|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]()
![]() |
#4442 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Oj dziewczyny naglosnic .... ile o takcih tragediach sie slyszy w mediach gazetach .... kilka dni jest głośno ... wydaja rozkazy ze oddzialy gin maja byc kontrolowane a potem co do czego sprawa ucisza sie i znwo robia swoje .....
Rozmawiam z mężem nie dawno o tym i on jest na nie .... ze to nam Kubusia nie wroci a tylko znow zacznie sie rozgrzebywanie ran ....ale dziekuje Wam . Napewno jak cos ruszy z ta sprawa będę pisac ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- BERBIE dziekuje za taka obrzerna odpowiedz ![]() U mnie tym drugim szpitalem co mnie przewiezli byl wlasnie kliniczny.... jezsli bedzie mi dane byc w kolejnej ciazy to prywane kliniki nie wchodza w gre .... pod uwage biorę szpital kliniczny i na warszawskiej bo jezeli coz bedzie sie dzialo to tak jak pisalas prywatnie mi nie pomoga..... a czy słyszałaś cos o dr. WOLCZYNSKIM przyjmuje w artemidzie i pewnie w kilku innych ? U mnie moja kolezanka prowadzial ciąże w dr. Kurzadkowskiego i byla bardzo zadowolona i u niej byl przy cc ![]()
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to lepiej Kurzątkowski. jestem mile zaskoczona że był przy cesarce koleżanki, miała duże szczęście. ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby mieć dwóch lekarzy.
![]() |
#4444 |
Rozeznanie
|
Berbie a jak bym za odrazu poszla do tego dr Przepiescia i na te badania od niego ze skierowania poszla co o tym sadzisz? Bo jakos nie koniecznie chce isc do dr Nowaka......
#4445 |
Konto usunięte
|
Iza
![]() ![]() Wika ja też od kilku ładnych lat wiecznie jestem na diecie. W końcu teraz przed ślubem poszłam do dietetyczki i idzie lepiej ![]() ![]() ![]() Dzięki za komplementy ![]() Czajelka witaj ![]() ![]() ![]() Meire jak to co się wydarzy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
wiesz nie mam pewności jak to z Przepieściem będzie. Nowik zna Twoją historię. ale myślę, że możesz spróbować. jeśli sam nie zacznie nic mówić o badaniach genetycznych Twoich i partnera to sama go o to zagadaj. chodząc do Arciszewskich nie miałam pojęcia o czymś takim jak badania genetyczne, oni sami mi o tym powiedzieli i dali skierowanie. nie wiem jak się Przepieść zachowa, ale wiem, że moje koleżanki po poronieniach i przedwczesnych porodach ciąż które prowadził też wysyłał do Mastermedu.
#4447 |
Raczkowanie
|
Witam
Czajelko straszne to co przeszlas. Zostan z nami. Tez tak mysle jak Twoj Tz to wam dzieciatka nie wroci. Najgorsze jest to ze nawet jak by prokuratura zaczela dzialac to I tak im praw wykonywania zawodu nie zabiora. Renka mocno zacisniete kciuki. I za wszystkie staraczki. Wczoraj sie smialam do tż ze jak mi sie znowu cykle rozreguluja to osiwieje. A on do mnie przeciesz juz jestes siwa. Ewentualnie mozesz wyłysiec. Bo od dwoch cykli mam je 26 dniowe a mialam 28. Normalnie przechlapane. Milego wieczorku
#4448 |
Rozeznanie
|
U mnie przy pierwszym genetycznym tym co sie robi do 13 tyg. BYLAM u dr Karwowskiego od arciszewskich ..., bardzo byl nie miły i na koniec wizyty powiedzial do mnie i do meza ze jezeli dowiedzialam bym sie ze mam chore dziecko to czy bym je usunela? *JA odp ze oczywiscie ze nie ..... a on to po co pani tu przyszla .... no i od tamtej pory juz chodzialm do dr Nowaka .
to jeszcze pogadam z mężem i zobaczymy co i jak ![]() A tak odbiegajac od tematu piszecie na swoich mezow Tz to jakis skrót, bo jestem jeszcze tu nowa .... i nie bardzo wiem co i jak ![]()
#4449 |
Zakorzenienie
|
czajelka witaj.Bardzo mi przykro że taka tragedia cię spotkała. Mam nadzieję że to forum ci pomoże choć trochę
A TZ to towarzysz życia ![]()
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A cyklem się nie przejmuj. Ja brałam tabsy 9 lat i miałam przez ponad rok po odstawieniu cykle bardzo różne, 23-29 dni. A dwa razy w ciążę zaszłam (z monitoringiem i testami owu ale jednak się udawało) Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
hej! pamięta mnie tu ktoś jeszcze?
wiem ze mnie tu mało, ale myślami cały czas jestem z Wami! (czytam na telefonie ale musiałam wejść na lapka by zdjęcia pooglądać.) Ale te dzieciaczki rosną. az mi głupio bo moje istatnie posty wlasnie tak się zaczynają i zawsze obiecuje poprawe! ![]() Witam nowe AM! ![]() ![]() ![]() ![]() Straczki! niech endo i jajcory pięknie rosna i owocnych przytulanek! Brzuchatki! dużo spokoju Wam życze (choć wiem jak o niego trudno) ![]() Mamuśki! cudownie się czyta o postępach i pomysłach dzieciaczków!!! A dziś wyczytałam za Justyna Kowalczyk tez jest AM (rok temu #) to przyznawać się pod jakim nickiem się ukrywa? I stawiam spóźnione imieninowe (Zosiowe) ciacho i co tam do niego chcecie :-* Edytowane przez eseska Czas edycji: 2014-05-16 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Wtajemniczenie
|
Eseska, Zoska? O Ty zimna zosko!!!! :-P
Edit,aaa. To twoj maly babel ![]() Gdziezby takiego ekspresyjnego uzytkownika nie pamietac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-05-17 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
esia- właśnie dzisiaj kręcąc się wieczorem po kuchni pomyślałam, że Twoja Zosia miała święto, Całuski dla solenizantki
![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- agatko- Lenor w kau,flandzie litrowy po 5,88
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Hej. Bylam wczoraj z kuzynka na usg. 7tc wyszlo ze zarodek na 6tc ale pecherzyk na 7tc. Serduszko jeszcze nie bilo. Beta pieknie przyrasta. Co o tym myslicie? Kuzynka zalamana... ale ja mysle ze wszystko bedzie dobrze...
W czwartek idzie na kolejne usg i boi sie ze to bedzie wyrok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
Hej!
Pani, Agacie kiedyś pisałam o tym preparacie http://www.iperfumy.pl/loreal-profes...ok-temperatur/ A krem do stop to dernilan. Tylko przy kp to chyba raczej nie bo w składzie kwas salicylowy. A próbowałaś ten krem do rak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ir-5-urea.html Moje uratował z mega przesuszu, teraz stosuje regularnie i wygladaja ok, mimo nadmiernie częstego mycia ( kremów kamill mie lubię i w życiu bym tego nie spróbowała, użyłam (z braku laku ![]() ![]() T ma pierwszy raz katar, a właściwie katarzysko... Meczy go okrutnie, wścieka sie jak chce mu odciagnac gluta Frida choc wczesniej to lubił. ![]() Jak startuje do noska z kroplami to mnie tłucze i odpycha sie ile sił w nogach i rękach ![]() Walczymy, mam nadzieje ze na katarzevsie skończy ![]() I znow musimy szczepienia przełożyć, mieliśmy isc we wtorek. Jakies fatum nad naszymi szczepieniami wisi. I musze odwołać ćwiczenia min do środy... Szkoda mi ich troche :/ Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-05-17 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Ten krem do rąk był w tesco dwa za jeden. Szkoda że nie wiedziałam że taki fajny
![]() Współczuję kataru ![]() ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Kucyk nie podala takich szczegolow...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
U nas noc ciężka o 24:00 Domiś obudził się zjadł ale przez godzine bardzo płakał.Chyba taka reakcja na szczepienie.Tż go nosił po godzinie zjadł 2 cyca i dopiero zasnął.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Luna a co powiedział lekarz? ale ten jej 7tc to równo 7tc, czy np. 6t2d? bo przecież to jest różnica. ciążą urosła od ostatniego usg czy to było pierwsze usg?
Kubek zdrówka dla małego zasmarkańca ![]() Ja dziś ciężką noc miałam, dopadła mnie taka zgaga, że myślałam, że będę wymiotować. spałam prawie na siedząco ![]() ![]()
#4463 |
Konto usunięte
|
Hej.
Luna mi to wygląda OK... No ale ja się nie znam zbytnio. Kubek współczuję katarku ![]() Ja na moje dłonie popękane od ciągłego kontaktu z wodą już kupiłam sobie witaminy, bo tak mnie bolą ranki, że mi się płakać chce. Iza biedny Domiś, cholerne szczepienia :/ Nie cierpię ich... Esesko ![]() ![]() Jezu Artek robi takie skoki, że musiałabym go całe dnie kręcić, bo on jest dosłownie codziennie INNY! Ostatnio miał duży skok motoryczny, w sumie od lutego do maja z leżącego dziecka stał się stojąco-chodzącym (podpierając się oczywiście). Teraz ma też spory skok intelektualny, że tak powiem. Kapuje już tak wiele, że zaczynam bardzo uważać na to, czego słucha i co widzi. Powtarza po nas, np. moja mama mu zapukała w tackę, on po niej puka, ja sprzątałam i przejechałam ścierką, on na swojej tacce jedzie tą rączką, jakby miał w dłoni ścierkę jak mama ![]() Wniosek: cieszcie się z każdego jednego dnia i umiejętności dziecka, bo za chwilę ono już będzie całkowicie nie do poznania ![]() Ja żałuję, że bardziej tego wszystkiego nie dokumentuję, ale czasu brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Kubek! Biedny T oby szybko przeszło. A i potwierdzam dernilan dobry Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Bqrbie To bylo pierwsze usg. Dni nie podala a moja kuzynka byla w szoku zeby pytac.
lekarka powiedziala ze ma myslec pozytywnie ale to albo spozniona owulacja ale zatrzymanie ciazy. Tylko ta piekna beta i progesteron nie wskazuja na zatrzymanie... Ostatnia beta w srode byla, dzis znow zrobila i czeka na wyniki. Jestem pewna ze rosnie. Tylko czy gdy ciaza obumiera to beta moze rosnac? U mnie malala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na takim wczesnym etapie to serduszko może z dnia na dzień się pojawić więc różnica jednego dnia ma znaczenie. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. daj znać jak wynik bety.
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Tez tak wlasnie mysle.. i mam nadzieje ze poprostu owulacja byla pozniej itp. tym bardziej ze w dniu @ test nie pokazal II kresek.
gorzej by bylo gdyby zarodek byl na 7tc a nie bylo serca. Zobaczymy, ale tak sie o nią boję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ![]()
#4469 | |
Zakorzenienie
|
ale tekst...
![]() Pisz co u Was. jak Zoś? że OK. spokojnie.... ![]() no właśnie... ja też. kiedyś miałam jakiś balsam i kicha... dziękuj!!!! Cytat:
dlatego ave Katarek. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46494289]stał się stojąco-chodzącym (podpierając się oczywiście). Teraz ma też spory skok intelektualny, że tak powiem. Kapuje już tak wiele, że zaczynam bardzo uważać na to, czego słucha i co widzi. Powtarza po nas, np. moja mama mu zapukała w tackę, on po niej puka, ja sprzątałam i przejechałam ścierką, on na swojej tacce jedzie tą rączką, jakby miał w dłoni ścierkę jak mama ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() dlaczego o tym nie piszesz? ![]() zastanawialam się ostatnio na jakim etapie motorycznym jest A. I dlatego kocham swój kalendarz. Ludzie robią ze mnie dziwaka a ja jednak mogę sprawdzić co, kiedy i jak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
u mnie każda ciąża kończyła się albo za małym przyrostem bety albo spadkiem...raczej niemożliwe, żeby beta prawidłowo przyrastała a ciąża obumierała...ja uważam, że będzie dobrze! u Agatki też na początku ciąża była za mała a później nadrobiła i jest dobrze
![]() wszystkiego co najlepsze dla Zosi ![]() Kubek niech katar idzie sobie precz - Tymuś bidulek ![]() Kucyk frida ma takie siteczko, które zatrzymuje gluty ![]() ========================= ================= a propos promocji i dobrych specyfików - nie wiem czy używacie czarnego domestosa (taki: https://www.google.pl/search?q=czarn...ml%3B600%3B600, bo jest rewelacyjny) - u nas w biedrze jest jakaś promocja 2szt (po 750ml) za 6,29zł !!! a normalnie w biedrze jest taki zestaw po 12,99 a w tesco 1szt kosztuje ok. 12zł...ja zaopatrzyłam się przynajmniej na pół roku ![]() ========================= ===================== dziś dzień lenia ![]() ![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-05-17 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.