Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 23:32   #3271
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2

dziewczyny sprawdźcie swoje paczki ! Moja z 13 kwietnia jest już w WER Wawie. Właśnie sprawdzałam a jeszcze po południu nic nie było
Może Wam też się już ruszyło
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 23:35   #3272
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melay Pokaż wiadomość
Ktoś kiedyś szukał tego stroju? http://www.aliexpress.com/item/75ft-...651879997.html
Wydaje mi się, że promocyjna cena 12$ jest bardzo ok ;p
Tu jest: http://japaneria.freecart.pl/Odziez-...-S-M-L-XL.html Jakaś dziewczyna pytała sie dzisiaj o niego na modowym. Ale real zdjęć to chyba tam nie uświadczy

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 00:13   #3273
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
hej, kupiłam tą samą bluzkę w panterkę, tez jakoś na początku kwietnia, sprzedawca ten sam, ale moja ciagle jest w Suzhou - czy Twoja też tam była ? 'in custom control warehouse'....
chyba nie...
moja miała statusy:

• 2014.04.22 12:54 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
  • 2014.04.16 15:37 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
  • 2014.04.12 22:03 (GMT-7): Collection

a gdzie sprawdzasz status? bo ja podałam ze strony aliexpress, a patrzyłam też na pocztę polską i tam długo (22/04-09/05) miała status BEIJING.. A później od razu WER Warszawa i u mnie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
a jak rozmiarówka tej panterkowej?
Nie mierzyłam jej co prawda, ale wydaje mi się, że ciut mniejsza niż podane wymiary.. Ale tragedii nie ma w tego typu bluzkach - po prostu jest nie tak długa i nie tak luźna jak się spodziewałam, nie to, że się nie dopinam czy coś
Stary 2014-05-15, 07:36   #3274
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AlaRabka Pokaż wiadomość
Wrzucisz link do aukcji?
wrzucałam wcześniej ( w piątek lub sobotę) jak nie znajdziesz to daj znać to wrzucę potem jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
sama to wymyśliłaś?
może że telefn kiepski to przesada, ale dużo gorszy parametrowo jest od innych telefonów w tej amej półce cenowej . Nie wątpliwą zaletą Iphona jest fakt, ze nie traci zbytnio na wartości, bo np kupujac Sony czy Samsunga w takiej cenie musimy sie liczyć ze za rok będą warte około 500zł, a Iphone co najwyżej o 500zł spadnie w dół.

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
(GMT-7): CollectionNie mierzyłam jej co prawda, ale wydaje mi się, że ciut mniejsza niż podane wymiary.. Ale tragedii nie ma w tego typu bluzkach - po prostu jest nie tak długa i nie tak luźna jak się spodziewałam, nie to, że się nie dopinam czy coś
bardziej chodziło mi o to czy S to S itp w Twoim odczuciu nie wymiarowo
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:05   #3275
musszka
Raczkowanie

[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;46454909]Dostałam podkoszulek: http://www.aliexpress.com/snapshot/6072557896.html Bardzo spoko, jakością nie odbiega od sieciówkowych, wygląda prawie tak samo jak na zdjęciu, tylko kolor trochę bardziej kremowy niż śnieżno biały. Rozmiar S (może nawet XS).[/QUOTE]

Powiedz jak z długościa, widze ma 58cm. Jak się ja założy i podniesie ręce to widać pępek czy jest taka w miarę ?
musszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:43   #3276
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melay Pokaż wiadomość
Ktoś kiedyś szukał tego stroju? http://www.aliexpress.com/item/75ft-...651879997.html
Wydaje mi się, że promocyjna cena 12$ jest bardzo ok ;p
Tylko komentarze trochę nie bardzo
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:09   #3277
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość

Uważam to samo, gdybym nie mogła pozwolić sobie na conversy wolałabym kupić zwykłe białe trampki niż kupować za około stówe marne podróbki. Dla mnie mogą one wyglądać nawet identycznie ale sam fakt, że ja wiem, że to podróby u mnie odpada.
No widzisz. ja też nie potrafię tego zaakceptować i dziwnie mi było gdy na moich wszelkie napisy zobaczyłam. A do tego żółta guma.
Oryginalnych jednak też na pewno już nie kupię. Jedne mam i absolutnie nie są warte swojej ceny. Dla mnie to czysty snobizm podobnie jak kalosze za 400zł, baleriny tory, czy gumowe melissy za setki złotych. Rozumiem, że na porządnie skórzane buty można wydać sporą kwotę, ale płacić tylko za znaczek. Nie pojmuję. I nikt mi nie wmówi, że conversy sa lepszej jakości niż podobne trampki z h&m za 30zł. mam porównanie. Nie są.

Jednak każdy z nas żyje po swojemu mnie nikt do portfela nie zagląda i ja nikomu prawa nie mam. Jesli ktoś nawet jak go nie stać,woli oszczędzać miesiącami by mieć trampki "firmowe" jego sprawa.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
co to gimbazy to mam identyczne spostrzeżenia ale na studiach często spotykałam tą właśnie idee gimbazy. Skończyłam studia i wśród ludzi +25 również są osoby dla których liczy się metka ( niekoniczenie jakość) żeby wszyscy wiedzieli że oni MAJĄ myślę że wszędzie można spotkać takich ludzi
No i super że tak podchodzisz do zakupów. Ja po prostu uważam że jednie chodzą w oryginałach inni w podróbkach a grunt to żeby się dobrze tym czuć bo każdemu przeszkadza co innego. To co dla mnie jest dziwne dla innego może być super Jak dla mnie to każdy może chodzić ubrany chociażby jak wielki ptak z ulicy sezamkowej i też będzie ok

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez asik85 Pokaż wiadomość
łooohohoho, widzę że znów nastąpiło oburzenie na podróbki co jakiś czas wraca ta fala... najpierw jest masowe zamawianie i komentowanie (conversy, NB) a potem fala krytyki. Cieszę się, że macie swoje zdanie i brzydzicie się podróbkami, ale nie obrażajcie innych, jeśli je zamawiają (gimbaza??? co to w ogóle jest???)
Mnie to wisi i powiewa co tam jest napisane, bo akurat marka CONVERSE nie robi na mnie większego wrażenia (ogólnie nie mam fazy na żadne firmówki). Pierwszy raz zamówiłam podróbkę, a skusiłam się tylko i wyłącznie dzięki temu wątkowi, poniekąd też z ciekawości i ta PODRÓBA nie kosztowała mnie 100 zł, a niecałe 60, to jest różnica. I bynajmniej nie zamówiłam ich z myślą o lansowaniu się ani pokazywaniu innym, że MAM, STAĆ MNIE. Ale z tego co widzę, to innych powodów nie można mieć wg was
No bo przecież mogłam sobie kupić trampki no name. Tak, mogłam, ale nie chciało mi się iść na targ. Btw - na zdjęciach tej 'aukcji' logo było niewidoczne, więc ostatecznie mogłam nie wiedzieć że to conversy
Ale wiedziałam, bo kilka dziewczyn zamawiało od tego sprzedającego i ja też się skusiłam. Ot, taki mój kaprys.
I nie uważam, że jestem przez to gorsza od tych, które brzydzą się podróbkami. Nie życzę wam, abyście zamówiły coś no name, a ta rzecz przyjdzie z metką... jejku, co wy zrobicie, chyba kosz albo odpruwanie?
A tak na serio, to ten temat był już tyle razy wałkowany! wraca co jakiś czas niczym bumerang. Zdania zawsze będą podzielone. I uważam, że takie krytykowanie zahacza o lekką próbę poniżenia drugiej osoby. To jest niefajne.

P.S. zamówiłam też strój kąpielowy, który podobno jest wzorowany na Victoria Secret. Gdyby nie to forum, to nie miałabym o tym pojęcia, bo nie śledzę markowych kolekcji :P po prostu mi się spodobał. To też jest be?
Z Toba też się zgadzam. Równei dobrze osoby nie kupujące markowych rzeczy z wyboru mogą powiedzieć, że wstydziłyby się chodzić w kaloszach za 500zł, bo to świadczy o głupocie.... I tak nawzajem będziemy się obrażać...

Nie wiem jak działa moderacja , ale może warto byśmy się umówiły, że nie komentujemy, nie oceniamy, czyichś (jest takie słowo) ) wyborów, nie pokazujemy swojej "wyższości". A bardziej skupimy się na ocenianiu zakupów i wrzucaniu ciekawych aukcji?

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
dziewczyny sprawdźcie swoje paczki ! Moja z 13 kwietnia jest już w WER Wawie. Właśnie sprawdzałam a jeszcze po południu nic nie było
Może Wam też się już ruszyło
\

Moja z 13 marca !!! dzisiaj , najpóźniej jutro będzie u mnie
mój pierwszy spór ma szanse na pozytywne zakończenie
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:11   #3278
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
bardziej chodziło mi o to czy S to S itp w Twoim odczuciu nie wymiarowo
Sa rozne S-ki, rozmiar rozmiarowi nierowny,wiec trudno mi ocenic. Trzeba patrzec na wymiary. Jezeli chodzi o te aukcje to wydaje mi sie,ze sa zanizone - trzeba brac wieksze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2014-05-15 o 09:13
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:33   #3279
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
A ja jeszcze kiedyś pytałam czy mogę dostać inne zdjęcie przedmiotu to mi odpisał: tak, to jest ten kolor

Dziewczyno ja mam anginę i śmiać się nie mogę Nawet oddychanie mnie boli.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

zamawiałyście może którąś z tych rzeczy?
http://www.aliexpress.com/item/2014-...729777306.html

http://www.aliexpress.com/item/2014-...810175244.html
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:17   #3280
wlochata
Raczkowanie

Jedna moja paczka jest już w WER Warszawa a druga ze statusu PVG zmieniła status na Export Security Scan, czyli nawet nie wyleciała tylko znowu wzięli ją do urzędu celnego ;/ Otworzyłam dispute, bo ile można czekać, tym bardziej, że znowu status na PVG pewnie zmieni się po 2 tygodniach. Chinol co chwile odrzuca mi moje żądania i mówi, że paczka jest w drodze, na co ja mówie, że już od miesiąca nawet nie wyleciała z chin więc jak w kilka dni ma dotrzeć do Polski a on mi co chwile kopiuje i wkleja ten sam tekst który wcześniej wysłał. Jeszcze poczekać czy eskalować już?

Dziewczyny a co jeśli zamknę dispute, mogę potem jeszcze raz otworzyć? Bo chińczyk co chwile prosi o zamknięcie dispute i zastanawiam się, czy to nie jest tak, że jak zamknę to już po ptakach

Edytowane przez wlochata
Czas edycji: 2014-05-15 o 10:18
wlochata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:19   #3281
Pysiulka33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć tylko takie problemy- czy kupić podróbę, czy może jednak nie, bo to ''gimbaza'', a guma za żółta.
Zazdraszczam
Ja również

Komplkecik Pumy dla córci zamówiony Oczywiscie podróbka , ale co tam
Ten też jest super : http://www.aliexpress.com/item/New-S...762675247.html
Pysiulka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:21   #3282
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pysiulka33 Pokaż wiadomość
Ja również

Komplkecik Pumy dla córci zamówiony Oczywiscie podróbka , ale co tam
Ten też jest super : http://www.aliexpress.com/item/New-S...762675247.html
Jaki komplecik pumy? Ten z linku mi się podoba, chyba kliknę dla siostrzenicy
Stary 2014-05-15, 10:23   #3283
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wlochata Pokaż wiadomość
Jedna moja paczka jest już w WER Warszawa a druga ze statusu PVG zmieniła status na Export Security Scan, czyli nawet nie wyleciała tylko znowu wzięli ją do urzędu celnego ;/ Otworzyłam dispute, bo ile można czekać, tym bardziej, że znowu status na PVG pewnie zmieni się po 2 tygodniach. Chinol co chwile odrzuca mi moje żądania i mówi, że paczka jest w drodze, na co ja mówie, że już od miesiąca nawet nie wyleciała z chin więc jak w kilka dni ma dotrzeć do Polski a on mi co chwile kopiuje i wkleja ten sam tekst który wcześniej wysłał. Jeszcze poczekać czy eskalować już?

Dziewczyny a co jeśli zamknę dispute, mogę potem jeszcze raz otworzyć? Bo chińczyk co chwile prosi o zamknięcie dispute i zastanawiam się, czy to nie jest tak, że jak zamknę to już po ptakach
Nie zamykaj. Potem nic nie zrobisz.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:24   #3284
Pysiulka33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Jaki komplecik pumy? Ten z linku mi się podoba, chyba kliknę dla siostrzenicy
http://www.aliexpress.com/item/retai...694856195.html
Stary 2014-05-15, 10:45   #3285
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Znalazłam jeszcze jedną stronkę z rzeczami z ali http://ru.itao.com/
Ooo, przyda się
Dzięki
talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:51   #3286
moniccc
Raczkowanie

Mnie teraz kusi ta sukienka dla córci http://www.aliexpress.com/item/Free-...689331921.html

ciekawe czy w realu też taka cudna...
moniccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:26   #3287
Arabelas
Raczkowanie

przyszła dzisiaj do mnie ta spódniczka wysłana 10 kwietnia
http://www.aliexpress.com/snapshot/6058637395.html
materiał grubszy, jest ładnie rozkloszowana. mam kolor zielony - w rzeczywistosci jest bardziej żywy niż ten na zdjeciach. jest dość krótka, ale ma podszewkę w kształcie spodenek :P
Arabelas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:29   #3288
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniccc Pokaż wiadomość
Mnie teraz kusi ta sukienka dla córci http://www.aliexpress.com/item/Free-...689331921.html

Z komentarzy wynika, ze tak.
Bardzo łądna - szkoda, ze tylko do 6go roku życia
Stary 2014-05-15, 11:30   #3289
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Tylko komentarze trochę nie bardzo
Jakość oceniają dobrze, gorzej, że Sprzedający może nie wysłać towaru

Cytat:
dziewczyko jak nie znasz się na parametrach telefonów to się nie odzywaj. bo nie wiesz o czym mówisz.

-
Martolek
Zresztą ja nie będę się z nikim tutaj kłócić bo ten wątek jest o zdobyczach z aliexpress a nie o wyższości oryginału nad podróbą , czy udowadnianiu że ktoś wie więcej od innego.
Ps. Pewnie nawet nie wiesz czym się różni RAM od ROM
Po pierwsze to proszę Cię, nie "dziewczynkuj" do mnie ok? bo dziewczynką już dawno nie jestem, a trochę szacunku nawet obcej osobie okazać nie zaszkodzi.
Cieszę się, że wiesz lepiej na czym się znam a na czym nie, skąd wypływają moje przekonania i jaki jest stan mojej wiedzy na różne tematy dziękuję za dyskusję.

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:36   #3290
lili1992
Raczkowanie

i kolejna paczka u mnie
http://www.aliexpress.com/snapshot/6075847716.html wygląda jak na zdjęciu

jutro powinno przyjść jeszcze inne etui.

PS. a pomyśleć, że u nas w Polsce nie da się znaleźć takiego etui na ten telefon, znalazłam jedno czarne za bagatela 117zł.... dziękuje za Ali
lili1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:42   #3291
RudeOne
Użyszkodniczka

Dostałam dzis koszulę (bardzo mi się podoba, mogłaby być bardziej dopasowana, ale nie będę narzekać)
http://www.aliexpress.com/snapshot/6072194011.html

I naklejki... które doszły ''troszkę'' pogniecione... nie wiem czy się wygładzą jak je nakleję. A poza tym spodziewałam się trochę innych, lekko matowych, a te wyglądają jak naklejki dla dzieci, wiecie- takie co się w podręcznikach przyklejało w odpowiednie miejsce
Same oceńcie.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6067501300.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2869.jpg (114,5 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2873.jpg (129,2 KB, 147 załadowań)
Stary 2014-05-15, 11:49   #3292
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Jakość oceniają dobrze, gorzej, że Sprzedający może nie wysłać towaru

Po pierwsze to proszę Cię, nie "dziewczynkuj" do mnie ok? bo dziewczynką już dawno nie jestem, a trochę szacunku nawet obcej osobie okazać nie zaszkodzi.
Cieszę się, że wiesz lepiej na czym się znam a na czym nie, skąd wypływają moje przekonania i jaki jest stan mojej wiedzy na różne tematy dziękuję za dyskusję.
Właśnie

Cytat:
Dostałam dzis koszulę (bardzo mi się podoba, mogłaby być bardziej dopasowana, ale nie będę narzekać)

I naklejki... które doszły ''troszkę'' pogniecione... nie wiem czy się wygładzą jak je nakleję. A poza tym spodziewałam się trochę innych, lekko matowych, a te wyglądają jak naklejki dla dzieci, wiecie- takie co się w podręcznikach przyklejało w odpowiednie miejsce
Same oceńcie.
Naklejki straszne
Koszula świetna mam ją zapisaną na mojej 'wish' tylko zastanawiam się czy te kolorowe kwiatki plus moje rude, kręcone włosy to nie będzie za dużo radości naraz Chyba tylko w spiętych włosach mogłabym ją nosić.. <dumam...>
Na fotkach te kwiatki wyglądają na takie mniej intensywne Mimo wszystko podoba mi się.
Stary 2014-05-15, 11:58   #3293
naczelnabrunetka
Raczkowanie

moje bikini "VS", portfelik i bluzka mają już status sent to airline, tylko buty utknęły w Nanjing w połowie kwietnia i nic się nie rusza.
To moje pierwsze zamówienia, mam nadzieję, że będzie dobrze, bo bardzo spodobała mi się ta panterkowa koszula z "zary" kilka stron wcześniej i marynarka podobna do tej z "h&m", zobaczymy :P mnóstwo pięknych sukienek ale przy wzroście 175 chyba nie będę ryzykować, że ledwo pupę zasłoni
Stary 2014-05-15, 12:09   #3294
lili1992
Raczkowanie

Cytat:

Same oceńcie.
Tez czekam na ta koszule

A co do naklejek to masz racje, na aukcji wyglądają lepiej
lili1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:14   #3295
mogg
Zakorzenienie

Ja rowniez mialam plany kupic te naklejki. Ja znow gdzies widzialam chyba na ruskiej stronce napis jakis i byl naprawde super. Dziewczyna pokazala efekt na scianie juz i wygladal naprawde fajnie

Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-15, 12:28   #3296
Pysiulka33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naczelnabrunetka Pokaż wiadomość
moje bikini "VS", portfelik i bluzka mają już status sent to airline, tylko buty utknęły w Nanjing w połowie kwietnia i nic się nie rusza.
To moje pierwsze zamówienia, mam nadzieję, że będzie dobrze, bo bardzo spodobała mi się ta panterkowa koszula z "zary" kilka stron wcześniej i marynarka podobna do tej z "h&m", zobaczymy :P mnóstwo pięknych sukienek ale przy wzroście 175 chyba nie będę ryzykować, że ledwo pupę zasłoni
Możesz podesłać linka do kostiumu?
Szukam kolczyków perełek Chanel zdaje się że ost ktoś zamawiał?
Stary 2014-05-15, 12:42   #3297
migea
Zadomowienie

Dziewczyny dajcie spokój z tym tematem komu co się podoba, niech każdy kupuje co chce, a te co nie pochwalają zakupów to aż tak to boli że zawsze jakieś jak nie uwagi to docinki się czyta...
Kochane jedne są S inne XL, jedne hetero inne less, jedne lubią banany a inne truskawki...to samo jedne kupują podróbki a inne nie.

Więcej tolerancji a mniej złośliwości

Ja też jak czytam to kupujecie rzeczy które ja bym nie kupiła i po co to komentować... co mam pisać : "ale koszulę wieśniacką kupiłaś?"

Po co?

Jak mi sie coś spodoba to dziękuję tym co wklejają bo przynajmniej mozna kupić coś na co samemu nie trafilo a jak cos nas nie interesuje lecimy dalej a nie jakies chore nic nie dajace nikomu uwagi sie czyta
Ja kupiłam conversy niebieskie i latam w nich i jakoś gorsze jakościowo nie są -bo kumpela ma i porównałyśmy sobie - to tak na marginesie.

Przyjemnego dnia dla Was wszystkich i słonka życzę
Stary 2014-05-15, 12:43   #3298
Rotkohl
Zakorzenienie

czekam na listonosza
http://www.aliexpress.com/snapshot/6050969711.html

i kolejna paczka która utknęła 16 już w Warszawie
http://www.aliexpress.com/snapshot/6056524435.html

poklikałam parę rzeczy ale jeszcze się wstrzymam z zapłatą, bo nie wiem czy podochodza;/ zero komentarzy u sprzedajacego.....

kliknęłam czarną i beżową
http://www.aliexpress.com/snapshot/6091043985.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6092407274.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6092407274.html

mam dylemat odnośnie torebek, bo sprzedajacy nie ma zadnych komentarzy;/
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:45   #3299
StraVvberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniccc Pokaż wiadomość

Słodka
Stary 2014-05-15, 13:01   #3300
mogg
Zakorzenienie

Mi przyszła paczka w końcu! portfel mam w łapciach
http://www.aliexpress.com/snapshot/6073529975.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości