|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Cytat:
Wkurza mnie, że w Polsce rodzic ani nie dostaje pieniędzy za opiekę nad dzieckiem, jak nie wraca do pracy, ani nie ma zapewnionego miejsca dla dziecka w przedszkolu, kiedy rodzic chce wrócić do pracy. Fajnie, że mamy roczny płatny macierzyński, ale co potem? Jak potem dopiero 6-latka jakaś placówka musi przyjąć? A co z 2, 3, 4 i 5-latkiem?
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwsza byłam posiadając tylko jedną pracę i studia
Ale też nie wyobrażam sobie teraz mieć tak mało obowiązków. To (niestety) uzależnia i jak pracuję poniżej 10 godzin dziennie albo jak spędzam dzień w domu, to czuję się dziwnie i źle Czyli jestem przemęczona i marzę o odpoczynku, ale odpoczywając męczę się psychicznie.Cytat:
Dzieci w mojej pracy są takie słodkie, haha Dziś koleżanka pytała czy znam jakiegoś motocyklistę, na co odpowiedziałam, że wielu. I taki chłopiec stwierdził, że skoro mam bogatych kolegów na motocyklach, to może któryś się ze mną ożeni Powiedziałam, że nie ma mowy o ślubie z motocyklistą Swoją drogą dwaj moi eks to motocykliści, nieodpowiedni też - to naprawdę dziwne zważywszy na to, że nie cierpię motocykli
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hey
Ja jeszcze jutro 2ga zmiana i piatek w końcu wolny ![]() Przyszła dzisiaj do mnie paczuszka z książką ![]() Cytat:
W kwietniu miałam anginę. Porażka jakaś. Kuruj sie Cytat:
To jest straszne, jestem zmęczona fizycznie i czuję,że nie daję już rady a jak już mam wolne to się męczę bo aż dziwnie się czuję,że nic nie robie
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Behind no niestety... koleżanka rok temu wymieniała po ślubie i specjalnie sprawdziłyśmy bo dostała nową wersję prawka
![]() Maryjamie ale kicha z tym przedszkolem... i jaka niesprawiedliwość... brak słów
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Maryjamie masakra ;( bardzo to nie sprawiedliwe. Na szczęście w moich okolicach wszystkie 3 letnie dzieci dostają się do przedszkoli, bo u mnie ogólnie jest mało dzieci
ciekawe jak u tż, ale chyba tez tak jest.Estell a jeszcze dziś jadę w odwiedziny do przyjaciółki, a potem do tz na weekend, także jest tak średnio. Jak dodam do tego zbliżający się okres, i sobotnią 18 stkę robi się ciekawie |
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Ja wlaśnie wstałam niedawno i umyłam włoski, na 15 jadę do pracy - strasznie mi się nie chce. Jestem jakaś przemęczona ostatnio ![]() Cytat:
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Piję dużo herbaty i gorących płynów bo robia mi bardzo dobrze, no i mam syrop który też co chwilę biorę. Niestety tabletek nie mam, ale i tak tylko kaszel mi dokucza bo w niedzielę to bolało mnie wszystko
![]() ja zaraz włącze sobie jakiś film, a potem się zbieram
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam anginę w tamtym miesiącu to myślalam ze szału dostanę Tydzień na L4 przeleżałam na antybiotykach a później jeszcze dostalam zapalenie pęcherza
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
To się nazywa nie fart.. może od tych antybiotyków?
Ja ogólnie we wtorek poczułam się dobrze i wyszłam z kuzynką na działkę i z jej dzieciakami. Jak wracałyśmy to ulewa nas złapała, cała zmokłam i chyba to mnie dobiło. Tak może już bym była zdrowa |
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewnie dlatego, że zmokłaś
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzis mam rektorskie i mam dopiero na 15. 30 ![]() widzialam sie wczoraj z A. i wyjasnilismy sobie wszystko i znow jest jak wczesniej ![]() pogoda okropna... i do tego ma jeszcze lac nie wiadomo jak...
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle kalosze mi przyszły i są rewelacyjne
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2014-05-15 o 13:04 |
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
ja dzisiaj pierwszy raz jeździłam w deszczu, było ok dużo parkowania dzisiaj miałam ![]() dzięki kochane za wsparcie, niestety jeśli chodzi o przedszkole jestem bezsilna, albo zapłace za prywatne albo Hania nie pójdzie nigdzie złości mnie to, przecież każde dziecko ma prawo i nawet powinno chodzić do przedszkola, a na to wygląda że tylko niektóre mogą chodzić, niestety...miejsc w przedszkolu nie rozciągnę, a szkoda bo wybrałam sobie bardzo fajne
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Maria testujesz dove? jaki zestaw? też chciałam, ale niestety się nie udało
|
|
|
|
#2865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I co się okazuje - pierwszeństwo mają m.in. samotni rodzice, do 5-6 roku życia dziecko teoretycznie wychowywane jest tylko przez matkę i nosi tylko jej nazwisko. Jak idzie do zerówki, to nagle ojciec też jest wpisany w akt urodzenia dziecka i dziecko dostaje jego nazwisko również. Stad coraz częściej dzieci mają podwójne nazwiska. ![]() [QUOTE=Maryjamie;46458234] Dla zainteresowanych wrzucam zdjęcie sukienki, później usunę. Światło słabe, w dodatku musiałam sama zrobić zdjęcie i to na szybko. Najważniejsze, że fason widać. Kolor to pudrowy róż (tutaj nie za bardzo to widać).
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Piekna sukienka, dużo lepsza niż tamta
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna sukienka
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
el amor farbowane
![]() Karolina bardzo ładna sukienka |
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam, jak kiedyś farbowałam włosy to używałam tej linii i ostatnio jak byłam u TŻ to myłam sobie włosy tym szamponem właśnie, bo kiedyś u niego zostawiłam a była teraz sytuacja awaryjna i przypomniał mi się ten cudowny zapach
dziewczyny jakie zdjęcie dodaje się do CV? na jednych stronach czytam, że nie powinno być poważne typu legitymacyjne, na drugich, że tylko jakieś takie luźniejsze, samej twarzy, z lekkim uśmiechem i już nie wiem, a chciałabym zacząć wysyłać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, ładna sukienka
![]() el amor, ja mam takie z dowodu
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
a w jaki sposób to załadowałaś na komputer?
a nie można dać takiego zwykłego zdjęcia swojej twarzy w miarę poważne na jakimś neutralnym tle? bo tu chyba chodzi też o to by zdjęcie było aktualne, a ja takowego nie mam, a niestety do fotografa nie mogę pójść w najbliższych dniach |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
dali mi w punkcie fotograficznym na płycie, bo mi było też potrzebne do legitymacji
kiedyś pamiętam inne skanowałam i przycinałam myślę, że neutralne aktualne zdjęcie twarzy jak najbardziej pasuje
|
|
#2874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Do mnie dzisiaj zadzwonili, że mam wolne i cały dzień nie wiem kiedy mi zleciał.Byl Tż na 2 godzinki ale pojechał bo ma nockę.
Byłam dzisiaj w lumpku i kupiłam sobie jeansową katanę tak mi sie marzyła ale na nową bylo mi szkoda kasy bo i tak wykosztowałam się na kurtkę ![]() Teraz się relaksuję, muzyczka świeczuszki i herbatka a Wam jak mija wieczór? Cytat:
I posłużyły chociaż trochę.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko byle nie z jakimś dziubkiem bo takie ostatnio na jednym z CV widziałam
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś spotkałam się z cv gdzie adres mailowy brzmiał niunia89@interia.pl (końcówka zmyslona) Oglądnęłam z tz film "Wszyscy mamy się dobrze" ładny, i mądry |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie plany na weekend? My jutro jedziemy na weselicho znajomych. Pierwsza para ze studenckiej paczki ślubuje ![]() Wczoraj przyszła moja kiecka a jakie przeboje z nią miałam... Generalnie, to tydzeń temu mierzyłam ją w Pzn ale chciałam zaczekać do sob bo był weekend zniżek i -20% Oczywiście już w pt po południu obdzwoniłam sklepy i wszystkie były wykupione. Więc mamcia kupiła mi ją w naszej rodzinnej miejscowości i w pon wysłała pocztą. O 11, poleconym priorytetem. We wt jej nie dostałam, w śr wychodziłam wcześniej z pracy i myślałam,że listonosz zostawi ją gdzieś w biurze obok. Wczoraj też jej nie miałam więc sprawdzam na stronie ww poczty, a tam info,że przesyłka zwrócona Dzwonię na pocztę, a babka mi mówi,że zwrócili ją do nadawcy, bo pod tym adresem nie ma takiej firmy
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Behind, ale miałaś przeboje z tą paczką
Tak to właśnie jest, że jak człowiekowi wyjątkowo zależy, to wtedy zawsze są jakieś problemy, opóźnienia i nie wiadomo co jeszcze![]() Ja dziś wieczorem wyjeżdżam na weekend. Ładna pogoda, nie ma co - zamierzam jechać w zimowej kurtce i w kozakach Jako że jadę z nieodpowiednią osobą, to myślę, że będzie dość ciekawie. Tak przeżywam, że całą noc nie spałam z nerwów, no może max 2 godziny przespałam, zanim dojedziemy na miejsce będę nieprzytomna
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Behind ale cyrk z tą paczką
dobrze, że teraz można śledzić paczkę Naomi o proszę cóż za zaskoczenie baw się dobrze
|
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale znowuż nie chodzi się w nich długo i często, więc myślę, ze to dobry sposób na uniknięcie przemoknięcia ![]() Współczuję przebojów z sukienką - poczta polska to momentami prawdziwe dno Dobrze, ze juz doszła.Ja dziś miałam ostatnią histologię Teraz lenię się i czekam aż mi się serial ściągnie. Jutro przyjeżdża Tż
|
||
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może Ty się za bardzo nie odcinaj hihih ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

jestem już umówiona z dyrektorką prywatnego przedszkola, ale oczywiście na takie przedszkole muszę mieć minimum 400 zł więcej miesięcznie niż państwowe kosztuje

Ale też nie wyobrażam sobie teraz mieć tak mało obowiązków. To (niestety) uzależnia i jak pracuję poniżej 10 godzin dziennie albo jak spędzam dzień w domu, to czuję się dziwnie i źle
Czyli jestem przemęczona i marzę o odpoczynku, ale odpoczywając męczę się psychicznie.
Dziś koleżanka pytała czy znam jakiegoś motocyklistę, na co odpowiedziałam, że wielu. I taki chłopiec stwierdził, że skoro mam bogatych kolegów na motocyklach, to może któryś się ze mną ożeni
To jest straszne, jestem zmęczona fizycznie i czuję,że nie daję już rady a jak już mam wolne to się męczę bo aż dziwnie się czuję,że nic nie robie
i jaka niesprawiedliwość... brak słów
Tydzień na L4 przeleżałam na antybiotykach a później jeszcze dostalam zapalenie pęcherza

Tak to właśnie jest, że jak człowiekowi wyjątkowo zależy, to wtedy zawsze są jakieś problemy, opóźnienia i nie wiadomo co jeszcze
baw się dobrze