|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachowy Kramik - Zapraszam.
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Femme Fatal czy byłabyś zainteresowana wymianą jakiegoś zapaszku na UNBOUND HALSTON - tester 100ml zostało 0k 90%. To jest zapach trudno dostepny w Polsce, wklejam link gdzie jest troszkę opisany z tym ,że po angielsku.
http://www.fragrancesupplier.com/wom...STON%20UNBOUND |
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
pieknie dziekuje za propozycje......z nut zapachowych brzmi niezle, ale boje sie brac juz cos w ciemno. Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
zalaczam zdjecia
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-06-26 o 11:50 |
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Interesuje mnie kilka rzeczy, może coś wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194903 |
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dusiu, interesuje mnie "Perfum Scent Intense Costume National 50ml- zostało ok.48ml"
Mam pytanie, czy te napisy na flakonie sa starte czy poprostu tak na zdjeciu wyszlo? I czy masz korek do zapachu? [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4644476]Interesuje mnie kilka rzeczy, może coś wybierzesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194903[/quote] |
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Nic nie jest starte, tak niefajnie wyszła fotka, zapach jest oryginalny.
Co do korka, to wydaje mi się że scenty nie mają korków, była tylko taka matalowa "sprężynka", ale gdzieś mi strzeliła i przepadła
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Ja w swoim mam taki plastikowy koreczek, no ale nic nie szkodzi ze go nie ma
![]() Co Ciebie u mnie by za niego zainteresowalo? [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4644638]Nic nie jest starte, tak niefajnie wyszła fotka, zapach jest oryginalny. Co do korka, to wydaje mi się że scenty nie mają korków, była tylko taka matalowa "sprężynka", ale gdzieś mi strzeliła i przepadła [/quote]
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
dziekuje za zalaczenie zdjec....ta paletke wymienie tylko za cos co mnie bardzo zainteresuje. Niestety z tych odcieni albo juz mam albo to nie moje kolory sa ![]() |
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Witchdoctor
|
nie, Narcizo już wymieniony
![]() flakonik wygląda tak: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4502250 nie ma atomizera
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi sie jeszcze Insolence ,ale troche za mało go jest, a może masz jakiś z zapachów które poszukuję-spis na początku mojego wątku A jeszcze zapytam o paletke Givenchy- też jest perłowa? |
|
|
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
oj....dobrze ze napisalas ze jest bez atomizera, dla mnie jest jednak wazny atomizer.....niestety musze zrezygnowac z niego.....przepraszam za zamieszanie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Paletka mac jest perlowa z drobinkami, jeden cien to mat.
Co do plateki Givenchy to tutaj mozesz o niej wiecej poczytac (sa trzy kolory perlowe, trzy matowe i trzy w centki): http://www.luxlux.pl/artykul/541/pri..._eyes_givenchy Niestety z zapachow ktorych poszukujesz nic nie mam ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4644921]Czy ta paletka Mac jest perłowa?, wpadła mi w oko, ale perłę ,czy może metaliczność zauważyłam dopiero teraz, a wolę zdecydowanie mat Podoba mi sie jeszcze Insolence ,ale troche za mało go jest, a może masz jakiś z zapachów które poszukuję-spis na początku mojego wątku A jeszcze zapytam o paletke Givenchy- też jest perłowa?[/quote] |
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A może za Insolence i DKNY coś byś wybrała?, choć jeśli faktycznie mieszkasz w Hamburgu to pewnie się nie opłaca |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Ok, nie ma sprawy
![]() Dusiu podoba mi sie jeszcze "**chwilowo wstrzymuję wymianę Podkład w pudrze, może być używany jako zwykły puder - Givenchy Matmate nr 03 Mat Ginger- użyty kilkanaście razy jako zwykły puder ". Tylko nie wiem czy jest on na wymiane? [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4645219]No niestety, z powodu tej perły bedę musiała zrezgnować z paletek. A może za Insolence i DKNY coś byś wybrała?, choć jeśli faktycznie mieszkasz w Hamburgu to pewnie się nie opłaca[/quote] |
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Co do wysylki to jade za 4 tygodnie do Polski. Jezeli chcialabys zaczekac to mozemy sie umowic ze Ty wyslesz do moich rodzicow a ja z Polski do Ciebie. Jezeli nie masz ochoty tak dlugo czekac to moge wyslac z Niemiec ale rowniez prosilabym o wysylke tutaj.
|
|
|
|
#115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale jeśli zdecydujesz się na wymianę zapachów, to bedę ją " molestowała " bierze czy nie?, niech sie zdecyduje, ale najlepiej niech nie bierze
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Dusiu to pogadaj z siostra i daj znac. Ewentualnie zamast tego pudru przygarnelabym tez L`eau feu light. Do tych dwoch perfumow moglabym Tobie dolozyc szminke Shiseido, kolor to ladny naturalny bez plus trzy blyszczyki Bobbi Brown (koral, jasny braz i brzoskiwinia) Co Ty na to?
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4645485]Właściwie to sama nie wiem, ja chciałam go wymienić ,ale siostra go zobaczyła i z okrzykiem " co , taki fajny puder chcesz wymienić?, ja go wezmę", minęło kilka dni, przypominałam jej, ale nie ma czasu go zobaczyć, na wszelki wypadek wymiane wstrzymałam ![]() Ale jeśli zdecydujesz się na wymianę zapachów, to bedę ją " molestowała " bierze czy nie?, niech sie zdecyduje, ale najlepiej niech nie bierze [/quote]
|
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ale nie obiecuję że to będzie dziś i się odezwę, albo Ty się przypomnij, gdybym długo się nie odzywała
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Ok, a ja sprawdze sobie kolor w perfumerii, mialam kiedys o ton jasniejszy i nie wiem czy ten bedzie dla mnie w sam raz czy za ciemny.....
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Witam znajdziesz cos u mnie dla siebie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazlam.
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

nic innego nie wpadło Ci w oko?