|
|
#4081 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LII
no so? toz to info roku! ![]() pasowaloby jesczze zadac kilka zwyczajowych pytan typu ![]() - a gdzie bedziecie mieszkac? - jestes w ciązy? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
a czemu? ja np jestem bardzo zwiazana emocjonalnie z moimi zebami i byłoby mi bardzo zal
|
|
|
#4082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie wiem dalej gdzie ja to znajdę, jakoś sieciuniowo tak bez macania nie bałdzo, ale chyba nie będzie innego wyjścia. Mam nie chce sztywnych, ale taki półsztywny jak z linczka to już ok. Thnx Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam w kształcie obrączki bo obrączki nie noszę. Ja ogólnie naszam biżu only na wyjścia Juz o tym pisałam, ale mój pochodzi z kolekcji o znamiennej nazwie "Lśnienie" Taaaaa, znamienna nazwa Cytat:
Kameno - matko i córko łączę się w bólu, mnie też kazali już dawno ale nie pozwalam Ma to związek może z tym co ostatnio badasz?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-15 o 13:02 |
||||
|
|
|
#4083 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Majucie się nie gratuluje, tylko jej D., że taką laskę wyrwał!!
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisałaś o limitach więc automatycznie przerzuciło mnie na te minimalne ![]() a kupić pewnie można wszędzie, od chińczyka, przez sieciówki po firmowe sklepy. może coś z Reed? tylko ich stacjonarnie nie ma kurfa, o lekarzu zapomniałam ![]() lecę, pogoda fatalna, może się załapię, albo chociaż rp wezmę :/
|
|
#4086 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
edit: ja ewentualnie jestem związana z przednimi bo je widzę, reszta pikuś, ale zmian w takich jedynkach bym nie chciała, np. mam jedną ukruszoną i wcale nie chcę reperować Cytat:
na razie tylko propozycję usłyszałam, dwie (jedna co wyszła dwa lata temu, o drugiej nawet nie wiedziałam że jest) są mocno zepsute i pan dr stwierdził że najlepiej się pozbyć, a ja myślę i tak o aparacie ortodontycznym i wtedy chyba (jeszcze się nie konsultowałam ale pewnie tak) wszystkie out bo nie ma na resztę zębów miejsca... wiadomo że nie polecę rwać z marszu tylko się innych dentów dopytam, ale już się boję
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-05-15 o 14:34 |
||
|
|
|
#4087 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad krówek z lidla o zawartości masła 4%
Cytat:
Będzie , będzie zabawa..... I tak ja mam największy na świecie pierdzionek zaręczynowy ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Nie ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() 2 też mam bo kupuję takie rzeczy na promocjach... Ale jakoś proszek mi się zepsuł bo zaczął zostawiać białe plamy ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się przyjdzie zębowa wróżka i Ci wynagrodzi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CfhOX33V8dI ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
2 Nie bój się , moja 8 miała prawie korzeń w zatoce a wyrwy mi nie zrobili. Rwałam na NFZ ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4089 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie boisz sie zakladac aparat w tym wieku? efekty mogą byc marne ,a mozna sobie wychodowac inne problemy Cytat:
w krk na nfz to radze uderzac tylko do szpitala uniwersyteckiego w kazdej sprawie, ale do kogo konkretnie to nie doradzę, ew do meciciny
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-05-15 o 15:16 |
||
|
|
|
#4090 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() myślałam nie pod kątem estetycznym ale profilaktycznym, na choroby przyzębia ale myślałam na razie bardzo wstępnie, chcę się w końcu przejść do ortodontów jakichś na konsultację i jakie problemy masz na myśli? edit: prawdę mówiąc jeszcze nie zaczęłam wgryzać się w temat i dopiero będę rozważać plusy i minusy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-05-15 o 15:58 |
|
|
|
|
#4091 |
|
|
Kolor zmieniła
Nie jest już siwa, tylko wokół oczu skóra jej zbrązowiała, a na reszcie kotha jest różowa. Albo uczulenie, albo zapalenie kotha.. Dziś spotkanie z wetem...
|
#4092 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no załozyc mozna w kazdym wieku, ale ja uwazam (to bliskie twoim teoriom ) ze to ze sie zaklada w kazdym wieku to wynik lobby ortodontycznego.generalnie przesuwanie zebów bezproblemowe jest w wieku rozwojowym, bo kosc ma zaniknąc w jednym miejscu a nadbudowac w drugim i jak organizm rośnie to to jest naturalne i łatwe. potem jest gorzej, a po 30 stce to juz sa procesy zanikowe a nie rozwojowe, początki paradontozy, osteoporozy i moze sie tak zdazyc ze kosc zaninie a sie nie odbuduje i zeby beda rozchwiane, po drugie noszenie aparatu retencyjnego po 30stce to chyba trwa do konca zycia...co do efektow to znam kilka osob ktore nsiły w wieku studenckim a po 10 latach maja takie same krzywe jak przed leczeniem.... oczywiscie na zadnych oficjalnych stronach gabinetów orto tego sie nie wyczyta, ale warto zgłebic powazniejsze źródla. oczywiscie to co napislaam powyzej to jest w uproszczeniu i własnymi słowami, tylko dla zobrazowania w przyblizeniu co wyczytałam a jesczez jedno-po są 2 sprawy-korekta zgryzu i ułozenia zębów w łuku, korekta zgryzu podobno ma sens (ale ja w to nie wierze i tak :BRZYDAL: ) mi dent wmawial ze mam takie niskie ząbki bo mam starte, pzrze zgryz i małą wysokosc zwarciową i trzeba to skorygowac koniecznie, i nie dał sobie przegadac ze ja mam takąniiskąwysokosc zwarcia bo mi takie małe zęby urosły "od nowosci" i wątpie zeby dla mojej sczeki było korzystnie na starosc robic mi zęby wielkie jak gwoazda filmowa..skoro od kiedy zyje mialam drobne ząbki bo to u nas rodzinne
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-05-15 o 16:25 |
|
|
|
|
#4093 |
|
|
Polly święte słowa mówi
|
#4094 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No dooobra najmroczniejsza ja to wędzone śliwki i kadzidła zatem będę zmierzchem buahahaaaaaaa Cytat:
![]() Co do wyrażenia - mam wielki sentyment ojciec mój tak mówił i nigdy się u nikogo nie spotkałam z tym Cytat:
Ja tak mam, od zawsze szukam czegoś czego nie ma. Ale znajdę kiedyś ją znajdę ...![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
bidulka - dziś takiego różowego kotha mijałam koło sklepu i właśnie mnie zaintrygował ![]() Cytat:
Booosz czego oni nie wymyślą i nie usiłują wmówić
|
||||||
|
|
|
#4095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Maja, gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale,że co, że futerko jej zrożowiało??? Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-05-15 o 17:19 |
||
|
|
|
#4096 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A może ona po prostu nabiera solary na pyszczku i zmienia futro na bardziej dżezi? |
|
|
|
|
#4097 | |
|
|
Ee... To bym ogoliła i po sprawie
Koth właściwy jest różowy, sierść nadal szara Właśnie pędzę do chaty, sprawdzić, jak się czuje. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Boję się, żeby nie było akcji, jak ze 3 lata temu, że sobie całe futro wyrwała...
|
|
#4098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale miło Cytat:
![]() ja mam najprostszy na świecie, bo nie umiem nosić biżuterii, więc na szczęście mam taką, która mi nie zawadza Cytat:
mój małż właśnie jest u dentysty, też w tej sprawie, ciekawe co mu powie ![]() o! ![]() Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć o tych aparatach jak TŻowi będą chcieli wcisnąć aparat to mu o tym powiem
|
|||||
|
|
|
#4100 |
|
|
Kota przeziębiona -ma szmery w płucu jednym
Znowu... A ani nie wychodziła na zimno, ani w mieszkaniu zimno nie jest, ech...
|
#4101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na razie żaden ![]() Cytat:
ale nie ma jeszcze czego, nie było padania na kolana i proszenia o rękę ot tak, w rozmowie wspomniał o pierdzionku, nie pierwszy raz, już ze 3 miesiące temu podpytywał jaki bym chciała
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-15 o 20:02 |
||||
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może reakcja na świeżo klime ? Może się zaklimatyzuje ![]() Cytat:
Masz jakieś wątpliwości ? ![]() Do Ciebie Maja pasuje mi charakterystyczny kamień Lubiłaś Durbano może się zainspiruj
|
||
|
|
|
#4103 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Maja, turmalin jako oczko se pyknij. |
|
|
|
|
#4104 |
|
Wpisz tu zomzing
|
sałatkę, paszter, placuszki, pastę...
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma nic z czarnym, kolorowych nie chcę
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na stronie ma jeszcze więcej wzorów KLIK ; zresztą można sobie chyba zamówić własny model ![]() W ogóle, to również gratulacje ![]() W temacie ósemek, też mi proponowali usunięcie i aparat (ja też z tych, co to mają za duże zęby w stosunku do szczęki); tylko, że do mnie nigdy nie trafiała potrzeba posiadania prostych zębów
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
na zaś
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
odnosze wrażenie, że to raczej ja jestem zaklepywana
![]() dobra, starczy mi tych pierścionków, nie pali się, roboty trzeba szukać, to teraz najważniejsze ![]() Wczoraj wysłalm cv do roboty na produkcji w Łodzi, dzisiaj dzwoni baba i na dzień dobry "Przeglądam pani cv i ten adres zamieszkania to pani tam mieszka w gminie xxx, czy to tylko zameldowania, a mieszka pani w łodzi?" - Tutaj mieszkam, ale mam blisko na pociąg do łodzi "Aha... dziękuję, do widzenia"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-15 o 21:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

co najmniej dwóch, być może wszystkich 

a ja nawet nie wiem, co bym chciała

Ale znajdę kiedyś ją znajdę ...

jakąś sałatkę może?