![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Chocolate napisała tylko, że urodzili się 12.05 o 21:30
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | ||||
Wtajemniczenie
|
Połaziłam po lumpeksach i kupiłam jak bardziej znośną wyglądowo koszulę rozpinaną z przodu. Trudno było z tych paskudztw coś wybrać ale dałam radę
![]() Na pocieszenie dorwałam cienką malinową tunikę z h&m mama i to już będzie ostatni ciążowy ciuch akurat na ostatni letni miesiąc ![]() ![]() ---------------------- Gratulacje dla Chocolate ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny piszę przez łzy.
Nie pytajcie dlaczego ale będę sie teraz zdecydowanie mniej udzielać- tak będzie lepiej. Nie spałam całą noc, przepłakałam pół nocy. Nie mam siły na nic. Może od czasu do czasu do Was zajrzę ale za dużo się dzieje.
#1235 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, co się dzieje? Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko wróciło do normy
![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Zakorzenienie
|
Też właśnie zobaczyłam na Facebooku że chocolate urodziła
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A moja położna także ma "swój biznes" i nie jest też związana z żadną placówką. Zanim zapisałam się do SR to jeszcze dzwoniłam się zapytać czy jedno nie wyklucza drugiego bo czasem jest tak że w SR dają kwestionariusze wyboru położnej. W ogóle to była u mnie położna właśnie dziś i powiedziała że póki co z tego co ona widzi i po tym jak słucha tętna małej to jest ułożona główką do dołu. Ja też tak czuję. USG dopiero za 2 tygodnie mam i liczę na to że nic się już nie zmieni choć kiedyś pewnie mówiłabym co innego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
AAAAA! Chocolate Gratulacje
![]() Może już pod koniec tygodnia będzie z chłopakami w domu ![]() Jednak dobrze obstawiałyśmy! Ciekawe, która następna się rozpakuje ![]() Trochę się zestresowałam ![]() Ja zamówiłam dziś krzesełko do karmienia i leżaczek w jednym ![]() znów na smyk.pl była promocja, i już nie odpuściłam! Rożek ma być wysłany w czwartek, więc pewnie na początku przyszłego tygodnia będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zadomowienie
|
No to dwóch panów już mamy!
![]() Gratuluję Chocolate! ![]() A ja mogę się pochwalić, że do szpitalnej torby dla mnie mam już w zasadzie wszystko - tylko stanik do karmienia został żeby kupić. A dla małego zostało dorzucić ręczniki, pieluchy tetrowe - tu muszę kupić, bo mój mózg zapomniał.. I jakiś krem ochronny - też muszę kupić. Prócz tego nadal mi brakuje nożyczek/szczotki/rożka (czekam za dostawą w sklepie- ma być w ciągu 2 tygodni)/maści na brodawki/na odparzenie itp.. Mój budyniowaty mózg wsadził do pralki ręczniki dla małego, nie pomyślałam tylko że jeden z nich może zafarbować. I takim cudem mam jeden turkusowy, jeden brązowy i jeden jasno-turkusowy. Ten ostatni miał być biały..;/ Uciekam dalej, dziś mam plan wstawić łóżeczko do pokoju. ![]() Tżta nie ma więc mogę działać, bo tak to krzyczy, że mi się nudzi i że za szybko przygotowywuję.. ![]()
#1239 |
Raczkowanie
|
oooo chocolate gratulacje kochana i uściski
![]() ![]()
#1240 |
Wtajemniczenie
|
alingles mój chciał w 27tyg łóżeczko rozkładać ale go przystopowałam
![]() ![]() ---------- Nie wiem czy widziałyście ale kolejna mamusia lipcowa się rozpakowała, z terminem na 15 ![]() To mi mówi, że nie znamy dnia ani godziny... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chocolate strasznie się cieszę, dzieciaczki są prześliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() eweden dobrze, że napisałaś, że wszystko dobrze i że dla małej prawie wszystko gotowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Dziewczyny jaki krem na hemoroidy używacie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Rozeznanie
|
Wow! Mamy pierwsze dzieciątka
![]() ![]() Gratulacje Chocolate ![]() ![]() Jeszcze wczoraj wieczorem zajrzałam na lipcowy wątek i tam już druga mamusia się rozpakowałam i sobie pomyślałam, że u nas jeszcze cisza, a tu proszę taka niespodzianka ![]() Dzisiaj rzeczywiście dzień wizytowania jak nigdy ![]() ![]() Ja dopiero wróciłam, na szczęście tż przywiezie obiad z miasta więc leżę i biorę się za nadrabianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki bluesky89, zaraz idę do apteki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1248 |
Zadomowienie
|
wróciłam od gina - wszystko ok
![]() ![]() ![]() Mały w 34 tc i 2dniu waży 2600 g ![]() ![]() gin pobrał posiew za tydz. wyniki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam posterisan ale bez "h". Gin mi polecił. Czopki też są ok
![]() ![]() Cytat:
Też się nie mogę doczekać spotkania z moimi synusiem ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |||||
Rozeznanie
|
Pisałyście ostatnio o stanikach do karmienia. Ja ostatnio wypatrzyłam w HM takie topy http://www.hm.com/pl/product/23558?article=23558-A
Podobają mi się, ale cena ![]() ![]() Rozstępy - tak jak pisze Bazile, czasami i najdroższe kremy nie pomogą. Jak mają się pojawić to i tak się pojawią, niestety. Ja na razie nie mam, mimo iż nie smaruję się jakoś szczególnie często, raz dziennie. No ale jeszcze miesiąc i wszystko się może zdarzyć ![]() Brzuch po porodzie - u mnie skóra zaraz po porodzie wyglądała jak u słonia, sucha i pomarszczona, no i generalnie flak ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() eweden witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |||||
Zadomowienie
|
WOW!!! Chocolate gratulację kochana!
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę że widziałyście już chłopaków ![]() ![]() ![]() super! ja swoje będę miała za tydzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dokładnie, wiem, że gdyby nie dieta to byłabym z dwa razy cięższa, bo apetyt w ciąży mam jak dzika ![]() ![]() Cytat:
![]() strasznie boję się cesarki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zophiee zazdroszczę zakupów ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę na tortille
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pamięć
![]() Coś mi odeszła wena do pisania ale codziennie czytałam co u Was ![]() Tak w wielkim skrócie gratuluję wszystkim spakowanych toreb, zakupów i skończonych tygodni ![]() Chocolate ogromne gratulacje dla pierwszej "czerwcowej" mamusi ![]() Sylwia przytulam Cię mocno i pamiętaj że jesteśmy jak będziesz potrzebować Zubi moja terminowa paro ![]() ![]() A u mnie niby bez zmian choć lekarze dziwią się bardzo że jeszcze w dwupaku. Dziś miałam pierwsze ktg, w czwartek mierzenie szyjki a w piątek usg synka ![]() ![]() ![]() Postaram się też znów więcej odzywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Wtajemniczenie
|
PZU mnie dobiło. Mieli zadzwonić po numer konta a przysłali tylko smsa, że świadczenie przyznane i można je odebrać... okej tylko gdzie
![]() ![]() Umówiłam się w końcu na wizytę na 22 maja ![]() Za to Tż jak zwykle nawalił bo zapisał psa do fryzjera a nie wie na którą godzinę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |||
Konto usunięte
|
Przyszła moja paczka z Gemini
![]() ![]() ![]() Dzwonili do mnie z przychodni w sprawie wyników badań Adasia. I nie jest dobrze... Dokładnie nie wiem, co i jak, jutro mamy się zgłosić do lekarza... ![]() Chocolate gratulacje!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wpadaj częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kremu do rąk ![]() ![]() ![]() A propos tego, że już pierwsza nasza mamusia urodziła, mam do Was pytanie: w jakiej formie chciałybyście, aby na pierwszej stronie były zapisane nasze już urodzone dzieciaczki? Tzn. jakie dane tam zawrzeć, co po kolei, itd... ?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Wtajemniczenie
|
hej kobietki
![]() widze ze juz wiecie ze jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem ![]() dziekujeee Wam bardzo za wszystkie gratulacje i mile slowa ![]() urodzilam w sumie niespodziewanie wczoraj o 21:30 niestety CC ... i cierpie do teraz ![]() ![]() chlopaki sa cudne i prawie wogole nie placza poki co ![]() ![]() ![]() w momencie uslyszenia pierwszego placzu chlopakow poplakalam sie ze szczescia ![]() szczegloy opis moze pozniej bo niestety leze bezsil a przeciez musze co 3h odciagac mleko dla malenstw ![]() no nic czekamy na Was teraz kobitki i dodaje chlopakow calusy ! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1259 | |
Konto usunięte
|
Aha, i moja gorąca prośba: proszę o wysyłanie mi wiadomości pw o terminach wizyt, bo mi się już wszystko miesza....
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dlaczego taka nagła cc? Coś się działo? Gratuluję!! Tak się ciesze! Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.