|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
![]() ![]() http://greyhavensgroup.files.wordpre.../nemi_lotr.jpg
|
|
#4052 |
|
Nindżopesz
|
Kolega powiedział, że wygląda jak kastet zrobiony z kamienia i drutu
Ale i tak mi się podoba
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starzy oczywiście dostaną zawału, że nie będziemy się bawić w żadne szopki, bo siosa miała zaręczyny full wypas: szwagier przyjechał w garniaku, ze swoimi starymi, z badylami dla mnie, mamy i narzeczonej i prosił starych o rękę córki. Wszyscy trześli się z nerwów, tylko ja miałam ubaw po pachy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-14 o 20:40 |
|
|
|
|
#4054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze wszystkich bronię i tłumaczę i do kłótni wszelkich też jestem ostania ![]() ad2. niby tak i w sumie owady omijają e szerokim łukiem, zagłada dla ziemi jak nic ![]() Cytat:
Cytat:
rozmnażają się w tempie zastraszającym Cytat:
P. po transakcji wystawił pozytyw, teraz zgłosiliśmy reklamację, sprzedający nas olał, zawiązała się prywatna wymiana mejli i nie wiem po co i dlaczego sprzedający wystawił negatywa cyrk, mówię wam cyrka sprzedający ma już co najmniej trzy konta na all i zakłada nowe gdy tylko zaczyna rosnąć mu ilość negatywów na używanym ![]() all oczywiście umywa ręce ad3. no niestety zewsząd pokusy, a kruosantów sama bym nie piekła newer, zbyt dużo z tym zachodu Cytat:
2. ale wieczorem? tudzież rano? na kwilę 3. może też se kupie taki gar i lubię pajonki ja lubię wszystko co żyje, no może po za ludzmi ![]() tak było ![]() Cytat:
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze styki na taśmie można przeczyścić izopropanolem. na all sprawdź, do sony np. od 50zł widziałam, ale sama jeszcze nie wymieniłam. ponad rok piszę na pofalowanej z wyrwanym 'j' i 'enterem' ![]() mam zagwozdkę, czy farbować włosy przed wyjazdem ![]() odrost parzy mnie w głowę, ale dalej rozjaśniając nie wrócę do naturalsów ![]() położyłam dziś maskę z płukanką wyglądają ok, ale drugiego dnia wyłażą rudości i jest przyklap i mysi odrost fuble może farbo-maska z gołębiego popielu podkręciłaby zimne tony na te parę dni
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przynajmniej żaden dres na dzielni Ci nie podskoczy, bo jak oddasz to nie będzie co zbierać ![]() Cytat:
![]() jakbym miała zwyczaj robić zupy to tak bym zapewne zrobiła ![]() ostatecznie zrobiłam sałatkę taką: http://lubiesmakolyki.blogspot.com/2...soczewicy.html tylko bez oliwek bo nie miałam i bez fasoli bo za dużo tych strączkowych by było Cytat:
|
|||
|
|
|
#4057 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I poprawię wisiorem z kryształem 8 cm. |
|
|
|
|
#4058 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy mi sie wydaje czy majuta sie wybiera za monsz?
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żyję
![]() No co Ty, niezwykłą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Piosenka dla Mai http://www.youtube.com/watch?v=OeNcaUlyp9Y ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4060 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to potrzebuję endokrynologa - w Krk, najlepiej na NFZ, bo skierowanie już mam Krakowianki (i nie tylko), macie kogoś sprawdzonego?
|
||
|
|
|
#4061 |
|
To ja :)
|
Jeśli chodzi o Kraków, to mamy weterynarza do polecenia
![]() Nawiasem mówiąc, Szarość mi się chyba rozchorowała
|
#4062 |
|
|
Dobry!
Autobusik już na mnie czekał na przystanku i właśnie dojeżdżam na miejsce :-D Mała rzecz, a cieszy. Weterynarz umówiony, ulubiony na dodatek, jeden minus, że się nie wyrobię na węgierski... Ale koth ważniejszy ![]() Miłego wszystkim!
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
o !
![]() na to by wyglądało ![]() biedna Szarość ![]() w taką pogodę wstawanie z łóżka to katorga ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na to wygląda
![]() Chyba to już praaawie official doczytałam na biało No to Majek kongratulacje, i poka poka ![]() Mam nawet pomysł że moglibyście wykorzystać sytuację i pominąć wesele jeśli tego chcecie I nie jest to Did ![]() no to widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sama czekam na wizytę ale Śląsk Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-15 o 08:13 |
|||
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
helloł znad włączonego ogrzewania
![]() wczoraj tak wymarzłam w pracy że z tej okazji wzięłam na dziś dzien wolnego ![]() będę chałupę ogarniać, bo w niedziele komunia więc sie należy żeby było świeżo i uroczyście (a poza tym nietopsz z rodzinką sie zapowiedział przed kościelną impreza na na toalete po podróży )Maja gratulejszyn z powodu pierścienia oraz dalszych konsekwencji |
|
|
|
#4066 |
|
|
Omamusiu, Majuta, gratulacje
![]() Ale będzie się działo, Twoja rodzina oszaleje
|
#4067 |
|
Nindżopesz
|
Maja, widzę to! Gotycka katedra, Ty w czarnej sukni wypachniona Poisonem, TŻ we fraku i cylindrze, organista napier*ala w ten deseń: https://www.youtube.com/watch?v=23quMQHxnGI a na ławeczkach barowiczki odziane na czarno i pafnące mrokiem - inaczej nie wpuszczamy
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Bry w ten piękny słoneczny dzień
ledwo kuwa z zakupami doszłam tak piździ dobrze ze te zakupy ciężkie bo by mnie zwiało![]() Majuta cóż za wiadomosci Resztę przelecę później
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Dziewczyny - zwłaszcza podróżujące, czy któraś z Was zna jakiś sklep, firmę dobrych jakościowo i travel-friendly kosmetyczek? Chodzi mi o jakąś firmę lub modele kosmetyczek sprytnie zaaranżowanych na podróżowanie samolotem etc. Solidnych, kompaktowych. Zagramaniczne vlogi obfitują w takie filmiki ale nie mam dostępu do tych firm. Chciałabym mamie na prezent urodzinowy coś takiego sprawić. Ona podróżuje minimum 2 razy w roku samolotem plus pełno róznych samochodowych wypadów z przyjaciółmi. Ma straaaaaszną ohydną rozlatującą się kosmetyczkę. Kiedyś chciała kuferki ale to nie dla niej, limity bagażowe etc etc. Ona musi mieć coś co spakuje DO walizki. Coś kompaktowego. Może któraś z Was ma i poleca. Ja nawet nie wiem gdzie się udać. W sklepie z galanterią skózaną i walizami są wypasione wyglądem ale droooooogie i niekoniecznie mają fajne patenty dla podróżujących. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-15 o 10:49 |
||
|
|
|
#4070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ej, ludzie, opanujcie się, jeszcze nic nie postanowione Chuop tylko rzucił taką propozycję, że mogę się zacząć rozglądać, bo akurat ma trochę mamony odłożone i jakoś za miesiąc-dwa może będzie miał wolną sobotę, to mi kupi. Wesela nie będzie, bo nas nie stać, co najwyżej jakiś skromny obiad, ale to dopiero za kilka lat,nie mam ochoty ani pieniążków się tym teraz zajmować, wolę szukać roboty i grać metal ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-15 o 11:39 |
||||
|
|
|
#4071 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizja pogrubionego rozwaliła mię a organista śpiewał też będzie tak cudnie? ![]() mam szurniętą pralkę, pranie zaczęła od wirowania, oczywiście na sucho ![]() i szurniętego kompa co się zawiesza i głupieje jak się go zostawi z załadowanym wizażem na 5 minut bez klikania ![]() choć nie mam pewności czy o wizaż chodzi czy w ogole o cokolwiek, bo jak komp włączony to wizaż zwykle jest ![]() zaczynam żałować że do pracy nie poszłam |
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a gdzie się takie rzeczy kupuje stacjonarnie? Bo ja nie chadzam po sklepach za bardzo ![]() Maja - to szukaj pierścienia ino hyżo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-15 o 11:30 |
||
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na większości lotnisk to nie przejdzie)ja do torby pakuję półsztywny kuferek, coś w ten deseń, bo łatwo go wpasować w bagaż, jest lekki i nie żal by mi było go wyrzucić, gdybym jakieś precjozo w powrotnym przewoziła ale to wszystko zależy od potrzeb, bo u mnie w takiej kosmetyczce lądują pędzle, pudry, cienie, waciki, leki... organizery z miejscem na butle z szamponami, to nie do podręcznego, zajmują za dużo miejsca. co do wypadów samochodowych, to Mary Kay ma w ofercie taki rozwijany organizer do zawieszenia, niezbyt urodziwy, ale do spa się nadaje. można go zawiesić, a w hotelach często brakuje półek w łazience na kosmetyki. no i tu nie ma już takiego ograniczenia wagowo-wymiarowego. można na rączce walizki doczepić dodatkowy sztywny kuferek , nikt się nie będzie czepiał o wystające milimetry. a przede mną pierwsze pakowanie do małego podręcznego Wizza... uparłam się i nie dokupię... no chyba że przed samym wylotem. ![]() Ryan ostatnio rozpieszcza dodatkową torebką damską, numerowaniem miejsc i możliwością rezerwacji... aż się boję co zastanę u węgrów
|
|
#4075 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wczotraj siedze u lekarza i kaszlę...
starsza pani na to- oj leczyc sie musisz szybciutko, bo trzeba byc zdrowym na juwenalia! jak to miło ze ktos mnie wziął za studentkę11 lat po ukonczeniu studów
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj popsułam statyw i komp przestał wykrywać aparat
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
gotyckie i wiktoriańskie ozdobne pierdzienie to tylko ze zwykłego metalu są, a u jubilerów przejrzałam na szybko online, to wszystko ładne, proste i podobne
![]() I nie wiem, nawet czy stawiać na prostą klasykę ze złota, czy se odwalić coś mrocznego, jakieś srebro z czarnym kamieniem, czy co... pojęcia nie mam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-15 o 12:09 |
|
|
|
#4078 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja gratulacje!
to muszisz tera wóz drabiniasty rezerwować itd! ,a rodziciele juz wiedzą o planach? a zaprosisz nas na wesele? ![]() a fogle kiedy kiedy ten wielki dzien ma nastąpic???
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dajcież Wy mi święty spokój!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-15 o 12:13 |
|
|
|
|
#4080 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() --- macham znad perspektywy rwania ósemek co najmniej dwóch, być może wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- a to ja Majucie nie gratuluję skoro się mamy opanować i dać spokój
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

- na modelce wygląda jak obciążnik do topienia
ho ho 

jakąś sałatkę może?
Nie móóóóóów bo nie maaaaaaaaaaaaaaaaaam
)
Także też parapet, ale wewnątrz mieszkania