Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 18:25   #3211
paulina.t11
Zadomowienie

Dot.: Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2

Moja sukienka zamówiona 24 marca ma ostatni status z 1.05 sent to airline... Ileż można czekać

wątek wymiankowy
paulina.t11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:30   #3212
201804100943
Konto usunięte

ja też już się gotuje ze zdenerwowania. Cholerny Szanghaj... moja paczka utknęła tam 18 kwietnia i ani rusz
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:30   #3213
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Dostałam podkoszulek: http://www.aliexpress.com/snapshot/6072557896.html Bardzo spoko, jakością nie odbiega od sieciówkowych, wygląda prawie tak samo jak na zdjęciu, tylko kolor trochę bardziej kremowy niż śnieżno biały. Rozmiar S (może nawet XS).

Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Czas edycji: 2014-05-14 o 18:32
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:36   #3214
zua
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Mam dwie pary oryginałów i guma nie jest w najmniejszym stopniu żółta...

W ogóle dziwią mnie Wasze narzekania, buty za 20$ a Wy spodziewacie się oryginałów?
Zgadzam się z Tobą. Każda z Was zamawia podróbki i liczy na cud, że będą wyglądać jak oryginały. Tak na prawdę powinnyście być nastawione na jakieś wady.... A jeśli nie to po co takie zamawiać?

Co do butów asik85 - jak dla mnie wyglądają ok...
zua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:45   #3215
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
A mi się te rękawy właśnie podobają

Sasenko dziękuję za informację Też mam haemową xs, ino różową i chciałam zamawiać m-kę. W takim razie biorę s-kę
Tak bierz S-kę

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
wstawisz fotkę sasenko ? czyli jak ktos jest S to M powienien wziac ?
Ona się na razie suszy bo koleżanka od razu wyprała jutro się postaram wstawić Kochana jak masz S to też bierz S. Bo ona jest trochę większa na kogoś kto nosi xs, (bo żółta z h&M xs jest mniejsza) My się bałyśmy, że S w ogóle będzie za duża ale nie jest taka zła własnie na kogoś małego. Ale weź S bo M będzie za duża na Ciebie
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:49   #3216
kfiatuszek90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daria116 Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie - mam jedną paczkę wysłaną tym WEDO. I owszem, na stronie WEDO mam piękne śledzenie przesyłki, nawet zdjęcia jak wygląda przesyłka, no ale tracking działa jedynie na tej stronie. Sprawdzałam na kilku innych, ale nie umiem jej nigdzie znaleźć.
I nie mam pojęcia gdzie się teraz znajduje - jest ktoś, kto może się orientuje w tych oznaczeniach?

mam coś takiego

Pomoże ktoś?
Też miałam jedną przesyłkę wysłaną ta pocztą. Chyba nigdzie więcej sie ona nie wyświetla, nawet na stronie pp, także nie wiadomo kiedy będzie w Polsce.. Do mnie poprostu przyszła a tam dalej status był taki sam

książki"
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607427

ciuszki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645881

Wybrałam figlarną Sugar Baby!
kfiatuszek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:50   #3217
julietta83
Zakorzenienie

co do "conversów" nie lepiej kupić jakieś tenisówki no name, zamiast martwić się, że napis krzywy albo guma zbyt żółta
uważam, że oryginały może nie są warte swojej ceny, ale nie mogłabym nosić podróbek z widocznym logo
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:59   #3218
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zua Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Każda z Was zamawia podróbki i liczy na cud, że będą wyglądać jak oryginały. Tak na prawdę powinnyście być nastawione na jakieś wady.... A jeśli nie to po co takie zamawiać?

Co do butów asik85 - jak dla mnie wyglądają ok...
Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
co do "conversów" nie lepiej kupić jakieś tenisówki no name, zamiast martwić się, że napis krzywy albo guma zbyt żółta
uważam, że oryginały może nie są warte swojej ceny, ale nie mogłabym nosić podróbek z widocznym logo

Są przecież te wszystkie trampki conver za 30zł. A jeśli chcecie idealne conversy to polecam zakupić je w jakimś sklepie stacjonarnym Podróbki zawsze będą podróbkami i nie będą tak dobrze zrobione jak oryginały.
Z pogrubionym bardzo zgadzam się

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:59   #3219
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zua Pokaż wiadomość
Może nie tyle chodzi o wady co żeby te rzeczy były w normalnym stanie tyczy się to bluzek tj czyste i zszyte normalnie.
Cytat:
No właśnie dla niektórych liczy się ten znaczek bo nie mogą sobie pozwolić na produkt oryginalny a chcą być modni. Tak czasem bywa i moim zdaniem to nic złego, każdy chodzi w czym chce :0
Ja akurat mam w nosie znaczek i również nie umiem zrozumieć jak można za trampki dać 200 zł
Po za tym ja np. nie odróżniłabym podróbek od oryginałów np. aviatorek z raybana czy chociażby consversów. Każdy chce być modny i fajny .

To trochę jak z iphone , nie ważne że telefon jest słaby pod względem parametrów i przy tym bardzo drogi. Fajnie wygląda z tym się zgodzę Liczy się to ze wszyscy mają iphony więc i społeczeństwo chce je mieć by nie odstawać, by być fajnym
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:05   #3220
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Może nie tyle chodzi o wady co żeby te rzeczy były w normalnym stanie tyczy się to bluzek tj czyste i zszyte normalnie.

No właśnie dla niektórych liczy się ten znaczek bo nie mogą sobie pozwolić na produkt oryginalny a chcą być modni. Tak czasem bywa i moim zdaniem to nic złego, każdy chodzi w czym chce :0
Ja akurat mam w nosie znaczek i również nie umiem zrozumieć jak można za trampki dać 200 zł
Po za tym ja np. nie odróżniłabym podróbek od oryginałów np. aviatorek z raybana czy chociażby consversów. Każdy chce być modny i fajny .

To trochę jak z iphone , nie ważne że telefon jest słaby pod względem parametrów i przy tym bardzo drogi. Fajnie wygląda z tym się zgodzę Liczy się to ze wszyscy mają iphony więc i społeczeństwo chce je mieć by nie odstawać, by być fajnym
Przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chęć bycia fajnym, jak to określiłaś kojarzy mi się z gimbazjum. Niedawno kupiłam swoje pierwsze conversy, wcześniej pomykałam w takich z bazaru za 20zł, bo na inne nie było mnie stać. Teraz wychodzę z założenia, że jeśli jestem w stanie wywalić stówkę (czy ile tam kosztują) na tanią podróbę to będzie mnie też stać żeby poczekać miesiąc czy dwa i dołożyć drugą stówkę by kupić oryginały. No ale dla mnie to buty z duszą, jak to niektórzy mówią i dlatego kupiłam je, a nie że trzeba zaszpanować conversikami

Co do bluzek - jasne, powinny być dobrze zszyte i czyste, ale już jakości materiału nie wymagałabym.

Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2014-05-14 o 19:07
Stary 2014-05-14, 19:11   #3221
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam 2 bluzki - kupione 6 kwietnia:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6057696085.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6057598242.html
Panterkowa ma metkę Zary (z ceną chyba 49$), materiał przyjemny, ma trochę wystających nitek, ale niewiele Bardzo fajna Jak wczoraj przymierzyłam po wyjęciu z paczki od razu w niej wyszłam
Ta z palmami ma metkę Asos, jest z wiskozy, przód z innego materiału - taki szyfon jakby Superowa
Z obu bluzek jestem baaardzo zadowolona i polecam!
hej, kupiłam tą samą bluzkę w panterkę, tez jakoś na początku kwietnia, sprzedawca ten sam, ale moja ciagle jest w Suzhou - czy Twoja też tam była ? 'in custom control warehouse'....
Stary 2014-05-14, 19:21   #3222
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik85 Pokaż wiadomość
Dostałam Conversy. W pierwszej chwili się ucieszyłam, bo bałam się że zły rozmiar będzie, ale okazały się w sam raz. Ale jak je dokładniej obejrzałam to mała załamka. Z tyłu napisy ucięte, a kolor - czy wg Was to jest biały???

Zamawiałam stąd: http://www.aliexpress.com/item/size-...855954115.html
Też je dziś dostałam.Guma biała, napisy sa spoko,nie narzekam.Trochę za duże ale ja mam połówki wiec nie marudze.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:22   #3223
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:

Uważam to samo, gdybym nie mogła pozwolić sobie na conversy wolałabym kupić zwykłe białe trampki niż kupować za około stówe marne podróbki. Dla mnie mogą one wyglądać nawet identycznie ale sam fakt, że ja wiem, że to podróby u mnie odpada.

Edytowane przez sasenka
Czas edycji: 2014-05-14 o 19:31
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:23   #3224
Kissulka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melay Pokaż wiadomość
Zgłaszasz ten feedback? Napisałam do niego, że mogę mu zwrócić te pieniądze, i że ja tylko zaproponowałam cenę, a on wcale nie musiał się na to zgadzać. Na co odpisał, że jest bardzo zawiedziony
Nie, mam już dosyć tych chinczyków... :p
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:27   #3225
zua
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość

Ja komentowałam trampki, i chodziło mi o takie wady jak były wyżej wspominane, czyli krzywe logo, kolor materiału, gumy itp. Zabrudzenia to już inna kategoria
Dla mnie osobiście chodzenie w podróbkach jest obciachem.

Jak kogoś stać to czemu nie

Jakie parametry masz konkretnie na myśli?
zua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:32   #3226
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
jaki macie sposób na wyszukiwanie tanich rzeczy z darmową wysyłką?
Ja zaznaczam daromową wysyłkę i Sale Item i układam po ilosci zamówień, bo tak jak ktoś powiedział z sortowaniem po cenie, to mało da, bo sortuje się po cenie poczatkowej czyli jak coś jest przecenione z 40$ na 10$ to przy sortowaniu po cenie będzie na 40$

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam 2 bluzki - kupione 6 kwietnia:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6057696085.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6057598242.html
Panterkowa ma metkę Zary (z ceną chyba 49$), materiał przyjemny, ma trochę wystających nitek, ale niewiele Bardzo fajna Jak wczoraj przymierzyłam po wyjęciu z paczki od razu w niej wyszłam
Ta z palmami ma metkę Asos, jest z wiskozy, przód z innego materiału - taki szyfon jakby Superowa
Z obu bluzek jestem baaardzo zadowolona i polecam!
a jak rozmiarówka tej panterkowej?

Cytat:
Napisane przez Olcia51 Pokaż wiadomość
Dostałam taką wiadomość od sprzedającego:

Dear friend: so sorry to tell you that Due to the season changing. our shipping colleague send a wrong item for you.and so we have withhold your order in the custom. could you give me a quick answer for this order ?" I will deal with it for you, refund or choose the summer item in our shop to replace the before item.

Czy mam mu odpisać, że chcę zwrot? To coś da w ogóle? Czy może powinnam teraz od razu otworzyć spór?
musisz założyć zwrot zeby ci kase oddał, bo on inaczej nie ma jak tego zrobić.

Cytat:
Napisane przez Sozain Pokaż wiadomość
Witam bo piszę 1 raz.

Jak rozumiem fakt, że logo będzie jest ryzykowny? Naczytałam się, że jak celnicy otworzą paczkę z podróbką to są duże problemy i chciałabym wiedzieć jak uniknąć podróbek? Mi akurat na metce zupełnie nie zależy ale nie śledzę asortymentu wszelkich możliwych sklepów i mogę nie wiedzieć, że rzecz którą zamawiam jest podróbką... jest jakiś sposób by tego uniknąć?
Najlepiej pisac do sprzedającego i pytać czy rzecz ma logo.

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chęć bycia fajnym, jak to określiłaś kojarzy mi się z gimbazjum. Niedawno kupiłam swoje pierwsze conversy, wcześniej pomykałam w takich z bazaru za 20zł, bo na inne nie było mnie stać. Teraz wychodzę z założenia, że jeśli jestem w stanie wywalić stówkę (czy ile tam kosztują) na tanią podróbę to będzie mnie też stać żeby poczekać miesiąc czy dwa i dołożyć drugą stówkę by kupić oryginały. No ale dla mnie to buty z duszą, jak to niektórzy mówią i dlatego kupiłam je, a nie że trzeba zaszpanować conversikami

Co do bluzek - jasne, powinny być dobrze zszyte i czyste, ale już jakości materiału nie wymagałabym.
tak tak na instagramie sie lansować chciałaś
Dla mnie buty nie warte kasy, bo wcale nie mają jakości adekwatnej do ceny, za każdym razem jak mnie kuszą, wyciagam swoje białe sponiewierane i utwierdzam się w tym, że nie będę ich kupować po raz kolejny.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:43   #3227
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość

tak tak na instagramie sie lansować chciałaś
Dla mnie buty nie warte kasy, bo wcale nie mają jakości adekwatnej do ceny, za każdym razem jak mnie kuszą, wyciagam swoje białe sponiewierane i utwierdzam się w tym, że nie będę ich kupować po raz kolejny.
Wydało się

Ja jestem innego zdania. Te wszystkie, które miałam po 20-30zł potrafiły się rozlecieć po 2 tygodniach. Te na razie trzymają i nic się z nimi nie dzieje
Za to vansów na pewno nie kupiłabym. W zeszłym roku dorwałam w primarku takie podobne do vansów, zapłaciłam 6f i do tej pory trzymają się, nawet guma nigdzie nie pękła.

Stary 2014-05-14, 19:49   #3228
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Wydało się

Ja jestem innego zdania. Te wszystkie, które miałam po 20-30zł potrafiły się rozlecieć po 2 tygodniach. Te na razie trzymają i nic się z nimi nie dzieje
Za to vansów na pewno nie kupiłabym. W zeszłym roku dorwałam w primarku takie podobne do vansów, zapłaciłam 6f i do tej pory trzymają się, nawet guma nigdzie nie pękła.
i mam nadzieje, że dalej będą się trzymały moje się poprzecierały szybko a na pewno były oryginalne, ale może tylko taka ferelna sztuka moja była.

Ja mam właśnie na vansy ochotę o te
http://img.szafa.pl/ubrania/1/011948...s-panterka.jpg

ale nie mam się z nimi gdzie lansować
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 19:57   #3229
mogg
Zakorzenienie

Cytat:

co to gimbazy to mam identyczne spostrzeżenia ale na studiach często spotykałam tą właśnie idee gimbazy. Skończyłam studia i wśród ludzi +25 również są osoby dla których liczy się metka ( niekoniczenie jakość) żeby wszyscy wiedzieli że oni MAJĄ myślę że wszędzie można spotkać takich ludzi
No i super że tak podchodzisz do zakupów. Ja po prostu uważam że jednie chodzą w oryginałach inni w podróbkach a grunt to żeby się dobrze tym czuć bo każdemu przeszkadza co innego. To co dla mnie jest dziwne dla innego może być super Jak dla mnie to każdy może chodzić ubrany chociażby jak wielki ptak z ulicy sezamkowej i też będzie ok

co do iphona 4s :
- brak microSD
-brak domyślnej obsługi adobe flash
- bateria się nie wyjmuje
- 2 rdzeniowy słaby procesor
- beteria 1420 - to mało, jak dużo rozmawiasz to padnie ci w jeden dzień
- RAM 512 malutko
- grafika bardzo słaba
- problem z prowaniem urządzeń bluetooth
-bardzo podatny na zarysowania , rysy przechodzą w mikro pęknięcia i obudowa jest do wymiany co kosztuje naprawdę dużo

Generalnie patrząc tyko na parametry jest wart 1/3 ceny.

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2014-05-14 o 20:06
Stary 2014-05-14, 20:05   #3230
candace1
Zakorzenienie

a wiecie co mnie bawi, ze conversy w us można kupić na sale za 20$ - tak oryginalne.. A w Polsce płacicie tyle (lub więcej) za podróbki
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:06   #3231
qeres
Zadomowienie

dziewczyny doradźcie, na stronie pp paczka od 19.04 ma status shangai, zwykle do 2óch tygodni od tego statusu rzeczy już były u mnie a tu prawie miesiąc i cisza

sprzedający ma napisane na stronie aukcji że rzeczy do europy dochodzą 10-30 dni, co prawda zegar odlicza jeszcze 27 dni do końca ale niewiem czy czekać czy pisać do niego co się dzieje z paczką

zwłaszcza że zegarek który zamawiałam 2 tygodnie temu już doszedł a cholerne spodnie już miesiąc idą

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:08   #3232
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usunięte

mnie też już to ali zaczyna wkurzać:/ paczka z 26.03 marca, niby powinna wylecieć z Szngaju 3.04, a zniknęła z trackingu poczty polskiej. paczka z 11.04 od 15.04 leci z Szanghaju. mam jeszcze dwie rzeczy zamówione, ale one są sprzed dwóch tygodni to jeszcze mają prawo być w drodze. na tyle rzeczy miałam jeszcze ochotę, ale nie chcę zamrażać kolejnych pieniędzy w razie jak znowu coś pójdzie nie tak.
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:11   #3233
coco_kiciusia
Zadomowienie

hej, trafiłam dziś na tą stronę, widzę że mają identyczne rzeczy jak na sheinside ale dużo tańsze tylko czy to na pewno jest to samo? To nie ściema?
np. ta bluzka http://www.aliexpress.com/store/prod...625019102.html
http://www.aliexpress.com/store/prod...874596884.html te szorty
i inne
Stary 2014-05-14, 20:13   #3234
qeres
Zadomowienie

[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4645654 0]mnie też już to ali zaczyna wkurzać:/ paczka z 26.03 marca, niby powinna wylecieć z Szngaju 3.04, a zniknęła z trackingu poczty polskiej. paczka z 11.04 od 15.04 leci z Szanghaju. mam jeszcze dwie rzeczy zamówione, ale one są sprzed dwóch tygodni to jeszcze mają prawo być w drodze. na tyle rzeczy miałam jeszcze ochotę, ale nie chcę zamrażać kolejnych pieniędzy w razie jak znowu coś pójdzie nie tak.[/QUOTE]

no ja czekam jeszcze na 5 rzeczy które chciałam na wakacje i w takim tempie to je chyba dopiero w przyszłym roku założe

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:25   #3235
Kdjdfn
Zakorzenienie

Widzę, że paczki się ruszyły! Moja z 25.03 ma status Wer Warszawa, czyli chyba jutro będzie u mnie. (Fioletowy strój z frędzelkami)
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:34   #3236
owocufka5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qeres Pokaż wiadomość
dziewczyny doradźcie, na stronie pp paczka od 19.04 ma status shangai, zwykle do 2óch tygodni od tego statusu rzeczy już były u mnie a tu prawie miesiąc i cisza

sprzedający ma napisane na stronie aukcji że rzeczy do europy dochodzą 10-30 dni, co prawda zegar odlicza jeszcze 27 dni do końca ale niewiem czy czekać czy pisać do niego co się dzieje z paczką

zwłaszcza że zegarek który zamawiałam 2 tygodnie temu już doszedł a cholerne spodnie już miesiąc idą
Ale co mamy ci doradzić? Już wiele razy było pisane, że marcowe i kwietniowe paczki idą wolniej. Ostatnio coś ruszyło. Moja paczka leżała miesiąc w Szanghaju i przyszła w poniedziałek, cierpliwości.
owocufka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:35   #3237
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qeres Pokaż wiadomość

Jak przewiniecie kilka stron do tylu to walkowalysmy ten sam temat )

Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-14, 20:35   #3238
karnaroxi
Raczkowanie

hej słuchajnie mam problem bo mam status Dispatching, PL. co to wogole oznacza ? zamawiałam juz wiele paczek a taki status widze pierwszy raz. czy jest jakaś szansa ze ta paczka dojdzie. nie zamawiałam na aliexpress tylko na ioffer a tam nie mozna otworzyć sporu ;/

Destination Country - Poland:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/14 15:04:01
2014-04-29 14:45, Item posting, International Postal System

Origin Country - China:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/14 15:04:01
2014-04-30 12:07, 郑州国际, 出口总包互封封发, 波兰, Dispatching, PL
2014-04-30 10:50, 郑州国际, 出口总包互封开拆, 波兰, Opening, PL
2014-04-29 14:45, 郑州帐单处理中心, 收寄局收寄, 波兰, Collection, P
karnaroxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:45   #3239
musszka
Raczkowanie

Komplecik Pumy zamawiany tu http://www.aliexpress.com/snapshot/6056227627.html

Bardzo ładnie wykonany, nie ma krzywych szyć jak to czasem bywa i wystajacych nitek. Material cienki, mily w dotyku.

Zamawiałam jeszcze kurtki, świetne na chlodne letnie wieczory. Material cienki rozciagliwy. Mam zielona , niebieska poszła w teren. Zielen taka soczysta a niebieska bardzo jaśniutka.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6017293446.html

Dla corki gdyby kogos ciekawilo mam to:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6017260419.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6020540972.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6020540973.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6020540970.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6020540970.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6043147481.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6043147484.html

Czekam na :
http://www.aliexpress.com/snapshot/6061756676.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6086201278.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6086201279.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6045811273.html

P.S. Pumy to są oczywiście tylko napisy :P co zresztą widać. Na metce misiek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0278.jpg (88,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0279.jpg (75,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0281.jpg (68,6 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez musszka
Czas edycji: 2014-05-14 o 20:49
musszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:47   #3240
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Znalazłam jeszcze jedną stronkę z rzeczami z ali http://ru.itao.com/
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości