Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 20:19   #3811
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
karolinuuusia uf, to mamy jeszcze troszkę czasu tak czy siak udamy się niedługo pewnie na 'pogawędkę' z księdzem
Tak się ostatnio zastanawiałam nad tym, jak jest wybierany ksiądz który prowadzi mszę na naszym ślubie. Czy podczas podpisywania protokołu ktoś nam udzieli informacji, który z księży tego dnia będzie na mszy, czy po prostu dowiemy się jak przyjedziemy do kościoła?
dołączam się do potania, bo też jestem ciekawa

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:31   #3812
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
dołączam się do potania, bo też jestem ciekawa
ja sama sobie wybieram księdza może po prostu zapytajcie przy spisywaniu protokołu lub przy innej okazji
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:33   #3813
Lg_ago
Zadomowienie

cashmere ja na moje buty z LaBody mówię 'koszmarki', bo mają niski obcas 5 cm, który nie prezentuje się zbyt ładnie, jak mała kaczuszka Ale jak ma się wielkie stopy, do tego niewymiarowe, delikatne i duży wzrost to się lubi co się ma

Cytat:
karolinuuusia uf, to mamy jeszcze troszkę czasu tak czy siak udamy się niedługo pewnie na 'pogawędkę' z księdzem
Tak się ostatnio zastanawiałam nad tym, jak jest wybierany ksiądz który prowadzi mszę na naszym ślubie. Czy podczas podpisywania protokołu ktoś nam udzieli informacji, który z księży tego dnia będzie na mszy, czy po prostu dowiemy się jak przyjedziemy do kościoła?
Wszystko zależy od kościoła. Możesz się zapytać Albo nawet poprosić, żeby dany ksiądz prowadził mszę, jeśli masz jakiegoś bardziej 'lubianego' z parafii.
My prosiliśmy o danego księdza. A nawet jakbyśmy nie prosili o tego konkretnie to i tak by nam udzielał ślubu, bo u mnie w parafii mają dużo do przodu rozpisane, kto kiedy msze 'dodatkowe' prowadzi. Urlopy też mają już poplanowane. I tak by wypadł 'nasz' ksiądz na ten dzień

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:38   #3814
monidot
Zadomowienie

mama_2010 fakt drogo jak za buty , dlatego się waham cały czas.

magdalenka_w_86 tak na szybko je przymierzałam i już sama nie wiem czy były mocno wygodne. Na pewno wysokość była dobra bo nie czułam jej aż tak jak w pozostałych 2 parach które były na zdjęciu a były one tylko troche wyższe. Skoro mówisz że Twoja koleżanka miała buty Baldowskiego to się nad nimi będę mocno zastanawiać

cornflower_girl Tak wiem że piękne , No i cena powala. Ale za tą cenę na pewno jakość jest także bardzo dobra. Rozmiarowo raczej dopasowane były. Właśnie ja chce kupić na ślub takie buty które zostaną mi na dłużej więc może warto jednak w nie zainwestować.

activelifestyle dziękuje za link

Lemon_Drop tak planuję buty ślubne jeszcze później wykorzystywać czyli traktuje je jako inwestycje na przyszłość , ale mimo wszystko nie wiem czy warto zapłacić taką cenę . A co do faktu czy wytrzymam w nich całą noc to nie wiem. Muszę jeszcze raz chyba iść przymierzyć , na szczęście te buty są w moim miescie
Co do biustonosza to Esotiq chyba nie ma na mnie rozmiaru bo największy w sklepie mieli 65F. Może orientujesz sie w jakich sklepach mozna dostać duże rozmiary?

cashmere Wiem te buty mają coś w sobie takiego co przyciąga do nich mój wzrok . Są niepowtarzalne i to jest ich urok.

Oglądałam buty na stronie CCC, Deichmanie, Ryłko i Wojasie i tam jest bardzo mało butów w moim rozmiarze które mogłabym przymierzyć w stacjonarnych sklepach i żadne mnie tak nie zachwyciły.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:47   #3815
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
To chyba nic złego, że pytałam o imiona i nazwiska i chcę wiedzieć kogo chcą wziąć na wesele
No jasne, że to nic złego! Przecież to normalne, że chcesz napisać na winietce imię i nazwisko, a nie bezosobowe "osoba towarzysząca"
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o takich sukienkach na poprawiny?
1
2
3
4
3 i 4
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dziewczyny mam mega doła w ten łikend mamy z TŻ 5 rocznicę i 1 rocznicę zaręczyn, mieliśmy się spotkać i jechałam do niego (100km), ale musiałam zawrócić - droga całkiem zalana, wjechałam w ścianę deszczu, wycieraczki nie nadążały, z jednej strony pola całe zalane, z drugiej wodospady brudnej wody wlewające się na ulicę, o mały włos, a ta woda odciełaby drogę powrotu... teraz jak mi przesszedł ten stres to mi się ryczeć chce jak nie wiem wygląda na to, że rocznicę spędzimy oddzielnie
Biedactwo Wiem, jakie to przykre, ale na pewno odbijecie sobie to z nawiązką. Któraś z dziewczyn bardzo ładnie napisała, że nie liczą się daty w kalendarzu, ale miłość
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja chcę tylko skończyć z tymi piekielnymi studiami teraz, a na ślubne sprawy nie mam w ogóle ochoty, bo studia wszystko obrzydzają
Szczerze mówiąc mnie też studia i obrona spędzają sen z powiek Chciałabym już mieć to za sobą i móc się naprawdę cieszyć ślubnym zamieszaniem...
Cytat:
Wydaje mi się, że to jest wcześniej ustalane, więc jeśli chcecie wiedzieć, który ksiądz będzie udzielał Wam ślubu, to podejdźcie sobie do kancelarii tydzień wcześniej i zapytajcie

Dziewczyny, byłam w esotiq i mierzyłam "cycnik PM 2014" świetnie leży, szkoda tylko, że nie ma go w bieli Znalazłam za to inny- TAKI, też bardzo ładnie leży i chyba się na niego skuszę

Wrzucam Wam wreszcie zdjęcia włosów przed i po dopięciu clipów

http://www.sendspace.pl/file/8a6ee36c8bf81f8fb64ac9e <-- z clipami
http://www.sendspace.pl/file/8849a0956d0b4b90e495637 <-- bez clipów

Edytowane przez oluska227887
Czas edycji: 2014-05-16 o 21:04
oluska227887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:56   #3816
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość

paula600324
- ja też pytałam o imiona i nazwiska osób które mają być "towarzyszami" na zabawie. Dla mnie to żaden nietakt - gorzej moim zdaniem wyglądaja winietki "Osoba towarzysząca" niż "Jan Kowalski".
U mnie niestety nie wszyscy podali mi dane personalne i część osób będzie jako towarzysząca, ale winietki są już zrobione i nic z tym nie zrobię...
A odpowiadali Ci coś, czy też zero informacji jak masz podpisać ich osobę towarzyszącą?

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Paula pewnie tak było, ale nie ma co się dziwić: w końcu na weselu najlepiej bawi się w parze a może nie chcą żeby ich rodzina obgadała, że są sami? Ja i takie przypadki znam
Oni zawsze byli sami na takich imprezach Być może chcą pokazać, bo przyjeżdża rodzina z daleka

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja chcę tylko skończyć z tymi piekielnymi studiami teraz, a na ślubne sprawy nie mam w ogóle ochoty, bo studia wszystko obrzydzają
Jak ja się cieszę, że męczyłam mojego promotora w styczniu i lutym, żebym się wtedy obroniła Reszta mojej grupy może teraz w czerwcu będzie się bronić, a ja chyba bym zwariowała mieć na głowie pracę, pracę mgr i ślub

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No oczywiście że nic złego! Przecież to normalne w dzisiejszych czasach że prawie na każdym weselu są winietki
No nie wiem dlaczego mi nie odpisali Bo dalej zero odezwu Zastanawiam się kiedy zapytać ponownie

Kupiłam dzisiaj sukienkę na poprawiny Miętową
Przymierzyłam chyba z 15 Nic mi nie pasowało

Dodatkowo mama kupiła mi biały żakiet jakby nie było zbyt ciepło w dniu ślubu Tfu, tfu, musi być ciepełko
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:17   #3817
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam wreszcie zdjęcia włosów przed i po dopięciu clipów
Widać dużą różnice Masz dużo więcej włosów, ładnie

Cytat:
Pokaż
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:22   #3818
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, byłam w esotiq i mierzyłam "cycnik PM 2014" świetnie leży, szkoda tylko, że nie ma go w bieli Znalazłam za to inny- TAKI, też bardzo ładnie leży i chyba się na niego skuszę
Też ten przymierzałam i 65F był za mały niestety a większego nie było. a jest śliczny
Stary 2014-05-16, 21:30   #3819
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Też ten przymierzałam i 65F był za mały niestety a większego nie było. a jest śliczny
Na mnie wlasnie 65F byl dobry, chociaz myslalam, ze umre ze smiechu, kiedy pani zaproponowala ten rozmiar na moje bezbiuscie
Stary 2014-05-16, 21:36   #3820
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Na mnie wlasnie 65F byl dobry, chociaz myslalam, ze umre ze smiechu, kiedy pani zaproponowala ten rozmiar na moje bezbiuscie
O kurcze to ja chyba bym musiała mieć 65H albo i większy, bo z tych "niemarkowych" nosze 70D. RTylko gdzie takie duże można kupić ?
Stary 2014-05-16, 21:37   #3821
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my kupiliśmy za 250zł w ryłko tylko tam się Tżtwoi podobały
My też kupiliśmy w Ryłko za mniej niż 300 zł, są świetne i podobno wygodne.

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
super, ja teraz bede sie rozgaladala. Do jednej cukierni dzwonilam I na oko wycenila tort smietanowy w marcepanie na ok. 400 zl dla 100 osob. Podzwonie jeszcze ale mysle, ze tam wyjdzie najtaniej. Tylko problem jest bo nie znam tej cukiernii bo to w innym miescie jest
Tanio jak barszcz. Nam taki sam tort wyceniono na jakiś 1000 zł (piętro na piętrze), a jak byśmy się zgodzili każde piętro osobno na stelażu to jakieś 300-400 zł taniej.

Cytat:
Śliczny, ja kupiłam w Esotiq, ale mam mniejszy biust

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:37   #3822
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ładne tyle butów tu z paskami a nie widziałąm wcześniej
Właśnie szukałam z paskami, a ten sklep znalazłam całkiem przypadkiem
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Lexie gratki za buty Pokarzesz jak prezentują się na nodze?
Fotki zrobię w poniedziałek wieczorem

Cytat:
lexie42 - no tak i nawet mówiłam, że mi się podobają A wygodne są? jak leżą na nodze? zadowolona jesteś?
Są super wygodne, dobrze trzymają nogę. Jestem bardzo zadowolona
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:42   #3823
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szoku. Mama zapisała mnie na makijaż tak gdzie będę robiła fryzure. Usłyszała że makijażu próbnego nie robią bo jak wyjdzie tak wyjdzie!!! Chyba padne...

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 85 dni.
ja pierdziu, jak można nie robić próbnego makeupu?? nie rób u nich, bo wyjdziesz jak czarownica i to Ci powiedzą, tak jest i ma być??
Cytat:

KaMilka4891 - też widziałam te rajstopo-pończochy i zastanawiam się czy będą wygodne...
kupię je po wypłacie i przymierzę, więc zdam relację
Cytat:
Akces i Akces 2 - ale tam są buty taneczne TU też jest chyba taka możliwość ale jak patrzę na te Twoje to myślę, że takich już nie znajdziesz
FunInDesign nie robią kolorowych obsaców przy wysokości 6 cm, a takie najczęściej występują przy ślubnych jak zauwazyłam, i do wyboru są tylko czarne albo brązowe pasiaki
Cytat:
1
2
3
4
3 i 4 piękne pierwsza też spoko
ja dzisiaj chyba znalazłam to czego szukałam, koronkowa, biała, i fason który mi idealnie odpowiada, jak któraś ma sklep Feema w mieście to polecam, bo mają piękne sukienki w rozsądnych cenach, moja kosztuje 189 zł
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dziewczyny mam mega doła w ten łikend mamy z TŻ 5 rocznicę i 1 rocznicę zaręczyn, mieliśmy się spotkać i jechałam do niego (100km), ale musiałam zawrócić - droga całkiem zalana, wjechałam w ścianę deszczu, wycieraczki nie nadążały, z jednej strony pola całe zalane, z drugiej wodospady brudnej wody wlewające się na ulicę, o mały włos, a ta woda odciełaby drogę powrotu... teraz jak mi przesszedł ten stres to mi się ryczeć chce jak nie wiem wygląda na to, że rocznicę spędzimy oddzielnie
strasznie mi przykro, ale ważne, ze Tobie się nic nie stało, a rocznice sobie odbijecie w innym terminie, toć to tylko data

my dzisiaj dostaliśmy pierwsze oficjalne telefoniczne potwierdzenie od znajomych ale fajne uczucie
Stary 2014-05-16, 21:45   #3824
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia

U mnie to nie obrona (to za rok), tylko sesja, ale w sumie - dla mnie to gorzej Ten semestr mam masakryczny pod kątem zaliczeń, jestem na czwartym roku, ale takich jazd, jak w tym semestrze, to jeszcze nie miałam, mam ochotę albo ciężko pobić albo przynajmniej opier**** większość prowadzących, bo robią sobie po prostu jaja (np. 5 obowiązkowych form zaliczenia z jednych ćwiczeń, z których ocena i tak się nie liczy do oceny końcowej lub też moja "ukochana" pani z jednego przedmiotu, której nic się nigdy nie podoba, ale nie powie, jak poprawić projekt...)

Trzymam kciuki i współodczuwam ze wszystkimi studiującymi PMkami!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:47   #3825
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
kolejna stanikowo uświadomiona kobieta!
Lepiej późno niż wcale
Brawo za owocny dzień i piwonie hihihi też będzie miała malinowo-śmietanowy tort

Cytat:
Buczorek msze ślubną zwykle prowadzi ten ksiądz, który aktualnie ma "dyżur", chyba że poprosicie o kogoś konkretnego i z nim to ustalicie - przynajmniej tak jest u nas

Cytat:
Lemon_Drop tak planuję buty ślubne jeszcze później wykorzystywać czyli traktuje je jako inwestycje na przyszłość , ale mimo wszystko nie wiem czy warto zapłacić taką cenę . A co do faktu czy wytrzymam w nich całą noc to nie wiem. Muszę jeszcze raz chyba iść przymierzyć , na szczęście te buty są w moim miescie
Co do biustonosza to Esotiq chyba nie ma na mnie rozmiaru bo największy w sklepie mieli 65F. Może orientujesz sie w jakich sklepach mozna dostać duże rozmiary?
Oj nie wiem, ja małobiuściasta jestem, nie wiem jakim cudem weszłam w 65f i było ok
Co do butów: idź jeszcze raz, pospaceruj w nich co najmniej kilka minut, sprawdź czy obcasy się nie chwieją, czy gdzieś cię nie uciska. Ja za swoje buty zapłaciłam 320 zł, to dla mnie też dużo ale zafarbuję je po ślubie i będe wykorzystywać na inne okazje

Cytat:
Własnie też go dzisiaj mierzyłam jest ok ale chciałabym bardziej "zbierający" efekt więc póki co szukam dalej. Ale fakt - bardzo ładny jest
Stary 2014-05-16, 21:52   #3826
wenedka
Zakorzenienie

mojakaren, jaka szkoda! Ale z drugiej strony, ro juz niedlugo bedziecie obchodzic rocznice slubu

A czy ja Wam sie chwalilam, ze Tz tez juz ma ubranie skompletowane? Pieknie wyglada
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:54   #3827
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Pokaż
Żakiet i sukienka Zdjęcia robione w sztucznym świetle, więc sukienka blado wygląda Dodatkowo ma białą szarfę, która nie załapała się do zdjęcia
Teraz nie wiem jakie dodatki do niej założyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 1a.jpg (115,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie 3a (638x1024).jpg (111,3 KB, 73 załadowań)
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:56   #3828
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
O kurcze to ja chyba bym musiała mieć 65H albo i większy, bo z tych "niemarkowych" nosze 70D. RTylko gdzie takie duże można kupić ?
Oj, to faktycznie moze byc ciezko... szczerze mowiac znam tylko jeden sklep z bielizna w moim miescie, w ktorym sa biustonosze z miseczka do K
Stary 2014-05-16, 21:57   #3829
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
A odpowiadali Ci coś, czy też zero informacji jak masz podpisać ich osobę towarzyszącą?

Oni zawsze byli sami na takich imprezach Być może chcą pokazać, bo przyjeżdża rodzina z daleka

Jak ja się cieszę, że męczyłam mojego promotora w styczniu i lutym, żebym się wtedy obroniła Reszta mojej grupy może teraz w czerwcu będzie się bronić, a ja chyba bym zwariowała mieć na głowie pracę, pracę mgr i ślub

No nie wiem dlaczego mi nie odpisali Bo dalej zero odezwu Zastanawiam się kiedy zapytać ponownie

Dodatkowo mama kupiła mi biały żakiet jakby nie było zbyt ciepło w dniu ślubu Tfu, tfu, musi być ciepełko

mietowa .. nawet nie musze wiedziec jak wyglada bo wiem ze jest piekna

Cytat:
Ja z tych niemiarkowych mialam 70C a jak poszlam do esotiq to mi pani dala 70F takze tego..

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-16, 22:08   #3830
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Oj, to faktycznie moze byc ciezko... szczerze mowiac znam tylko jeden sklep z bielizna w moim miescie, w ktorym sa biustonosze z miseczka do K
A możesz podać nazwę sklepu ? i Czy mają stronę internetową?

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ja z tych niemiarkowych mialam 70C a jak poszlam do esotiq to mi pani dala 70F takze tego..
Mi sie wydaje że powinnam mieć między 65G a 65H w zależności od biustonosza. Bo jeden 65F był dużo za mały a drygi dobry ale nie leżał na mnie tak jakbym chciała
Stary 2014-05-16, 22:11   #3831
activelifestyle
Rozeznanie

oluska227887 - przybyło Ci włosów

Cytat:

Stary 2014-05-16, 22:16   #3832
karolinuuusia
Zakorzenienie

a ja dziś byłam u fryzjera na farbowaniu włosów i podcięciu końcówek, o dziwo podcięła mi tylko z 1 cm bo nie miałam zniszczonych no i chciałam wyrównać kolor i wyszedł mega zapłaciłam stówkę ta fryzjerka jest boska, będzie czesała mnie do ślubu

Alicja

Stary 2014-05-16, 22:33   #3833
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
1
2
3
4
3 albo 4 , 1 wygląda jak ciążowa trochę

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jedziemy jutro za butami dla TZ.. jakie sklepy polecanie? tak zeby zamknac sie w 350 zl ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pawo, Ryłko - tam tż mierzył i były wygodne, w Ryłko z tego co pamiętam to do 300 da radę chyba

Nie umiałabym się zdecydować na któryś z nich, pomożecie (do sukni):
http://www.newlook.com/eu/shop/women...azer_293808672

http://www.newlook.com/eu/shop/women...zer-_297738037

http://www.newlook.com/eu/shop/women...zer-_297711413

http://www.newlook.com/eu/shop/women...azer_293808637

Niektóre różnią się tylko kolorem, ale to też ważne

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 22:34   #3834
karolinuuusia
Zakorzenienie

dziewczyny też bierzecie różne szerokości obrączek? My bierzemy 4 mm dla mnie i 5 mm dla TŻ

Alicja

Stary 2014-05-16, 22:41   #3835
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny też bierzecie różne szerokości obrączek? My bierzemy 4 mm dla mnie i 5 mm dla TŻ
My mamy 4 i 6 mm.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Nie jestem na bieżąco, ale coś mi tam mignęło między postami: Szczeperka gratuluję.

Ślubującym jutro życzę słońca i ogromu szczęścia podczas tego dnia.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 22:45   #3836
adziia13
Rozeznanie

zakrecona_kropka
zły jeż
mysza93

Dziękuję dziewczęta

Właśnie suszę pazury
Wyłączam kompa, jak tylko wyschną idę spać - pewnie jutro nie dam rady do Was zajrzeć, więc do "po weekendzie", wtedy bedę już ŻONĄ
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 22:58   #3837
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 4,2 a TŻ 4,8 mm

namisek i adziia pięknego ślubu, by wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłyście! No i pięknej pogody jutro życzę! Powodzenia!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 23:37   #3838
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość

Właśnie suszę pazury
Wyłączam kompa, jak tylko wyschną idę spać - pewnie jutro nie dam rady do Was zajrzeć, więc do "po weekendzie", wtedy bedę już ŻONĄ
najlepsiejszegooooooooooo ooooooooo żono

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 23:38   #3839
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
a ja dziś byłam u fryzjera na farbowaniu włosów i podcięciu końcówek, o dziwo podcięła mi tylko z 1 cm bo nie miałam zniszczonych no i chciałam wyrównać kolor i wyszedł mega zapłaciłam stówkę ta fryzjerka jest boska, będzie czesała mnie do ślubu
To pozazdrościć
Co do obrączek my też takie bierzemy: ja 4 mm, a TŻ 5

Panna Izabela - 1 lub 4

adziia13 i namisek1990
Kochane wszystkiego dobrego Dużo miłości , samych szczęśliwych chwil , wiernego męża , gorących nocy i pogody w sercu na resztę wspólnego życia Udanej zabawy na weselu i pięknego, wymarzonego ślubu
Stary 2014-05-16, 23:44   #3840
wenedka
Zakorzenienie

namisek i adziia. Powodzenia jutro! Aby pogoda dopisala i Wasz dzien byl cudowny
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości