|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Dziewczyny, czy od odżywek i topów Eveline odejmował Wam się rabat? Nie odjęło mi się od top coat Eveline i od preparatu do skórek cztery pory roku. Niestety zobaczyłam to dopiero po powrocie do domu.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#4562 |
|
Rozeznanie
|
po pierwszych testach łupów
![]() Rimmel 60 sec kolor 803 man overboard kryje w sumie jedną warstwą, na prawdę szybko zasechł, i jestem zadowolona :3 Szminko - pomadka Eveline Aqua Platinum kolor 480 myślałam że będzie bardziej w nude, ale ma piękny zapach, ,fajną konsystencję, więc jej wybaczam najmniej jestem zadowolona z odżywki Miss Sporty 5 w 1. W sumie cudów nie oczekiwałam, wzięłam na spróbowanie, 3 zł około.. zero porównania do Nail - Teka II, przy którym od razu po nałożeniu widać było różnicę... no ale może efekty długofalowe jakieś będą, zobaczymy. najwyżej jako top coat zużyję |
|
|
|
#4563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj wymalowałam paznokcie odcieniem Scarab ze zdobyczy Sally Hansen i jestem bardzo zadowolona. Kryje przyzwoicie już po jednej warstwie, a sam kolor jest nieziemski.
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Tak w sprawie tego , ze nie wsytawiaja niektorych rzeczy z szuflad ... Tydzien temu w niedziele poszlam do rossa, poniewaz mimo tego , ze praktycznie codziennie w tygodniu bylam w roznych , to nie zastalam nigdzie tuszu zoltego z lovely . Zeezygnowana wybralam sie na niedzielny spacer zeby odpoczac po nauce do matury . Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy w szafach okazalo sie, ze sa wystawione wszystkie produkty , lacznie z nowosciami , ktore nota bene wzielam do kasy i zapytam czy wchodza pod rabat , a mila pani , po tym jak nie wchodzily na kasie z cena promocyjna , to zmienila cene recznie , odliczajac rabat
No wiec chodzi mi o to , ze moze w tygodniu pracownice nie maja czasu wylozyc towaru ze wzgledu na duzy ruch przy szafach , a moze w niedziele , kiedy jest troche luzniej ukladaja wszystko Pracownice w koncu tez ludzie takze radze zagladnac dzisiaj do rossa , moze akurat znajdzie sie cos , na co polujecie , a nie moglyscie znalezc tego w tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, najgorsze, że to nie mój R. obok domu tylko przejazdem byłam, gdyby to był mój, to już bym była na miejscu. Napiszę może do BOK.
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam wczoraj Eveline, miękkie i zadbane skórki, profesjonalny preparat do usuwania skórek, znajdujący się nie w szafie Eveline a normalnie na półce, myślicie, że pisać w tej sprawie do bok Rosska jeśli nie naliczyło mi rabatu?
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysłałam w tej sprawie maila. I dodałam, że w regulaminie jest jasno powiedziane, że promocją są objęte produkty do pielęgnacji paznokci. Ciekawe czy coś odpiszą
|
|
|
#4572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 99% ocean energy. I cena to 8,89, a nie 6,99zł - mam słaby wzrok i pierwszego dnia wydawało mi się, że to szóstka, a to jednak była ósemka
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
Czy po zastosowaniu 4 long lashes kiedy budzicie się rano i przemywacie twarz i oczy wodą to czy oczy zachodzą Wam mgłą? Muszę zmywać ten preparat z oczu płynem do twarzy
|
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Raczkowanie
|
Nie, jedynie lekkie pieczenie przez może pół minuty po nałożeniu, ale tutaj też raczej część winy ponosi podrażnienie po zmyciu makijażu. Rano bez jakichkolwiek problemów, przed myciem i po.
|
|
|
|
#4577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4578 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Raczkowanie
|
A ja się cały czas gryzę czy nie polecieć jeszcze do Rossmanna i nie kupic "ostatniej" szminki na pożegnanie :P
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
No popatrz ile jest biedronek. Nie wiem jak w innych miastach ale u mnie np. 13 biedronek a Rossmany np. 3
Ale głównie chodziło mi o politykę sprzedaży. Biedronka woli sprzedać więcej za mniej.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam podziękować wizażance, która polecała tutaj Rimmel by Kate 16
. Tak podsumowując moje wszystkie zakupy -49% kupiłam:Podkłady: - Bourjois, CC - dla mnie jest bardzo ok i ładnie wygląda na twarzy najjaśniejszy odcień na szczęście nie był za jasny i pasował mi bardzo, ten kolejny mógłby być za ciemny,- Manhattan, Easy Match - próbowałam tylko raz i stwierdziłam, że za jasny. Zaczeka na później i będę mieszała z czymś ciemniejszym. Chciałam jeszcze Bourjois HM, ale nie było mi dane go upolować i zamiast niego kupiłam CC. Pomadki: - Astor masełko Hug me - jest świetne, strasznie mi się podoba i bardzo mi pasuje. Usta wyglądają tak miękko i kusząco ![]() - Lovely Color Wear, pomadka w kredce - na szczęście kupiłam tylko jeden kolor i stwierdzam, że nie lubię siebie w matowych ustach. - Rimmel, by Kate 16 - jest świetna. Nie miałam nigdy żadnej pomadki w takim kolorze. Bałam się, że będę wyglądać brzydko, ale mam raczej ciemne usta i nich ten kolor wygląda bardzo fajnie. - Eliksiry Wibo - 05 i 07. 05 na zapas bo kończę już drugie opakowanie. A 07 pierwszy raz, bardzo ładny kolor. Spodobał mi się bardziej od 01 i 06. Lakiery, itd. - Rimmel 60 sec Rita Ora - miętowy i bladoróżowy. Ten drugi super, 2 znajome zapytały czy to Fiji jak miałam go na paznokciach, więć może rzeczywiśćie podobny - gdyby któraś szukała tańszego zamiennika ![]() - Rimmel 60 sec - Instyle Coral (koralowy) , Ready,aim,Paint! (czerwony) - Rimmel Salon Pro - Jazz Funk (świetny kolor) - Manhattan Yeah&Yang - Tokyo Tangerine i Fluo Flower - Miss Sporty Clubbing Colours - brzoskwioniowy; Lasting Colour - ładny kolor, taki jak jogurt jagodowy, z dużą ilością jagód. - Miss Sporty Base&Top Coat, chcę go stosować jako bazę pod bardzo kolorowe lakiery Kiedyś miałam i się sprawdzał. - Lovely serum z wit. C - Sally Hansen, Insta-Dri - już myślałam, że nie uda mi się go upolować, a tu wczoraj w Arkadach prawie cała szafa i się udało akurat prawie kończę poprzednią buteleczkę.Jestem szalenie zadowolona z moich zakupów mogłabym się obyć bez pomadki w kredce z Lovely i fioletowego lakieru z Manhattanu. Na szczęście obie te rzeczy kosztowały niewiele ponad 5zł ![]() Trochę mam wyrzuty sumienia, że kupiłam aż tyle lakierów. Ale paznokcie maluję bardzo często, a dopiero teraz tych lakierów mam 28 (dodatkowo jeden kończący się Insta-Dri, drugi zakupiony, top matujący z Lovely, i baza z Miss Sporty). W sumie 32 sztuki wszystkiego. Lubię lakiery
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2014-05-11 o 16:04 |
|
|
|
#4582 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Kupiłam wczoraj dwa lakiery 60 sec Rimmela - wybrałam Caramel Cupcake i Lose Your Lingerie. Ten drugi, porównywalny do Fiji, nie był w planach, bo tego typu kolory to nie moja bajka, ale jakoś złapałam i tak dobrze komponował się w buteleczce z karmelową babeczką, że polazłam z nim do kasy. Faktycznie, rozprowadzanie go to średnia przyjemność. Może uda mi się jeszcze ustrzelić niezapominajkę - dla koloru, nie jakości.
|
|
#4583 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj miałam ochotę kupić Ritę Lose Your Lingere, bo kończy mi się mój ukochany Fiji (jedyny kolor który wymęczyłam). Niestety/stety były braki i ostatecznie pobiegłam do SP po Fiji
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.