|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
|
|
|
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Buniat;46466483]tutaj otworzy ci się aktualny katalog
i masz u góry z lewej okienko i szukaj - wpisz numer produktu i pokaże cię się strona na której jest Tyle to wiem ale to jest produkt z następnego katalogu a w tym pokazuje produkt nie dostępny... |
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
to zmień ostatnią cyferkę w linku na następny katalog i wtedy sprawdź
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Lakier Very Berry zmienił date dostępności z 16.05 na 23.05, Lavender Sky z 16.05 na żółtą kropkę.
|
#2406 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wrzuciłam na katalogowy zdjęcia kubka z RW, rzeczywiście bardzo ładny
|
||
|
|
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja dorzuciłam na katalogowy lakier Dazzle Pink i tusz Emerald na rzęsach
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
Mam paczkę
.
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam kolejne zamówienie (już szóste w K7) na 235zł i wejdę do KR bo brakuje mi 140zł
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak wgl, to gratulacje
Ból jest tymczasowy, duma jest wieczna. Edytowane przez _W_ Czas edycji: 2014-05-15 o 17:34 |
|
|
|
|
#2413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Klientka zastanawia się nad zestawem do stylizacji brwi. Warto? Sama mam z Ori więc nie mogę podzielić się opinią a w necie też ich wielu nie ma...
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Wysłałam dziś do Garwolina razem z utrwalaczem makijażu. Niestety drogi interes bo Pani skasowała mnie za paczkę |
|
|
|
|
#2414 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
, a kolor też fajnie dopasowany, nie za mocny. Ja jestem zadowolona z efektu. |
|
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kejtiryba;46471428]Cześć dziewczyny! Klientka zastanawia się nad zestawem do stylizacji brwi. Warto? Sama mam z Ori więc nie mogę podzielić się opinią a w necie też ich wielu nie ma...
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Moja była taka sama. Zawsze z serii sun były super mięciutkie i usta były po nich gładkie a tu twarda, bieli usta i podrażnia przez tę twardość Wysłałam dziś do Garwolina razem z utrwalaczem makijażu. Niestety drogi interes bo Pani skasowała mnie za paczkę zestaw do brwi pedzelek sztywny jak szczota od kibla cien brazowy tak slabo kryje ze masakra oddalam go do zwrotu, lepsze sa kredki do brwi ta dark brown wysuwana Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny!
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten zestaw ładnie maskował braki, ujarzmiał włoski, które zostały, a umiejętnie nałożony cień naprawdę ładnie wyglądał, na pewno nie wyglądało to sztucznie. Bardzo polecam
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
.
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Ja żałuję, że nie ma żadnego programu na żelowe lakiery bo u mnie jest na nie dziki szał! Dzisiaj podliczyłam i wyszło mi 36 sprzedanych
![]() Nie wiem też czemu się tak późno obudzili z tym próbnikiem odcieni, przydałby się wcześniej... |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
a co powiecie o pedzlu do bronzera lub samym bronzerze luxe?
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko o Avonie - cz.35
ja sobie kupilam do bronzera fajny jest bo jest to play pedzel nie szeroki, dlatego dobrze sie nim rozprowadza puder, polecam, naturalne wlosie , elegancki, na katalogowym fotke dawalam a bronzera jeszcze nie uzywalam jak sie zjaram na machon to wyprobuje ![]() Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk Edytowane przez carla252 Czas edycji: 2014-05-16 o 07:02 |
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Moja była taka sama. Zawsze z serii sun były super mięciutkie i usta były po nich gładkie a tu twarda, bieli usta i podrażnia przez tę twardość Wysłałam dziś do Garwolina razem z utrwalaczem makijażu. Niestety drogi interes bo Pani skasowała mnie za paczkę Ja nie odsyłam bo właśnie się nie opłaca, tyle mi się udało że jakimś cudem wysłali jedną a zamawiałam dwie to może warunku jakiegoś nie spełniłam na betonową pomadkę ![]() Zaczęłam używać kuracji z jedwabiem i jestem zadowolona i na mokro i na sucho nakładam a nie robi tłuściochów, moim faworytem w pielęgnacji włosów jest jednak maska z kawiorem, mam 3 opakowanie i na pewno znowu zamówie bo w następnym katalogu znowu niska cena na nią, oczywiście używam częściej niż zalecają ale mam po niej włosy jak z reklamy to nie mogę się powstrzymać ![]() Po eksperymentach z kolorowymi tuszami przekonałam się jednak do niebieskiego ale w połączeniu z czarnym, fiolet można spokojnie nakładać sam bo jest ciemny i nie wali po oczach a zielony najlepiej tylko na dolne rzęsy, ja mam zielone oczy to u mnie tak to wygląda
|
|
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
no to super mialam dzis na poczcie odebrac zamowienie a przyszedl sms ze dopiero w poniedzialek czemu takie opoznienia sa? zlozylam do avonu reklamacje skoro pisza ze na dzis mialam dostac to na dzis a nie takie cyrki robia.
Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#2425 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam używać kuracji z jedwabiem i jestem zadowolona i na mokro i na sucho nakładam a nie robi tłuściochów, moim faworytem w pielęgnacji włosów jest jednak maska z kawiorem, mam 3 opakowanie i na pewno znowu zamówie bo w następnym katalogu znowu niska cena na nią, oczywiście używam częściej niż zalecają ale mam po niej włosy jak z reklamy to nie mogę się powstrzymać ![]() Po eksperymentach z kolorowymi tuszami przekonałam się jednak do niebieskiego ale w połączeniu z czarnym, fiolet można spokojnie nakładać sam bo jest ciemny i nie wali po oczach a zielony najlepiej tylko na dolne rzęsy, ja mam zielone oczy to u mnie tak to wygląda [/QUOTE]Ta maska z kawiorem jest żelowa? Zamawiałam kiedyś żelową jak była seria Greckie morza czy coś takiego i to był koszmar, po niej moje włosy były takie matowe, szorstkie, aż nieprzyjemnie się ich dotykało i poszła w kosz, myślałam, że ta jest taka sama i omijałam z daleka. |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Ta maska z kawiorem jest żelowa? Zamawiałam kiedyś żelową jak była seria Greckie morza czy coś takiego i to był koszmar, po niej moje włosy były takie matowe, szorstkie, aż nieprzyjemnie się ich dotykało i poszła w kosz, myślałam, że ta jest taka sama i omijałam z daleka.[/QUOTE]
Kremowa jest dość gęsta że trzeba dobrze wycisnąć, taka perłowa i pięknie pachnie
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko obawiam sie, czy nie dostane czegos takiego
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was zamawiała próbniki do lakierów, bo złożyłam na nie dziś zamówienie, a na fakturze ich nie ma, mimo zielonych świateł
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
orientuje się ktoś jak z odcieniami BB solutions? bo kusi mnie ten matujący, tylko nie wiem czy light nie będzie za ciemny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Ale myślę, że mogą być czasem opóźnienia, warto poczekać.

.

Wysłałam dziś do Garwolina razem z utrwalaczem makijażu. Niestety drogi interes bo Pani skasowała mnie za paczkę 
Ten zestaw ładnie maskował braki, ujarzmiał włoski, które zostały, a umiejętnie nałożony cień naprawdę ładnie wyglądał, na pewno nie wyglądało to sztucznie. Bardzo polecam