Scent Bar LII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 12:20   #4081
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

a dajcież Wy mi święty spokój!

no so?
toz to info roku!

pasowaloby jesczze zadac kilka zwyczajowych pytan typu
- a gdzie bedziecie mieszkac?
- jestes w ciązy?

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

---
macham znad perspektywy rwania ósemek co najmniej dwóch, być może wszystkich

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

a czemu?

ja np jestem bardzo zwiazana emocjonalnie z moimi zebami i byłoby mi bardzo zal
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 12:57   #4082
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
do podręcznego w kosmetyczce można tylko suche rzeczy. wszystkie płyny w woreczku strunowym w opakowaniach do 1ooml i nie więcej niż 1l łącznie (chociaż to zależy od lotniska, bo ostatnio mi się woreczki skończyły i w RZE przepakowywałam przy panu z kontroli w jakieś ich małe worki i pan powiedział mi, że mogę mieć ich kilka jak się w jeden nie zmieszczę ale na większości lotnisk to nie przejdzie)
ja do torby pakuję półsztywny kuferek, coś w ten deseń, bo łatwo go wpasować w bagaż, jest lekki i nie żal by mi było go wyrzucić, gdybym jakieś precjozo w powrotnym przewoziła ale to wszystko zależy od potrzeb, bo u mnie w takiej kosmetyczce lądują pędzle, pudry, cienie, waciki, leki...
organizery z miejscem na butle z szamponami, to nie do podręcznego, zajmują za dużo miejsca.
co do wypadów samochodowych, to Mary Kay ma w ofercie taki rozwijany organizer do zawieszenia, niezbyt urodziwy, ale do spa się nadaje. można go zawiesić, a w hotelach często brakuje półek w łazience na kosmetyki.
no i tu nie ma już takiego ograniczenia wagowo-wymiarowego. można na rączce walizki doczepić dodatkowy sztywny kuferek , nikt się nie będzie czepiał o wystające milimetry.

a przede mną pierwsze pakowanie do małego podręcznego Wizza... uparłam się i nie dokupię... no chyba że przed samym wylotem.
Ryan ostatnio rozpieszcza dodatkową torebką damską, numerowaniem miejsc i możliwością rezerwacji... aż się boję co zastanę u węgrów
dzięki - ale właśnie się zastanawiam dzie ja pisałam o podręcznym? O podręcznym to fię fię - Mam już lata dziesty raz

Czyli nie wiem dalej gdzie ja to znajdę, jakoś sieciuniowo tak bez macania nie bałdzo, ale chyba nie będzie innego wyjścia.

Mam nie chce sztywnych, ale taki półsztywny jak z linczka to już ok. Thnx

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wczotraj siedze u lekarza i kaszlę...
starsza pani na to- oj leczyc sie musisz szybciutko, bo trzeba byc zdrowym na juwenalia!

jak to miło ze ktos mnie wziął za studentkę11 lat po ukonczeniu studów
nie dziwne, nic a nic, no i pozazdrościć

Cytat:
gotyckie i wiktoriańskie ozdobne pierdzienie to tylko ze zwykłego metalu są, a u jubilerów przejrzałam na szybko online, to wszystko ładne, proste i podobne
I nie wiem, nawet czy stawiać na prostą klasykę ze złota, czy se odwalić coś mrocznego, jakieś srebro z czarnym kamieniem, czy co... pojęcia nie mam
strzelaj co chcesz, ma Ci się podobać. W sieciowych jubi wszystko takie samo. Wystarczy nei wchodzić na ndział zaręczynyowe
Ja mam w kształcie obrączki bo obrączki nie noszę. Ja ogólnie naszam biżu only na wyjścia
Juz o tym pisałam, ale mój pochodzi z kolekcji o znamiennej nazwie "Lśnienie"
Taaaaa, znamienna nazwa o znamiennym tytule ?
Cytat:

jako i ja

Kameno - matko i córko łączę się w bólu, mnie też kazali już dawno ale nie pozwalam Chyba że Twoi mają przekonujące argumenty Ma to związek może z tym co ostatnio badasz?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-05-15 o 13:02
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:03   #4083
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
niezła - dzięki

a gdzie się takie rzeczy kupuje stacjonarnie? Bo ja nie chadzam po sklepach za bardzo
Pojęcia nie mam!! Ja to w sieciuni wszystko... Nienawidzę na zakupy chodzić...

Majucie się nie gratuluje, tylko jej D., że taką laskę wyrwał!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:05   #4084
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pojęcia nie mam!! Ja to w sieciuni wszystko... Nienawidzę na zakupy chodzić...

1. No tozaczynam sieciuniowe polowanie.

2. Otóż to !!!
Stary 2014-05-15, 14:07   #4085
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki - ale właśnie się zastanawiam dzie ja pisałam o podręcznym? O podręcznym to fię fię - Mam już lata dziesty raz

Czyli nie wiem dalej gdzie ja to znajdę, jakoś sieciuniowo tak bez macania nie bałdzo, ale chyba nie będzie innego wyjścia.

Mam nie chce sztywnych, ale taki półsztywny jak z linczka to już ok. Thnx
rejestrowane zazwyczaj tylko ważą
pisałaś o limitach więc automatycznie przerzuciło mnie na te minimalne

a kupić pewnie można wszędzie, od chińczyka, przez sieciówki po firmowe sklepy.

może coś z Reed? tylko ich stacjonarnie nie ma

kurfa, o lekarzu zapomniałam
lecę, pogoda fatalna, może się załapię, albo chociaż rp wezmę :/
Stary 2014-05-15, 14:22   #4086
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a czemu?

edit: ja ewentualnie jestem związana z przednimi bo je widzę, reszta pikuś, ale zmian w takich jedynkach bym nie chciała, np. mam jedną ukruszoną i wcale nie chcę reperować
Cytat:
Kameno - matko i córko łączę się w bólu, mnie też kazali już dawno ale nie pozwalam Chyba że Twoi mają przekonujące argumenty Ma to związek może z tym co ostatnio badasz?

na razie tylko propozycję usłyszałam, dwie (jedna co wyszła dwa lata temu, o drugiej nawet nie wiedziałam że jest) są mocno zepsute i pan dr stwierdził że najlepiej się pozbyć, a ja myślę i tak o aparacie ortodontycznym i wtedy chyba (jeszcze się nie konsultowałam ale pewnie tak) wszystkie out bo nie ma na resztę zębów miejsca...

wiadomo że nie polecę rwać z marszu tylko się innych dentów dopytam, ale już się boję widzę w wyobraźni złamaną żuchwę i dziurę wyrwę do zatok, nie mówiąc o innych atrakcjach...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-05-15 o 14:34
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:40   #4087
neska951
Zakorzenienie

Joł snad krówek z lidla o zawartości masła 4%

Cytat:
sięga mi łbem do bioder

Małom palpitacyj nie dostała, bo mój miły zaproponował wspólną przejażdżkę po pierścień po następnej wypłacie a ja nawet nie wiem, co bym chciała

Będzie , będzie zabawa..... Gratki

I tak ja mam największy na świecie pierdzionek zaręczynowy

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Dobry!
Autobusik już na mnie czekał na przystanku i właśnie dojeżdżam na miejsce :-D Mała rzecz, a cieszy.
Weterynarz umówiony, ulubiony na dodatek, jeden minus, że się nie wyrobię na węgierski... Ale koth ważniejszy
Miłego wszystkim!
Oj co szarości stało się ?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Łeee nie wzięłaś numeru telefonu
Nie Ale będę polować

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Maja, widzę to! Gotycka katedra, Ty w czarnej sukni wypachniona Poisonem, TŻ we fraku i cylindrze, organista napier*ala w ten deseń: https://www.youtube.com/watch?v=23quMQHxnGI a na ławeczkach barowiczki odziane na czarno i pafnące mrokiem - inaczej nie wpuszczamy
Tylko ja i Rachel świeżakowo

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
łooooooooł - tego się nie spodziewałam. Mam jeszcze starej trochę.

2. kuuurcze kręcę się koło niego ale nie brałam bo chuopin kupił kiedyś 100 kilo środków piorących i mam nadmiar. 100 kg to żart ale jest kilosów masa i litrów płynów wszelakich też. głównie kłębuszków. Ale baaardzo kusisz.
1 Zazdraszczam starej wersji Kolejna obserwancja JN bazuje pięknym wytrawnym sandałowcem

2 też mam bo kupuję takie rzeczy na promocjach... Ale jakoś proszek mi się zepsuł bo zaczął zostawiać białe plamy

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny - zwłaszcza podróżujące, czy któraś z Was zna jakiś sklep, firmę dobrych jakościowo i travel-friendly kosmetyczek? Chodzi mi o jakąś firmę lub modele kosmetyczek sprytnie zaaranżowanych na podróżowanie samolotem etc. Solidnych, kompaktowych. Zagramaniczne vlogi obfitują w takie filmiki ale nie mam dostępu do tych firm. Chciałabym mamie na prezent urodzinowy coś takiego sprawić. Ona podróżuje minimum 2 razy w roku samolotem plus pełno róznych samochodowych wypadów z przyjaciółmi. Ma straaaaaszną ohydną rozlatującą się kosmetyczkę. Kiedyś chciała kuferki ale to nie dla niej, limity bagażowe etc etc. Ona musi mieć coś co spakuje DO walizki. Coś kompaktowego. Może któraś z Was ma i poleca. Ja nawet nie wiem gdzie się udać. W sklepie z galanterią skózaną i walizami są wypasione wyglądem ale droooooogie i niekoniecznie mają fajne patenty dla podróżujących.
Myślę że nie ma czegoś takiego przynajmniej ja nie znalazłam

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
no so?
toz to info roku!

- jestes w ciązy?

l
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 14:54   #4088
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw się przyjdzie zębowa wróżka i Ci wynagrodzi

http://www.youtube.com/watch?v=CfhOX33V8dI

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

A w ogóle to potrzebuję endokrynologa - w Krk, najlepiej na NFZ, bo skierowanie już mam
Krakowianki (i nie tylko), macie kogoś sprawdzonego?
http://www.endokrynologia.net/

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
na razie tylko propozycję usłyszałam, dwie (jedna co wyszła dwa lata temu, o drugiej nawet nie wiedziałam że jest) są mocno zepsute i pan dr stwierdził że najlepiej się pozbyć, a ja myślę i tak o aparacie ortodontycznym i wtedy chyba (jeszcze się nie konsultowałam ale pewnie tak) wszystkie out bo nie ma na resztę zębów miejsca...

wiadomo że nie polecę rwać z marszu tylko się innych dentów dopytam, ale już się boję widzę w wyobraźni złamaną żuchwę i dziurę wyrwę do zatok, nie mówiąc o innych atrakcjach...
1 to usuwaj je szybko po co Ci próchniaki?

2 Nie bój się , moja 8 miała prawie korzeń w zatoce a wyrwy mi nie zrobili.
Rwałam na NFZ

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
gotyckie i wiktoriańskie ozdobne pierdzienie to tylko ze zwykłego metalu są, a u jubilerów przejrzałam na szybko online, to wszystko ładne, proste i podobne
I nie wiem, nawet czy stawiać na prostą klasykę ze złota, czy se odwalić coś mrocznego, jakieś srebro z czarnym kamieniem, czy co... pojęcia nie mam
Najlepiej kup ten który do ciebie przemówi
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 15:15   #4089
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

edit: ja ewentualnie jestem związana z przednimi bo je widzę, reszta pikuś, ale zmian w takich jedynkach bym nie chciała, np. mam jedną ukruszoną i wcale nie chcę reperować

nie boisz sie zakladac aparat w tym wieku?
efekty mogą byc marne ,a mozna sobie wychodowac inne problemy

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

A w ogóle to potrzebuję endokrynologa - w Krk, najlepiej na NFZ, bo skierowanie już mam
Krakowianki (i nie tylko), macie kogoś sprawdzonego?

w krk na nfz to radze uderzac tylko do szpitala uniwersyteckiego w kazdej sprawie, ale do kogo konkretnie to nie doradzę,

ew do meciciny

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-05-15 o 15:16
Stary 2014-05-15, 15:42   #4090
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
nie boisz sie zakladac aparat w tym wieku?
efekty mogą byc marne ,a mozna sobie wychodowac inne problemy
ale aparat zakłada się w każdym wieku przecież
myślałam nie pod kątem estetycznym ale profilaktycznym, na choroby przyzębia
ale myślałam na razie bardzo wstępnie, chcę się w końcu przejść do ortodontów jakichś na konsultację
i jakie problemy masz na myśli?

edit: prawdę mówiąc jeszcze nie zaczęłam wgryzać się w temat i dopiero będę rozważać plusy i minusy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-05-15 o 15:58
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 16:17   #4091
Murszafka

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Oj co szarości stało się ?
Kolor zmieniła Nie jest już siwa, tylko wokół oczu skóra jej zbrązowiała, a na reszcie kotha jest różowa. Albo uczulenie, albo zapalenie kotha.. Dziś spotkanie z wetem...

Stary 2014-05-15, 16:19   #4092
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ale aparat zakłada się w każdym wieku przecież
myślałam nie pod kątem estetycznym ale profilaktycznym, na choroby przyzębia
ale myślałam na razie bardzo wstępnie, chcę się w końcu przejść do ortodontów jakichś na konsultację
i jakie problemy masz na myśli?

edit: prawdę mówiąc jeszcze nie zaczęłam wgryzać się w temat i dopiero będę rozważać plusy i minusy

no załozyc mozna w kazdym wieku,
ale ja uwazam (to bliskie twoim teoriom ) ze to ze sie zaklada w kazdym wieku to wynik lobby ortodontycznego.

generalnie przesuwanie zebów bezproblemowe jest w wieku rozwojowym, bo kosc ma zaniknąc w jednym miejscu a nadbudowac w drugim i jak organizm rośnie to to jest naturalne i łatwe.
potem jest gorzej, a po 30 stce to juz sa procesy zanikowe a nie rozwojowe, początki paradontozy, osteoporozy i moze sie tak zdazyc ze kosc zaninie a sie nie odbuduje i zeby beda rozchwiane, po drugie noszenie aparatu retencyjnego po 30stce to chyba trwa do konca zycia...

co do efektow to znam kilka osob ktore nsiły w wieku studenckim a po 10 latach maja takie same krzywe jak przed leczeniem....

oczywiscie na zadnych oficjalnych stronach gabinetów orto tego sie nie wyczyta, ale warto zgłebic powazniejsze źródla.

oczywiscie to co napislaam powyzej to jest w uproszczeniu i własnymi słowami, tylko dla zobrazowania w przyblizeniu co wyczytałam

a jesczez jedno-po są 2 sprawy-korekta zgryzu i ułozenia zębów w łuku, korekta zgryzu podobno ma sens (ale ja w to nie wierze i tak :BRZYDAL: )

mi dent wmawial ze mam takie niskie ząbki bo mam starte, pzrze zgryz i małą wysokosc zwarciową i trzeba to skorygowac koniecznie, i nie dał sobie przegadac ze ja mam takąniiskąwysokosc zwarcia bo mi takie małe zęby urosły "od nowosci" i wątpie zeby dla mojej sczeki było korzystnie na starosc robic mi zęby wielkie jak gwoazda filmowa..skoro od kiedy zyje mialam drobne ząbki bo to u nas rodzinne

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-05-15 o 16:25
Stary 2014-05-15, 16:32   #4093
Murszafka

Polly święte słowa mówi

Stary 2014-05-15, 16:45   #4094
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Będzie , będzie zabawa..... Gratki

Cytat:
I tak ja mam największy na świecie pierdzionek zaręczynowy
pooooka

Cytat:
Tylko ja i Rachel świeżakowo
Ale tak poważnie to nie poznałaś mojej mrocznej strony

No dooobra najmroczniejsza ja to wędzone śliwki i kadzidła zatem będę zmierzchem buahahaaaaaaa

Cytat:
1 Zazdraszczam starej wersji Kolejna obserwancja JN bazuje pięknym wytrawnym sandałowcem
oł maaaaaaaaaan czyli warto było

Co do wyrażenia - mam wielki sentyment ojciec mój tak mówił i nigdy się u nikogo nie spotkałam z tym
Cytat:
Myślę że nie ma czegoś takiego przynajmniej ja nie znalazłam
Taaaak, domyślam się Ja tak mam, od zawsze szukam czegoś czego nie ma. Ale znajdę kiedyś ją znajdę ...

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Kolor zmieniła Nie jest już siwa, tylko wokół oczu skóra jej zbrązowiała, a na reszcie kotha jest różowa. Albo uczulenie, albo zapalenie kotha.. Dziś spotkanie z wetem...
bidulka - dziś takiego różowego kotha mijałam koło sklepu i właśnie mnie zaintrygował
Cytat:
mi dent wmawial ze mam takie niskie ząbki bo mam starte, pzrze zgryz i małą wysokosc zwarciową i trzeba to skorygowac koniecznie, i nie dał sobie przegadac ze ja mam takąniiskąwysokosc zwarcia bo mi takie małe zęby urosły "od nowosci" i wątpie zeby dla mojej sczeki było korzystnie na starosc robic mi zęby wielkie jak gwoazda filmowa..skoro od kiedy zyje mialam drobne ząbki bo to u nas rodzinne
Jest jak mówisz, wiem to na przykładzie przyjaciółki.

Booosz czego oni nie wymyślą i nie usiłują wmówić
Stary 2014-05-15, 17:18   #4095
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Maja, gratuluję

Cytat:

Ale,że co, że futerko jej zrożowiało???
Cytat:
no załozyc mozna w kazdym wieku,
ale ja uwazam (to bliskie twoim teoriom ) ze to ze sie zaklada w kazdym wieku to wynik lobby ortodontycznego.

generalnie przesuwanie zebów bezproblemowe jest w wieku rozwojowym, bo kosc ma zaniknąc w jednym miejscu a nadbudowac w drugim i jak organizm rośnie to to jest naturalne i łatwe.
potem jest gorzej, a po 30 stce to juz sa procesy zanikowe a nie rozwojowe, początki paradontozy, osteoporozy i moze sie tak zdazyc ze kosc zaninie a sie nie odbuduje i zeby beda rozchwiane, po drugie noszenie aparatu retencyjnego po 30stce to chyba trwa do konca zycia...

co do efektow to znam kilka osob ktore nsiły w wieku studenckim a po 10 latach maja takie same krzywe jak przed leczeniem....

oczywiscie na zadnych oficjalnych stronach gabinetów orto tego sie nie wyczyta, ale warto zgłebic powazniejsze źródla.

oczywiscie to co napislaam powyzej to jest w uproszczeniu i własnymi słowami, tylko dla zobrazowania w przyblizeniu co wyczytałam

a jesczez jedno-po są 2 sprawy-korekta zgryzu i ułozenia zębów w łuku, korekta zgryzu podobno ma sens (ale ja w to nie wierze i tak :BRZYDAL: )
Mniej więcej to samo mi powiedziała moja dentystka jak chcialam wpychać wystająca jedynke na miejsce. Ze ona by tego na moim miejscu nie ruszala, bo wiecej złego z tego może wyjść niż pożytku. Oczywiście jak się uprę to moge, ale ona odradza. Więc dałam sobie spokoj, bpo w sumie prawie 30 lat ją mam, nie przeszkadzalą mi, to teraz tymbarzdiuej nie ma co grzebać .

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-05-15 o 17:19
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 17:22   #4096
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Biedactwo
A może ona po prostu nabiera solary na pyszczku i zmienia futro na bardziej dżezi?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 17:24   #4097
Murszafka

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Ale,że co, że futerko jej zrożowiało???
Ee... To bym ogoliła i po sprawie Koth właściwy jest różowy, sierść nadal szara
Właśnie pędzę do chaty, sprawdzić, jak się czuje.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Biedactwo
A może ona po prostu nabiera solary na pyszczku i zmienia futro na bardziej dżezi?
Weź, w moim mieszkaniu nie ma prawa być różowego koloru, już tęczę wolę
Boję się, żeby nie było akcji, jak ze 3 lata temu, że sobie całe futro wyrwała...

Stary 2014-05-15, 17:27   #4098
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo

Cytat:
Ee... To bym ogoliła i po sprawie Koth właściwy jest różowy, sierść nadal szara
Właśnie pędzę do chaty, sprawdzić, jak się czuje.
A, bo jakoś nie moglam sobie tego zwizualizować....biedna kicia
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:11   #4099
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, widzę to! Gotycka katedra, Ty w czarnej sukni wypachniona Poisonem, TŻ we fraku i cylindrze, organista napier*ala w ten deseń: https://www.youtube.com/watch?v=23quMQHxnGI a na ławeczkach barowiczki odziane na czarno i pafnące mrokiem - inaczej nie wpuszczamy

Cytat:
wczotraj siedze u lekarza i kaszlę...
starsza pani na to- oj leczyc sie musisz szybciutko, bo trzeba byc zdrowym na juwenalia!

jak to miło ze ktos mnie wziął za studentkę11 lat po ukonczeniu studów
w sumie to się nie dziwię ale miło
Cytat:
weź białe złoto i czarny kamień

ja mam najprostszy na świecie, bo nie umiem nosić biżuterii, więc na szczęście mam taką, która mi nie zawadza
Cytat:
macham znad perspektywy rwania ósemek co najmniej dwóch, być może wszystkich
ała

mój małż właśnie jest u dentysty, też w tej sprawie, ciekawe co mu powie
Cytat:
o!
Cytat:
oby to nic groźnego

Dobrze wiedzieć o tych aparatach jak TŻowi będą chcieli wcisnąć aparat to mu o tym powiem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:30   #4100
Murszafka

Kota przeziębiona -ma szmery w płucu jednym Znowu... A ani nie wychodziła na zimno, ani w mieszkaniu zimno nie jest, ech...

Stary 2014-05-15, 19:46   #4101
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no so?
toz to info roku!

- jestes w ciązy?

Cytat:
mi też
Cytat:
2 Nie bój się , moja 8 miała prawie korzeń w zatoce a wyrwy mi nie zrobili.
z kolei jak ja leżałam na laryngologii, to przyjęli laskę, której kilka lat wczesniej dentysta tak głęboko zrobił kanałówkę w górnym trzonowcu, że przebił się do zatoki. Strasznie jej się tam wszystko paprało, mieli robić jej zabieg albo operację i czyścić zatokę i skrobać narośle. Od tamtej pory jeszcze bardziej boję się dentystów
Cytat:
Najlepiej kup ten który do ciebie przemówi
na razie żaden
Cytat:
biedactwo
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Maja, gratuluję
ale nie ma jeszcze czego, nie było padania na kolana i proszenia o rękę ot tak, w rozmowie wspomniał o pierdzionku, nie pierwszy raz, już ze 3 miesiące temu podpytywał jaki bym chciała

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-05-15 o 20:02
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:16   #4102
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Kota przeziębiona -ma szmery w płucu jednym Znowu... A ani nie wychodziła na zimno, ani w mieszkaniu zimno nie jest, ech...
buuu a może reakcja na świeżo klime ? Może się zaklimatyzuje

Cytat:

ale nie ma jeszcze czego, nie było padania na kolana i proszenia o rękę ot tak, w rozmowie wspomniał o pierdzionku, nie pierwszy raz, już ze 3 miesiące temu podpytywał jaki bym chciała
No to na co czekasz - wybieraj
Masz jakieś wątpliwości ?

Do Ciebie Maja pasuje mi charakterystyczny kamień

Lubiłaś Durbano może się zainspiruj
Stary 2014-05-15, 20:29   #4103
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Do Ciebie Maja pasuje mi charakterystyczny kamień

Lubiłaś Durbano może się zainspiruj
No, dyć mój kasteto-pierścienio-zamrożony palec to nic innego jak Rock Crystal!
Maja, turmalin jako oczko se pyknij.

Stary 2014-05-15, 20:34   #4104
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Zrobiłam pierwszy raz soczewicę i wyszła dobra ale ugotowałam za dużo i nie wiem co z resztą zrobić jakąś sałatkę może?
sałatkę, paszter, placuszki, pastę...

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:37   #4105
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem tylko że w wersji xxxxxxl

U Maji widziałabym Amethyst, Black Tourmaline lub Jade. Chyba najbardziej Jade. Abo Ametyst.
Stary 2014-05-15, 20:39   #4106
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a myślałaś, że jeszcze nie szukałam?
nie ma nic z czarnym, kolorowych nie chcę
Stary 2014-05-15, 20:50   #4107
akiyo
Zadomowienie

Cytat:
Z okołogotyckimi niemetalowymi, trochę baśniowymi kojarzą mi się jej pierścionki KLIK
Na stronie ma jeszcze więcej wzorów KLIK ; zresztą można sobie chyba zamówić własny model

W ogóle, to również gratulacje

W temacie ósemek, też mi proponowali usunięcie i aparat (ja też z tych, co to mają za duże zęby w stosunku do szczęki); tylko, że do mnie nigdy nie trafiała potrzeba posiadania prostych zębów
akiyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:55   #4108
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ej, ludzie, opanujcie się, jeszcze nic nie postanowione Chuop tylko rzucił taką propozycję, że mogę się zacząć rozglądać, bo akurat ma trochę mamony odłożone i jakoś za miesiąc-dwa może będzie miał wolną sobotę, to mi kupi. Wesela nie będzie, bo nas nie stać, co najwyżej jakiś skromny obiad, ale to dopiero za kilka lat,nie mam ochoty ani pieniążków się tym teraz zajmować, wolę szukać roboty i grać metal
towar, znaczy, zaklepujesz na zaś

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:59   #4109
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja mogłabym mieć taki jeśli już musiałby być szlachetny metal i prawdziwy kamień: http://www.pakamera.pl/pierscionki-i...u-nr913831.htm

Stary 2014-05-15, 20:59   #4110
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
towar, znaczy, zaklepujesz na zaś
odnosze wrażenie, że to raczej ja jestem zaklepywana

dobra, starczy mi tych pierścionków, nie pali się, roboty trzeba szukać, to teraz najważniejsze

Wczoraj wysłalm cv do roboty na produkcji w Łodzi, dzisiaj dzwoni baba i na dzień dobry "Przeglądam pani cv i ten adres zamieszkania to pani tam mieszka w gminie xxx, czy to tylko zameldowania, a mieszka pani w łodzi?"
- Tutaj mieszkam, ale mam blisko na pociąg do łodzi
"Aha... dziękuję, do widzenia"

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-05-15 o 21:04
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości