|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Cytat:
![]() Przemek czasem się wygina do tyłu jak go biorę na ręce a jest mega maruda. Cytat:
tutaj w Katowicach podstawówka dalej, ruchliwe skrzyżowania .... do 10 roku życia pewnie będę za rączkę odprowadzać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() CHYBA MAM SPOSOB NA NIEJADKA Mala nie chciala jesc mi chlebka z szyneczka a ze woli szynke niz chlebek to pokrojony chlebek w kosteczke zgniatam z szynka i rozkladam na okolo stolika przy sofie w odleglosciach ok 20 cm i mala chodzi do okola i zjada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
hej.my w kato na komunii, z Pawelkiem mielismy sie spotkac,ale pochorowal sie trzydniowkowo
![]() ![]() Ala rozbawil mnie wasz lunch ![]() ![]() Kuba wymeczony przez wszystkich ![]()
![]() |
#364 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Wlasnie vujka jak P? Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
![]() |
#365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przemek zdrowy i chętny na spotkanie ![]() ale jestem niewyspana .... po raz pierwszy chyba czy drugi mamy bolesne ząbkowanie, dwie dolne dwójki i do 1.30 Przemek zdążył się obudzić z 8 razy z wielkim płaczem, mąż nie zdzierżył, przeniósł się do jego pokoju a jego przyniósł mi do sypialni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://rodzicemalucha.pl/warsztaty-i...pl-w-krakowie# laski z KRK któraś idzie? ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zawsze jak mam chce zabrać albo włożyc nie tam gdzie dziecko chce to jest piekny mostek :P Cytat:
ja miałam żelazną zasadę, że jemy w kuchni w krzesełku, ale złamię się czasem jak są gości i jedzą w salonie, ale tylko wtedy, bałabym się, że będzie cyrk potem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj bylismy na komunii u synka chrzestenj naszego Filipa . Droga koszmarna maly nie chcial siedziec foteliku a zasnął 40 min przed celem podrozy ;p karmienie malego masakra nic nie chciał wczoraj jesc bylam mega tym faktem zdenerwowana . Pewnmy momencie jak dostal szalu zaczal sie wyginac i ryczec to goscie w szoku byli a mi bylo mega wstyd No ale wkacu to male dziecko. Ogolnie drog powrotna tez mnie wymeczyla juz cieszylam sie ze spi jak w polowie drogi zaczal sie mega ryk z musialam wyjac go z fotelik polozylam sie jego na siebie i dopiero spal :,( nie jezdze juz nim nigdzie ;(( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja z Ligoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
myśmy wczoraj zasiedzieli się ze znajomymi do północy i dziś ledwo żywa jestem, mieli córeczkę o rok starszą od Nikiego, no i tak sie świetnie bawili że szok, mała dbała by Niko się nie uderzył, dawała mu zabawki itp, i tak sobie pomyślalam o naszej Karo, fajnie będziesz mieć!! ![]() no a swoją drogą mała ma 2 latka i nawija jak dorosły, bratowej syn w tym samym wieku i gada tak jak Niko, śmieszne jak każde inne dziecko w różnym tempie się rozwija ![]() ja staram się gotować dla naszej trójki 1 obiad, dzięki temu mój mąż zjada pełno warzyw, a wcześniej ani ich nie tknął, tylko czasami jak grzeszymy pizzą na obiad mały dostaje słoik no i z rybą też, bo nie wiem jakie kupować?? dalam młodemu takie prosto z jeziora jak tz był na rybach, az mu się uszy trzęsły a takie sklepowe - jakie wybieracie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
to chyba blisko co?a co dzisiajnie mozecie? tak, chybawieczorem bedziemy jechac
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja kupne dostaje tylko lososia a tak to rubka ze sloiczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Hejj
![]() co słychać ? ![]() a propos gotowania, bardzo mi się dzisiaj nie chciało, więc Młody dostanie słoik ![]() a potem zje z nami młode ziemniaczki z koperkiem i jajo sadzone ![]() ryby tzn łososia i pstrąga kupuję z biedronki ![]() banka- doczytałam, że chodzisz z Michałem za rączki 2-3 godz dziennie ![]() chce Ci się tak?? ja tak z Wojtkiem nie chodzę, bo uważam,ze nie nie ma to żadnego sensu,on się szybciej od tego nie nauczy sam porządnie chodzić, a dla mnie to by była tylko męczarnia Wojti robi postępy ze swoim chodzeniem ![]() ![]() ostatecznie i tak woli na czworaka ,bo bezpieczniej ![]() magusia- Wojtek wyginanie się do tyłu ma we krwi ![]() chociaż ostatnio powoli mu to przechodzi, na szczęście cloche- jeszcze pytanie do Ciebie ![]() co myślisz o tym zestawie musteli?? http://allegro.pl/mustela-mleczko-pr...205310227.html krem przeciwsłoneczny jest warty uwagi? bo coś nie mogę znaleźć opinii w necie, sroka też chyba o nim nie pisała milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() młode ziemniaki ![]() a z tym chodzeniem za raczke może i nie zdrowe, plecy bolą ale dziecko jak już pozna smak chodzenia to koniec, mój też często przychodzi, łapie za ręke i tak mam z nim chodzić ![]() pogoda do bani, dziś idę wybrać sukienki na wesele, na samą myśl że młodego zostawie na noc to masakra, bo niestety jak się obudzi nie ma zmiłuj ma być pierś i koniec, mam nadzieję że teścowa da radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też ubóstwiam słoiki, szczególnie w czasie ciąży ![]() Wojtek ostatnio łapie mi się za nogawkę i tak przy mnie chodzi, trochę to wkurzające ![]() ![]() rękę podaję mu bardzo rzadko, a jak już to tylko jedną:P na pewno teściowa da radę ![]() ale się cieszę, że już nie kp , bo Wojtek na pewno też by chciał cycka w nocy ![]() my idziemy w czerwcu na wesele brata tżta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
oj to szkoda vil
![]()
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w nowym wątku, bo nie miałam okazji się jeszcze przywitać
![]() Mysia&Diabli, z tego co Was "znam" (w sumie Mysię udało się poznać osobiście) jestem przekonana, że każda z Was chce dobrze dla swojego dziecka. Rozumiem i jedną i drugą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lonely - a na kiedy macie datę ślubu? i jak przygotowania? Co do ozdóbki we włosach to jestem święcie przekonana, że cokolwiek nie założysz będziesz wyglądać z Twoją urodą olśniewająco ![]() ![]() ![]() a co u nas? hmm zrobiliśmy z mężem wczoraj siłownie w pokoju drugiego dziecia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#382 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() na razie nie mam jak nadrobić, rzucił mi się tylko post Oczka więc odpowiem ![]() Cytat:
![]() zakochałam się w innej sukience ![]() niby moja jest piękniejsza, bardziej dostojna itp. itd. ALE ! przecież mam przetańczyć całą noc, ma mi być wygodnie ! a ta moja suknia jest strasznie ciężka i duża, taniec przytulaniec z Mężem byłby wyzwaniem. A ta (u krawcowej) jest lekka i mega wygodna, zakochałam się w niej ![]() dogadałam się z nią, że za wypożyczenie zapłaciłabym 800zł, jeśli uda mi się sprzedać moją starą to nawet nie będę stratna.. i teraz nie wiem co robić ![]() Co do jedzenia. Żółtka Wiktorek wcale nie je ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Dziewczyny błagam, gdzie dostanę różowe szpilki. Z odkrytym palcem i paskiem na pięcie. Najlepiej z kokardą albo jakąś inną ozdóbką z przodu ?? coś takiego http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1373892243475 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Jak Wam sie podoba taka sukienka ? Mierzylam do niej piekna woalke, która pasowała idealnie! Tylko buty różowe musiałabym znaleźć.
Jak myślicie, jest warto porzucić moja ksiezniczke i wybrać tę?ImageUploadedByWizaz Forum1399902686.477845.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() Mnie za to dopadła jakaś biegunka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis ryczalam razem z Daro. On ryczal bo nie chcial jesc ugotowanej przeze mnie zupy pomidorpwej. Ja ryczalam bo nie chce jesc.
Kolejnemu dziecku sloiczki dam maks do 6msc. Wtedy nie bedzie takiego cyrku z przestaqianiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#388 | |||
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojej kolejny dzieciaczek na wątku lipcówek !!! ![]() ![]() ![]()
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2014-05-12 o 15:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygodniej mi w tej nowej, jest lekka i będzie bardziej dopasowana, gorset ma wiązany z tyłu, a moja ma na zamek więc pewnie będzie mi się zsuwała w czasie wesela. Krawcowa mi podpowiedziała żebyśmy doszyły ramiączko na szyję (obszyte perełkami, tak żeby pasowało do gorsetu) żeby troszkę podtrzymało ciężką suknię. W tej starej pięknie i dostojnie, ale niezbyt komfortowo.. A w nowej, lekko, zwiewnie i dziewczęco. Troszkę awangardowo (ze względu na różowe dodatki) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.