|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
![]()
|
|
|
|
#2582 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Cytat:
Jeżeli chodzi o wczoraj uważam, że Austria miała naprawdę super piosenkę. Mi się tam bardzo podobało wykonanie jej i ogólny przekaz. Nie podobało mi się natomiast to, że ludzie w większości głosowali nie na piosenkę a własnie na niego/ją. Napewno to zwiększyło szanse wygranej. Nie jestem w żaden sposób uprzedzona do takich ludzi, ale denerwuje mnie w dzisiejszych czasach to że normalność jest krytykowana a coś co powiedzmy odbiega od "normy" jest promowane i uważane za super. A jak się komus to nie podoba to jest nazywany nietolerancyjnym i złym. Jednak powtarzam, sama piosenka mi się podobała bardzo. Natomiast nie mogę zdzierżyć (i piszę to pogrubionymi literami), że Holandia zajęła 2 miejsce Widać o gustach się nie dyskutuje, ale uważam, że było mnóstwo fajniejszych utworów niż ten smętny, nie pasujący do siebie duet. Ah ulżyło mi jak to napisałam hehe ![]() Cytat:
Nie wolno ci się smucić. Dobrze wiesz, że twój mąż kocha cię nad życie a nie za jakiś samochód. Nie rozmyślaj o tych paskudnych słowach twojego ojca bo są nie warte twojego cennego czasu. Proszę usmiechnij się i wypoczywaj Już niedługo nastaną dużo lepsze czasy ![]() Cytat:
![]() Daj nam znać co i jak ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Kochana piękne ciuszki a te buciki to normalnie ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Właśnie zajrzałam na fb i na OFICJALNY profil Donatana i on napisał coś takiego (wklejam to w oryginale): BARDZO WAŻNE! Ludzie wybrali CLEO! Właśnie otrzymaliśmy dane o ilości głosów/punktów oddanych na nasz występ przy pomocy Waszego głosowania sms. Okazuje się że wyglądało to tak ( 12 punktów to maks z danego kraju ) : Norwegia 12 Irlandia 12 Ukraina 12 Wielka Brytania 12 Holandia 10 Islandia 10 Austria 8 Białoruś 8 Włochy 8 Belgia 7 Dania 1 Macedonia 8 Francja 8 Niemcy 8 Grecja 6 Węgry 4 Łotwa 1 Litwa 7 Malta 2 Mołdawia 3 Hiszpania 5 Szwecja 8 Szwajcaria 4 Razem: 164 Gdyby liczyły się głosy słuchaczy CLEO zajęłaby 5 miejsce według zebranych punktów - niestety decyzyjne jest również "żyri" które dając 0 punktów w danym kraju może całkowicie zniwelować nadaną przez ludzi maksymalną liczbę punktów...NIE WAŻNE KTO GŁOSUJE WAŻNE KTO LICZY GŁOSY ( niestety ). Moim zdaniem oszukani zostali ludzie którzy wydali masę pieniędzy na sms-y. "Żyri" może forsować swoje ideologie i starać się wybierać tego kto pasuje im ze względów polityki czy orientacji. Dlatego dla mnie liczy się głos ludzi wysyłających sms-y - dziękuję Wam za to że jesteście wspaniałymi ludźmi i nie żal Wam było czasu i pieniędzy żeby zagłosować na CLEO. Szacunek ! To po co głosować skoro i tak jakieś jury wybierają kto ma wygrać? Bezsens totalny Od początku wiadomo, że to wszystko ustawiane jest.
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Kochana teraz własnie zamówiłam jeszcze
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Lecia szalejesz, szalejesz
![]() Ale ciuszki i te otulaczki super Także napewno nie szkoda wydanej kasy ![]() Wczoraj nagrałam filmik telefonem gdzie widać jak brzuszek podskakuje od kopniaczków I pierwszy raz mój mężuś poczuł kopniaczka na ręce ![]() Wymysliłam dzisiaj na obiad łazanki.... A tak mi się nie chce robić że masakra Niech mnie ktoś w dupe kopnie
Nasz ślub 13.07.2013r. Kocham Cię Mężu ![]() ![]() ![]() ![]() http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png Nasza Roksanka jest już na świecie 15.09.14r. Kochamy cię nad życie Edytowane przez Misstic Czas edycji: 2014-05-11 o 14:17 |
|
|
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakochałam się Cytat:
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cudowne uczucie jak poczuł pewnie się wzruszył. ![]() Moj jest niecierpliwy i zaraz zasypia jak dotyka brzuszka ![]() A w ogóle wyczuwam jakie zapach truskawek. Jakby lody truskawkowe ale nigdzie ich tu przecież nie ma. Ale będę musiała zawedrowac do sklepu kupić coś truskawkowego ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- A i dziewczynki na aplikacji : żeby było widać w tel trzeba dodawać przez [IMG] a nie przez załącznik właśnie to odkryłam ![]() Metka ja też się zakochałam w tych bamboszkach robione ręcznie 18 zł para
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Latte - ładne ubranka
i właśnie zdjęcia z linkow widać a te z załączników niestety nie ![]() Q ja z nudow zajadam zajaca czekoladowego z wielkanocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Już nawet trochę zrobiłam ![]() Cytat:
Już go czuję ![]() Cytat:
Zająca to bolało ![]() Ja najbardziej lubiłam odgryzać uszy hihi
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale czekoladowy też spoko ![]() A teraz mleko czekoladowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i nie denerwuj się tym gadaniem, komuś może ulży, a Tobie chce dopiec, ale ty jesteś dla swojego Tżta NAJ i to się liczy!!! 88Ekaterina88 ja właśnie zjadłam batonika Pawełka. Patrzę, a na opakowaniu napis: "batonik o smaku toffi w mlecznej czekoladzie (z dodatkiem alkoholu)" UPS... Maleństwo dziś się też odezwało. Raz w kościele, potem jak rozmawiałam z tatą przez telefon, aż zaniemówiłam na chwilę, bo nie wiedziałam co się dzieje, tak tam szarżowąło |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta ilość alko tam niby nic nie zrobi, ale ja np. unikam takich rzeczy, nawet wczoraj szampana mi dawali - chociaż lyczka ale nie chciałam ![]() Moje dziecię to zaczyna przed każdym posilkiem się odzywać pokazuje że głodny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to porządnego, a że dzieć go wziął z zaskoczenia trochę to aż odsunął rękę bo się chyba nie spodziewał takiej siły uderzenia![]() Latte śliczne te buciki, mam nadzieję że teściowa udziega mi chociaż podobne
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, już tu kiedyś podpytywałam o pomoc w prezencie dla rocznych bliźniąt. Został mi tydzień, a ja nic nie mam... Szczerze, to tak myślałam przeznaczyć max. 50zł na jednego. Nie mam pojęcia czy kupować jakieś ubranka, czy coś innego. Zabawek mają już sporo w domu. Nie wiem czemu, ale mam bzika na punkcie tych ramek z glinką, gdzie można odznaczyć rączkę czy nóżkę. Któraś z was mi to odradzała, mówiąc, że u niej glinka pękała. Za miesiąc roczek chrześniaka i znów burza mózgu... Chcąc coś z netu zamówić to muszę dziś, żeby mi w tygodniu doszło. Może coś jeszcze Wam przychodzi na myśl..? Z góry dziękuję, za każdą odpowiedź
|
|
|
|
#2594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewentualnie jakieś popychadełko co rusza głową jak się pcha, albo zestaw zabawek do piaskownicy/kąpieli? Trudno powiedzieć, bo nie wiem co maluchy mają w domu.Lecia te branka są prze słodkie, a buciki to już w ogóle, jak jutro się dowiem co mi w brzuszku siedzi to "nasztrykuja" sobie takie ![]() Meta skąd ja wiedziałam, ze do kopania dupci Miss będziesz pierwsza chętna?
31.07.2014 Gabryś jest już z nami Edytowane przez Denaris Czas edycji: 2014-05-11 o 16:52 |
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
kopniaczek zadziałał, bo obiadek zrobiony ![]() Podobno pyszny- tak mówi mąż po opędzlowaniu talerza
|
#2598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze działa ![]() Coś słabo laski działają, jak jestem dostępna zawsze tak jest! ![]() Wczoraj zrobiłam sernik gotowany, o prawie taki taki, pyszotka! :
31.07.2014 Gabryś jest już z nami Edytowane przez Denaris Czas edycji: 2014-05-11 o 17:39 |
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Ircha zarazaj się jak najbardziej córeczką
A co do prezentów to ja kupuje ostatnio książki albo gry planszowe. Nie pamiętam w jakim wieku są bliźniaki ale coś mi się kojarzy ze to roczek będzie? A może coś wspólnego np stolik i dwa krzesełka Mamut Ikea? Denaris jaki wspaniały sernik Ja po kościele, mała kopala jak oszalała i po obiedzie zajadam pudrowe cuksy
Edytowane przez Latte88 Czas edycji: 2014-05-11 o 17:55 |
|
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam kiełbachę i idę robić grilla Oczywiście w mikrofali,ale zawsze coś Tak za mną chodzi ta kiełbaska od samego rana
||
|
|
|
#2601 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ten ocieplacz minky to absolutny hit ![]() Co do Twojego "Taty" to bym olała sprawę i nie przejmowala się glupimi tekstami bo najwyrażniej wydaje mu się że tym cię zrani a udało mu się wiec nie wolno ci tego pokazać a twoj mąż na pewno nie kocha cie z powodu samochodu tylko po prostu cie kocha ja popakowałam własnie z mężem ciuszki do kartonów które rozpakujemy dopiero na nowym mieszkanku bo wtedy i tak jeszcze raz je wypiore w płynie dla niemowląt ![]() Byliśmy u rodziców na grillu , była karkówka, kiełbasa, kaszanka , piersi z kurczaka i chleb z ziemniaków taki jak kiedyś piekła moja Babusia Strasznie wiało ale słoneczko świeciło pochwalę się że przespałam dziś pierwszy raz cała noc bez ataków kaszlu , choć w dzień mnie jeszcze męczy dośc często i dość mocno , ale już jest lepiej , mielismy iść dzis na komunie ale darowalismy sobie bo bym zakaszlała wszystkich gosci jeszcze bym dostała jakimś głupim komentem że prątkuję albo coś takiego.. nie czułam sie na siłach żeby widzieć się z tłumem gości i biegających małych dzieci , jak to bywa na komuniach rwie mnie dziś w pochwie ale to chyba po wczorajszym maratonie po salonach meblowych ale ogólnie czuję się wyspana a to najważniejsze ![]() Aaa i moja dzidzia dziś wibrowała jak by mi ktoś wibrator przyłożył
|
|
|
#2602 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki serniczek
![]() A ja zajadam sobie na przemian raz ciasteczko raz zelka ![]() Dzidzia sobie lekko puka a matka zadowolona hehe Denaris ja juz tez zapowiedzialam ze w piatek nie wyjde z gabinetu puki mi gin nie powie co tam siedzi
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
Podczytywałam Was na telefonie cały czas, a teraz poodpisuje
![]() Lecia Ubranka piękne, ale ten otulaczek i buciki to mnie rozczuliły ![]() Denaris za ten serniczek to I nie wiem, co miałam dalej pisać Coś mnie jakieś przeziębienie łapie... No i jutro wizyta! Mam nadzieję, że dostanę płytkę z moją fikającą Księżniczką |
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz podrzucę link tylko wzięłam rozowy z białym, a tego motherhood jeszcze nie zamówiłam, chyba zdecyduje się na woombie
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
i co tam ciekawego mowili
? bo ja nie mam tv...Cytat:
![]() ładnie zaszalałaś z ciuszkami nie wiem jak u was ale u mnie dziś porządnie przylał deszcz...jem obiad i zaraz chyba drzemka
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne to jest Ten otulaczek, który wstawiłaś na zdjęciu (ten jaśniutki) to wygląda jak taki kokonik Ale też o takim czymś myślałam
|
|
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno rewelacja, czytałam opinie, że dziecko czuje się jak w brzuszku, hamuje odruch moro i maja ograniczone ruchy rączek, przez co się nie wybudzaja oby ![]() Paulinko u nas dziś leje jak tylko nos wysciubimy na zewnątrz ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
A ja zamierzam właśnie zamówić pieluszki flanelowe i tetrowe i znalazłam takie , bo patrzyłam na ceny w smyku i sie przeraziłam..
http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...205921465.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

czekam aż urodze i zacznę trening.
Nie wolno ci się smucić. Dobrze wiesz, że twój mąż kocha cię nad życie a nie za jakiś samochód. Nie rozmyślaj o tych paskudnych słowach twojego ojca bo są nie warte twojego cennego czasu. Proszę usmiechnij się i wypoczywaj 

i właśnie zdjęcia z linkow widać a te z załączników niestety nie 

ale ogólnie czuję się wyspana