Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 19:18   #4441
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, zeby jajca ruszyly.. lykasz linocomplex??.. Mi po tym endo uroslo do 11mm w tym cyklu.. a w ostatnim pod koniec mialam zaledwie 3mm...
nie biorę nic prócz metformaxu, kwasu foliowego i gonalu...ja ostatnio miałam 3mm w 9dc i piłam winko a w tym cyklu nie piję i mam 5mm (też w 9dc)

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 19:45   #4442
czajelka
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Oj dziewczyny naglosnic .... ile o takcih tragediach sie slyszy w mediach gazetach .... kilka dni jest głośno ... wydaja rozkazy ze oddzialy gin maja byc kontrolowane a potem co do czego sprawa ucisza sie i znwo robia swoje .....
Rozmawiam z mężem nie dawno o tym i on jest na nie .... ze to nam Kubusia nie wroci a tylko znow zacznie sie rozgrzebywanie ran ....ale dziekuje Wam . Napewno jak cos ruszy z ta sprawa będę pisac

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

BERBIE dziekuje za taka obrzerna odpowiedz
U mnie tym drugim szpitalem co mnie przewiezli byl wlasnie kliniczny.... jezsli bedzie mi dane byc w kolejnej ciazy to prywane kliniki nie wchodza w gre .... pod uwage biorę szpital kliniczny i na warszawskiej bo jezeli coz bedzie sie dzialo to tak jak pisalas prywatnie mi nie pomoga.....

a czy słyszałaś cos o dr. WOLCZYNSKIM przyjmuje w artemidzie i pewnie w kilku innych ?
U mnie moja kolezanka prowadzial ciąże w dr. Kurzadkowskiego i byla bardzo zadowolona i u niej byl przy cc

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:01   #4443
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
a czy słyszałaś cos o dr. WOLCZYNSKIM przyjmuje w artemidzie i pewnie w kilku innych ?
U mnie moja kolezanka prowadzial ciąże w dr. Kurzadkowskiego i byla bardzo zadowolona i u niej byl przy cc
byłam u niego. ogólnie bardzo dobry lekarz, ale... strasznie obłożony, wizyta 10 minut. pracuje od rana do wieczora (patrząc na jego grafik), jak dla mnie to już nie człowiek to maszyna. w takim tempie przyjęć pacjentek na pewno nie jest w stanie zapamiętać konkretnej osoby. poza tym nastawiony na leczenie niepłodności. anie Twój ani mój przypadek to dla niego nie wyzwanie, nie znajduje się w ramach jego specjalizacji. wątpię, żeby przy swoim obłożeniu był w stanie być przy porodzie, który nie jest następstwem in vitro czy jakiejś kuracji hormonalnej.
jak coś to lepiej Kurzątkowski. jestem mile zaskoczona że był przy cesarce koleżanki, miała duże szczęście. ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwóch lekarzy.
Stary 2014-05-16, 20:03   #4444
czajelka
Rozeznanie

Berbie a jak bym za odrazu poszla do tego dr Przepiescia i na te badania od niego ze skierowania poszla co o tym sadzisz? Bo jakos nie koniecznie chce isc do dr Nowaka......

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-05-16, 20:08   #4445
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Iza poranek z Domisiem

Wika ja też od kilku ładnych lat wiecznie jestem na diecie. W końcu teraz przed ślubem poszłam do dietetyczki i idzie lepiej Co do kołnierzyka przy sukience to zawsze mogę się pozbyć klamerki
Dzięki za komplementy

Czajelka witaj przykro mi, że też Cię spotkała strata Straszna jest Twoja historia

Meire jak to co się wydarzy? Implantacja
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 20:09   #4446
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Berbie a jak bym za odrazu poszla do tego dr Przepiescia i na te badania od niego ze skierowania poszla co o tym sadzisz? Bo jakos nie koniecznie chce isc do dr Nowaka......
wiesz nie mam pewności jak to z Przepieściem będzie. Nowik zna Twoją historię. ale myślę, że możesz spróbować. jeśli sam nie zacznie nic mówić o badaniach genetycznych Twoich i partnera to sama go o to zagadaj. chodząc do Arciszewskich nie miałam pojęcia o czymś takim jak badania genetyczne, oni sami mi o tym powiedzieli i dali skierowanie. nie wiem jak się Przepieść zachowa, ale wiem, że moje koleżanki po poronieniach i przedwczesnych porodach ciąż które prowadził też wysyłał do Mastermedu.
Stary 2014-05-16, 20:12   #4447
ciociami
Raczkowanie

Witam

Czajelko straszne to co przeszlas. Zostan z nami.
Tez tak mysle jak Twoj Tz to wam dzieciatka nie wroci.
Najgorsze jest to ze nawet jak by prokuratura zaczela dzialac to I tak im praw wykonywania zawodu nie zabiora.

Renka mocno zacisniete kciuki.
I za wszystkie staraczki.
Wczoraj sie smialam do tż ze jak mi sie znowu cykle rozreguluja to osiwieje.
A on do mnie przeciesz juz jestes siwa.
Ewentualnie mozesz wyłysiec.

Bo od dwoch cykli mam je 26 dniowe a mialam 28. Normalnie przechlapane.

Milego wieczorku
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 20:23   #4448
czajelka
Rozeznanie

U mnie przy pierwszym genetycznym tym co sie robi do 13 tyg. BYLAM u dr Karwowskiego od arciszewskich ..., bardzo byl nie miły i na koniec wizyty powiedzial do mnie i do meza ze jezeli dowiedzialam bym sie ze mam chore dziecko to czy bym je usunela? *JA odp ze oczywiscie ze nie ..... a on to po co pani tu przyszla .... no i od tamtej pory juz chodzialm do dr Nowaka .

to jeszcze pogadam z mężem i zobaczymy co i jak
A tak odbiegajac od tematu piszecie na swoich mezow Tz to jakis skrót, bo jestem jeszcze tu nowa .... i nie bardzo wiem co i jak

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-05-16, 20:38   #4449
Maga83
Zakorzenienie

czajelka witaj.Bardzo mi przykro że taka tragedia cię spotkała. Mam nadzieję że to forum ci pomoże choć trochę
A TZ to towarzysz życia

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:13   #4450
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przy pierwszym genetycznym tym co sie robi do 13 tyg. BYLAM u dr Karwowskiego od arciszewskich ..., bardzo byl nie miły i na koniec wizyty powiedzial do mnie i do meza ze jezeli dowiedzialam bym sie ze mam chore dziecko to czy bym je usunela? *JA odp ze oczywiscie ze nie ..... a on to po co pani tu przyszla .... no i od tamtej pory juz chodzialm do dr Nowaka .
Boże... Ale miałaś pecha do lekarzy.. Masakra

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Wczoraj sie smialam do tż ze jak mi sie znowu cykle rozreguluja to osiwieje.
A on do mnie przeciesz juz jestes siwa.
Ewentualnie mozesz wyłysiec.

Milego wieczorku
to żeście pogadali :p
A cyklem się nie przejmuj. Ja brałam tabsy 9 lat i miałam przez ponad rok po odstawieniu cykle bardzo różne, 23-29 dni. A dwa razy w ciążę zaszłam (z monitoringiem i testami owu ale jednak się udawało)

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:22   #4451
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przy pierwszym genetycznym tym co sie robi do 13 tyg. BYLAM u dr Karwowskiego od arciszewskich ..., bardzo byl nie miły i na koniec wizyty powiedzial do mnie i do meza ze jezeli dowiedzialam bym sie ze mam chore dziecko to czy bym je usunela? *JA odp ze oczywiscie ze nie ..... a on to po co pani tu przyszla .... no i od tamtej pory juz chodzialm do dr Nowaka.
Chodziłam do niego. Dla mnie był zawsze bardzo uprzejmy, co do tego nie miałam zastrzeżeń, lubiłam go. Ale ogólnie to nie lekarz dla AM.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 22:16   #4452
eseska
Zakorzenienie

hej! pamięta mnie tu ktoś jeszcze?
wiem ze mnie tu mało, ale myślami cały czas jestem z Wami! (czytam na telefonie ale musiałam wejść na lapka by zdjęcia pooglądać.) Ale te dzieciaczki rosną. az mi głupio bo moje istatnie posty wlasnie tak się zaczynają i zawsze obiecuje poprawe!
Witam nowe AM!:cmo k: czajelka! Twoja historia mnie poraziła
Straczki! niech endo i jajcory pięknie rosna i owocnych przytulanek!
Brzuchatki! dużo spokoju Wam życze (choć wiem jak o niego trudno)
Mamuśki! cudownie się czyta o postępach i pomysłach dzieciaczków!!!

A dziś wyczytałam za Justyna Kowalczyk tez jest AM (rok temu #) to przyznawać się pod jakim nickiem się ukrywa?

I stawiam spóźnione imieninowe (Zosiowe) ciacho i co tam do niego chcecie :-*

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2014-05-16 o 22:21
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 23:20   #4453
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Eseska, Zoska? O Ty zimna zosko!!!! :-P
Edit,aaa. To twoj maly babel ucaluj!

Gdziezby takiego ekspresyjnego uzytkownika nie pamietac nie zartuj nawet

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-05-17 o 07:40
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 23:36   #4454
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
I stawiam spóźnione imieninowe (Zosiowe) ciacho i co tam do niego chcecie :-*
wszystkiego najpiękniejszego

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 01:38   #4455
zebrawpaski
Zakorzenienie

esia- właśnie dzisiaj kręcąc się wieczorem po kuchni pomyślałam, że Twoja Zosia miała święto, Całuski dla solenizantki

---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

agatko- Lenor w kau,flandzie litrowy po 5,88

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 07:05   #4456
Luna0
Zakorzenienie

Hej. Bylam wczoraj z kuzynka na usg. 7tc wyszlo ze zarodek na 6tc ale pecherzyk na 7tc. Serduszko jeszcze nie bilo. Beta pieknie przyrasta. Co o tym myslicie? Kuzynka zalamana... ale ja mysle ze wszystko bedzie dobrze...
W czwartek idzie na kolejne usg i boi sie ze to bedzie wyrok.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 07:09   #4457
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Hej. Bylam wczoraj z kuzynka na usg. 7tc wyszlo ze zarodek na 6tc ale pecherzyk na 7tc. Serduszko jeszcze nie bilo. Beta pieknie przyrasta. Co o tym myslicie? Kuzynka zalamana... ale ja mysle ze wszystko bedzie dobrze...

A ile zarodek miał mm?

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-17, 07:21   #4458
Kubek29
Zadomowienie

Hej!
Pani, Agacie kiedyś pisałam o tym preparacie
http://www.iperfumy.pl/loreal-profes...ok-temperatur/

A krem do stop to dernilan.
Tylko przy kp to chyba raczej nie bo w składzie kwas salicylowy.
A próbowałaś ten krem do rak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ir-5-urea.html Moje uratował z mega przesuszu, teraz stosuje regularnie i wygladaja ok, mimo nadmiernie częstego mycia ( kremów kamill mie lubię i w życiu bym tego nie spróbowała, użyłam (z braku laku ) u rodziców i " moj ci on"

T ma pierwszy raz katar, a właściwie katarzysko... Meczy go okrutnie, wścieka sie jak chce mu odciagnac gluta Frida choc wczesniej to lubił.
Jak startuje do noska z kroplami to mnie tłucze i odpycha sie ile sił w nogach i rękach
Walczymy, mam nadzieje ze na katarzevsie skończy
I znow musimy szczepienia przełożyć, mieliśmy isc we wtorek. Jakies fatum nad naszymi szczepieniami wisi.
I musze odwołać ćwiczenia min do środy... Szkoda mi ich troche :/

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-05-17 o 09:05
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 07:28   #4459
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Ten krem do rąk był w tesco dwa za jeden. Szkoda że nie wiedziałam że taki fajny
Współczuję kataru A ta frida mnie przeraża... Naprawdę żaden glut dziecka do buzi nie wpadnie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 08:01   #4460
Luna0
Zakorzenienie

Kucyk nie podala takich szczegolow...

Aniołek 25.05.2012
Stary 2014-05-17, 08:07   #4461
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:

Jak beta rośnie to powinno być dobrze.

U nas noc ciężka o 24:00 Domiś obudził się zjadł ale przez godzine bardzo płakał.Chyba taka reakcja na szczepienie.Tż go nosił po godzinie zjadł 2 cyca i dopiero zasnął.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 08:14   #4462
BERBIE
Zakorzenienie

Luna a co powiedział lekarz? ale ten jej 7tc to równo 7tc, czy np. 6t2d? bo przecież to jest różnica. ciążą urosła od ostatniego usg czy to było pierwsze usg?

Kubek zdrówka dla małego zasmarkańca

Ja dziś ciężką noc miałam, dopadła mnie taka zgaga, że myślałam, że będę wymiotować. spałam prawie na siedząco teraz jeszcze w gardle czuję wymioty. a niestety czeka mnie dzień w samochodzie za kółkiem
Stary 2014-05-17, 08:28   #4463
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej.
Luna mi to wygląda OK... No ale ja się nie znam zbytnio.
Kubek współczuję katarku Oby szybko przeszedł!
Ja na moje dłonie popękane od ciągłego kontaktu z wodą już kupiłam sobie witaminy, bo tak mnie bolą ranki, że mi się płakać chce.
Iza biedny Domiś, cholerne szczepienia :/ Nie cierpię ich...
Esesko buziaki dla Zosi

Jezu Artek robi takie skoki, że musiałabym go całe dnie kręcić, bo on jest dosłownie codziennie INNY!
Ostatnio miał duży skok motoryczny, w sumie od lutego do maja z leżącego dziecka stał się stojąco-chodzącym (podpierając się oczywiście).
Teraz ma też spory skok intelektualny, że tak powiem. Kapuje już tak wiele, że zaczynam bardzo uważać na to, czego słucha i co widzi.
Powtarza po nas, np. moja mama mu zapukała w tackę, on po niej puka, ja sprzątałam i przejechałam ścierką, on na swojej tacce jedzie tą rączką, jakby miał w dłoni ścierkę jak mama i pełno takich rzeczy... Ostatnio rzucaliśmy piłką, TŻ jemu, on mi, a ja TŻowi.
Wniosek: cieszcie się z każdego jednego dnia i umiejętności dziecka, bo za chwilę ono już będzie całkowicie nie do poznania
Ja żałuję, że bardziej tego wszystkiego nie dokumentuję, ale czasu brak
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 08:45   #4464
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Eseska, Zoska? O Ty zimna zosko!!!! :-P
Edit,aaa. To twoj maly babel ucaluj!

Gdziezby takiego ekspresyjnego uzytkownika nie pamietac nie zartuj nawet
Hope! Dziękujemy. I nie pomyslalabym że jestem ekspresyjna.

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
wszystkiego najpiękniejszego
Dzięki

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
esia- właśnie dzisiaj kręcąc się wieczorem po kuchni pomyślałam, że Twoja Zosia miała święto, Całuski dla solenizantki[COLOR="Silver"]
Kochane jesteście

Kubek! Biedny T oby szybko przeszło. A i potwierdzam dernilan dobry

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Współczuję kataru A ta frida mnie przeraża... Naprawdę żaden glut dziecka do buzi nie wpadnie?

też miałam takie obawy ale spoko glutow nie.polkniesz

Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:00   #4465
Luna0
Zakorzenienie

Bqrbie To bylo pierwsze usg. Dni nie podala a moja kuzynka byla w szoku zeby pytac.
lekarka powiedziala ze ma myslec pozytywnie ale to albo spozniona owulacja ale zatrzymanie ciazy. Tylko ta piekna beta i progesteron nie wskazuja na zatrzymanie...
Ostatnia beta w srode byla, dzis znow zrobila i czeka na wyniki. Jestem pewna ze rosnie.
Tylko czy gdy ciaza obumiera to beta moze rosnac? U mnie malala...

Aniołek 25.05.2012
Stary 2014-05-17, 09:13   #4466
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Bqrbie To bylo pierwsze usg. Dni nie podala a moja kuzynka byla w szoku zeby pytac.
lekarka powiedziala ze ma myslec pozytywnie ale to albo spozniona owulacja ale zatrzymanie ciazy. Tylko ta piekna beta i progesteron nie wskazuja na zatrzymanie...
Ostatnia beta w srode byla, dzis znow zrobila i czeka na wyniki. Jestem pewna ze rosnie.
nie wiem jak to z betą jest, wydaje mi się, że nie powinna rosnąć. chyba nie było tu takiego przypadku, że beta rośnie a ciąża obumiera.
na takim wczesnym etapie to serduszko może z dnia na dzień się pojawić więc różnica jednego dnia ma znaczenie. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. daj znać jak wynik bety.
Stary 2014-05-17, 09:24   #4467
Luna0
Zakorzenienie

Tez tak wlasnie mysle.. i mam nadzieje ze poprostu owulacja byla pozniej itp. tym bardziej ze w dniu @ test nie pokazal II kresek.
gorzej by bylo gdyby zarodek byl na 7tc a nie bylo serca. Zobaczymy, ale tak sie o nią boję

Aniołek 25.05.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-17, 09:27   #4468
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy, ale tak sie o nią boję
rozumiem moja przyjaciółka jest po kolejnym transferze in vitro... teraz musi czekać półtora tygodnia na wynik testu
Stary 2014-05-17, 09:28   #4469
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
hej! pamięta mnie tu ktoś jeszcze?
ale tekst...
Pisz co u Was. jak Zoś?

Cytat:
Co o tym myslicie?
że OK. spokojnie....

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
kremów kamill mie lubię i w życiu bym tego nie spróbowała
no właśnie... ja też. kiedyś miałam jakiś balsam i kicha...
dziękuj!!!!

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
wścieka sie jak chce mu odciagnac gluta Frida choc wczesniej to lubił.
Katarek. zawsze katarek. szybciej.

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
A ta frida mnie przeraża...
dlatego ave Katarek.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46494289]stał się stojąco-chodzącym (podpierając się oczywiście).
Teraz ma też spory skok intelektualny, że tak powiem. Kapuje już tak wiele, że zaczynam bardzo uważać na to, czego słucha i co widzi.
Powtarza po nas, np. moja mama mu zapukała w tackę, on po niej puka, ja sprzątałam i przejechałam ścierką, on na swojej tacce jedzie tą rączką, jakby miał w dłoni ścierkę jak mama i pełno takich rzeczy... Ostatnio rzucaliśmy piłką, TŻ jemu, on mi, a ja TŻowi.
[/QUOTE]: jupi:
dlaczego o tym nie piszesz?
zastanawialam się ostatnio na jakim etapie motorycznym jest A.

I dlatego kocham swój kalendarz. Ludzie robią ze mnie dziwaka a ja jednak mogę sprawdzić co, kiedy i jak (koleżanka ma synka z 28 VI i ostatnio mnie pytała o takie tam. dlatego gmerałam w kalendarzu, ale i o A. myslałam )

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:33   #4470
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie każda ciąża kończyła się albo za małym przyrostem bety albo spadkiem...raczej niemożliwe, żeby beta prawidłowo przyrastała a ciąża obumierała...ja uważam, że będzie dobrze! u Agatki też na początku ciąża była za mała a później nadrobiła i jest dobrze

wszystkiego co najlepsze dla Zosi

Kubek niech katar idzie sobie precz - Tymuś bidulek

Kucyk frida ma takie siteczko, które zatrzymuje gluty

========================= =================
a propos promocji i dobrych specyfików - nie wiem czy używacie czarnego domestosa (taki: https://www.google.pl/search?q=czarn...ml%3B600%3B600, bo jest rewelacyjny) - u nas w biedrze jest jakaś promocja 2szt (po 750ml) za 6,29zł !!! a normalnie w biedrze jest taki zestaw po 12,99 a w tesco 1szt kosztuje ok. 12zł...ja zaopatrzyłam się przynajmniej na pół roku

========================= =====================
dziś dzień lenia nic nie robię oprócz jedzenia i picia piję kawkę - komu??

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2014-05-17 o 09:37
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości