|
|
#1231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
naprawde ogromna poprawa ![]() Brzydko to wygladalo Cytat:
i jedno i drugie ![]() Cytat:
mnie juz nic nie zdziwi jesli chodzi o nasze wyjscia. Ja sie z tego smieje, jedyne co to myslalam, ze mi kregoslup peknie przy przebieraniu w tym aucie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
hey, pare dni do Was nie zaglądałam i mam nadrabiania, że szok!
Pochwalę się, że przedwczoraj moja Hanka bije rekordy Szaleństwo![]() Dziś już norma czyli pobudka przed 2 i 5:30. ok, Młoda śpi więc kawusia i poczytam co tam u Was
|
#1233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzisiaj chyba powtórka z rozrywki. Na rekach śpi, przy cycku jeszcze lepiej a w kolysce po pol godziny alarm bo mama ja zostawila
|
|
|
|
|
#1234 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
musze napomknac o jakims prezencie przeprosinowym, albo sama sie wybiore na zakupy.Cytat:
i szczerze mowiac wiekszosc spodni musialam zwezac ale po rozszerzaniu diety widze ze i w innych miejscach sie poszezam tym bardziej ze moj dziec nie reaguje zle na slodycze niestety..super, ze noce juz lepsze ![]() Cytat:
u nas znow pada, ja od kilku dni z tego powodu nie bylam na zakupach Tż w pracy wiec zjem chyba swiatlo w lodowce.. musze wynajac kogos do Malej Tesciowa chyba i skoczyc na zakupy.Tż juz wydzwanial wczoraj zebym wrocila do domu, przetrzymalam go jeszcze kilka godzin i pozwolilam sie przepraszac zobaczymy czy zrozumial i na jak dlugo. Powiedzialam, ze w kwesti finansowej ktora wypomnial mi nie pierwszy raz trzeba porozmawiac z jego Mama niech siedzi z dzieckiem ja zaczne szukac pracy, przestane karmic trudno dziecko jakos da rade na mm i bez matki chociaz mam pokarm i skonczy sie. wypominanie.
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1236 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
. Znalazł się ważny i niezastąpiony . Może lepiej nie będę pisać więcej bo to Twój mąż jednak....Mam nadzieję, że się porozumiecie i że zacznie zauważać i doceni to, co Ty robisz. Cytat:
![]() Plotkary!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Baw się dobrze z siostrą!!2.A tego nie słyszałam jeszcze 3.U mnie podobnie - zostało mi jakieś 1,5kg ale Ty karmisz piersią to szybciej zrzucisz. 4.Super, że dzisiejsza nocka lepsza Ps. A prawa Murphy'ego bardzo słuszne .Cytat:
![]() Ja swego czasu, jak martwiłam się, że Niunia za mało je, znalazłam w sieci info ile takie żabki powinny jeść i powiesiłam to sobie za szkłem w witrynie. Ostatnio chodziłam z Niusią po domu i mówię do niej: - chodź kochana coś Ci przeczytam. Dziecko w Twoim wieku powinno jeść 6 razy (po tyle a tyle) na dzień. Na dzień dziecko, na dzień, słyszysz? Moja Perełka będzie chyba weterynarzem. Albo tancerką. Tak polubiła karuzelę ze zwierzakami, którą ma nad łóżeczkiem, że szok. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że złapała z nimi najlepszy kontakt , gaworzy z nimi jak mało z kim. A tak ją nosi przy tym, że ho ho . Będę musiała kiedyś filmik nagrać .Zmykam bo kursy na 11 ale popołudnie będzie NASZE OH YEAH!!!!![]() Miłego
|
|
#1237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hi
Cytat:
no co ty kup sobie preznet przeprosinowy i jeszcze zarządaj drugiego ![]() Czyli juz jestes w domu? Cytat:
wow super nocka Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1238 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
wiedzialam kiedy wrocic
Cytat:
zeby dalej tak ladnie schodziloCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak zle ze mna jeszcze nie bylo oczywiscie w zyciu nie nadrobie 40 stron wow Hania ma niezly sen u nas dzis pobudka o 3 a potem przed 8 wiec tez nie narzekam
|
|
|
#1239 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. by problemy zniknęły jak najszybciej Cytat:
jakie szczepienia wybraliście? Cytat:
2. A to przez was? o wy niedobre A ja czasem jak karmiłam małą przeklinałam wszystkich którzy o mnie gadają bo nie miałam jak się podrapać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki, byście się dogadali jak najlepiej dla was, czy to z twoją pracą zawodową czy taką w domu Witamy się z Laurką, będącą niemowlaczkiem
|
|
|
#1240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo przy nadgodzinach Tż nie mam sumienia jeszcze na zakupy go wysyłać. A mieszkam na wsi, gdzie tylko mały sklepik jest- drogi jak diabli i słabo zaopatrzonypoza tym przypomniało mi się, że natknęłam się na jeszcze jedną tanią aptekę internetową Kuźnia Zdrowia. Polecam
|
|
#1241 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, jak szybko byłaby reakcja brzuszkowa u Niuni na moje jedzenie? Wczoraj wieczorem zjadłam dwa kawałki ciacha czekoladowego (było takie pyyyyszne) i ona dzisiaj nie robiła kupy jeszcze (w nocy tylko). I przed chwilą i się przebudziła z płacze. Teraz by się objawiłą ta reakcja czy to za wcześnie/za późno?
|
|
|
|
#1242 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taa, w domu a to tez dlatego ze nic ze soba na noc nie zabralam tylko torbe z pampersami itp Cytat:
moze za pare lat.. Mc Donalda budowali z 10 chyba.. ![]() a szkoda..---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- pola_m gdzies czytalam ze 4-8 godzin sie czeka na reakcje. A i tez mam pytanie do dziewczyn ktore mialy prege ciazowa, znikla Wam juz? Jesli tak to po jakim czasie? Moja ani nie znika ani nie blednie.. trace nadzieje..
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- dziewczyny, czy któraś z was ma poduszkę klin dla maluszka? Gdzie kupiłyście?
|
|
|
#1244 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas też już mniej kup niż początkowo, zwykle jedna potężna rano i ewentulanie jeszcze jedna popołudnia. Dziś np. jeszcze kupy nie było, od wczoraj rano. Dzieci kp mogą nie robić kupy nawet do 2tyg. nie ponoć to nic złego. Cytat:
|
|
#1245 | ||||||
|
Moderator
|
![]() Karmi wypite, a Kacper spi wiec raczej go nie pobudzilo ![]() Tak mi teraz przyszlo na mysl - czy jeszcze ktos oprocz nas jest bezsmoczkowy? Niestety intensywna nauka rowniez nie przyniosla u nas efektow ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ucielo mi cytat - co Twoj TZ na to ze juz chcesz do pracy powiedzial? Powaznie??? |
||||||
|
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
My bez smoczka tez zyjemy
mojemu dziecku bardziej smakuja jego ręce niż smoczek ![]() powiedział, że jesli tego chce to ok ale to co on mi mowi to nie jest wypominanie tlko jego obrona na moje zarzuty i pretensje wobec niego nie ma sie w koncu czego czepic to tylko to mu zostało.
Edytowane przez martyna141 Czas edycji: 2014-05-12 o 11:39 |
|
|
|
#1247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Obrzydliwa.
|
|
#1248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Karolcia2401;464136 73
Witamy się z Laurką, będącą niemowlaczkiem wszystkiego dobrego.Cytat:
wstydź sie a ty, a ty ![]() Cytat:
jak nie mąż ![]() Nastepnym razem nie zapomnij chociaz majtek do torby wlozyc ![]() U nas tak samo z tym tesco. Tzn w miescie obok jest calodobowe, miasto ogromne ale zakupow nie maja. Ja jestem prawie 3 miechy po porodIe a prege mam jeszcze, ale jasniejsza juz Cytat:
ja mam, kupowalam jakas na allegro. Jakas tansza ![]() Cytat:
Niby odruch ssania jest do 3 miesiaca, a mala dopiero teraz go zalapala chociaz przyznam, ze wiele mi pomogl Papieroski nie wroca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem co twoj tz nawywijal, ale skoro wszytskie sie burza to ode mnie tez ma baty
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócą
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
My po szczepieniu - nie na moje nerwy - i skierowaniem do neurologa - jeszcze bardziej nie na moje nerwy.
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanko. Wiem, że wszystkie z laktatorem lub małą pijawką przy cycu ale może któraś wie
![]() Czy do zasiłku macierzyńskiego wliczają się premie? Bo jak byłam na zwolnieniu to były uwzględnione premie, a teraz dostałam macierzyńskie i nie są uwzględnione. I jeszcze jedno. Czy któraś wie jak rozszyfrować tytuł przelewu z ZUS? Te wszystkie cyfry? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
co sie dzieje?
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale mi wszystko wylicza i przelewa zaklad, wiec mi siewszystko zgadza, a z zusem czasami jest kiepsko, Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1256 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- A my po spacerze z chusta - upocilismy sie jak prosiaczki ale z pol godziny pospacerowalismy
|
||
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Wow TeQ
dla Ciebie i Kacpra za spacer.Moja Olka jest ewidentnie curusia tatusia caly dzien grzeczna, a jak tz wyszedl do pracy to pol godziny ryku i marudzenia na zmiane uspilam ja na klacie w koncu .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
TeQiba no to super
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1259 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Martyna, Frogutka, dzięki za info i tej reakcji. Ale chyba jest ok, kupsztala rąbnęła, teraz obudzona i patrzy sobie na obrazki biało czarne
Cytat:
![]() Cytat:
Staram się wyczuć odpowiedni moment jak jest zmęczona i wtedy zasypia bez. Bo jak się jej wepchnie smoczka, to chwilę zasysa (łapczywie), a po chwili wypluwa. A jak już się uspokoi i przyśnie, to smoczek jej wypada i to też ją budzi i wkurza i całe usypianie na nowo. Więc wolę w ogóle ze smoczkeim nie zaczynać Cytat:
|
|||
|
|
|
#1260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za kolejne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze sprobuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Szaleństwo
. Może lepiej nie będę pisać więcej bo to Twój mąż jednak....
ale popołudnie będzie NASZE OH YEAH!!!!

tak zle ze mna jeszcze nie bylo