Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 13:38   #2581
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:03   #2582
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Ircha a zobaczysz co to będzie dopiero za kopanie... Ja czasem spać nie mogę bo np. o 5 rano w brzuchu imprezka i tańce...
Niestabilna mi się nie podobało w ogóle jak ten gościu śpiewał i jak się zachowywał potem... No tragedia... A jak wyczytałam na necie to Polska mu nawet punktów nie dała... Więc nie tylko ja mam takie zdanie. Mi się podobała para Holendrów... A to trochę wyglądało jak ustawione, że ludzie tolerancyjni...
Też się wypowiem co do Eurowizji. Kiedyś bardzo lubiłam ja oglądać. Potem przestałam, ze względu na poziom, niestety spadło to wszystko na psy. Ale mniejsza o to.
Jeżeli chodzi o wczoraj uważam, że Austria miała naprawdę super piosenkę. Mi się tam bardzo podobało wykonanie jej i ogólny przekaz. Nie podobało mi się natomiast to, że ludzie w większości głosowali nie na piosenkę a własnie na niego/ją. Napewno to zwiększyło szanse wygranej. Nie jestem w żaden sposób uprzedzona do takich ludzi, ale denerwuje mnie w dzisiejszych czasach to że normalność jest krytykowana a coś co powiedzmy odbiega od "normy" jest promowane i uważane za super. A jak się komus to nie podoba to jest nazywany nietolerancyjnym i złym. Jednak powtarzam, sama piosenka mi się podobała bardzo.
Natomiast nie mogę zdzierżyć (i piszę to pogrubionymi literami), że Holandia zajęła 2 miejsce Dla mnie to była najgorsza z najgorszych piosenek na tej Eurowizji.
Widać o gustach się nie dyskutuje, ale uważam, że było mnóstwo fajniejszych utworów niż ten smętny, nie pasujący do siebie duet.

Ah ulżyło mi jak to napisałam hehe

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Co do ciała w ciąży : do piątku czułam się najpiękniejszą kobietą w ciąży pomimo sporej nadwagi. Jednak mój ojciec swoim niewybrednym komentarzem na temat cellulitu na moich wielkich udach i tego, że musiał dać mojemu mężowi samochód żeby się ze mną ożenił bo tak się roztylam ze na pewno by mnie zostawił podcial mi skrzydła. Nie mogę patrzeć na siebie, cały czas słyszę to w głowie i zaczęłam w siebie wątpić i w swoją miłość, czy na pewno mojemu mężowi się taka podobam? Powinnam mieć to gdzieś bo ojca nienawidzę. Ale co mam zrobić teraz? czekam aż urodze i zacznę trening.
Z jednej strony Pauline rozumiem, tym bardziej że była taka aktywna.
Niunia Nie wolno ci się smucić. Dobrze wiesz, że twój mąż kocha cię nad życie a nie za jakiś samochód. Nie rozmyślaj o tych paskudnych słowach twojego ojca bo są nie warte twojego cennego czasu. Proszę usmiechnij się i wypoczywaj
Już niedługo nastaną dużo lepsze czasy

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem przerażona, nie wiem co robić. Strasznie mnie boli w podbrzuszu a jak chodzę to jeszcze mocniej. Az zaczęłam ryczec.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Madzia weź nospe i połóż się. A jak coś to śmigaj do szpitala. I proszę cię nie denerwuj się tak, bo to wzmaga wszelkie odczucia
Daj nam znać co i jak

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:

Kochana piękne ciuszki a te buciki to normalnie

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Właśnie zajrzałam na fb i na OFICJALNY profil Donatana i on napisał coś takiego (wklejam to w oryginale):

BARDZO WAŻNE! Ludzie wybrali CLEO! Właśnie otrzymaliśmy dane o ilości głosów/punktów oddanych na nasz występ przy pomocy Waszego głosowania sms. Okazuje się że wyglądało to tak ( 12 punktów to maks z danego kraju ) :
Norwegia 12
Irlandia 12
Ukraina 12
Wielka Brytania 12
Holandia 10
Islandia 10
Austria 8
Białoruś 8
Włochy 8
Belgia 7
Dania 1
Macedonia 8
Francja 8
Niemcy 8
Grecja 6
Węgry 4
Łotwa 1
Litwa 7
Malta 2
Mołdawia 3
Hiszpania 5
Szwecja 8
Szwajcaria 4
Razem: 164
Gdyby liczyły się głosy słuchaczy CLEO zajęłaby 5 miejsce według zebranych punktów - niestety decyzyjne jest również "żyri" które dając 0 punktów w danym kraju może całkowicie zniwelować nadaną przez ludzi maksymalną liczbę punktów...NIE WAŻNE KTO GŁOSUJE WAŻNE KTO LICZY GŁOSY ( niestety ).
Moim zdaniem oszukani zostali ludzie którzy wydali masę pieniędzy na sms-y. "Żyri" może forsować swoje ideologie i starać się wybierać tego kto pasuje im ze względów polityki czy orientacji. Dlatego dla mnie liczy się głos ludzi wysyłających sms-y - dziękuję Wam za to że jesteście wspaniałymi ludźmi i nie żal Wam było czasu i pieniędzy żeby zagłosować na CLEO. Szacunek !

To po co głosować skoro i tak jakieś jury wybierają kto ma wygrać? Bezsens totalny
Od początku wiadomo, że to wszystko ustawiane jest.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:10   #2583
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Też się wypowiem co do Eurowizji. Kiedyś bardzo lubiłam ja oglądać. Potem przestałam, ze względu na poziom, niestety spadło to wszystko na psy. Ale mniejsza o to.
Jeżeli chodzi o wczoraj uważam, że Austria miała naprawdę super piosenkę. Mi się tam bardzo podobało wykonanie jej i ogólny przekaz. Nie podobało mi się natomiast to, że ludzie w większości głosowali nie na piosenkę a własnie na niego/ją. Napewno to zwiększyło szanse wygranej. Nie jestem w żaden sposób uprzedzona do takich ludzi, ale denerwuje mnie w dzisiejszych czasach to że normalność jest krytykowana a coś co powiedzmy odbiega od "normy" jest promowane i uważane za super. A jak się komus to nie podoba to jest nazywany nietolerancyjnym i złym. Jednak powtarzam, sama piosenka mi się podobała bardzo.
Natomiast nie mogę zdzierżyć (i piszę to pogrubionymi literami), że Holandia zajęła 2 miejsce Dla mnie to była najgorsza z najgorszych piosenek na tej Eurowizji.
Widać o gustach się nie dyskutuje, ale uważam, że było mnóstwo fajniejszych utworów niż ten smętny, nie pasujący do siebie duet.

Ah ulżyło mi jak to napisałam hehe

Niunia Nie wolno ci się smucić. Dobrze wiesz, że twój mąż kocha cię nad życie a nie za jakiś samochód. Nie rozmyślaj o tych paskudnych słowach twojego ojca bo są nie warte twojego cennego czasu. Proszę usmiechnij się i wypoczywaj
Już niedługo nastaną dużo lepsze czasy

Madzia weź nospe i połóż się. A jak coś to śmigaj do szpitala. I proszę cię nie denerwuj się tak, bo to wzmaga wszelkie odczucia
Daj nam znać co i jak

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Kochana piękne ciuszki a te buciki to normalnie

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Właśnie zajrzałam na fb i na OFICJALNY profil Donatana i on napisał coś takiego (wklejam to w oryginale):

BARDZO WAŻNE! Ludzie wybrali CLEO! Właśnie otrzymaliśmy dane o ilości głosów/punktów oddanych na nasz występ przy pomocy Waszego głosowania sms. Okazuje się że wyglądało to tak ( 12 punktów to maks z danego kraju ) :
Norwegia 12
Irlandia 12
Ukraina 12
Wielka Brytania 12
Holandia 10
Islandia 10
Austria 8
Białoruś 8
Włochy 8
Belgia 7
Dania 1
Macedonia 8
Francja 8
Niemcy 8
Grecja 6
Węgry 4
Łotwa 1
Litwa 7
Malta 2
Mołdawia 3
Hiszpania 5
Szwecja 8
Szwajcaria 4
Razem: 164
Gdyby liczyły się głosy słuchaczy CLEO zajęłaby 5 miejsce według zebranych punktów - niestety decyzyjne jest również "żyri" które dając 0 punktów w danym kraju może całkowicie zniwelować nadaną przez ludzi maksymalną liczbę punktów...NIE WAŻNE KTO GŁOSUJE WAŻNE KTO LICZY GŁOSY ( niestety ).
Moim zdaniem oszukani zostali ludzie którzy wydali masę pieniędzy na sms-y. "Żyri" może forsować swoje ideologie i starać się wybierać tego kto pasuje im ze względów polityki czy orientacji. Dlatego dla mnie liczy się głos ludzi wysyłających sms-y - dziękuję Wam za to że jesteście wspaniałymi ludźmi i nie żal Wam było czasu i pieniędzy żeby zagłosować na CLEO. Szacunek !

To po co głosować skoro i tak jakieś jury wybierają kto ma wygrać? Bezsens totalny
Od początku wiadomo, że to wszystko ustawiane jest.
Też to czytałam u Donatana. O kant dupki rozbić takie głosowanie. Forsują co chcą i tyle.

Dziękuję Kochana
teraz własnie zamówiłam jeszcze
i bluze też z minky tylko ciemy kolor. i na tym kończę póki co zakupy dla małej, teraz tylko będą zakupy do higieny itp
Stary 2014-05-11, 14:16   #2584
Misstic
Wtajemniczenie

Hehe Lecia szalejesz, szalejesz
Ale ciuszki i te otulaczki super Także napewno nie szkoda wydanej kasy

Wczoraj nagrałam filmik telefonem gdzie widać jak brzuszek podskakuje od kopniaczków I pierwszy raz mój mężuś poczuł kopniaczka na ręce Normalnie jestem przeszczęsliwa z tego powodu

Wymysliłam dzisiaj na obiad łazanki.... A tak mi się nie chce robić że masakra
Niech mnie ktoś w dupe kopnie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-05-11 o 14:17
Stary 2014-05-11, 14:22   #2585
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana moje przeczucie nie zawiodło, trzymam kciuki, że Twoje też się potwierdzi

i jeszcze inne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Na taki otulaczek się zdecydowałam
(chyba, że znajdę coś lepszego )
Piękne !!

Cytat:

Zakochałam się
Cytat:

Wczoraj nagrałam filmik telefonem gdzie widać jak brzuszek podskakuje od kopniaczków I pierwszy raz mój mężuś poczuł kopniaczka na ręce Normalnie jestem przeszczęsliwa z tego powodu

Kopię Cię w dupsko

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:26   #2586
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Łazanki
To cudowne uczucie jak poczuł pewnie się wzruszył.
Moj jest niecierpliwy i zaraz zasypia jak dotyka brzuszka
A w ogóle wyczuwam jakie zapach truskawek. Jakby lody truskawkowe ale nigdzie ich tu przecież nie ma. Ale będę musiała zawedrowac do sklepu kupić coś truskawkowego

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A i dziewczynki na aplikacji : żeby było widać w tel trzeba dodawać przez [IMG] a nie przez załącznik właśnie to odkryłam
Metka ja też się zakochałam w tych bamboszkach robione ręcznie 18 zł para
Stary 2014-05-11, 14:38   #2587
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Latte - ładne ubranka i właśnie zdjęcia z linkow widać a te z załączników niestety nie

Q ja z nudow zajadam zajaca czekoladowego z wielkanocy

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 14:58   #2588
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Piękne !!

Zakochałam się

Kopię Cię w dupsko
Dziękuję Już nawet trochę zrobiłam

Cytat:
Łazanki
To cudowne uczucie jak poczuł pewnie się wzruszył.
Moj jest niecierpliwy i zaraz zasypia jak dotyka brzuszka
A w ogóle wyczuwam jakie zapach truskawek. Jakby lody truskawkowe ale nigdzie ich tu przecież nie ma. Ale będę musiała zawedrowac do sklepu kupić coś truskawkowego

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A i dziewczynki na aplikacji : żeby było widać w tel trzeba dodawać przez [IMG] a nie przez załącznik właśnie to odkryłam
Metka ja też się zakochałam w tych bamboszkach robione ręcznie 18 zł para
Zjadłabym sorbet truskawkowy Już go czuję

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Latte - ładne ubranka i właśnie zdjęcia z linkow widać a te z załączników niestety nie

Q ja z nudow zajadam zajaca czekoladowego z wielkanocy

No i co żeś zrobiła? Zająca to bolało
Ja najbardziej lubiłam odgryzać uszy hihi

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-11, 15:04   #2589
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Już nawet trochę zrobiłam

Zjadłabym sorbet truskawkowy Już go czuję

No i co żeś zrobiła? Zająca to bolało
Ja najbardziej lubiłam odgryzać uszy hihi
Ja lubilam te cukrowe jeść
No ale czekoladowy też spoko

A teraz mleko czekoladowe

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-11, 15:15   #2590
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Kochana moje przeczucie nie zawiodło, trzymam kciuki, że Twoje też się potwierdzi jeszcze inne
Ojjj, bo się zarażę tą dziewczynką Jeszcze niby 2 tygodnie do wizyty połówkowej, a niecierpliwość z lekka rośnie i ciekawość też. Dziwota potem, że ludzie z zewnątrz są ciekawi, jak matka sama chce JUŻ wiedzieć
No i nie denerwuj się tym gadaniem, komuś może ulży, a Tobie chce dopiec, ale ty jesteś dla swojego Tżta NAJ i to się liczy!!!

88Ekaterina88 ja właśnie zjadłam batonika Pawełka. Patrzę, a na opakowaniu napis: "batonik o smaku toffi w mlecznej czekoladzie (z dodatkiem alkoholu)" UPS...
Maleństwo dziś się też odezwało. Raz w kościele, potem jak rozmawiałam z tatą przez telefon, aż zaniemówiłam na chwilę, bo nie wiedziałam co się dzieje, tak tam szarżowąło
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 15:23   #2591
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Ojjj, bo się zarażę tą dziewczynką Jeszcze niby 2 tygodnie do wizyty połówkowej, a niecierpliwość z lekka rośnie i ciekawość też. Dziwota potem, że ludzie z zewnątrz są ciekawi, jak matka sama chce JUŻ wiedzieć
No i nie denerwuj się tym gadaniem, komuś może ulży, a Tobie chce dopiec, ale ty jesteś dla swojego Tżta NAJ i to się liczy!!!

88Ekaterina88 ja właśnie zjadłam batonika Pawełka. Patrzę, a na opakowaniu napis: "batonik o smaku toffi w mlecznej czekoladzie (z dodatkiem alkoholu)" UPS...
Maleństwo dziś się też odezwało. Raz w kościele, potem jak rozmawiałam z tatą przez telefon, aż zaniemówiłam na chwilę, bo nie wiedziałam co się dzieje, tak tam szarżowąło
O dawno ich nie jadlam ta ilość alko tam niby nic nie zrobi, ale ja np. unikam takich rzeczy, nawet wczoraj szampana mi dawali - chociaż lyczka ale nie chciałam

Moje dziecię to zaczyna przed każdym posilkiem się odzywać pokazuje że głodny

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-11, 15:29   #2592
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:

Mój mąż też ze 2 dni temu poczuł pierwszego kopniakaI to porządnego, a że dzieć go wziął z zaskoczenia trochę to aż odsunął rękę bo się chyba nie spodziewał takiej siły uderzenia

Latte śliczne te buciki, mam nadzieję że teściowa udziega mi chociaż podobne
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:06   #2593
ircha06
Raczkowanie

Kurczę, już tu kiedyś podpytywałam o pomoc w prezencie dla rocznych bliźniąt. Został mi tydzień, a ja nic nie mam... Szczerze, to tak myślałam przeznaczyć max. 50zł na jednego. Nie mam pojęcia czy kupować jakieś ubranka, czy coś innego. Zabawek mają już sporo w domu. Nie wiem czemu, ale mam bzika na punkcie tych ramek z glinką, gdzie można odznaczyć rączkę czy nóżkę. Któraś z was mi to odradzała, mówiąc, że u niej glinka pękała. Za miesiąc roczek chrześniaka i znów burza mózgu... Chcąc coś z netu zamówić to muszę dziś, żeby mi w tygodniu doszło. Może coś jeszcze Wam przychodzi na myśl..? Z góry dziękuję, za każdą odpowiedź
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 16:33   #2594
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Kurczę, już tu kiedyś podpytywałam o pomoc w prezencie dla rocznych bliźniąt. Został mi tydzień, a ja nic nie mam... Szczerze, to tak myślałam przeznaczyć max. 50zł na jednego. Nie mam pojęcia czy kupować jakieś ubranka, czy coś innego. Zabawek mają już sporo w domu. Nie wiem czemu, ale mam bzika na punkcie tych ramek z glinką, gdzie można odznaczyć rączkę czy nóżkę. Któraś z was mi to odradzała, mówiąc, że u niej glinka pękała. Za miesiąc roczek chrześniaka i znów burza mózgu... Chcąc coś z netu zamówić to muszę dziś, żeby mi w tygodniu doszło. Może coś jeszcze Wam przychodzi na myśl..? Z góry dziękuję, za każdą odpowiedź
Można jakieś ubranka słodkie kupić (ale to już z braku laku), wg mnie te zabawki edukacyjne czu czu są świetne, dzieci je uwielbiają Ewentualnie jakieś popychadełko co rusza głową jak się pcha, albo zestaw zabawek do piaskownicy/kąpieli? Trudno powiedzieć, bo nie wiem co maluchy mają w domu.

Lecia te branka są prze słodkie, a buciki to już w ogóle, jak jutro się dowiem co mi w brzuszku siedzi to "nasztrykuja" sobie takie

Meta skąd ja wiedziałam, ze do kopania dupci Miss będziesz pierwsza chętna?

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-05-11 o 16:52
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 17:01   #2595
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Można jakieś ubranka słodkie kupić (ale to już z braku laku), wg mnie te zabawki edukacyjne czu czu są świetne, dzieci je uwielbiają Ewentualnie jakieś popychadełko co rusza głową jak się pcha, albo zestaw zabawek do piaskownicy/kąpieli? Trudno powiedzieć, bo nie wiem co maluchy mają w domu.

Lecia te branka są prze słodkie, a buciki to już w ogóle, jak jutro się dowiem co mi w brzuszku siedzi to "nasztrykuja" sobie takie

A ty jeszcze nie wiesz ? Myślałam że już tak

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-11, 17:19   #2596
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Ojj ale to z sympatii i to lekki kopniaczek motywujący

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-11, 17:21   #2597
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
kopniaczek zadziałał, bo obiadek zrobiony
Podobno pyszny- tak mówi mąż po opędzlowaniu talerza

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-11, 17:30   #2598
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
A ty jeszcze nie wiesz ? Myślałam że już tak

No co Ty.. jutro połówkowe to się dowiem Będę molestować tak lekarza, aż zobaczy i mi powie, inaczej

Cytat:
Zawsze działa

Coś słabo laski działają, jak jestem dostępna zawsze tak jest!

Wczoraj zrobiłam sernik gotowany, o prawie taki taki, pyszotka! :

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-05-11 o 17:39
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 17:49   #2599
Latte88
Zakorzenienie

Ircha zarazaj się jak najbardziej córeczką
A co do prezentów to ja kupuje ostatnio książki albo gry planszowe. Nie pamiętam w jakim wieku są bliźniaki ale coś mi się kojarzy ze to roczek będzie? A może coś wspólnego np stolik i dwa krzesełka
Mamut Ikea?
Denaris jaki wspaniały sernik
Ja po kościele, mała kopala jak oszalała i po obiedzie zajadam pudrowe cuksy

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-05-11 o 17:55
Stary 2014-05-11, 17:52   #2600
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
kopniaczek zadziałał, bo obiadek zrobiony
Podobno pyszny- tak mówi mąż po opędzlowaniu talerza
No spróbowałby stwierdzić inaczej

Cytat:
No co Ty.. jutro połówkowe to się dowiem Będę molestować tak lekarza, aż zobaczy i mi powie, inaczej

Zawsze działa

Coś słabo laski działają, jak jestem dostępna zawsze tak jest!

Wczoraj zrobiłam sernik gotowany, o prawie taki taki, pyszotka! :

Aż w brzuchu mi zaburkało

Kupiłam kiełbachę i idę robić grilla Oczywiście w mikrofali,ale zawsze coś Tak za mną chodzi ta kiełbaska od samego rana

Stary 2014-05-11, 18:00   #2601
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam pytanie odnośnie mebli... Bo ogólnie w sypialni mam stare meble, a w sumie to jest meblościanka i muszę kupić komodę dla Bejbika na rzeczy i tak się zastanawiam czy nie wziąć już ogólnie mebli i kanapa by mi się przydała do stołowego... A widziałam reklamę Agatameble i się zastanawiam bo aż 40rat 0% więc nawet bym nie odczuła że coś spłacam... Ale nie wiem czy są tam dobre meble... Ma któraś z Was te mebelki?
Agata meble posiada bardzo ładne i jakościowo bardzo dobre Polskie Meble , ma je już kilka osób u mnie w rodzinie i wszyscy zadowoleni , ja tez zamierzam pokupować sporo mebli z agaty .
Cytat:
Kochana moje przeczucie nie zawiodło, trzymam kciuki, że Twoje też się potwierdzi

i jeszcze inne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Też to czytałam u Donatana. O kant dupki rozbić takie głosowanie. Forsują co chcą i tyle.

Dziękuję Kochana
teraz własnie zamówiłam jeszcze
i bluze też z minky tylko ciemy kolor. i na tym kończę póki co zakupy dla małej, teraz tylko będą zakupy do higieny itp
Latte prześliczne te ciuszki a ten ocieplacz minky to absolutny hit
Co do Twojego "Taty" to bym olała sprawę i nie przejmowala się glupimi tekstami bo najwyrażniej wydaje mu się że tym cię zrani a udało mu się wiec nie wolno ci tego pokazać a twoj mąż na pewno nie kocha cie z powodu samochodu tylko po prostu cie kocha

ja popakowałam własnie z mężem ciuszki do kartonów które rozpakujemy dopiero na nowym mieszkanku bo wtedy i tak jeszcze raz je wypiore w płynie dla niemowląt
Byliśmy u rodziców na grillu , była karkówka, kiełbasa, kaszanka , piersi z kurczaka i chleb z ziemniaków taki jak kiedyś piekła moja Babusia
Strasznie wiało ale słoneczko świeciło pochwalę się że przespałam dziś pierwszy raz cała noc bez ataków kaszlu , choć w dzień mnie jeszcze męczy dośc często i dość mocno , ale już jest lepiej , mielismy iść dzis na komunie ale darowalismy sobie bo bym zakaszlała wszystkich gosci jeszcze bym dostała jakimś głupim komentem że prątkuję albo coś takiego.. nie czułam sie na siłach żeby widzieć się z tłumem gości i biegających małych dzieci , jak to bywa na komuniach rwie mnie dziś w pochwie ale to chyba po wczorajszym maratonie po salonach meblowych ale ogólnie czuję się wyspana a to najważniejsze
Aaa i moja dzidzia dziś wibrowała jak by mi ktoś wibrator przyłożył co to byla za akcja to ja nie ogarniam
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 18:05   #2602
Misstic
Wtajemniczenie

Jaki serniczek

A ja zajadam sobie na przemian raz ciasteczko raz zelka

Dzidzia sobie lekko puka a matka zadowolona hehe

Denaris ja juz tez zapowiedzialam ze w piatek nie wyjde z gabinetu puki mi gin nie powie co tam siedzi

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-11, 18:12   #2603
nmartyna
Zadomowienie

Podczytywałam Was na telefonie cały czas, a teraz poodpisuje
Lecia Ubranka piękne, ale ten otulaczek i buciki to mnie rozczuliły Możesz się pochwalić skąd taki otulaczek wytrzasnęłaś??

Denaris za ten serniczek to takiego mi smaka narobiłaś, że za chwilę się się cała oślinię

I nie wiem, co miałam dalej pisać
Coś mnie jakieś przeziębienie łapie...
No i jutro wizyta! Doczekałam się w końcu jakiegoś USG 3D/4D
Mam nadzieję, że dostanę płytkę z moją fikającą Księżniczką
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 18:15   #2604
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Podczytywałam Was na telefonie cały czas, a teraz poodpisuje
Lecia Ubranka piękne, ale ten otulaczek i buciki to mnie rozczuliły Możesz się pochwalić skąd taki otulaczek wytrzasnęłaś??

Denaris za ten serniczek to takiego mi smaka narobiłaś, że za chwilę się się cała oślinię

I nie wiem, co miałam dalej pisać
Coś mnie jakieś przeziębienie łapie...
No i jutro wizyta! Doczekałam się w końcu jakiegoś USG 3D/4D
Mam nadzieję, że dostanę płytkę z moją fikającą Księżniczką
Ten rozowy z minky? Z allegro zaraz podrzucę link tylko wzięłam rozowy z białym, a tego motherhood jeszcze nie zamówiłam, chyba zdecyduje się na woombie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1399825159482.jpg (40,8 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-05-11, 18:17   #2605
Latte88
Zakorzenienie

http://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek...176634125.html
Stary 2014-05-11, 18:18   #2606
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Tvn Style program Klinika Urody... Mówią o rozstępach...
i co tam ciekawego mowili? bo ja nie mam tv...
Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja mam taki cienki polarowy kupiony za 1 zł w używaku i chyba nie będę kupować już drugiego.
to jest rozumiem otulaczek tak? bo ja się nie znam
ładnie zaszalałaś z ciuszkami

nie wiem jak u was ale u mnie dziś porządnie przylał deszcz...jem obiad i zaraz chyba drzemka

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 18:25   #2607
nmartyna
Zadomowienie

Dziękuję świetne to jest
Ten otulaczek, który wstawiłaś na zdjęciu (ten jaśniutki) to wygląda jak taki kokonik Ale też o takim czymś myślałam
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 18:33   #2608
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
i co tam ciekawego mowili? bo ja nie mam tv...

to jest rozumiem otulaczek tak? bo ja się nie znam
ładnie zaszalałaś z ciuszkami

nie wiem jak u was ale u mnie dziś porządnie przylał deszcz...jem obiad i zaraz chyba drzemka
To jest otulaczek
Podobno rewelacja, czytałam opinie, że dziecko czuje się jak w brzuszku, hamuje odruch moro i maja ograniczone ruchy rączek, przez co się nie wybudzaja oby
Paulinko u nas dziś leje jak tylko nos wysciubimy na zewnątrz

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Dziękuję świetne to jest
Ten otulaczek, który wstawiłaś na zdjęciu (ten jaśniutki) to wygląda jak taki kokonik Ale też o takim czymś myślałam
http://allegro.pl/motherhood-rozek-b...194722865.html
Stary 2014-05-11, 18:38   #2609
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
To jest otulaczek
Podobno rewelacja, czytałam opinie, że dziecko czuje się jak w brzuszku, hamuje odruch moro i maja ograniczone ruchy rączek, przez co się nie wybudzaja oby
Paulinko u nas dziś leje jak tylko nos wysciubimy na zewnątrz

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

http://allegro.pl/motherhood-rozek-b...194722865.html
Coś chyba w tym jest, moja bratowa swoją córe usypiała właśnie sztywno w kocyku i dużo lepiej spała
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 18:54   #2610
ZygaEffka
Zadomowienie

A ja zamierzam właśnie zamówić pieluszki flanelowe i tetrowe i znalazłam takie , bo patrzyłam na ceny w smyku i sie przeraziłam..
http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...205921465.html
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości