Nasze książkowe grzechy - cz. III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 12:43   #3661
rybkaa90
Zakorzenienie

Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III

Ojoanna29 widzę, że mamy podobne doświadczenia z klientami księgarni Najgorsi byli tacy co kupowali książki tylko po to, żeby stały na półce i sprawiały dobre wrażenie Oczekiwali streszczeń od pracowników, a nóż widelec ktoś ze znajomych zapyta o daną pozycję Ogólnie kreatywność ludzi nie zna granic. Owszem zdarzali się też mili, skromni, inteligentni ludzie z którymi lubiłam rozmawiać o książkach , kulturze Szkoda, że tak niewielu ich było...
Zdradzisz czy to jakaś sieciówka? Nie spotkałam się nigdzie z taką praktyką, że pracownik może "pożyczyć" książkę do domu. Nie zrozum mnie źle, ale nie chciałabym później kupić takiej książki która została "przejrzana' przez x klientów i jeszcze przeczytana. Jeśli kupuję coś z założenia nowego to chcę żeby takie było

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:01   #3662
NibyNic
Zakorzenienie

ja pracowałam w księgarni internetowej, czyli w sumie w magazynie z książkami i też można było wypożyczać książki, z tym że staraliśmy się brac takie które dotarły do nas już trochę uszkodzone (a to róg zagięty, pomarszczona okładka) albo ze zwrotów od klientów, choć przyznam, że jak przychodziły długo wyczekiwane nowości to się na nie rzucaliśmy nie patrząc na ich stan, ale fakt, jak książka choćby minimalnie się uszkodziła to trzeba było kupić

ja no musiałam kupić "Tańcząc na rozbitym szkle" bo moje łzy rozmazały trochę tekstu

z nowości to czekam na Simmons, mam wszystkie jej dotychczasowe książki więc i tą muszę mieć

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:06   #3663
Ojoanna29
Zakorzenienie

Tak, sieciówka, ale jesteśmy tak dogadani z kierownikiem Ja już bym wolała, żeby przeczytał moją książkę jakiś pracownik księgarni, który będzie o nią dbał i zwróci w nienaruszonym stanie, niż sprytny "klient" - strasznie mnie irytuje, jak wchodzę np do empiku, a tam nie można przejść, bo ktoś rozsiadł się i czyta sobie w najlepsze książkę, nie zwracając uwagi na ludzi, którzy chcieliby dojść do regału i coś kupić. A później taką wymiętoloną odkłada na półkę :roleyes: U mnie też zdarza się, że klienci wykorzystują możliwość zwrotu - była np kobieta, która najpierw kupiła 1 część gry o tron, po tygodniu wymieniła na drugą część, po tygodniu na kolejną.. Tak przeczytała całą serię Ale teoretycznie, zgodnie z regulaminem sklepu nie mogliśmy odmówić kobiecie zwrotu..
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:08   #3664
rybkaa90
Zakorzenienie

NibyNic przeczytałam na LC opis książki "Tańcząc na rozbitym szkle" i juz sama wzmianka jest bardzo poruszająca. Musze sprawdzić, może jest w mojej bibliotece.
Strasznie mnie irytuje stacjonarny Empik, nie dość że drogo, to jeszcze prywatna publiczna czytelnia Kiedyś byłam świadkiem, jak jakiś człowiek rozłożył się w najlepsze na takiej jakby sofie i wyciągną jakąś kanapkę (!!!) przeglądał sobie takie drogie albumy o sztuce obsługa nie reagowała.
U mnie też był taki klient, co pomylił księgarnię z biblioteką Kupował książki, później je oddawał po kliku dniach, mieszcząc się w terminie zwrotu i brał następne. Hajs musi się zgadzać :cojest Tak jak mówisz, nie ma niestety podstaw do odmowy zwrotu. Taki klient jest obeznany we wszystkich przepisach, raz nawet straszył moją koleżankę jakimiś urzędami Cwaniaczek!

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2014-05-12 o 13:15
Stary 2014-05-12, 14:01   #3665
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PinkVanille Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam wcześniej, wydawało mi się, że jest tylko remont, a nie likwidacja, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości napisałam do nich i odpowiedź bardzo mnie cieszy: "do końca maja księgarnia jest w remoncie", potem znowu otworzą dobrze, że nie likwidują, bo jednak na matras.pl wychodzi mi najtaniej i za odbiór w księgarni jest za darmo.
uffff
Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Makarowską bardzo polecam, jej książki to kopalnia wiedzy... przede wszystkim pisze o zmianie na zdrowy tryb odżywiania.
Mnie skala wagi zwaliła z nóg...
Lubie gotować, jeść, lubię słodycze
I niestety z roku na rok coś tam się odkłada

Dziedzictwo czytałam, bardzo mi sie podobało!!!!
hmmm to może i ja się tą książką zainteresuję, przydałby mi się zdrowszy tryb odżywiania, nie dieta, a jednak zdrowiej jeść

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 14:19   #3666
Ojoanna29
Zakorzenienie

Teoretycznie sklep nie musi nic przyjmować do zwrotu - nie ma takiego prawa w Polsce. Reklamacja to zupełnie co innego, jest w prawach konsumenta, ale zwrot to już dobra wola sprzedawcy. Ale jak przyjdzie taki cwaniaczek, krzyczy, inni klienci się oglądają, to czasem dla spokoju się robi zwrot. Najlepszy był kiedyś koleś, który zwracał książki, jakieś studenckie podręczniki, uczył się z nich, w środku były pomazane zakreślaczem Koleżanka go wyśmiała i wygoniła. Bezczelność niektórych nie zna granic
Co do czytających klientów - czytałam gdzieś, że sklepy boją się wyganiać takich ludzi, bo zaraz ich obsmarują, zrobią aferę i stracą innych klientów No i coś w tym jest, jakby przy mnie wyprosili klienta, bo siedzi już kilka godzin i czyta to czułabym się nieswojo
41/2018
Stary 2014-05-12, 16:12   #3667
cherrry2009
Zakorzenienie

Ja raz byłam na rozmowie starając się o pracę w księgarni. Praca od poniedziałku do piątku od 9 do 19 i wymaganie pracodawcy aby codziennie poświęcać czas wolny po pracy na czytanie - ok, lubię czytać ale mam również swoje życie i chciałabym odrobinę odpocząć, poświęcić czas rodzinie - tym bardziej, że godziny pracy były dość "męczące" - cały dzień zawalony.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 18:16   #3668
malgo_
Rozeznanie

Zainteresowałam się książkami Pani Makarowskiej i zaczęłam szukać co to dokładnie za przepisy, w ten sposób natknęłam się na http://wawalove.pl/Popularna-ksiazka...lagiatem-a5706. Artykuł jest stary, więc nie wiem jak sprawa się zakończyła, ale to mnie zniechęciło do tej Pani.

Ja ostatnio kupiłam:
- Wszechświat kontra Alex Woods
- Intryga małżeńska
Obie za kilkanaście złociszy, ale to ebooki.
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:33   #3669
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Zainteresowałam się książkami Pani Makarowskiej i zaczęłam szukać co to dokładnie za przepisy, w ten sposób natknęłam się na http://wawalove.pl/Popularna-ksiazka...lagiatem-a5706. Artykuł jest stary, więc nie wiem jak sprawa się zakończyła, ale to mnie zniechęciło do tej Pani.
Kiedyś już o tym czytałam.
Mnie to nie rusza
Jedz pysznie chudnij cudnie - jest kopalnią wiedzy, dowiedziałam się z niej mnóstwo mądrych rzeczy, wykorzystałam sporo przepisów. Dostałam kopa, aby zmienić nawyki Do tego fajnie wydana, gruby papier, sporo ilustracji, notatek na marginesach.
Na zakup innych nie namawiam. Ja kupię na pewno kolejne książki!

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 21:05   #3670
sadie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
U mnie na pewno będzie "Ciernista róża" Link, ale na matrasie albo jej nie ma, albo nie umiem znaleźć Poza tym wynalazłam sobie kilka "wojennych" książek, które chciałabym przeczytać
http://www.empik.com/dzieci-44-wspom...4064,ksiazka-p
http://www.empik.com/warszawskie-dzi...9378,ksiazka-p
http://www.empik.com/mlodosc-witolda...9707,ksiazka-p
i jeszcze druga część "Śladami zapomnianych bohaterów" na podstawie Bloga Biszopa
I jeszcze zaraz wychodzi nowy Mo Yan, co prawda nic jego nie czytałam, ale "Żaby" wyglądają ciekawie http://www.empik.com/zaby-yan-mo,p1095360989,ksiazka-p
Ahhh, no i nowy Coelho, jestem ciekawa jego "Zdrady", ale to pewnie raczej wypożyczę sobie z pracy, nie będę kupować
No i jeszcze to mnie zaciekawiło "Prawdziwa historia oparta na kłamstwach" http://www.empik.com/prawdziwa-histo...4205,ksiazka-p

Pogoda u mnie cudowna, własnie skończyłam myć okna, więc zaczęło padać
a propos wojennych - jakoś nastawiałam sie, że więcej ich w tym roku wyjdzie, z uwagi na okrągłą rocznicę

Cytat:
Teoretycznie sklep nie musi nic przyjmować do zwrotu - nie ma takiego prawa w Polsce. Reklamacja to zupełnie co innego, jest w prawach konsumenta, ale zwrot to już dobra wola sprzedawcy. Ale jak przyjdzie taki cwaniaczek, krzyczy, inni klienci się oglądają, to czasem dla spokoju się robi zwrot. Najlepszy był kiedyś koleś, który zwracał książki, jakieś studenckie podręczniki, uczył się z nich, w środku były pomazane zakreślaczem Koleżanka go wyśmiała i wygoniła. Bezczelność niektórych nie zna granic
Co do czytających klientów - czytałam gdzieś, że sklepy boją się wyganiać takich ludzi, bo zaraz ich obsmarują, zrobią aferę i stracą innych klientów No i coś w tym jest, jakby przy mnie wyprosili klienta, bo siedzi już kilka godzin i czyta to czułabym się nieswojo
Zdaezyło mi sie raz w empiku przysiąść z książką Czekałam na kolezanke, która spóźniała sią jakąś godzinę, zaczęłam przeglądac książki i sie wciagnęłam w jedną ;P
sadie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:00   #3671
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadie Pokaż wiadomość
a propos wojennych - jakoś nastawiałam sie, że więcej ich w tym roku wyjdzie, z uwagi na okrągłą rocznicę

Zdaezyło mi sie raz w empiku przysiąść z książką Czekałam na kolezanke, która spóźniała sią jakąś godzinę, zaczęłam przeglądac książki i sie wciagnęłam w jedną ;P
Jeśli chodzi o I WŚ to jakoś świat książkowy milczy - spodziewałam się większego szału, a z nowości kojarzę tylko 2 pozycje na ten temat. Ja sama w swojej biblioteczce mam tylko jedną książkę - "Piękno i smutek wojny", ale szału nie robi. Może bliżej lipca wydawcom się przypomni, że właśnie mija 100 lat od wybuchu i coś na szybko jeszcze ogarną

Za to już widać mnóstwo nowości i wznowień o powstaniu warszawskim - na pewno coś sobie kupię Przeglądając zapowiedzi na empikowej stronie zobaczyłam nowe wydanie "Dziennika powstańca" za prawie 40zł, a ja ostatnio kupiłam w antykwariacie to samo, tyle że z inną okładką za 3zł

Z tym siedzeniem w empiku - pewnie, można usiąść i poprzeglądać albo poczekać na kogoś, ale moja koleżanka pracująca w arkadii opowiadała, że mają kilka stałych osób, które przychodzą codziennie i siedzą praktycznie cały dzień - od otwarcia do zamknięcia. Albo faceci siedzący kilka godzin nad gazetką typu CKM albo Playboy - byłam tego świadkiem, rozumiem, że nie jest zbyt przyjemne pracowanie w takim towarzystwie, rozkładasz dostawę i musisz przepychać się obok pana oglądającego gołe baby Albo jak ktoś przychodzi i zasypia nad książką - nie wiem jak miałabym się zachować w takiej sytuacji
41/2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-13, 09:23   #3672
NibyNic
Zakorzenienie

W empikach w moim mieście nie ma takiej mody, owszem, ludzie przeglądają książki, czytają opisy z tyłu okładki, czasami ktoś jakiś fragment losowy czyta, ale tak żeby ludzie siedzieli i czytali to nie widziałam, chyba jesteśmy zbyt zaściankowi na takie akcje, bo w innych miastach często się z tym spotykałam

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:54   #3673
rybkaa90
Zakorzenienie

U mnie w dużym Centrum Handlowym, w Empiku są takie sofy jak z poczekalni u lekarza. Najgorsze jest to, że schadzki urządzili sobie tam bezdomni, szczególnie zimą. Obkładają się książkami i tak sobie siedzą. Nie jest to miły widok jak ochroniarz się z nimi szarpie.

06.09.2014
Stary 2014-05-13, 09:56   #3674
ellish
Zakorzenienie

W pewnej kawiarni empikowskiej kupowałam kawe. Pani za ladą sama zaproponowala żeby sobie usiąść,poczytac książkę bez kupowania. Powiedziala ze po to sa kawiarnie w księgarniach,tak samo w kawiarni w matrasie bylo podobnie.

Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 10:14   #3675
rybkaa90
Zakorzenienie

Nie chciałabym później kupić książki zachlapanej kawą albo z okruszkami ciasta między kartkami
Dlatego wolę zamówić przez internet i mieć chociaż cień nadziei, że nikt wcześniej się do nich nie dobrał.

06.09.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-13, 11:03   #3676
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Książek dawno nie kupiłam, ale na LC wymieniłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1399975384983.jpg (83,4 KB, 36 załadowań)

Stary 2014-05-13, 16:07   #3677
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Książek dawno nie kupiłam, ale na LC wymieniłam
Jestem strasznie ciekawa "Wróżb z koronek" - kiedyś miałam okazję kupić w jakimś supermarkecie za 10zł, ale w końcu nie wzięłam i do tej pory żałuję!

Teraz empiki już chyba odchodzą od sof i innych miejsc do czytania, w tych nowych, wyremontowanych nie ma nic takiego. Księgarnia z kawiarnią fajna sprawa, chętnie bym się sama wybrała
41/2018
Stary 2014-05-13, 20:31   #3678
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Jestem strasznie ciekawa "Wróżb z koronek" - kiedyś miałam okazję kupić w jakimś supermarkecie za 10zł, ale w końcu nie wzięłam i do tej pory żałuję!
Mam nadzieje ze będzie fajna. Lubie trochę magii.
I kolejna porcja
Biblioteka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400009489942.jpg (71,1 KB, 35 załadowań)

Stary 2014-05-13, 21:47   #3679
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Wzięłam się dziś za Rozdroże, pióro autora świetne

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2014-05-13 o 21:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-13, 23:48   #3680
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak pisałam wcześniej, wydawało mi się, że jest tylko remont, a nie likwidacja, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości napisałam do nich i odpowiedź bardzo mnie cieszy: "do końca maja księgarnia jest w remoncie", potem znowu otworzą dobrze, że nie likwidują, bo jednak na matras.pl wychodzi mi najtaniej i za odbiór w księgarni jest za darmo.

U mnie znowu pada deszcz dzisiaj bez kawy albo dwóch się nie obejdzie A jak tam u Was z pogodą?

Przeglądałam ostatnio zapowiedzi wydawnicze i nic ciekawego mi się nie rzuciło w oczy, macie jakieś ciekawe tytuły na oku?
super już myślałam, że likwidują

Co do czytania w empiku ja pare razy trafiłam jak się ludziska rozłożyły na przejściu nad książkami I ani z jednej strony przejść ani z drugiej
Stary 2014-05-14, 07:50   #3681
magnolia79
Irenosława Pierwsza

U mnie Empiki są dość małe wiec za bardzo nie ma się gdzie wyłożyć

Stary 2014-05-14, 07:59   #3682
KaasiaJot
Raczkowanie

Cytat:
I kolejna porcja
Biblioteka.
Czytałam "Skazaną" i "Joyland" (też z Biblio) Obie godne polecenia!
Ja tymczasem poczyniłam 2 dni temu małe zakupy w Weltbildzie - wstawię fotkę jak przyjdą
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:27   #3683
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłam się dziś za Rozdroże, pióro autora świetne
Bardzo religijna jest ta książka? Nie czytałam poprzedniej książki tego autora, ale mojej bardzo wierzącej koleżance strasznie się podobała, więc trochę się obawiam po nią sięgnąć
41/2018
Stary 2014-05-14, 08:51   #3684
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
I kolejna porcja
Biblioteka.
Czytałam Joyland - mi się podobała, tylko żałowałam, że taka krótka.

PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:24   #3685
Ojoanna29
Zakorzenienie

Wynalazłam kilka zapowiedzi, super na wakacje
http://www.empik.com/czytelnicy-ze-z...2930,ksiazka-p
http://www.empik.com/zakochac-sie-ah...0007,ksiazka-p
http://www.empik.com/cala-nadzieja-w...2055,ksiazka-p
41/2018
Stary 2014-05-14, 09:47   #3686
maggie_grace
Zadomowienie

Odebrałam dziś książki z bonito. Wszystko fajnie tylko ta która jest dla mamy okładkę ma nieco uszkodzoną. Wygląda to tak jakby ktoś użył tej książki jako podkładki do rozpisania długopisu, bo są takie wyżłobienia.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Co do czytania w księgarniach to tak: u mnie jak otwierali galerię to w Empiku były jeszcze takie pufy i zdarzało się, że ktoś siedział i czytał, ale po pewnym czasie to zlikwidowali i postawili w tym miejscu dodatkowe regały. W jednym Matrasie jest zrobiona kawiarenka, więc zdarza się, że ktoś w niej czyta. No ale tak, jeżeli księgarnia sama udostępnia miejsce i pozwala na czytanie, bez kupowania to ok, a jak klient sam się rozsiada gdzieś pod regałem i ma gdzieś, że nie wolno no to to już inna sytuacja.
Tak jak któraś napisała, że woli zamówić przez internet i dostać nowe zamiast takie z półki, niestety internet nie gwarantuje tego, że się jednak nową ładą dostanie, o czym się dzisiaj przekonałam.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 10:25   #3687
Lilith890502
Zakorzenienie

zapisałam

mnie strasznie wkurza jak w empiku rozsiądą się pod regałami i nie idzie podejść, a jak się taką osobę poprosi o przesunięcie to wielki foch, no ludzie w księgarni to się książki kupuje a nie rozsiada i czyta

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-14, 11:21   #3688
KaasiaJot
Raczkowanie

Ja sobie znalazłam:
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksi...873,Skradziona
Ale to dopiero w lipcu...
KaasiaJot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 11:56   #3689
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Bardzo religijna jest ta książka? Nie czytałam poprzedniej książki tego autora, ale mojej bardzo wierzącej koleżance strasznie się podobała, więc trochę się obawiam po nią sięgnąć
Jak przeczytam lada dzień całą to dam na pewno znać.
Jest już coś tam o Bogu... powiem ci, że ja ze smutnych przyczyn osobistych z kościoła nie korzystam, nie czuję takiej potrzeby, nie odnalazłam tam otuchy, pociechy ani odpowiedzi na wiele pytań...
Taka "kościelna" religia mi nie pasuje.
Jednak uwielbiam książki Josepha Murphego i dzięki niemu wierzę, że jakaś energia... moc jest w każdym z nas i mam nadzieję... że może jednak ktoś tam gdzieś się mną opiekuje, albo sobie o mnie przypomni...

Jestem dlatego bardzo ciekawa, jaką filozofię przyjmie w książce autor, bo Chaty nie czytałam, więc stylu pisarza nie znam.

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
Czytałam "Skazaną" i "Joyland" (też z Biblio) Obie godne polecenia!
Ja tymczasem poczyniłam 2 dni temu małe zakupy w Weltbildzie - wstawię fotkę jak przyjdą
Super!
I ciekawa jestem co kupiłaś
Cytat:
Czytałam Joyland - mi się podobała, tylko żałowałam, że taka krótka.
Teraz normalnie nie wiem co czytać Najchętniej czytałabym ze 3 na raz
Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś książki z bonito. Wszystko fajnie tylko ta która jest dla mamy okładkę ma nieco uszkodzoną. Wygląda to tak jakby ktoś użył tej książki jako podkładki do rozpisania długopisu, bo są takie wyżłobienia.
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Co do czytania w księgarniach to tak: u mnie jak otwierali galerię to w Empiku były jeszcze takie pufy i zdarzało się, że ktoś siedział i czytał, ale po pewnym czasie to zlikwidowali i postawili w tym miejscu dodatkowe regały. W jednym Matrasie jest zrobiona kawiarenka, więc zdarza się, że ktoś w niej czyta. No ale tak, jeżeli księgarnia sama udostępnia miejsce i pozwala na czytanie, bez kupowania to ok, a jak klient sam się rozsiada gdzieś pod regałem i ma gdzieś, że nie wolno no to to już inna sytuacja.
Tak jak któraś napisała, że woli zamówić przez internet i dostać nowe zamiast takie z półki, niestety internet nie gwarantuje tego, że się jednak nową ładą dostanie, o czym się dzisiaj przekonałam.
Nieładnie Masz możliwość wymiany od ręki, czy musiałabyś wysyłać książkę jako reklamację,
U mnie na szczęście Matras, Empik i Weldbild spisują się na medal.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Już ostatnio widziałam te książki na LC i tez mi sie spodobały

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
Ja sobie znalazłam:
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksi...873,Skradziona
Ale to dopiero w lipcu...
Zapisałam

Stary 2014-05-14, 15:29   #3690
PinkVanille
Zakorzenienie

Moje najnowsze zdobycze - prezent od brata. Dobrze, że miłość do książek jest u mnie rodzinna :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01811.jpg (80,9 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01810actual.jpg (100,1 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez PinkVanille
Czas edycji: 2014-05-14 o 15:36
PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości