Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 15:39   #3091
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
spróbuje je rozbić, ale co, mam w nich chodzić cały czas? bo mnie już teraz zaczynają piec te obtarcia
Czeko zapytaj szewca o poradę, dobrym wyjściem wydaje się też kupienie kopyta szewskiego, poszukaj na all
Stary 2014-05-12, 15:40   #3092
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cześć dziewczyny przepraszam, ale nie nadrobię
do ślubu zostało 5 dni i wszystko dopinamy na ostatni guzik!
Właśnie zrobiłam sobie chwilową przerwę (od kończenia winietek i pakowania słodkich upominków) żeby do Was cokolwiek naskrobać... istne szaleństwo! Pozdrawiam Was cieplutko, mam nadzieję, że znajdę chwilę czasu jutro. Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy, gratuluję załatwienia wielu z nich!
Stary 2014-05-12, 15:54   #3093
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz wlasnie bede probowac z ta skarpetą.

dotka czemu nigdy wiecej od ryłko ?
Bo to były moje najgorsze w życiu buty
Obtarły mnie do krwi, myślałam, że nie dojdę do domu.
W połowie drogiz przystanku do domu, zdjęłam buty i szłam na boso (w skapetkach takich rajtkowych tylko) chodnikiem, a stopy mi krwawiły
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 15:55   #3094
czekooczekolada
Zakorzenienie

haha dziewczyny podzialało z tą skapertką ! już pięty nie ściska, palca raczej też nie, jeszcze potem dla pewności je przymierze znów jutro obfoce buty i pokaże, bo teraz mam dużo roboty , ale stawiam flache za porady

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-12, 15:57   #3095
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie chwilową przerwę (od kończenia winietek i pakowania słodkich upominków) żeby do Was cokolwiek naskrobać... istne szaleństwo! Pozdrawiam Was cieplutko, mam nadzieję, że znajdę chwilę czasu jutro. Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy, gratuluję załatwienia wielu z nich!
Pewnie już się doczekać nie możesz Wszystko się uda i to będzie piękny dzień

czekooczekolada - pisałam Ci co z tymi butami, ale widzę, że dziewczyny już poradziły W takim razie życzę Ci powodzenia w "kształtowaniu" ich

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
W połowie drogiz przystanku do domu, zdjęłam buty i szłam na boso (w skapetkach takich rajtkowych tylko) chodnikiem, a stopy mi krwawiły
Dobrze, że piszesz, bo ja brałam tę firmę pod uwagę na poprawiny
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 15:59   #3096
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny czy to będzie taka straszna wtopa, wybierając obrączki KAŻDĄ Z INNEJ PÓŁKI ? Tz MUSi mieć klasyczną, a ja upatrzyłam sobie klasyczną ale ze ściętymi brzegami,

i w ogóle to dzisiaj mnie tak ksiądz Tż w☠☠☠☠ił, że myślałam że go rozniose
Napewno nie jest wtopa! A bardzo duzo się nie różnia także bierzcie jakie chcecie
Co ksiądz zrobił?

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Oprócz tego :
- spisaliśmy protokół z księdzem
- odebraliśmy papiery z USC -
- byliśmy na jednej lekcji tańca
- przełożyliśmy nagranie podziękowania dla rodziców na lipiec bo czasowo już nie daliśmy rady
- byliśmy na obiedzie z tż i dekoracja w tej restauracji jest robiona przez naszą dekoratorkę właśnie w tym stylu który my będziemy mieć i jestem zachwycona
- odebraliśmy obrączki i w końcu są idealne i mega wygodne
- tż byl u ortodonty i 18 lipca ściąga aparat
Gratulacje za załatwienie spraw!
I podziwiam z tymi zaproszeniami

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
4 miesiące do ślubu

Wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia I mamy już potwierdzenia od niektórych osób

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
super

Dziewczyny, jestem strasznie zmartwiona bo ide z moim kotem do weterynarza...od wczoraj sie przewraca na jeden bok, jest apatyczna, nie przychodzi się przytulać trzymajcie kciuki tak strasznie się boje
Trzymaj się Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość

12 dni zostało
Stresu już nie mam, mimo że nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Uff, też nie chcę tej kamizelki, ale teściowa się upiera, że musi być

Czyli kupujemy bez
A ja uważam że kamizelka (oczywiście w kolorze garnituru) moze byc Aby nie biała albo we wzorki

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę Wam się pochwalić.
Super że się spodobało i że dogadali się rodzice!

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
a ślub mamy 30 sierpnia
Slubujemy w ten sam dzień I nawet nie mamy zaproszeń wszystkich wypisanych

Cytat:
W ogóle to tydzień przed naszym ślubem jedziemy na ślub i wesele do bliskich znajomych
My mamy tydzień po naszym, naszych znajomych, a 2 tyg po naszym, Tż kuzyna
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 16:08   #3097
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
haha dziewczyny podzialało z tą skapertką ! już pięty nie ściska, palca raczej też nie, jeszcze potem dla pewności je przymierze znów jutro obfoce buty i pokaże, bo teraz mam dużo roboty , ale stawiam flache za porady
Dzięki za flachę

Co do tej skarpetki, to musisz to powtórzyć kilka razy, bo jak zrobisz raz, to następnym razem będzie znów ciasny, bo się 'skurczy'

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dobrze, że piszesz, bo ja brałam tę firmę pod uwagę na poprawiny
Tzn. wiesz, nie chcę robić im czarnego PRu, bo sporo dziewczyn z wątku ma od nich buty i sobie chwalą. Ja po prostu się zraziłam i nie kupuję już butów u nich. Czeko pytała, więc dlatego opisałam, co i jak.
Wiadomo, że 1 przypadek to jeszcze nie wyznacznik jakości butów
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 16:10   #3098
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
90 % butów, które kupuję tak mi właśnie robią Mam tak wrażliwe stopy, że wszystko mnie obciera.
Chodzenie na boso, z butami w rękach mam opanowane do perfekcji.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 16:19   #3099
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie to wysyłanie przeraża bo teraz podnieśli ceny na poczcie

W ogóle to tydzień przed naszym ślubem jedziemy na ślub i wesele do bliskich znajomych
Jeszcze mam "niby" tyle czasu do ślubu, a już się wszystkim stresuje. Boję się co to będzie miesiąc przed....
o to nieźle z tym weselem ja już bym chciała ślub chociaż wiadomo, pewnie stres będzie
Cytat:
ale super oby wszystko udało się świetnie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 16:24   #3100
czekooczekolada
Zakorzenienie

mysza, proboszcz Tżta jest taki mądry, że mnie zdenerwował tą swoją mądrością, mianowicie :

od miesiąca ciągnęłam Tż, żeby pójść do jego proboszcza po akt chrztu i bierzmowania, i międzyczasie aby wypełnił Tżtowi kartkę z naukami, bo ma tylko pieczątke, ani danych ani daty nie ma. a księgi przecież mają, zaglądnie i będzie wiedział co i jak. No i poszliśmy wczoraj, żeby się SPYTAĆ KIEDY MOŻEMY PRZYJŚĆ, bo np u nas proboszcz takie rzeczy załatwia w określonych godzinach i dniach. Czekaliśmy po sumie na niego, a on wyszedł i nas tylko zobaczył, to rzucił tekstem " nawet mnie nie denerwujcie w niedziele." taki w☠☠☠☠iony, jakbyśmy mu psa zabili pierogiem. to Tz grzecznie mówi, że my tylko chcieliśmy sie spytać, kiedy możemy do niego przyjść. jeszcze nie wie co chcemy, a już z takim tekstem do nas no i Tż zaczął temat tej kartki, tych nauk, czy mu to wtedy wypełni a on że nie, on mu tego nie będzie wypełniał, niech sobie sam wypełni. to Tz mówi , że on nie pamięta kiedy to robił to jak ma to uzupełnić? na co ksiądz " mnie to nie obchodzi, to nie mój problem, ja ci tego nie uzupełnie, ja cie wtedy nie uczyłem" Tż się nic nie odezwał, wróciliśmy do samochodu, i Tż w☠☠☠☠iony mówi że właśnie że on im te nauki robił, i że po to mają te księgi żeby zaglądnąć i wypełnić co trzeba, bo to jego jakby nie patrzec zasrany obowiązek. ale to już było wyżalenie się do mnie i przy okazji wydarcie na mnie, że przezemnie w☠☠☠☠iliśmy księdza, bo to ja chciałam po mszy się go spytać. no nie wiem, straszne, nie wolno się już nic w niedziele księży pytać? oczywiście ksiądz w trakcie rozmowy nie raczył się nawet zatrzymać, tylko cały czas szedł a my za nim 'biegliśmy'.

a oprócz tego, to wczoraj na porannej mszy zamiast kazania był list do przeczytania od papieża, to proboszcz powiedział normalnie do mikrofonu do parafian, że nie będzie czytał listu, niech sobie ludzie go przeczytają, (uwaga), na internecie ! no porąbany jest. babcia Tż do nas mówi ' jak ja mam to przeczytać na internecie, jak ja sie na tym ie umiem obsługiwać? i są ludzie, którzy do Kosciola chodzą raz na ruski rok, i jak taki człowiek akurat trafiłby na taką msze, to jak tu sie nie zrazić do księży? jak im sie nawet kazania nie chce przeczytać?' . masakra. ja do tej pory miałam styczność z samymi fajnymi księżmi, więc dla mnie to jest naprawde szok

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-12, 16:28   #3101
201604261006
Konto usunięte

Mam już w domu welon!
Stary 2014-05-12, 16:29   #3102
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
mysza, proboszcz Tżta jest taki mądry, że mnie zdenerwował tą swoją mądrością, mianowicie :

P.S. Proboszcz mojego TŻ jest podobny... A nawet nie wiem czy nie gorszy

mysza93 - pokazuj welon

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-05-12 o 16:33
Stary 2014-05-12, 16:34   #3103
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Super!

Czytam Was, te ostatnie dni przed ślubem macie tak napięte, chyba muszę przełożyć wiązanie zawieszek na alko na wcześniejszy dzień

Cytat:
Co to za ksiądz! Nawet nie ma jak skomentowac takiego chamskiego zachowania
"niech w internecie przeczytają" --> nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Współczuję takiego księdza
Stary 2014-05-12, 17:14   #3104
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
bardorja co Ty wulgarnego chcesz od mamy skoro cenzura siępojawiła?
dziwne, nie rozmiem co wlugarnego maw sobie termo miks?

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
wykropkowało Ci nazwę ale domyślam się ze chodzi Ci o "termomix " w domu używam go na co dzień i też mamy-obiecany od teściowej na prezent ślubny - bez niego już sobie nie wyobrażam "życia w kuchni" . Nam zapewne było by szkoda wydać na początek tyle kasy na sprzęt więc propozycja teściowej to strzał w 100000
dokladnie, dlaczegoto jest ocenzurowane???

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Firmy Ariane?
Graceland

Cytat:

bardorja - gratuluję rozdania zaproszeń jak wczoraj rozdawaliśmy to jeden mój wujek schował zaproszenie do szuflady od razu i przeszedł do innego tematu a co chcesz od mamy? Musisz chyba innymi słowami ująć, bo ocenzurowało całość
innymi slowami, hm.... mega wielofunkcyjny robot kuchenny mehga drogi. ciekawe cyz to tezmi ocenzuruje?

aniuska18032
a ślub mamy 30 sierpnia
mysza93

hihi ja 30 sierpnia i juz mam wsyztskie rozdane i duzo potweirdzen,a potwierdzenie na zaproszeniu jest do 1 lipca

Cytat:
gdybym ja usłyszalam ze do mnie proboszcz tak gada,to niezleby po uszach dostal. w mig bym go do porzadku doprawdzila i postarszyla Bogiem (bo oni zazwyczaj sa bogobojni) i Biskupem i kims tam jeszczewyższej rangi niż on, ze zaraz by mi stópki całował. To ku*wa jest niepojęte, ze ktos kto sluży Bogu tak bez szacunku odnosi się do ludzi !
a ten tekst: " nawet mnie nie denerwujcie w niedziele." jakby uslyszala to bym sie zapytala: 'slucham? ksiądz to do mnie powiedzial? a my to jakims kolezenstwem lub rodzina jestesmy? bo nie przypominam sobie zebysmy byli na 'ty', a juz na pewno nieprzypominam sobie zeby ksiadz reprezentowal brak kultury w stosunku do parafian?Więc Porozmawiamy jak poważni ludzie na wysokim poziomie czy będzie się ksiądz upierał przy swoim niskim?''

sory,ja mam szacunek do ludzi i zachowuje sie kulturalnie wobec nich dlatego, tego samego oczekuje od tych ktorzy ze mną zamierzaja konwersowac. a
zachowanie ksiedza mnie zwyczajnie zbulwersowalo

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:15   #3105
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze tego nie załatwialiśmy, ale myślę, że nie musicie nic wyciągać U nas metrykę załatwia tylko TŻ, z racji, że nie jest z mojej parafii, a ja nic nie wyciągam
Ah no to faktycznie pewnie nie musimy tego wyciągać

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

aniuska Boska sukienka, piękne zaproszenia i świetne fryzurki, zachwycam się nimi

Wiem, że pytałyście o protokół - część spisywaliśmy wspólnie, część pytań - każde z nas z osobna. Spisywał młody ksiądz, więc wczuł się w rolę. Potem wpadł do kancelarii ksiądz z dłuższym stażem i trochę się śmiał z tej nadgorliwości, bo on przywykł, że para wszystko razem spisuje. Tak więc nie ma się czym martwić

O właśnie my teraz chyba będziemy spisywać ale u nas ponoć właśnie robi tak, że się wspólnie go wypełnia..no ale pewności nie mam

Cytat:
Szykuj się do ślubu i weselicha, potem nam napiszesz relacje, jak juz będziesz ŻONĄ

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

My mamy tydzień po naszym, naszych znajomych, a 2 tyg po naszym, Tż kuzyna
No wiesz, my zaproszenia mamy ale nie wypisane dzisiaj mamy niby usiąść ale na ile to wyjdzie....

No to ładnie imprez masz, za bardzo nie odpoczniesz

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
o to nieźle z tym weselem ja już bym chciała ślub chociaż wiadomo, pewnie stres będzie
No ja już się boję a do tego ja się szybko wzruszam, czytając relacje PM mam łzy w oczach więc co dopiero na swoim ślubie zacznę ryczeć do mikrofonu i nic nie powiem

czekooczekolada
współczuję takiego proboszcza... przez takich księży się odechciewa człowiekowi do kościoła chodzić. Wiem, że nie chodzi się tam dla księży ale jednak to oni prowadzą mszę...

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:18   #3106
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
mysza93 - pokazuj welon
Strasznie wygnieciony i chyba go odwrotnie założyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140508_121208.jpg (73,7 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140508_121221.jpg (41,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140508_121244.jpg (87,7 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-05-12, 17:21   #3107
czekooczekolada
Zakorzenienie

bardorja jakbym to usłyszała to bym mu też powiedziała coś ! mi dopiero Tż w samochodzie powtórzył co on mówił, bo z racji że się nawet nie zatrzymał on z Tż szli przedemna i gadali ja za nimi i niewiele słyszałam..
no właśnie, on ma przykład ludziom dawać? już ja sie lepiej do ludzi odzywam z tego co widzę, niż on nie wiem jak Tz z nim wytrzymuje tyle lat już wpienił mnie niesamowicie, dobrze że my mamy takiego swietnego proboszcza chociaż

aniuska no dokładnie

🤍

Stary 2014-05-12, 17:22   #3108
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

hihi ja 30 sierpnia i juz mam wsyztskie rozdane i duzo potweirdzen,a potwierdzenie na zaproszeniu jest do 1 lipca
Też mam do 1 lipca no ale ile można się zastanawiać jak trochę później dadzą znać to nic się nie stanie

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-12, 17:23   #3109
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
mysza93

Zazdroszcze!
My potw. mamy do 3.08

Cytat:
No wiesz, my zaproszenia mamy ale nie wypisane dzisiaj mamy niby usiąść ale na ile to wyjdzie....

No to ładnie imprez masz, za bardzo nie odpoczniesz
Ooo czyli nie jestem sama
Niestety Przez te wesela musimy przełożyć "podróż poślubną"
Stary 2014-05-12, 17:26   #3110
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Fajny i pewnie nie dużo za niego dałaś jeśli zamawiałaś przez internet?
Pamiętaj żeby go rozwiesić przed ślubem żeby miał czas się wyprostować
P.S. Wtedy kiedy minie Ci termin potwierdzenia dla gości, ja już będę żoną
Stary 2014-05-12, 17:27   #3111
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Witam po weekendzie i jak zwykle z 10 stron naklepane

mojakaren dzięki ojjj tak srebrne buty rządzą

mama_2010 dziękuję też tak uważam że spokojnie będzie można wykorzystać takie buty później ogólnie chodzę w obcasach więc powinnam wytrzymać bez zmiany

ysia mam, mam i mam nadzieję że również będę z tych butów zadowolona

jumapili witaj

oluska227887 i namisek1990 dziękuję

cornflower_girl ojjj tam nogi jak nogi ale dziękuję miłooo gratki że udało się z księdzem

Lg_ago gratki zamówionych obrączek i jaka fajna cena

docik10 jak tam po wieczorku zapoznawczym???

kiss12550 super pieczątka

oluska227887 piękna suknia

Atomoowka wszystkiego naj naj naj... na Nowej Drodze Życia i mnóstwo szczęścia i miłości

Robusta gratki zaproszeń

aniuska18032 gratulacje zaproszeń i sukienki

anka1897 dziękuję

KaEs super buciki

Opiumalfa nie za dobrze Ci??? jeszcze poprawiny panieńskiego i to taaakiego fajnego- zazdraszam

ane3kaa sukieneczka i buciki

enzunio super panieński i super relacja

rabbitka gratulacje zakupów

mysza93 fajnie że welon masz już w domu

U Nas pierwsze zaproszenia rozdane
Troszkę rozczarowała mnie kolejna dekoratorka z która umówiłam się na sali a ona napisała mi w nocy dzień przed spotkaniem że ma tyle pracy że się nie wyrobi i zaproponuje inny termin a czas ucieka
To tyle z nowości u mnie
Stary 2014-05-12, 17:35   #3112
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Fajny i pewnie nie dużo za niego dałaś jeśli zamawiałaś przez internet?
Pamiętaj żeby go rozwiesić przed ślubem żeby miał czas się wyprostować
P.S. Wtedy kiedy minie Ci termin potwierdzenia dla gości, ja już będę żoną
Wiem wiem
Tak tanio bardzo, całe 17 zł
ale super

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
mysza93 fajnie że welon masz już w domu

U Nas pierwsze zaproszenia rozdane
Troszkę rozczarowała mnie kolejna dekoratorka z która umówiłam się na sali a ona napisała mi w nocy dzień przed spotkaniem że ma tyle pracy że się nie wyrobi i zaproponuje inny termin a czas ucieka
To tyle z nowości u mnie

Super że pierwsze rozdane My zaczynamy od tej soboty prawdopodobnie
Stary 2014-05-12, 17:40   #3113
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Też mam do 1 lipca no ale ile można się zastanawiać jak trochę później dadzą znać to nic się nie stanie
Cytat:
Zazdroszcze!
My potw. mamy do 3.08
słuchajcie my mamy tak wczesnie podtweirdzenie,bo w zeslzym roku przystojniaka brat sie hajtał i z zaproszonych z jego strony 0osób przybylo tylko 40, i rodzice przytsojniaka sie obawiali ze na nasze tez moze duzo odmowic i xzaprosili z górką a i tak troch enam odmówiło ,a musimy miec minimum 100soób,wiecjaknam sproodmówi to bedziemy zapraszac bez gafy w lipcu bo przeciez 2 miesiace do slubu to ie na oastatnia chwile.
juz o tymi pisalam i mam andzieje ze znajomisie nie sfochują

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:47   #3114
domar123
Raczkowanie

Cytat:
Mam identyczny!! Przepiękny jest

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:50   #3115
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
aniuska18032 - piękna suknia i śliczne zaproszenia. Zdolnego masz Tżta

A moja zawieszka kupiona wczoraj jest w załączniku
Zdjęcie real i katalogowe
bardzo ładna
Stary 2014-05-12, 17:51   #3116
aniuska18032
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o takich butach na przebranie? Czy raczej nie pasują do sukni ślubnej?
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-sandaly
Suknię mam w kolorze Ivory czyli taka śmietankowa biel

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-12, 17:52   #3117
domar123
Raczkowanie

czekooczekolada niestety wiem cos o niemiłym proboszczu.. Mój jest nad wyraz okropny, juz z ryja że tak powiem widać, że jest to biznesmen a nie ksiądz. Tragedia. Także ślubujemy w parafii mojego ukochanego gdzie ksiądz przywitał nas fantastycznie Ksiądz młody, pyta czy jesteśmy pewni, a my że pewnie. On na to "to super bo fajnie razem wyglądacie" Potem kilka pytań m.in. czy mamy nauki a my że nie to on że nam zrobi a my że kiedy się spotkamy a on że bez przesady, że zobaczymy się raz i pogadamy godzinkę i o więc jestem mega zadowolona a przede wszystkim nie chce jakiejś kartki że chodzimy do kościoła

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-05-12, 17:52   #3118
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dziewczyny z relację nie mogę się zabrać bo na pewno będzie długa a my ciągle balujemy ciągle goście i jakoś tak ciężko na dłużej usiąść do kompa.
Póki co powiem Wam, że niby zwykła obrączka ale wyzwala w organizmie tyle endorfin i szczęścia że aż dziwne to trochę. TŻ to samo powiedział, kawałek metalu a czuję, że kocha Cię o 200% mocniej

Dziękuje dziewczynom z forum, które pojawiły się na ślubie, to bardzo miłe uczucie, że jednak obcy człowiek poświęca swój czas, żeby towarzyszyć Ci w takiej chwili.

Wrzucam Wam tylko relacje z wpadki dnia na pewno, jak nie stulecia
Jak wyszliśmy z auta pod kościołem, poszliśmy w stronę kancelarii podpisać papiery. Wtedy sobie przypomniałam, że nie wzięłam bukietu z domu. Świadkowa szybko pobiegła do mojej mamy aby pojechali szybko do Nas i wzięli bukiet. Ja zupełnie nie wiedziałam która jest godzina więc nawet nie wiedziałam za ile msza się zaczyna. Zostało ustalone już wczesniej, że Piotrem z gośćmi i świadkami wchodzą do kościoła wcześniej, a mnie odprowadza do ołtarza tata. Co do wpadki to to był jedyny moment kiedy się stresowałam. Fotografka powiedziała, że w życiu nie widziała tak wyluzowanej Panny Młodej, zero stresu ciągle uśmiech. Jak wyszliśmy z auta pod kościołem, poszliśmy w stronę kancelarii podpisać papiery. Wtedy sobie przypomniałam, że nie wzięłam bukietu z domu. Świadkowa szybko pobiegła do mojej mamy aby pojechali szybko do Nas i wzięli bukiet. Ja zupełnie nie wiedziałam która jest godzina więc nawet nie wiedziałam za ile msza się zaczyna. Zostało ustalone już wczesniej, że Piotrem z gośćmi i świadkami wchodzą do kościoła wcześniej, a mnie odprowadza do ołtarza tata.

Wszyscy w kościele, ja na zewnątrz czekam na tatę i bukiet i słyszę, że msza się zaczyna, a taty nie ma. Goście wszyscy się oglądają, Piotrek sie poci bo mnie nie ma, a przeciez organista już gra ze 3 minuty. Słychać szepty, że uciekłam i może ślubu nie będzie Po 4-5 minutach organista przestał grać, wszyscy w szoku siedzą w ławkach ( goście nie wiedzieli co się dzieje, tzn że ja cały czas stoję na zewnątrz i czekam na tatę), Piotrek już mokry od potu ze stresu, nastała cisza. Po kilka minutach tata przyjechał, wyskoczył z auta, daje mi bukiet. Piotrek już widzi że jest ok, daje znak księdzu a ten organiście i znowu słyszymy marsza. Tata spocony, szuka grzebienia bo się potargał w tym szaleństwie. Tu już wszyscy czekają dobre kilkanaście minut, juz mówię tato wyglądasz świetnie odpuść grzebień. Biorę tatę pod rękę i wchodzimy Banany na twarzy gości, że jednak jestem i ślub i wesele będzie bezcenne. Wzrok mojego przyszłego męża bezcenny, słowa które wypowiedział mój tata jak '' oddawał" moją rękę Piotrkowi bezcenne. Popłakał się on ( mój tata), moja mama, siostra, ja miałam szklanki w oczach Piotrek to samo. Potem już wszystko poszło gładko Ale n weselu kilkanaście gości mówiło, że w kościele się denerwowali gdzie ja jestem ale teraz uważają, że z perspektywy czasu wyszło to super, bo nigdy nie czuli takiego napięcia i potem ulgi

Zdjęć nie mam jeszcze, ale wiem, że moje dziewczyny wrzucały kilka na fb więc dziś je ściągnę i Wam wrzucę.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:53   #3119
domar123
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o takich butach na przebranie? Czy raczej nie pasują do sukni ślubnej?
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-sandaly
Suknię mam w kolorze Ivory czyli taka śmietankowa biel
Wg mnie bardzo pasują

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-05-12, 17:57   #3120
zły jeż
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.

Pysia

Biedna koteczka. Oby szybko wydobrzała.

Trzymam kciuki, żeby rzucenie hormonów przebiegło gładko i bez niespodzianek. Znam ten problem z nerwowością. Ja już trzy miesiące po odstawieniu i chyba ze 3 czy 4 pryszcze miałam w tym czasie, nie jest źle. Dużym problemem za to dla mnie jest mega świecąca się cera, testuję kolejne „cudowne” sposoby. Nie wiem czym się na ślub pomaziać, chyba jakimiś artykułami co moim malarzom z remontu zostaną. :P

Twoja mama wybrała bardzo ładną sukienkę.

Rabbitka

Fajnie, że rodzice mają stroje. Garniak ładny.

Czekooczekolada

Ja jakoś nie widzę problemu w tym, żeby 2 obrączki były z innej parafii. Sama się zastanawiam nad jakimiś ozdóbkami na mojej, podczas gdy TŻ zdecydowanie chce klasyki. :P Wybrana przez Ciebie jest bardzo ciekawa.

Dobrze, że pokonałaś problem z butami. Jako że mnie każde buty obcierają, to skorzystam również z przedstawionych pomysłów.

Współczuję proboszcza. /o\

Activelifestyle

Gratuluję załatwionych spraw. Nieźle się trafiło z tym nazwiskiem w USC.

Klaudyna

Fajnie, że zapraszanie dobrze przebiegło.

Docik

Bardzo ładne zaproszenia. Tekst rzeczywiście wzruszający. Super, że rodzice się dogadali.

Bardorja

Gratuluję rozdania zaproszeń i zakupu butów.

Panna Izabela

Ja się dzisiaj z prawem rzeczowym męczyłam na egzamie. ;P Bransoletka fajna.

Cornflower_girl

Dzięki za pomysły, teraz mnie z kolei planszówki zainspirowały mocno.

Namisek

5 dni, to już zaraz!

Mysza93

Welon śliczny.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości