Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 16:45   #4261
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
ona jest w depresji i ma stany lekowe
hm... to trochę współczuję.

6 kg choć mi ostatnio napisali 3. jakoś nie wierzyłam...

Amelie, śliczna Ala

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
dzwonili do mnie ze zloba, od wrzesnia miejsce w panstwowym, jupi...
no i kciuki by Emila i Fifi byli w jednej grupie!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 16:50   #4262
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Amelie, śliczna córcia

Pani, zaszalałabym ale to pewnie do fryzjera bym musiała z kolorkiem bo pewnie jakiś brąz by mi wyszedł

Trolla, tak ja lubię zmiany - jeszcze tylko czarnych włosów nie miałam (choć czasami mnie ochota nachodzi).

Moderna, robiłam placki ziemniaczane. Ja to generalnie nie lubię stac i smażyć.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

despa, super że się udało
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 18:54   #4263
monicca1989
Zakorzenienie

Ale pogoda! U nas cały dzień ulewa. Nie byliśmy na polu, myślałam, ze nie dam rady taka maruda od południa. Na szczęście już śpi.

Wczoraj Tż dostał propozycję aby się zastanowił, czy nie chcę zostać jeszcze miesiąc w Niemczech... kurcze już się tak nastawiłam, ze za tydzień wraca, dzisiaj musi podjąć decyzje. Ehh...

I Moderna zaciekawiłaś mnie z tym Kindergeld. Tylko to pewnie trzeba osobiście składać w Niemczech? Nie wiem czy znamy na tyle niemiecki, zeby to załatwić... Bo o coś dopytać to ciężko by było po niemiecku itp. no nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Tak piszecie o włosach i kurcze też mam ochote coś wykombinować Kolorek, ściecie moze jakieś ale troche szkoda mi bo długo zapuszczałam. Wpadła mi w oko taka fryzura i kolorek może być troche jasniejszy taki miedziany (w trendach na lato
Pani jest blada tak jak ja więc by pasowała pewnie
Na razie czeka na mnie kolejna farba blond bez amoniaku ale to za jakiś miesiac jak skoncze I trymestr, teraz hoduję odrosta
Nie ścinaj ślicznie Ci w długich

Cytat:

jeeeee ... aros skompletowal przesylke waga - 6 kg
Nieźle
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
no tak
Nie śmiać się.

Cytat:
A i news dzwonili do mnie ze zloba, od wrzesnia miejsce w panstwowym, jupi...czekam na info od Sorce, bo by dzieciaczki razem chodzily...
Super

Moderna bo tak sobie przypomniałam, dzięki za polecenie kiedyś tej strony Ala Antkowe Blw, świetna jest ciągle biorę pomysły z tamtąd, dzisiaj F. zajadał się jaglanym pasztetem, pyszny
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 19:33   #4264
scarlett26
Zakorzenienie

Panika, powiedziałam tylko, ze to całkowicie zbędne i bez sensu, zrobiłam, trzasnelam drzwiami i wyszlam... Potem przejechałam kilka razy na pomarańczowym/ juz prawie czerwonym ( za szybko jechalam żeby się upewnić) i ledwo zdazylam.

Dziś kaszana znów totalna - jak mnie to wnerwia wszystko, mam wrażenie jakbym była w pracy 50 dni z rzędu a nie 4 - a zanim nie zdarzeń policzyć do 10 po jednym wnerwie, żeby nie strzelić kogoś w łeb to ma miejsce kolejny.... Juz im dziś dowalilam - wlozylam ciężki srebrny naszyjnik, może średnio do pracy, ale w d.... I komentarz zaraz ze co to w ogóle jest, jak z jakiegoś uniformy sado- maso. Powiedziałam, ze jutro przyjdę z pejczem i zaprowadze porządek. Kuuuurde, czemu dzis nie jest piątek....

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:03   #4265
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Panika, powiedziałam tylko, ze to całkowicie zbędne i bez sensu, zrobiłam, trzasnelam drzwiami i wyszlam... Potem przejechałam kilka razy na pomarańczowym/ juz prawie czerwonym ( za szybko jechalam żeby się upewnić) i ledwo zdazylam.

Dziś kaszana znów totalna - jak mnie to wnerwia wszystko, mam wrażenie jakbym była w pracy 50 dni z rzędu a nie 4 - a zanim nie zdarzeń policzyć do 10 po jednym wnerwie, żeby nie strzelić kogoś w łeb to ma miejsce kolejny.... Juz im dziś dowalilam - wlozylam ciężki srebrny naszyjnik, może średnio do pracy, ale w d.... I komentarz zaraz ze co to w ogóle jest, jak z jakiegoś uniformy sado- maso. Powiedziałam, ze jutro przyjdę z pejczem i zaprowadze porządek. Kuuuurde, czemu dzis nie jest piątek....

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:18   #4266
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
n
Współczuję bo przerabiamy rozłąkę już 7 tyg, jest strasznie ciężko ale daję radę z myślą że już tylko niecałe 2 tyg już się nie mogę doczekać jego powrotu. Jestem ciekawa jak Filip zareaguję na tatusia

Losie,
Alez zleciało...dopiero co wyjezdzał Już mniej niż wicej
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy wy się spotykacie ze sobą w realu ?

:
wolimy w Tesco ;D
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:24   #4267
Villga
Zadomowienie

HEJ!
Nadrobiłam Was piąte przez dziewiąte.
Ostatnio nie mam czasu na pisanie, mam nadzieję, że się nie gniewacie.

Próbowałam odstawić Kini inhalacje (po konsultacji z alergologiem oczywiście) ale okazuje się, że byłoby to zbyt piękne niestety...
Katar i kichanie wróciły po 4 dniach od odstawienia i znów się inhalujemy.

Miłego wieczoru wszystkim
Villga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:30   #4268
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Klementynka
- paaaadlam ....!!!

Demeter
Tez uwazam zebys nie scinala 2

Scarllet
- ooooo tak o to nie jeden taki porzadny NA PEWNO sie im Nalezy ...!!!

Skonczylam 30min wczesniej - zachaczylam o sklep - 3pelbe siaty i minus 700kr na koncie :-/ no ale jutro mam zamknecie a poten 2dni sklepy zamkniecte - jeszcze tylko jutro mama pleci do sklepu po chlebek i Gitesik ...!!!

Aaaa no i akcja
Mam przerwe gadam z psiapsiola - nagle Wpada laska co zamyka i id razu do mnje - EJ TY przestan rozmawiac bo chce sie ciebie cos zapytac
Mowie jej ze na SWOJEJ przerwie koge robic co chce i ze jak skoncze rozmawiac to ew moze zadac mi Pytanie.
Od razie wiedzialam o co chce sie spytac - wiec gadalam o dupie Marynie do konca przerwy - ledwo com skonczyla ona do mnje CZY MOGE ZAMYKAC W NIEDZIELE ...!!
- nooooosz qrwa mac - NIE MOGE ...!!! Ona ze dlaczego. To jej ze ja mam inne plany an ten weekdn niz zamykanie w niedziele - odworcolam ske i poszlam dalej pracowac
( juz mnir to w☠☠☠☠ia - ona ciagle sie chce zamieniac, a przeciez szef jej sie pytam czy jak ja wystawibtak to bedzie robic ehhh ).

Ni to sie rozpisalam. Az zaraz musze tramwaj na busa zmienic

Kocham Cie Emilianku <3.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:34   #4269
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
wolimy w Tesco ;D
: hahaha:
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:50   #4270
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dobrywieczór

Pani specjalnie dla Ciebie coś w klubie
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 20:52   #4271
nestelle
Zakorzenienie

czesc ,
nadrabiam ....
Cytat:
U nas nocka ciezkawa, co chwile pobudki, palce w buzi, jeki,przytkany nosek,dziecko pol nocy na matce przespalo, wiec jak zlamas sie czuje ;-)
)

a powiedz jak Oliwka ze szkołą? wybrane gimnazjum? to się teraz robi?
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
tż chory tragedia
łojej,zdrówka
Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość

U nas nocka za☠☠☠ista Krzys spal od 21 do 9 Czyli tradycyjnie, bez niespodzianek zebowych w nocy - raz zaczal pomiaukiwac o 7 rano, ale smoczek zalatwil sprawe i dalej spalismy
Zab chyba sie przebil

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe. podobno to właśnie żłobek/przedszkole infekują dziewczynki na pink'holiozę
[/COLOR]

a tak w sumie to nie dokonca tak....ta "pinkholioza " to zarazliwa poprzez większe skupisko dzieci .no a ze dzieje się to w przedszkolu to przypadek .
Cytat:
a! Nestelle, kosmetykomaniaczko, próbowałaś jakiejś "poślizgującej" odżywki/bazy pod pandujące maskary???
nie.ale jestem pewna ze to nic nie da . to moja wina -jestem za tłusta (jak wypudruje sobie pod oczyma transparentem Kanebo to tak się nie dzieje . czysto jest .ale puder pod oczy -nawet taki lajtowy jak ten to średniawe wyjście ...)
Cytat:
Kupilam mojemu brzdacowi taka puduszke tygryska do siedzenia, szybko zalapal i lubi na niej sie sadowic
Marsssel jak zawsze ,a poducha tez fajna.
Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Dla naszych genialnych Zosiek, imieniowe buziaki!
podpinam się
Cytat:
bardzo OK. na końcu mu powiedziałam, że wiedziałam, że będzie dobrze jak zobaczyłam stół w atelier (piękny, stary, wielki, drewniany z cudownym bukietem świeżych kwiatów) i jak nie skomentował mojej tragicznej fryzury.
Jak dla mnie świadczy to o ogromnej kulturze osobistej stylisty. Nie zajmuje się plotami i jazdo-krytyką, tylko swoją pracą

chowaj chusteczki!!!!!!! pięknym za nadobne
1 .masz racje .
2.
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Dzień dobry U nas drugi dzień leje, A. siedzi w drzwiach balkonowych i gada sam do siebie "kap kap"

Wczoraj piłowałam sobie pazury i A. zobaczył, przybiegł i wyciąga do mnie palucha, żeby jemu piłować, to udawałam, że mu piłuję, a jak przestawałam to był wrzask i pchanie palucha, żeby piłować dalej
.
Stary 2014-05-15, 21:12   #4272
nestelle
Zakorzenienie

dalej nadrabiam.......
Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
hahaha bukiet świeżych kwiatów, mnie wystarczy jak fryzjerka ma na głowie coś fajnego, a czasem to mają jakaś tragedię, czy one nie rozumieją ze są chodzącą reklamą własnego warsztatu i zakładu?
a czasem szewc bez butów chodzi ...
chodziłam kiedyś do takiej - lekkie bezguście ale cieła bosko .i słuchała .
Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
W kuchni mam okna na zachód i przedwczoraj jak świeciło prosto w okno słońce (tak, tak słońce ale zimno było) to zobaczyłam jakie mam brudne okno I tak myślę "kurczę, umyć by trzeba... ale tak mi się nie chce" i nagle mnie olśniło.... przecież mogę spuścić roletę I problem z głowy
uffffff ktoś normalny wreszcie .Robie tak samo
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Hej. we wtorek byliśmy u lekarza i o dziwo Kamil zdrowy. Kaszle mokro itd. ale żadnych szmerów nie ma, nie zaraża i mogę wychodzić z nim na spacery jak jest ciepło-także zonk, małopolska widzi co mam za oknem już drugi tydzien siedzimy w domu

Moja chrześnica to samo. Mimo że miała i lalki i samochody to zawsze wybierała wszystko co chłopięce. Na 4 urodzny dostała ode mnie Manka+od siostry skrzynkę z narzędziami i uwielbia do dziś
oprócz tego w przedszkolu siedzi z chłopakami, gra w piłkę i cieszy się wszystkim co chłopięce typu supermeny. Jak dostaje w przedszkolu lalkę na mikołaja to płacze że nie tak jak chłopcy samochód
.
1 dobrze ze jest ok! oby kaszel minął
2. Ninie to minęło trochę -teraz czas wrózek,ksiezniczek ,lalek. ale nadal uwielbia chłopaków .

Cytat:
No i właśnie to jest to. Media nami manipulują, wręcz ogłaszają epidemię której nie ma. I będą manipulować jeszcze bardziej, bo walka by szczepienia były nieobowiązkowe wchodzi na wyższy stopień...
Także zaraz będą nas nieszczepiących traktować jak trędowatych, ale na to jestem przygotowana.
Koleżanki syn ma odrę, oczywiście szczepiony. (i nie wiem czy tak dużo lżej przechodzi...)
1 . ja tam nie wiem czy media ....bo słyszałam osobiście ze w szkole ,ze w przedszkolu innym powrót odry .
w naszym przedszkolu zanotowali teraz szkarlatynę .
Cytat:

zaszalałas
Cytat:
A i news dzwonili do mnie ze zloba, od wrzesnia miejsce w panstwowym, jupi...czekam na info od Sorce, bo by dzieciaczki razem chodzily...
Stary 2014-05-15, 21:17   #4273
oliwka__
Zakorzenienie

A. poszła spać tak więc mogę w końcu klapnąć na dłuższą chwilę i poczytać (ostatnio nie mam jak siedzieć przy kompie jak mała nie śpi bo mi chce zabrać komputer )

Despa super ze Emi dostała się do żłobka

A ja nie wiedziałam że ta biedronka na pl przetłumaczona chyba też się skuszę
Stary 2014-05-15, 21:19   #4274
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:

Amelie, śliczna Ala

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Amelie, śliczna córcia

dzięki
Cytat:
Alez zleciało...dopiero co wyjezdzał Już mniej niż wicej

wolimy w Tesco ;D
ej, pytałam serio
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 21:23   #4275
oliwka__
Zakorzenienie

LunaO szczepisz czy nie twoja decyzja Ty jesteś rodzicem i znasz swoje dziecko
Ja pewnie mimo obaw zaszczępię ale chyba odwlkę to troszkę w czasie
co do chorób mojej kuzynki córka 9 miesięczna właśnie przechodzi ospę, moja mama pracuje w przedszkolu szkarlatyna, rumień zakaźny, angina, ospa, odra, różyczka i rotawirusy aaa i 3 dzieci miało mukowiscydozę ? czy coś podobnie nazwanego nie chcę wprowadzać w błąd to już panowało od grunia a dopiero mamy maj

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

klememtyna leję a może w PiP
Stary 2014-05-15, 21:23   #4276
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
mukowiscydozę ?
to akurat choroba wrodzona
Stary 2014-05-15, 21:29   #4277
oliwka__
Zakorzenienie

Amelie no tak to jest jak się mamy nie słucha w każdym razie u 3 dzieci wystąpiło coś na m i brzmiące coś z tego rodzaju. wiem że przez jakiś czas dzieci musiały przebywać w szpitalu. Jak się dowiem to podam dokładną nazwę.
Stary 2014-05-15, 21:31   #4278
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Amelie no tak to jest jak się mamy nie słucha w każdym razie u 3 dzieci wystąpiło coś na m i brzmiące coś z tego rodzaju. wiem że przez jakiś czas dzieci musiały przebywać w szpitalu. Jak się dowiem to podam dokładną nazwę.

a moze te meningokoki?
Stary 2014-05-15, 21:33   #4279
nestelle
Zakorzenienie

i dalej nadrabiam......
Cytat:
Wczoraj Tż dostał propozycję aby się zastanowił, czy nie chcę zostać jeszcze miesiąc w Niemczech... kurcze już się tak nastawiłam, ze za tydzień wraca, dzisiaj musi podjąć decyzje. Ehh...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Próbowałam odstawić Kini inhalacje (po konsultacji z alergologiem oczywiście) ale okazuje się, że byłoby to zbyt piękne niestety...
Katar i kichanie wróciły po 4 dniach od odstawienia i znów się inhalujemy.

Miłego wieczoru wszystkim

ile to już trwa??

Wreszcie nadrobiłam -uffff się rozpisałyście zupełnie jakbyście miały brzydką pogode - zimno i deszcze ?
Tak serio to u nas dziś 20 stopni pół dnia na dworze spedzilismy i byłam tez potem na upiększaniu- w japonkach takie -ciepełko

I dziś po szczepieniach -cała magiczna trójeczka miała ,najpierw J -dzielny i twardy ,potem N - miał 2 wkłocia i się popłakała -takie wielkie grochy leciały ,potem R - płakał dwie sekundy bo zaraz dostał naklejke z królikiem i było git . Za to J zgubił swoją naklejke (dzielny pacjent) i się ...popłakał .N oddała mu swoją (bo dostała 2 za 2 wkłocia) i uśmiech powrócił
Ale powiem Wam ze opcja 3 dzieci na raz szczepionych to nie dobry pomysł . Mam tylko 2 rece(naprawdę???) i nie mogę wszytkich tulic na raz .... , jak N płakała to tulił ją J bo ja musiałam trzymać R ....
trochę smutne to (a w sumie to widać jak moje dzieci dbają o siebie i się kochają ).
Stary 2014-05-15, 21:36   #4280
misiulka06
Rozeznanie

Cytat:
witam się, czy nie jest to czasem mononukleoza?
misiulka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 21:38   #4281
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Oliwka zmiażdżylas mnie tymi filmikami. . .
Dom
Metraż
PODŁOGI
Czystość
Mała perfekcyjna pani domu
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 21:39   #4282
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Dz
W kuchni mam okna na zachód i przedwczoraj jak świeciło prosto w okno słońce (tak, tak słońce ale zimno było) to zobaczyłam jakie mam brudne okno I tak myślę "kurczę, umyć by trzeba... ale tak mi się nie chce" i nagle mnie olśniło.... przecież mogę spuścić roletę I problem z głowy

Przerabiam właśnie to samo, tylko dziwne bo nie marudzi nic. Obsługuje się sam Ale mam mega wq... jak widzę, że sobie cały dzień leży w łóżku, a ja latam z Mikulem Na nerwy mi to działa

:
uwielbiam takie rozwiązania
Ja ostanio tez-niby widziałam, ze ma mało siły, że chory, ale mnie tak wqrzał, ze lezy i nic nie robi;p
Cytat:
Moja chrześnica to samo. Mimo że miała i lalki i samochody to zawsze wybierała wszystko co chłopięce. Na 4 urodzny dostała ode mnie Manka+od siostry skrzynkę z narzędziami i uwielbia do dziś
oprócz tego w przedszkolu siedzi z chłopakami, gra w piłkę i cieszy się wszystkim co chłopięce typu supermeny. Jak dostaje w przedszkolu lalkę na mikołaja to płacze że nie tak jak chłopcy samochód

.
My na ślub dostaliśmy 2 miśki: misia i misiową jedno w smokingu drugie w sukni ślubnej i w welonie i ostatnio je znalazłam i Kacper chodził z tą misiowa-spodobała mu się...i pojechał z nią do babci i... Moja mama oddała bez naszej wiedzy misiową chrzesnicy bratowej, bo jej wnuk genderowymi misiami sie bawić nie będzie...Nosz normalnie mnie krew zalała...z jednej strony miałam brechte z niej, z drugiej jak moze decydowac bez naszej wiedzy i zgody czym sie bedzie bawić nasz syn i oddawać nasza-jakby nie było własność...Jak będzie miał ochote to będzie się bawił lalkami i garnkami i mnie to nie przeszkadza-nic nikomu do tego...ehhh
Cytat:

;*

witam sie tak w ogóle i Zoski- stówa!!
Stary 2014-05-15, 21:44   #4283
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam się, czy nie jest to czasem mononukleoza?
o to to chyba

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Scarlett weź im przywal a dla Ciebie wielkie jutro już piątek

Moderna udanej wizyty teściowej

STO LAT dla ZOSIEK naszych dzisijeszych jubilatek

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Nestelle kobieto ty mieszkasz 40 km odemnie a ty 20 stopni miałaś gdzie? Ja się pytam gdzie i jak to możliwe u nas co prawda ciepło jakieś 15 -17 stopni ale taki wiatr że ja w kurtce ale jak się zgrzałam na ogrodzie to w bluzie siedziałam
Stary 2014-05-15, 21:45   #4284
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
LunaO szczepisz czy nie twoja decyzja Ty jesteś rodzicem i znasz swoje dziecko
Ja pewnie mimo obaw zaszczępię ale chyba odwlkę to troszkę w czasie
co do chorób mojej kuzynki córka 9 miesięczna właśnie przechodzi ospę, moja mama pracuje w przedszkolu szkarlatyna, rumień zakaźny, angina, ospa, odra, różyczka i rotawirusy aaa i 3 dzieci miało mukowiscydozę ? czy coś podobnie nazwanego nie chcę wprowadzać w błąd to już panowało od grunia a dopiero mamy maj

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Pewnie mononukleoza...u nas tez sa 2 przypadki teraz, sąsiad 22 lata chłop i zachorował...u tego chłopca co Wam pisałam, ze ma chłoniaka tez się od tego świństwa zaczeło.... u nas na razie co jakis czas lekki katar i odraczam, az bedzie zdrowy w 100% a przed szczepieniem zrobie morfoligie- w morflo zwykłej CRP wyjdzie., czy trzeba dodatkowo?
Stary 2014-05-15, 21:47   #4285
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
w morflo zwykłej CRP wyjdzie., czy trzeba dodatkowo?
chyba dodatkowo, bo to oddzielne badanie
Stary 2014-05-15, 21:48   #4286
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj musi podjąć decyzje. Ehh..
i co? i co?

Cytat:
I komentarz zaraz ze co to w ogóle jest, jak z jakiegoś uniformy sado- maso.
macie dress-code?
jeśli nie - to jutro bym poszła na maxa

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ona do mnje CZY MOGE ZAMYKAC W NIEDZIELE ...!!
co oni myślą, że jelenia znaleźli???

Cytat:

Pani specjalnie dla Ciebie coś w klubie
i jeszcze jedna refleksja. T. też naśladuje moje sprzątanie. dwa razy maźnie i koniec
Oliwka - szacun

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
cjak wypudruje sobie pod oczyma transparentem Kanebo to tak się nie dzieje .
ale co ma wspólnego pod oczami z tuszem?! coś dziwnego
masz bazę pod cienie? dobrze kojarzę, że nie używasz cieni?
może jakbyś odtłuściła powiekę?
jak jednak nie używasz cieni (i z moją pamięcią ok ) to poproś o próbkę Eye prime z MUFE, a jak Ci się jednak zdarza używać cieni to paints lub paint pot z MACa.
może tu leży probelm

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
ale cieła bosko .i słuchała .
ja nie lubię jak słuchają, w ogóle jak pytają, albo tną "jak ze zdjęcia". choć można tak na tym wyjść jak ja przed ostatnio. potrzebuję fryzjera, który wie. i nie potrzebuje wskazówek

Cytat:

ejjjj, dajcie szansę! tescacz dobry PiP nie ma w Krk

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 21:51   #4287
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Nestelle kobieto ty mieszkasz 40 km odemnie a ty 20 stopni miałaś gdzie? Ja się pytam gdzie i jak to możliwe u nas co prawda ciepło jakieś 15 -17 stopni ale taki wiatr że ja w kurtce ale jak się zgrzałam na ogrodzie to w bluzie siedziałam
hehe .U nas ciepło ,owszem czasem wiaterek był ...ale słoneczko tez .
a japonki bo z pedicure wracałam i szkoda mi było lakieru ....
Stary 2014-05-15, 22:02   #4288
alliw
Zadomowienie

Cytat:
chowaj chusteczki!!!!!!! pięknym za nadobne
Cytat:
pochowam wszystkie, papier toaletowy tez

Cytat:
hahahahah.. jestes pewna, ze tak nie powie?
po prostu bardzo dobrze znam swoja tesciowa (tak mi sie wydaje )

Cytat:
Nie będę was czytać

Wszystko co tu zobaczę, książka dla dziecka, coś dla nas, polecane kosmetyki, promocje, zabawki, pchacze,
Lego, teraz poduszka NO MUSZE MIEĆ !
<!
hihi, no nie ma lekko

Cytat:
alliw ale ty naparwde mlodziutko wygladasz -taka swiezynka
taaaa, szczegolnie po takiej nocy jak dzis ale dzieki, mile to

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wczoraj piłowałam sobie pazury i A. zobaczył, przybiegł i wyciąga do mnie palucha, żeby jemu piłować, to udawałam, że mu piłuję, a jak przestawałam to był wrzask i pchanie palucha, żeby piłować dalej
leze

Cytat:
dobra jestes

Cytat:
Mój pokazuje może od dwóch tygodni - i zaczyna mnie to irytować wszędzie ten paluch i wać pan rozkazuje

Lunka, Janek mial taki mokry kaszel jak mu wychodzily wszystkie dwojki na raz, bylismy wtedy u lekarza i osluchowo bylo ok.

Cytat:
dziadki po 60tce c[COLOR=Silver]ały czas nie pojmuję, że mój ojciec ma 60tkę. wieczny dzieć i bynejmniej nie dziadkowaty.
moj tesciu tak samo, a w tym roku juz 65 stuknie.

Cytat:
u mnie o 19:04 info ze wyslane

Cytat:
no tak
Nie śmiać się.
przepraszam, ale

Cytat:
super!

Demeter, fajna fryzurka
Amelie, Ala sliczna

jeszcze 143. strona
Stary 2014-05-15, 22:07   #4289
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Pani
- chyba tak se mysla- w sumie troche w tym mojej winy bo kilka razy sie zamienilam, no ale wtedy mi lasowalo ( ew zamiast do 20-21 mialam zamykac 23.30, dla mnje to kilkaSet koronek wiecej ). No ale czy JA NIR MOGE mied weekenda wolnego
- jeszcze ma mi jutro sofa z Ikea przyjechac - w koncu mama bedzie kogla spac w salonie a ja z lozkiem przeniose sie do sypialni no i wlasnie TO plus rozpakowane ost pudel chce zrobicw weekned - to nje pchaja sie jakby nie wiem w sobote jakies swieto bylo ( oolnie jest dzien niesodlegosci ) i co ze juz trza chalc by potem nie koc wstac do oracy
Mam cicha nadzieje ze nowy szef/owa poustawia ich do PIONU bo z niektorymi serioooo ledwo idzie wytrzymac.

Kocham Cie Emilianku <3.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 22:09   #4290
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
ale co ma wspólnego pod oczami z tuszem?! coś dziwnego
masz bazę pod cienie? dobrze kojarzę, że nie używasz cieni?
może jakbyś odtłuściła powiekę?
jak jednak nie używasz cieni (i z moją pamięcią ok ) to poproś o próbkę Eye prime z MUFE, a jak Ci się jednak zdarza używać cieni to paints lub paint pot z MACa.
może tu leży probelm

ja nie lubię jak słuchają, w ogóle jak pytają, albo tną "jak ze zdjęcia". choć można tak na tym wyjść jak ja przed ostatnio. potrzebuję fryzjera, który wie. i nie potrzebuje wskazówek
1. co ma wspólnego ..nie wiem ...ale tam się tusz maże .tam mam pande .
cieni nie używałam jak robiłam przedłużanie rzęs .ale jakies 2 mies.temu zrezygnowałam(teraz robie tylko trwałą na rzesy) i teraz używam cieni (dior najczęściej ,czasem MUFE) , wcześniej przypudruje wszystko .
nie wiem w czym tkwi problem .nigdy tak nie miałam.tym bardziej ze Diorshow miałam kiedyś tez i się sprawdził , także

2. ale jak nie maja słuchac .to co ?wchodzisz ,siadasz a oni robia swoje wg siebie?
Mnie musza słuchac .wchodzę i mówie jak ma być . najwyżej usłysze ze "tak nie".wtedy wychodzę .... fryzjer (stylista,kreator )może mi zaproponować cos od siebie ,nakierować ale uwzgledniajac moje zdanie .a moje zdanie jest takie ze jak będą miąła sciete włosy to ...się popłaczę .także tylko podcięcie ,cieniowanie wchodzi w grę .
A tak w ogole to dlatego nie lubie zmieniac fryzjera.lubie jak wie o mnie -co lubie ,jaka jestem .wtedy faktycznie nie ma zmyłek .wtedy tez nie musze mówic.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości