Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-13, 22:12   #3331
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Też właśnie usadzam gości i się męczę My mamy stoły prostokątne a żałuję że nie okrągłe bo wydaje mi się, że okrągłe łatwiej porozsadzać. Także nie dogodzisz
No to powodzenia życzę, bo dopiero widzę jaka to ciężka sprawa! Oj i wcale okrągłe nie są łatwiejsze

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się pochwalić że dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam do sklepu "ESOTIQ" i kupiłam:

*staniczek cena: 119 zł
http://www.esotiq.com/staniki/stanik-esotiq-lato,id-515

*majteczki: 9,99zł
http://www.esotiq.com/majtki/majtki-esotiq-lato,id-476

czyli komplet za: 129,80 zł
Trafiłam na promocję że przy zakupie majteczek do stanika (kompet) jest obniżka 50 zł
Fajny komplet

Ja jutro idę wybierać sobie bieliźniany prezent na wieczór panieński

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:15   #3332
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

TysiaBB1989mam kilka wzorówjaki chcemiec raczej kwadratowy
ale figurek nie chce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1961452_839626686063337_999467016_n.jpg (37,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1961450_839626712730001_1930770393_n.jpg (62,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10000263_839626779396661_1586441313_n.jpg (40,4 KB, 15 załadowań)

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:21   #3333
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja jutro idę wybierać sobie bieliźniany prezent na wieczór panieński
Pochwal się jak coś wybierzesz

Macie pomysły na jakieś nietypowe (ale łatwe w zrobieniu) winietki?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:25   #3334
domar123
Raczkowanie

Witam dzisiaj
Gratuluję coraz krótszych okresów oczekiwania na śluby
mysza93 Welon kupowałam w salonie ślubnym w moim mieście, małym mieście.
madziara889 Mnie zaproszenie najbardziej podoba się nr 1
Atomoowka Bardzo przydatne info o alkoholach Koszyczki tez postawimy My tez prosimy o lotto ciekawe ile trafimy
kiss12550 Suknia supe gratuluję

Jeśli chodzi o suknię to będe miała swoją w doku 2go czerwca Już w nowym domu bo 1go czerwca przeprowadzam się do TŻta
Będę się chwalić suknią Mam nadzieję, że nic jej się nie stanie do ślubu

Panna Izabela gratki czwóreczki Ja tez miałam egzamin w sobotę i mam 4+
karolinuuusia gratki za rozdane zaproszenia
TysiaBB1989 super garbusek My myślimy czy nie jechac naszym rudym punciakiem

Jeśli chodzi o obrączki to my mamy wzór z aparta ale robiony u małego jubilera. Są super i cena mała i szerokość jaką chcieliśmy i zrobione w 2 tygodnie
Zaproszenia natomiast chcemy rozdawać od 1go czerwca. Potwierdzenie mamy na 31 lipca. Rozdajemy wczesniej bo to jest piatek i sezon urlopowy

Dziewczyny! Dzisiaj myśleliśmy z TŻtem o zawieszkach i winietkach Pojechaliśmy kupić papier wizytówkowy ale dostaliśmy tylko biały bo nie mieli brązowego (taki jest nasz kolor przewodni) Do tego kupiliśmy 3 zawiadomienia do zakładów pracy i jedno na wszelki wypadek Dzisiaj spotkała mnie ciekawa sytuacja dot. zaproszeń/ zawiadomień. Robię po pracy obiad i przyszła teściowa i do mnie mówi "jak będziecie kupować zawiadomienia to ja poproszę tak z trzy". Ja patrzę, nie iwem o co jej chodzi a ona wyjaśniła, że chce zawiadomić swoje koleżanki, żeby przyszły na ślub syna i ONA chce żebyśmy MY kupili zawiadomienia i żeby ONA dała SWOIM koleżankom.. Jak opowiedziałam to TŻtowi to ją tylko wysmiał Zaznaczam że ani moi rodzice ani TŻta nie dokladają się do wesela bo sami je organizujemy, więc oni tez dostaną zwykłe zaproszenia jak goście..

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

A jeśli chodzi o tort to w sobotę lub niedziele jedziemy na degustacje I będzie okrągły raczej

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:31   #3335
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ad rem też bym się wkurzyłą na twoim miejscu...
Co do tub pod kościołem: ja już nie wiem jak to u nas jest: u mojej siostry nie pozwolili, z kolei rok później u kolegi strzelali pod kościołem będę się musiała upewnić na spotkaniu z księdzem. U mojej siostry 2 były wystrzelone pod salą i 2 mniejsze podczas I tańca, bardzo fajnie to wyglądało i ładne zdjęcia sa
Myślę, że przed salą będzie to równie ładnie wyglądało
namisek gratuluję załatwionych spraw
iliy oo witam w klubie szczęśliwych posiadaczek tego stanika Już nas jest chyba 7 albo i więcej - straciłam rachubę

My mamy w umowie zagwarantowany obiad 2 daniowy + 4 ciepłe posiłki, ale planujemy wymienić jeden na tzw. "chłopskie jadło" - pierogi, golonka, gołąbki, karkowka itp.

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:31   #3336
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Mogę na chwilę odsapnąć więc piszę do Was moje Kochane
dziękuję za dobre słowa
Przygotowania pełną parą Z magisterką dasz radę

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
chciałabym okrągły, ale na razie ogarniamy, czy się da. Mieszkamy w małym mieście i tu królują torty na osobnych stelażach
Skąd ja to znam Uparliśmy się jednak i będzie jaki chcemy a właściwie ja, bo mojemu to obojętne

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczęta za pomoc, szczególnie activelifestyle i zakrecona_kropka
Polecam się na przyszłość

Cytat:
Dziewczyny chciałam się pochwalić że dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam do sklepu "ESOTIQ" i kupiłam:
jesteś kolejną PM'ką, która zainwestowała w ten stanik super, że trafiła Ci się promocja
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:32   #3337
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Dzisiaj myśleliśmy z TŻtem o zawieszkach i winietkach Pojechaliśmy kupić papier wizytówkowy ale dostaliśmy tylko biały bo nie mieli brązowego (taki jest nasz kolor przewodni) Do tego kupiliśmy 3 zawiadomienia do zakładów pracy i jedno na wszelki wypadek Dzisiaj spotkała mnie ciekawa sytuacja dot. zaproszeń/ zawiadomień. Robię po pracy obiad i przyszła teściowa i do mnie mówi "jak będziecie kupować zawiadomienia to ja poproszę tak z trzy". Ja patrzę, nie iwem o co jej chodzi a ona wyjaśniła, że chce zawiadomić swoje koleżanki, żeby przyszły na ślub syna i ONA chce żebyśmy MY kupili zawiadomienia i żeby ONA dała SWOIM koleżankom.. Jak opowiedziałam to TŻtowi to ją tylko wysmiał Zaznaczam że ani moi rodzice ani TŻta nie dokladają się do wesela bo sami je organizujemy, więc oni tez dostaną zwykłe zaproszenia jak goście..
Mi to wcale nie wydaje się dziwne Wiem, że niektórym dziewczynom teściowie czy rodzice wpychają na siłę swoich gości na wesele i ok - to jest dziwne. Jednak gdyby moja mama czy teściowa poprosiłaby mnie o takie zawiadomienia to dałabym jej. Ja nic nie stracę, a ona byłaby szczęśliwsza i usatysfakcjonowana
Stary 2014-05-13, 22:48   #3338
little_zosh
Rozeznanie

domar123, mi też nie wydaje się to dziwne. I rodzice moi i rodzice TŻta chcieli takie zawiadomienia dla swoich znajomych, czy współpracowników i po prostu im daliśmy. Oni są szczęśliwi a nas kosztowało to kilka złotych. Przecież tu nie chodzi o zapraszanie na wesele, tylko na ślub Moze teściowa chce się pochwalić, że jej syn ślub bierze?

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:50   #3339
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj spotkała mnie ciekawa sytuacja dot. zaproszeń/ zawiadomień. Robię po pracy obiad i przyszła teściowa i do mnie mówi "jak będziecie kupować zawiadomienia to ja poproszę tak z trzy". Ja patrzę, nie iwem o co jej chodzi a ona wyjaśniła, że chce zawiadomić swoje koleżanki, żeby przyszły na ślub syna i ONA chce żebyśmy MY kupili zawiadomienia i żeby ONA dała SWOIM koleżankom.. Jak opowiedziałam to TŻtowi to ją tylko wysmiał Zaznaczam że ani moi rodzice ani TŻta nie dokladają się do wesela bo sami je organizujemy, więc oni tez dostaną zwykłe zaproszenia jak goście..
Mojej mamie na szczęście wystarczyło tylko, że powiedziała swoim koleżankom o naszym ślubie Nie potrzebowała specjalnie zawiadomień. Natomiast koleżanka mamy z pracy chciała, żeby jej córka napisała zawiadomienia dla koleżanek, tylko coś im nie wyszło i wszyscy dostali zamiast zawiadomień - zaproszenia, na dodatek z dodatkową karteczką o zaproszeniu na wesele Koleżanka mamy dając zaproszenia na ślub swojej córki tłumaczyła, że to tylko zaproszenie na ślub, nie na wesele Trochę głupio im wyszło
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 22:57   #3340
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Mi to wcale nie wydaje się dziwne Wiem, że niektórym dziewczynom teściowie czy rodzice wpychają na siłę swoich gości na wesele i ok - to jest dziwne. Jednak gdyby moja mama czy teściowa poprosiłaby mnie o takie zawiadomienia to dałabym jej. Ja nic nie stracę, a ona byłaby szczęśliwsza i usatysfakcjonowana
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
domar123, mi też nie wydaje się to dziwne. I rodzice moi i rodzice TŻta chcieli takie zawiadomienia dla swoich znajomych, czy współpracowników i po prostu im daliśmy. Oni są szczęśliwi a nas kosztowało to kilka złotych. Przecież tu nie chodzi o zapraszanie na wesele, tylko na ślub Moze teściowa chce się pochwalić, że jej syn ślub bierze?
Dokładnie!
Ba! Jak robiliśmy zaproszenia na sam ślub to zadzwoniliśmy do jeden i drugiej Mamy i zapytaliśmy czy chcą kogoś zaprosić: każda poprosiła o 3 zaproszenia, podały dane i my przygotowaliśmy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-05-13 o 23:01
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 23:00   #3341
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cashmere dzięki i powodzenia w wyborze bielizny

Ad rem, activelifestyle dziewczynki no właśnie to dzięki wizażystką w ogóle do tego sklepu wlazłam i od razu zakochałam się w tym komplecie a leży naprawdę super więc polecam!!!
Stary 2014-05-13, 23:04   #3342
cornflower_girl
Zakorzenienie

vel Nie stresuj się ciastami, mało ich zwykle schodzi.

iliy Gratki za bieliznę, komplet jest boski

Tysia Raczej okrągły, choć kwadratowe też bardzo mi się podobają - muszę to skonsultować z cukiernikiem, jaki rodzaj jest bardziej praktyczny.

Atomoowka Ale świetna szczegółowa relacja - nie dziwię się, że roladki z łososia i kurczaki zrobiły furorę

Kate Noir A coś w rodzaju winietka wbita w owoc (jabłko, brzoskwinia) lub ferrero rocher/ rafaello?

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY HELP!!!

chcę zrobić zawieszki na wódkę wymiar 5x9 cm, za tekstem chcę umieścić obrazek, coś jak znak wodny, ani word ani excel nie współpracują, macie jakiś pomysł jak to zrobić?
Spróbuj tutaj: http://pixlr.com/editor/ - możesz łatwo dodać tekst i ustawić kolejność. Potem zapisujesz w jpg i drukujesz.

dormar To tylko zawiadomienia. Moja mama też chciała poprosić koleżankę z pracy na samą ceremonię.O ile u Ciebie w okolicy zapraszanie na sam ślub nie jest faux pas, to nic nie stracisz, a możesz zyskać wdzięczność. To nie jest dopraszanie nieznajomych osób na wesele.

Dziewczyny, widziałyście ten reportaż? Wzruszający

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 23:04   #3343
missmalezji
Wtajemniczenie

Nawet nie probuje was nadrobic.. zladowalam w domu przed 22, jutro caly dzien praca i uczelnia, nie mam zupelnie czasu nawet was podczytac postaram sie w wekeend troche poudzielac. z nowosci - prawie wszystkie zawiadomienia mamy rozdane, zapisujemy sie na kurs tanca. tak to po staremu, produkuje mgr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 23:13   #3344
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

iliy Gratki za bieliznę, komplet jest boski
dziękuję

Cytat:
Poryczałam się

Tysia kwadrat lub na przemian kwadrat-okrąg ale to już przy ustalaniu wyjdzie w "praniu" jaki będzie
Stary 2014-05-13, 23:14   #3345
Le_lena
Raczkowanie

Kurcze dziewczyny, któraś z Was prosiła o zdjęcie rzęs ale nie pamiętam która, jutro postaram się wstawić - bo dzisiaj nadaje już z telefonu i do tego z wanny
W sumie wstawiałam fotkę jak zrobiłam je pierwszy raz, ale chętnie się pochwalę bo mam wrażenie że te są ładniejsze

Jutro jadę porozmawiać z właścicielką sali, do omówienia:
- rezygnujemy z ich kamerzysty, bierzemy swojego
- określamy na ile osób ma być wiejski stół
- akcesoria typu tablica z rozstawieniem stołów/menu/tabliczki z numerkami

Potem do firmy od zaproszeń:
- zaakceptować projekt zaproszeń
- ustalić tekst na zawieszki/ilość/kolor

Może spotkanie z Djem (będzie na poprawinach) w celu omówienia wyprowadzenia mnie z domu

Nabieram rozmachu

Dobranoc

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-13, 23:38   #3346
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Robię po pracy obiad i przyszła teściowa i do mnie mówi "jak będziecie kupować zawiadomienia to ja poproszę tak z trzy". Ja patrzę, nie iwem o co jej chodzi a ona wyjaśniła, że chce zawiadomić swoje koleżanki, żeby przyszły na ślub syna i ONA chce żebyśmy MY kupili zawiadomienia i żeby ONA dała SWOIM koleżankom.. Jak opowiedziałam to TŻtowi to ją tylko wysmiał Zaznaczam że ani moi rodzice ani TŻta nie dokladają się do wesela bo sami je organizujemy, więc oni tez dostaną zwykłe zaproszenia jak goście..
Nie widzę nic w tym dziwnego- my też sami finansujemy wesele ale zapraszamy też znajomych rodziców za których płacimy , więc wydaje mi się że nie zbiedniejecie jak wydacie kilka złotych na zawiadomienia. Nasi rodzice dostali specjalne zaproszenia i jak widziałam ich reakcję to wiem że to była najlepsza decyzja , widać było , że są bardzo szczęsliwi i wszystkim naokoło się nimi chwalą

Le_lena po ile teraz jest Smirnoff Black?

jak juz jest temat dań na tapecie - to my mamy obiad i 3 gorące dania, szwedzkie stół , udziec i wiejskie wyroby. Mała_czarna możesz mi powiedzieć czy to była wystarczająca wielkość porcji i ilość jedzenia? i jak czasowo mieliście rozplanowane ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-05-13 o 23:48
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 23:59   #3347
cude
Zadomowienie

Linaewen nie wiedziałam, że 7up też no to wysyłam brata na zakupy:P

bardorja, jakiego nr szukasz? wydaje mi się, że je mierzyłam. Niewysokie, białe czółenka. Obcas nie cienka szpilka.
Mamy 4 gorące dania+ jedno chyba zamienimy na lody. Nie pamiętam o jakiej porze, ale też planujemy do białego rana:P

activelifestyle właśnie patrzyłam i wychodzi mi 720 litrów... Chyba dużo tego wszystkiego, zapraszamy ok. 160 osób dorosłych i 20 dzieci. Chcemy zrobić popołudniowy obiad drugiego dnia

mysza93, ja pytałam

Madziara, nie miałam do czynienia, ale 1 i 3 s śliczne!

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-05-14 o 00:06
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:21   #3348
misia880
Zakorzenienie

co tu taka cisza ???

nadrobiłam Was ale jesteście szalone z tymi postami !!

my dziś jedziemy na spotkanie z menagerem sali
jesteśmy w ciągłym wirze rozdawania zaproszeń, już nie pamiętam kiedy po pracy siedziałam w domu

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:40   #3349
Le_lena
Raczkowanie

Dzień dobry
Melduje się z ośrodka egzaminacyjnego - jako wspaniała siostra wstałam w dzień wolny o 6:00 żeby przywieźć brata na egzamin na prawko

Klaudyna - w styczniu widziałam po 19,99 /0,5 l w Biedronce! Głupia nie kupiłam...
Teraz nie mogę znaleźć ceny niższej niż 31 zł za 0,5 ...
Miałam swojego czasu ofertę 24 zł od znajomego z hurtowni, ale kolegę ustrzeliła strzała amora i zaczął mnie trochę nękać więc zerwałam z nim kontakt.
A Ty też kupujesz Blacka kochana?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-14, 07:43   #3350
Lemon_Drop
Zadomowienie

Iliy gratki za bieliznę!

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Macie pomysły na jakieś nietypowe (ale łatwe w zrobieniu) winietki?
Ja robię typowe więc nie pomogę
Tort śliczny! Zapisuję!

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
My mamy w umowie zagwarantowany obiad 2 daniowy + 4 ciepłe posiłki, ale planujemy wymienić jeden na tzw. "chłopskie jadło" - pierogi, golonka, gołąbki, karkowka itp.
O! szkoda że u nas tego nie ma! Też chętnie bym tak zrobiła

Corn wzruszające zdjecia :

Kurczę, a ja uświadomiłam sobie wczoraj że musimy w miarę szybko ruszać z zapraszaniem bo TŻ ma nie być 3 weekendy w czerwcu! A chciałam skończyć z początkiem lipca zapraszanie... ja nie wiem jak my to ogarniemy, TŻ nie ma na tygodniu, bo wiecznie w delegacji, w dodatku w czerwcu 1sobota nam odpadnie bo wesele mamy.. masakra!
Stary 2014-05-14, 07:45   #3351
nasturcja1308
Rozeznanie

Szalone! ja jeszcze nie wróciłam do świata żywych po urlopie, w pracy tragedia, a na uczelni zaczynamy egzaminy więc tragedia x2. czyli znów mam mało czasu na nadrabianie.

Atomówka pięknie wyglądałaś! akcja z bukietem dobra, nie ma co. Fajnie, że wszystko się udało

z porad ślubnych - nie sadzajcie starszych osób w bliskiej odległości od głośników, ja o tym nawet nie pomyślałam i "wykończyłabym" babcię, ale dzielna była.
no i miałam pończochy do pasa - jak dla mnie porażka, zjeżdżały mi do kolan, pas ich nie utrzymał, więc lepszym rozwiązaniem byłyby samonośne+pas dla bezpieczeństwa, ale to moje wrażenie.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:57   #3352
madziara889
Zakorzenienie

Szkoda, że żadna nie miała do czynienia z tymi sprzedawcami. W takim razie zamawiam próbki.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy ingerujecie jakoś w strój świadkowej? Wiem, może głupie pytanie, ale jak zobaczyłam, jaką suknię chce moja, to się z lekka przeraziłam
Moją świadkową jest moja siostra. Od samego początku pytała czy mam jakieś "wymagania" co do jej stroju- fasonu i koloru. Podejrzewam, ze pojadę z nią na poszukiwania sukienki ale nawet jakby sama kupowała, to wiem, ze kupi coś stosownego.

domar123 nie widzę w tym nic złego, że teściowa chce, żeby jej znajome przyszły na ślub. Co innego gdyby chciała wepchać je na wesele.

Ostatnio przez przypadek dowiedziałam się, że Tż wymyślił, że chce obrączki z odciskiem palca. Szkoda, że zapomniał mi o tym powiedzieć.

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2014-05-14 o 08:02
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:12   #3353
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
.

Ostatnio przez przypadek dowiedziałam się, że Tż wymyślił, że chce obrączki z odciskiem palca. Szkoda, że zapomniał mi o tym powiedzieć.
Nie podoba Ci się ten pomył, czy to że Ci nie powiedział? Moim zdaniem takie obrączki są super
Cytat:
Ale wzruszające. Prawdziwa miłość nie patrzy na wygląd. Chociaż co by nie mówić, PM jest piękną kobietą.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy ingerujecie jakoś w strój świadkowej? Wiem, może głupie pytanie, ale jak zobaczyłam, jaką suknię chce moja, to się z lekka przeraziłam
Mnie pytała moja co ma ubrać. Ustaliłyśmy, że sukienkę w kolorze przewodnim będzie miała. Znalazła sobie taką, kupiła, a potem mi pokazała do akceptacji. Wyglądała bardzo pięknie
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:21   #3354
madziara889
Zakorzenienie

Kaigara pomysł mi się podoba tylko zła jestem, że dowiedziałam się o tym jak koledze opowiadał jakie chcemy obrączki. Zresztą nie wiem czy w naszej okolicy ktoś nam takie zrobi.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:23   #3355
kasia1201
Rozeznanie

Witajcie moje drogie, ja zaczynam kolejny dzień chora :-( już mam dość tego samopoczucia. Mam pytanie czy zna któraś z was nazwę sukni z Madonny? Taka krótka dopasowana jakby koronkowa. Koktajlowa bardziej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:39   #3356
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

O! szkoda że u nas tego nie ma! Też chętnie bym tak zrobiła
Teoretycznie u nas tego tez nie ma, ale koleżanka z pracy TŻta tak zrobiła, więc my tez będziemy negocjować

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:49   #3357
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że cos wymyślę a jak nie to bedą klasyczne

Wczoraj rozpoczęłam wycinanie zamieszek do zaproszeń- fajne to jest dzisiaj ma przyjść do nas gilotyna, a tz pójdzie odebrać zdjęcia i rozpoczynamy produkcję
Stary 2014-05-14, 08:50   #3358
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda, że w bieli nie ma Bo extra komplet
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:53   #3359
justynkie
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie dam rady Was nadrobić bo jestem w pracy.
Wczoraj byłam na przymiarce sukni, wyszło kilka kwiatków, relacja w klubie. Musiałyśmy ścinać górę sukni bo nie dało się wystać w tiulowej zabudowanej górze, poza tym przez to że w Madonnie nie można robić zdjęć, okazało się że mój żakiet jest kompletnie do d...

Zastanawiam się czy go nie sprzedać. Może któraś byłaby zainteresowana?
Żakiet dokładnie ten
http://www.reserved.com/pl/pl/y8411-...et-with-zipper
Rozmiar 38 ale wg mnie bliżej mu do 36, zapinany na zamek, materiał fajnie tłoczony, kolor śmietankowy idealnie pasujący do sukni w tym odcieniu. Nowy, z metkami, cena 69,99 zł jak po przecenie. Moja suknia za wysoko zaczyna się rozszerzać przez co żakiet bardzo źle się układa i muszę znaleźć coś innego.

Tylko info poproszę na priv bo ostatnio rzadko zaglądam na główny i mogę coś przeoczyć.
Żakiet jest bardzo fajny nawet do noszenia na co dzień, niekoniecznie do sukni slubnej. Ja nie chodzę w bieli więc pewnie go nie wykorzystam a i tak musze kupić coś innego więc po co mi dwa

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:15   #3360
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

bardorja, jakiego nr szukasz? wydaje mi się, że je mierzyłam. Niewysokie, białe czółenka. Obcas nie cienka szpilka.
Mamy 4 gorące dania+ jedno chyba zamienimy na lody. Nie pamiętam o jakiej porze, ale też planujemy do białego rana:P
jamam 3gorace dania i wystarczy. niech zjedzą stół wiejski i to co na stołach
dokładnie te,nr 37

Witam z rana
Młody zdriweje, jamam mnostwo sprzatania a przytsojniak ma tak zalatany tydzien, ze widzimy sie wieczorami juz w lozku
wczoraj zakonczylismy nauki przedmalzenskie i zapisalismy sie do poradni rodzinnej, ehhhh plus trzeba załatwić akt chrztu i bierzmowania przystojniaka isc do USC, zachcialo mi sie kościelnego

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości