lubię lakiery

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-05-11 o 16:04
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:10   #4582
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez anilab Pokaż wiadomość
A ja się cały czas gryzę czy nie polecieć jeszcze do Rossmanna i nie kupic "ostatniej" szminki na pożegnanie :P
Ja chciałam, ale okazało się, że remontują R., do którego się wybrałam .

Kupiłam wczoraj dwa lakiery 60 sec Rimmela - wybrałam Caramel Cupcake i Lose Your Lingerie. Ten drugi, porównywalny do Fiji, nie był w planach, bo tego typu kolory to nie moja bajka, ale jakoś złapałam i tak dobrze komponował się w buteleczce z karmelową babeczką, że polazłam z nim do kasy. Faktycznie, rozprowadzanie go to średnia przyjemność. Może uda mi się jeszcze ustrzelić niezapominajkę - dla koloru, nie jakości.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:12   #4583
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
Eveline powinno wchodzić z rabatem (ja tak kupiłam 2 różne odżywki i top) , poza tym taką informację dostałam w mailu od Rossmana.
Cytat:
Ja wysłałam w tej sprawie maila. I dodałam, że w regulaminie jest jasno powiedziane, że promocją są objęte produkty do pielęgnacji paznokci. Ciekawe czy coś odpiszą
Kochane podajcie maila do bok-u Rossmanna, bo nie mogę znaleźć we wcześniejszych wypowiedziach :/ chyba, że to będzie ten: obsluga_klienta@rossmann. com.pl ?
Stary 2014-05-11, 16:24   #4584
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
No popatrz ile jest biedronek. Nie wiem jak w innych miastach ale u mnie np. 13 biedronek a Rossmany np. 3 Ale głównie chodziło mi o politykę sprzedaży. Biedronka woli sprzedać więcej za mniej.
Ale to raczej nic w porównaniu do tego ile Rossmanny kupują przez cały rok. No i jak się okazało woli sprzedać mniej za więcej, bo wychodzi drożej
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:33   #4585
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anilab Pokaż wiadomość
też "ze sobą walczę" czy by może nie pójść
Stary 2014-05-11, 17:12   #4586
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane podajcie maila do bok-u Rossmanna, bo nie mogę znaleźć we wcześniejszych wypowiedziach :/ chyba, że to będzie ten: obsluga_klienta@rossmann. com.pl ?
Ja wysyłałam na ten Innego nie znalazłam

03.10.2015
Stary 2014-05-11, 17:16   #4587
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja wysyłałam na ten Innego nie znalazłam
Dziękuję
Stary 2014-05-11, 17:16   #4588
aprilrain
Rozeznanie

Ja wczoraj miałam ochotę kupić Ritę Lose Your Lingere, bo kończy mi się mój ukochany Fiji (jedyny kolor który wymęczyłam). Niestety/stety były braki i ostatecznie pobiegłam do SP po Fiji
aprilrain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 17:24   #4589
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie zadnej takiej reakcji
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 17:25   #4590
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez na ten wysłałam, ale odpisują po kilku dniach, trzeba być cierpliwym
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości