|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Nareszcie zmiana pogody
Wybrałam dziś przepiękne 24F
|
|
|
|
#1802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdjecia nie załacze bo mam koszmarnie brzydkie stopy i krzywe paznokcie więc sie wstydze. Cytat:
Cytat:
![]() A dziś upiększam swoje "tłuste" wałeczki delikatna chmurką Secenta Intense.
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda pod psem
Nosze dzisiaj smoczydło,które z tą wigocią miło mi współgra.
|
|
|
|
#1804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszę 40kę u góry i 38 na dole, tzn. w teorii rozmiaru europejskiego, bo ostatnio kupiłam spodnie 40 i bluzkę XL Co lepsze - jestem szczupła. Więc proszę mi tu z puszystymi nie wyskakiwać. Cytat:
Jaki kurdupel? Jaki kurdupel? Wypraszam sobie. Cytat:
__________________ A w temacie - J'adore edp. Ale pasuje do dzisiejszej aury. Jest 20 stopni i leje, więc nosi się go dziś bardzo dobrze. |
|||
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest jednak wiele piękniejszych kobiet od Charlize, która nie podoba mi się absolutnie - nic w niej nie widzę
Gdybym miała ocenić, to Marylin Monroe jest jednak zdecydowanie od niej ładniejsza - z resztą nawet nie można porównać, Charlize (jak dla mnie) może od razu się schować ![]() PS. Natomiast Charlize nawet podoba mi się w ciemnych włosach, uważam, że bardziej jej pasują ![]() A ja uważam, że wcale nie ![]() W temacie - OI
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2007-06-26 o 08:58 Powód: Dodaję foto :) |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Tymeną, że pogoda dziś pod psem
![]() Co gorsza, dobijam się jeszcze muzyką - najpierw właczyłam Marię Peszek, przy słuchaniu której o mało co nie wrócilam do łóżka, a teraz zapodałam sobie drapieżną i baaardzo mroczną PJ Harvey... A pachnieć będę Angelem - niczym innym nie mogę, wczoraj dofrunął ![]() Miałam nadzieję, że będzie upał i wezmę przykład z Kate, żeby nim trochę pomordować otoczenie, a tu leje i jest tylko 15 stopni - z moich morderczych planów na dziś nici
|
|
|
|
#1808 |
|
spin doctor
|
Tygrysem
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam, pamiętam, że Kasia Nosowska w jakimś wywiadzie mówiąc o swoich idolach i muzycznych fascynacjach, powiedziała, że mogłaby jej buty wiązać... a ja pachnę Anandą |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosowską też uwielbiam - ostatnia płyta jest genialna, chociaż o wszystkich poprzednich mogłabym w sumie to samo napisać
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś jestem cała w beżach. Pachnę Neonaturą Cocon, która bardzo dobrze mi się komponuje "kolorystycznie"
![]() PS. Czuję się bardzo apetycznie
|
#1813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta to Scarlet Johannson Dynamizm tyłka zalezy od psychiki. Fajnie w sumie ![]() Niepomna na Twoją TROLLOWATOŚĆ już odpisałam Ci na jeden z postów. Dopiero później zauważyłam inne Twoje głupkowate i chamskie wypowiedzi Powiem tylko, że mam nadzieję, że nie zabawisz tu długo.Cytat:
To miało zapewnić seksowny, chybotliwy chód ![]() Wczoraj nabrałam ogrmnej ochoty na Addicta. Za oknem paskudnie więc musiałam się docieplić i dosłodzić, a co ? Mam tylko 3/4 z 20ml więc zapobiegawczo wczoraj kliknęłam na pięćdzisiątkę a żeby flaszeczce smutno samej w transporcie nie było to dokupiłam jeszcze przepiękne Czwórki Chanel Chodziłam wokół tych rzeczy pół nocy, ale w końcu kupiłam.Addict cały czas jeszcze wyczuwalny na nadgarstku! Trzyma się od 1 w nocy Bluza, którą mam na sobie nieziemsko pachnie Angelem a testowo Classique EDP (Kattarino, miałaś rację - EDT lepsza ). Jestem w niebie
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że wersja EdT jest lepsza, zatem podpinam się pod twe słowa
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiesz, że ja też?
Pasowałby mi do dzisiejszej pogody - puszysta śmietankowa wanilia z cytrusami . Niestety pozbyłam się jakiś czas temu. Może kupię sobie jakiegoś małego Addicta na takie nastroje (albo chociaż próbkę)
|
#1816 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaki fajny off top rozmiarowo- paznokciowy
![]() Kłania się farbowana brunetka, wzrost 162 stopa 37 - i nie umiem chodzić na płaskim obcasie... A rozmiarowo mieszcze się w 38 ( a czasmi nawet w 36 ) i uważam, że mogłoby być gorzej.Pachne Ysatis Iris (no, delikatne było), mam przy sobie góre próbek i sporo miejsca na sobie do testowania
|
#1817 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDP to takie mydełko, a EDT to prawadziwy ogród kwiatowy Cytat:
Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo się za nim stęskniłam ![]() Cytat:
![]() Ja też zamieszczam kilka zdjęć ślicznych dziewczyn - to taki miły offtop
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie z długimi czubami - w takich chodzą jak bociany.
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba też nie umiem w nich ładnie chodzić Mam wrażenie, że stawiam stopy za bardzo do zewnątrz ...
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Ja posiadam całe 168 cm wzrostu
i stopę 37-38 (zdarzyło mi się nawet kupować rozmiar 36). Co do wagi to się nie przyznam Po ślubie doszło mi całe 10 kg, a co najgorsze że wcale się źle z tym nie czuję Nadal noszę rozmiar 38 (na górze) i 40-42 na dole. Taką mam figurę po mamie, że dół posiadam rozłożysty . Nienawidzę tylko głupich komentarzy na ulicy, które dość często się zdarzają np. "kto "to" kocha, że "to" jeszcze w ciąży nie chodzi" itp. ![]() W temacie pachnę dziś pomarańczowym sweterkiem Sonii Rykiel. Ohydna pogoda, co to za lato nam się zrobiło. Koszmar. Niskie ciśnienie, głowa mnie boli, wieje tak że mało mi drzwi z futryny nie wylecą, w wentylacji tylko świszczy do tego ten zacinający we wszystkie strony deszczy. Tragedia. |
|
|
|
#1821 |
|
BAN stały
|
Pachnę dzisiaj Iris Nobile Acqua di Parma.
To moim zdaniem najładniejszy irys obk Bois d'Iris The Different Company. To jak ktoś lubi irysy ![]() Ale mam dziś obrzydzenie do wszelkiego rodzaju zapachów, do jedzenia...i do wszystkiego wogóle. Jechałam rano tramwajem, a przede mną siedział jakiś obrzydliwy osobnik. Pan koło 50-tki przez całe pięć minut wkładał sobie rękę pod pachę i potem ją wąchał...potem wsadzał sobie tę rękę we włosy i to samo... Poproszę o wymiotującą emotkę... Ohyda... |
|
|
|
#1822 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie po pracowitej nocy. Padam, juz niczym nie pachne i przynajmniej do wieczora nie bede.
Bardzo podoba mi sie ten OT, szukalam stopki Kattariny, ale nie znalazlam Szkoda.W ramach OT: 165 cm, 69 kg, rozmiar buta 38, rozmiar ubran: dol 38, gora 40-42. Nie posiadam talii. Marze o schudnieciu do okolo 62-63 kg. Dlonie mam wielkie i nieladne, paznokcie raczej krotkie z uwagi na rodzaj wykonywanej pracy , stopy zadbane, obecnie czerwony lakier na paznokciach ![]() ![]() Dla mnie najpiekniejsza kobieta swiata jest Angelina Jolie. Gdybym mogla wybrac, do kogo chcialabym byc podobna, to wlasnie do niej. Jej urode podziwiam od lat, zachwycila mnie w filmie "Gia", kiedy byla jeszcze nikomu nieznana wlasciwie aktorka... Zycze wszystkim milego dzionka. U mnie tez pochmurno i chlodno, ale co mi tam... Ide spac zaraz ![]()
Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-06-26 o 11:14 Powód: uzupelnienie |
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
Oxygen Lanvin dziś i wczoraj. Czuję się w nim elegancko.
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze się zastanawiam skąd się biorą tego typu ludzie i czemu swoich schizofrenicznych przemysleń nie zachowają dla siebie
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
To też uchylę rombka tajemnicy i przyznam się , że noszę buciki w rozmiarze 35-36...
![]() No cóż... Jestem raczej małą myszką - do wysokich bowiem nie należę...
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Sabbath, sprawdziłam dziś rano - moje rubinowe serducho ma również biały plastik w środku. Z całą pewnością nie dodaje mu to uroku... Dziękuję! To zwyczajne człapacze. Nienajgorsze i - co najważniejsze - wygodne.Cytat:
.Dużo fotek pięknych kobiet pojawiło się w wątku: Najpiękniejsza kobieta na Forum Plotkowym .--- Ad topic - pachnę ubiegłoroczną limitowanką Kingdom .
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis skropiłam sie Słonikiem
|
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
migdalowymi Les Belles
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak samo jak przytyki do kogokolwiek i nabijanie sie z innych bo wygladaja inaczej niż "jedynie przez nas przyjety słuszny wyglad". I teraz anegdotka z mojej przeszosci. W zamierzchłych czasach kiedy to jeszcze studiowałam i było Mnie o 10 kg (no powiedzmy ważyłam około 50). Mniej usłyszałam rozmowę dwóch chłopaczków (lat 20-21) na dyskotece. - Patrz ale fajna laska - Która ta w tej czerwonej bluzce (czyli chodziło o Mnie) - Nie nie ta gruba (czyli Ja) ta obok niej (moja koleżanka o wzroście 170 i rozmiarze ubrań 32). Wniosek? Nawet trudno mi takowy wyklarować.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

i teraz mam pazurki we wściekłym różu. Normalnie biją po oczach 
Co lepsze - jestem szczupła. Więc proszę mi tu z puszystymi nie wyskakiwać.

Jaki kurdupel? Jaki kurdupel? Wypraszam sobie.
Ale pasuje do dzisiejszej aury. Jest 20 stopni i leje, więc nosi się go dziś bardzo dobrze. 

.