|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Magalska - ufff to mnie pocieszyłaś, bo już myślałam że to tylko mój taki wariat. Najgorsze, że on nie umie nawet spokojnie zjeść...
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-05-11 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
Malgos przy jezdeniu to mialam wrazenie ze szaleje najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
MAgalska - o to widzę, że Kacper ma równie ruchliwego kolegę - bo ja też serio zastanawiałam się czy to adhd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zadomowienie
|
I ja sie uspokoilam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym tygodniu
![]() Wczoraj marnie mi było i mąż wieczorkiem zabrał mnie na pizze. Jejku jak fajnie wyjść tak sobie razem (być może ostatni raz ![]() ![]() ![]() Fikusek, Małgos cieszę sie ze dziecieczki mają łądniejszą skórę oby całkiem im przeszło ![]() Magalska ale Ci Bronuś ładnie śpi ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciężarówki a Wy gdzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Pradip - wczoraj leżeliśmy z tż-tem w łóżku i naśladowaliśmy naszego synka podczas jedzenia i tak się uśmialiśmy, że aż nasz brzuchy bolały
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
no to i ja się witam w nowym tygodniu
![]() ![]() tak jak sobie postanowiłam tak dzisiaj już poćwiczyłam a w sumie to się porozciągałam, teraz siedzę z herbatką z liści malin i tak sobie czytam o tych Waszych szkrabach i tak mi cieplutko na serduszku, niby mówicie, że takie łobuzy się kręcą wiercą, rozbrajają a mówicie o nich z taką czułością i miłością i aż się przerażam czy też będę tak potrafiła ![]() magalska ja nie wiem kiedy to przeleciało i Ty masz już dorosłego faceta w domu ![]() Cytat:
oj zazdroszczę tej pizzy a nie nie pizzy tylko wyjścia, chyba muszę namówić mojego na jakiś mały wypad ale w sumie nie mamy już kiedy ale coś trzeba wymyślić koniecznie ![]() wiesz, że tej opieki nad dzieckiem boję się najbardziej już mi się to po nocach śni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
u nas kolejny level rozwojowy
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Aldrin, Pradip - zobaczycie, że to przyjdzie wam samo i nawet nie będziecie musiały się zastanawiać jak to robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na początku też się bałam Piotrusia ubierać, brać na ręce itd., ale to wszystko jakoś samo przychodzi ,że teraz to automatycznie się wszystko robi , matka poprostu to czuje i już ![]() Trzeba się w to wtrybić ![]()
Nasz kochany Synuś Piotruś 14.04.2014r. ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png Edytowane przez meduzka88 Czas edycji: 2014-05-12 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam się pytać czy ruszyłaś z herbatką (faktycznie taka niedobra?) i ćwiczeniami ale sama napisałaś więc ![]() ![]() Takie wyjście z mężem to super sprawa. Już dawno tak się nie uśmieliśmy z pierdół. Co Ci się śniło? Cytat:
![]() Postaraj się jak najdłużej powstrzymywać przed pomaganiem w siadaniu i stawaniu bo to bardzo szkodzi pleckom. A powiedz mi jeszcze skoro Kacper tak wędruje w nocy to monitor Wam nie wyje? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny oby Wasze słowa się sprawdziły i obym dała sobie radę ale boję się strasznie ![]() Cytat:
tak herbatkę piję od środy ale jedną za dzień a podobno trzeba więcej więc od dzisiaj zaczynam 2 razy za dzień, dobra to ona nie jest ![]() ![]() a wiesz, że pełnia się zbliża a kolejna w połowie czerwca a jak to mówią w pełni pełno porodów, szykujesz się? ![]() no to w czwartek pewnie Ci odstawi te tabletki bo one niby wszystkie podtrzymują i hamują skurcze ciekawe na ile u Ciebie się to sprawdzi ![]() ja dzisiaj wyjdę po wózek więc może uda się męża gdzieś wyciągnąć ![]() właśnie sen.... w sobotę śniła mi sie Izetka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pełnia chyba w środę a dopiero w czwartek i piątek wizyty z usg wiec wiec odpada ![]() ![]() ![]() O to dziś Ty masz wychodne ![]() Hehe no to masz nocne atrakcje senne ![]() Miałam dziś poprasować pierwszą stertę prania ale coś mi się nie chce i już się zaczęłam wymigiwać że tak ciepło jest to może wstawię kolejne i poprasuje już wszystko razem ale zrobiło się ciemno jak w nocy i grzmi wiec chyba pogoda ze mnie lenia wygania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Pradip - ja go na siłę absolutnie nie ciągnę za ręce ani nic, delikatnie tylko przesuwam a on się sam podciąga, ale jak już pisałam staram się nie robić tego często (tak 2-3 razy na dzień razy i tyle) Nawet za długo nie trzymam go pionowo, bo zdaję sobie sprawę, że to za wcześnie i za duże obciążenie dla kręgosłupa. Jednak jest tez druga strona medalu - wszędzie gdzie czytałam piszą, że dziecko samo czuje kiedy przychodzi na niego pora na siedzenie czy raczkowanie, więc w drugą stronę też się nie powinno działać i np na siłę go nie kłaść jak sam się ciągnie...
pomimo wędrówek Kacpra mata się nie włączyła ani razu, widocznie jest dość czuła, bo na pewno był moment że ani troszkę nie był nad nią, ale na pewno działa bo kiedyś zabrałam Kacpra a zapomniałam wyłączyć i alarm się włączył o 4 nad ranem ![]() Aldrin - współczuję ci tych koszmarów |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Wtajemniczenie
|
My dzisiaj wyszliśmy wreszcie na dwór bo troszkę słoneczko wyszło
![]() Nakarmiłam Piotrusia i teraz śpi , więc mam trochę czasu ![]()
#4935 |
Wtajemniczenie
|
Ja urodziłam w pełnię więc. ..
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciepło macie? a u nas grad i leje ![]() ![]() Cytat:
![]() weź już nie strasz ja chce jeszcze tydzień wytrzymać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny my zaraz kończymy wątek!!
tytuł zostaje taki sam?? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Aldrin - widzisz co robi dziecko, nie sposób tego przegapić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I najmocniej sie zażekałas że pełnia na Ciebie nie działa ![]() Cytat:
![]() Drzwi od ogrodu cały czas mam otwarte ale co chwile leje albo słońce wychodzi wiec full serwis ![]() Jakie prasowanie jest żmudne. Juz wiem że na bank nie będzie mi się chciało robić tego po każdym praniu. Wyprasowałam może 1 pralkę i już mnie brzuch boli od siedzenia w jednej pozycji tyle czasu tak wiec za nic nie dałabym rady uprać jeszcze tego stosu który na to czeka i dopiero prasować ![]() Dla mnie może być ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie tytuł może zostać taki sam, przynajmniej nikt nam tu nie łazi obcy ![]() Cytat:
![]() ![]() oj za jednym razem nie ma szans wyprasować nawet nie ma co się tak męczyć ale ja bym wolała mieć wszystko uprane i sobie to leżało aż się poprasuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Pradip - ja sie tlumacze bo moglo to tak zabrzmiec ale wiem o co ci chodzi i mam takie samo zdanie na ten temat jak ty
![]() Aldrin - pewnie, ze moge zalozyc ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- ja nie prasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Popieram ,abyś założyła nowy wątek ![]()
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy taka sterta jeszcze skuteczniej by mnie nie odstraszyła ![]() A ja się nie pochwaliłam że świadkowa zamówiła dziś Kubie parasolkę do wózka ![]() Cytat:
U nas na wątku są same super mamusie i przyszłe mamusie ![]() Znów wyszło słońce to chyba przeję się po wyniki do przychodni |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
my wlasnie w koncu poszlismy na krociutka wycieczke w chuscie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
Małgoś wg rehabilitantów samo podanie rąk to już pomoc i nie powinno się tak robić, dziecko w tym wieku się podciąga ale nie dlatego że chce siedzieć tylko dlatego że ćwiczy mięśnie brzucha
![]() ![]() chłopaki właśnie się kąpią a ja szykuje kaszke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Magalska - powiem ci, że nie wiedziałam o tym, nigdzie nie natknęłam się na tego typu opinie, widocznie muszę się lepiej wczytać w temat. Na pewno zainteresuję się tym bardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zadomowienie
|
Moja tesciowa to rehabilitantka
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |||
Konto usunięte
|
Hej Igunia drzemie sobie z tatą to mam chwilę na wizaż
![]() Cytat:
![]() ![]() Aldrin i Prad na pewno będziecie się potrafiły zaopiekować chłopakami, to po prostu się wie od pierwszego momentu jak widzi się dziecko, to jest ten słynny instynkt macierzyński ![]() Niedługo będziecie się śmiały z tych waszych obaw ![]() Tak samo jak ja pamiętacie jak strasznie się bałam porodu, a teraz to dla mnie tylko miłe wspomnienie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bym zapomniała o najważniejszym moja córeczka dziś się pierwszy raz świadomie uśmiechnęła do mnie i do K ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś coś więcej napisać o przeniesieniu Bruna z sypialni? Mąż nalega żebyśmy zrobili to możliwie szybko żeby Kuba się nie przyzwyczaił ale mnie to już przeraża a co będzie później ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46423531] Aldrin i Prad na pewno będziecie się potrafiły zaopiekować chłopakami, to po prostu się wie od pierwszego momentu jak widzi się dziecko, to jest ten słynny instynkt macierzyński ![]() Niedługo będziecie się śmiały z tych waszych obaw ![]() Tak samo jak ja pamiętacie jak strasznie się bałam porodu, a teraz to dla mnie tylko miłe wspomnienie. ![]() Prad możesz przesłać je do mnie ja z chęcią poprasuje, bo lubię to robić, jakoś przy prasowaniu się relaksuję ![]() ![]() Bym zapomniała o najważniejszym moja córeczka dziś się pierwszy raz świadomie uśmiechnęła do mnie i do K ![]() ![]() Obyście wszystkie miały racje ![]() żeby w drodze powrotnej znów się pogniotły? Przyjeżdżaj lepiej do mnie z Igą ![]() A pierwszy uśmiech ochh ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Magalska - to słuszna uwaga, że dziecko siada w inny sposób ... ach te teściowe
![]() ![]() ![]() ![]() P.s. Oczywiście nie twierdzę, że twoja teściowa nie ma racji - chętnie posłucham więcej rad Ewelika - to super uczucie zobaczyć jak dzidziuś się uśmiecha ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-05-12 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.