|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Czesc!
Cytat:
Daj Pietraszkowi spac. Widze, ze Yae sama sobie reguluje ilosc snu. Po dobrej nocy jedna drzemka ok godzinna i po niej znow dobra noc. Po slabej nocy w dzien spi dwa razy: raz trzy godziny i drugi raz ok 18.30 ok godzine. Idzie spac normalnie miedzy 21-22. Jesliw dzien sie wyspi, w nocy tez lepiej spi. Nie licze w ogole spania w samochodzie, bo zauwazylam, ze spac spi, ale nie bardzo przy tym odpoczywa. Yae spi 21-22 do 6-8. Za dobra noc uznaje nie dlugi sen, a malo pobudek. Bierzecie rano "kapiele sloneczne"? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-05-17 o 08:24 |
|
|
|
|
#4652 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
elllmi okropne to co piszesz, mam nadzieje, ze w nocy juz nie padalo i dzisiaj jest troche spokojniej?
![]() Lady wspolczuje Moze i u Was tak bedzie ![]() neti nastepny kaskader nam rosnie Nie ma to jak o 6:30 dostac paczke z polskim jedzeniem i kosmetykami od pstryczka Milej soboty piekne
|
#4653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sine, czarne chmury od kilku dni ![]() Dzisiaj świętowanie Agu dostała hulajnogę, oczywiście nic to, że ojciec do pracy musi, ona na spacer chciała - poszli po 7 i 4 świeczki. Po południu na kulki...
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba z pchaczem zrobi 3-4 kroki i koniec. Obecnie jest faza na stanie bez trzymanki (lub na podpieranie sie plecami, a rece wolne). Czasem zrobi 2 kroki jak chce sie do czegos dostac, ale to bardziej rzucanie sie na dana rzecz niz chodzenie, takze tego... ![]() Nie bojcie sie szczepic, wszystko bedzie dobrze bokeh, jak dobrze, ze znow jestescie!! szaja, wpis na blogu boski ellmi, hope - tragicznie to wyglada :/ Dziekuje dziewczyny za gratulacje Prawie wszystkie piszecie o urzadzaniu, a mnie to autentycznie przeraza, nigdy nie mialam takiego zmyslu, wyobrazni do takich spraw... ![]() Mieszkanie jest z rynku wtornego, powiedzialabym, ze w calkiem dobrym standardzie, mozna wejsc i mieszkac (tylko lozek nie ma), ale wiadomo - chcemy, zeby inaczej wygladalo ![]() Obecnie ma 2 pokoje, co nam obojgu zupelnie nie odpowiada. Obecny uklad jest beznadziejny (np lazienka 11m - nie wiem po co taka wielka...) Jako ze TZ troszke ogarnia budowlanke (i ma duze znizki na materialy) to w lipcu kiedy bedzie mial urlop bedziemy robic 3 pokoje generalnie w planach jest rewolucja, bo chcemy przerobic niemalze kazde pomieszczenie, a co z tego wyjdzie to juz sie boje ![]() little, kredyt jest na TZ, wlasnosc na nas, takze jak mi bedzie fikal to pojde w cholere ![]() hope, my tez nie mamy historii kredytowej i kilku doradcow powiedzialo nam, ze obecnie nie ma to takiego wielkiego znaczenia. Ania !! co sie nie chwalilas?
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-17 o 08:40 |
|
|
|
|
#4655 |
|
Konto usunięte
|
Poranna rozmowa z Agatką, nakleja naklejki z postaciami z kaczora Donalda:
A: a co robią kaczory? Ja: kaczorki kwaczą A: a to mamusiu to kto jest? Ja: to Daisy... A: a co to za zwierzę? Ja: ....... kaczorka P. słucha i leje
|
|
|
|
#4656 | |||
|
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46491697]Nifuroksazyd to takie doustne, żółte, zawiesina, specyficznie pachnie, dzieci lubią
[/QUOTE]pamietam dobre bylo ;D Cytat:
Ale widzialam w Auchan bardzo podobne, fason taki sam tylko, ze kwiatuszki na przodzie, reszta biala ![]() Cytat:
U nas rowniez mala coraz pozniej chodzi spac, zaczynam zastanawiac sie, czy nie ukrocic jej popoludniowej drzemki? Wczoraj poszla spac przed 22, obudzila sie o 1 z rykiem... wzielismy ja do nas i spala do 7 z kawalkiem.Cytat:
Co do kredytu, to sie ustawilas Hmm a jak zrobiliscie z wkladem wlasnym? Bo w sumie nie napisalas chyba jak rozwiazaliscie to ![]() U nas kredyt tez na tza heheheh Co do szczepien my szczepilismy w srode( stwierdzilam, ze nie ma co odwlekac znowu bedzie co bedzie) i poki co jest ok, zadnych skutkow ubocznych mala taka jak wczesniej, temperatury niet. Bokeh dobrze, ze juz ok i jestescie zdrowe Witam sie z rana, wczoraj mielismy wychodne na 3 h do auchan Zakupilam tylko 2 pary jako, ze jestem bezrobotna a placilam swoja karta
|
|
#4657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Cytat:
Cytat:
Lady, u nas od dwóch tygodni były już pięknie przespane nocki. Zero pobudek. A wczoraj i dziś znów nocne :/ [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46494037]Poranna rozmowa z Agatką, nakleja naklejki z postaciami z kaczora Donalda: A: a co robią kaczory? Ja: kaczorki kwaczą A: a to mamusiu to kto jest? Ja: to Daisy... A: a co to za zwierzę? Ja: ....... kaczorka P. słucha i leje [/QUOTE] Wszystkiego Najlepszego dla Agatki ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4658 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, która Carry lubi (ja kocham!), mają nową ofertę, ubranka dla dzieci - rewelacyjne
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46494435]Dziewczyny, która Carry lubi (ja kocham!), mają nową ofertę, ubranka dla dzieci - rewelacyjne
Oooo..ja lubię ale tylko jak.sa obniżki, lubię bo maja bogatosc rozmiarów i porządne ciuchy. A to we wszystkich sklepach juz?DZIEWCZYNY...wiem ze to dopiero pierwszy stopień w walce o lepszą "ja"....ale nic tak nie motywuje jak -3 kg i słowa męża z rana, że jest ze mnie dumny, bo widzi ze sie zawzielam i ze teraz wie jak mi zależy..no i ze mnie kocha... ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46493946]ale, że co? sine, czarne chmury od kilku dni ![]() Dzisiaj świętowanie Agu dostała hulajnogę, oczywiście nic to, że ojciec do pracy musi, ona na spacer chciała - poszli po 7 i 4 świeczki. Po południu na kulki...[/QUOTE]Sto Lat dla Agu ![]() ![]() Cytat:
U nas noc masakra mozliwe zevteraz jakus skok jest? Pierwszyvraz taka impreza byla wzywal tate a taty nie bylo nawet w szafie szukalismy naszczescue doczekalismy sie o 23 tz abjutro rano wyjezdza na caly tydzien az sie boje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi ja się wczoraj denerwowałam, bo FBI dzwoniło do mamy i mówiła że o 14 most zamykają i się zastanawiałam jak Ty do domu wrócisz
![]() Bokeh współczuję przejść, ale dobrze, że już jesteście w domku całe i zdrowe Szaja padłam z "monki" 1oo lat dla Agu Nawijko a czy mogę zapytać jakie banki Wam odmówiły, a jaki nie? ![]() Wczoraj byłam na chwilę u rodziców. Mój ojciec w ogóle Dawida przejął, brał go do łazienki, jak se łep golił, młody na niego tak: Potem zarządził palenie w piecu i pyta się Dawida, czy z nim idzie, no to Młody ochoczo głową dryga. Poszli do kuchni po śmieci, żeby od razu do worków posegregować i tatuś przy tej czynności młodego na ziemię. A ten moment poczuł i gdzie? NA SCHODY. Jak zobaczyłam, że leci, to uwierzcie że nigdy chyba takiej prędkości w tak krótkim momencie nie rozwinęlam. Już jak mi brakowało dobiec, to się po prostu rzuciłam na Niego żeby go złapać i złapałam, tylko kolano moje fioletowe woła o pomstę do nieba. Jak żem walnęła w podłogę ![]() Ale dziecko uchronione
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh jak dobrze, ze juz w domu!!! :-*
Silver, brakuje Cie tu :-* Aniu, Ty chyba pytalas, nie usypiamy mlodego bo od paru tyg przy usypianiu histeria, wiec z dwojga zlego wolimy juz jak sie spokojnie bawi i padnie sam, z drugiej strony wiemy, ze to strzelanie sobie w stope bo jak sie przyzwyczai do chodzenia spac o tak poznej porze to.... No, ale malz o tej 5.40 mlodego "na sile" troche dospal(godzina mu zeszla) i wstalismy o 9.40 Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka ostatnio mowilas o jakich zabawkach do pchania i ciągnięcia na DD...możesz cos podlinkowac
...z góry dziękuję bardzo![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, brawo!!!!!!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!!!!!!!
byle tak dalej i sija wczoraj ściągnęłam sobie na telefon aplikację - rewelacyjna jest!!! - i zapisuję wszystkie posiłki a to mi podlicza ile dziennego zapotrzebowania, ile tłuszczy białek itd itd, no świetna. fatsecret się nazywa tu masz stronkę http://fatsecret.pl aha i ja Cię wolę w blond, tzn w ogóle mi się z blond kojarzysz więc wiesz
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do tego mozemy sie wprowadzic rowno za miesiac Odpada hajs za wynajem.Takze wiecej plusow ![]() Jesli chodzi o wklad, to nie musze dawac zadnych darowizn dla TZ, kombinowac, po prostu w akcie bedzie wpisane ile przeznaczylam na mieszkanie i z tego wlasnie bedzie wynikac moja wlasnosc. Bank sie na to zgodzil, w innym na przyklad by to nie przeszlo. Cytat:
![]() Jasne, mozesz, zadna tajemnica ![]() Odmowil nam ING (mamy tam konta wlasciwie od poczatku istnienia ), Alior dal decyzja pozytywna, ale na nizsza kwote, a kredyt bierzemy w PKO BP.Z tego, co sie orientowalam wsrod znajomych (+ to, co mowil nam doradca) to "wszystkim" daje Gettin i Alior wlasnie (tam dosyc luzno podchodza np do wieku kredytobiorcy czy do jakichs wczesniejszych zaleglosci kredytowych/ratalnych). 100lat dla Agu szajkowej Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-17 o 11:03 |
||
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki lady..jak ogarne nowy tel to oczywiscie ściagnę taka aplikacje, bo na tym to ledwo wizaz działa-a wizaż to MUST HAVE! ![]() A to aplikacja też do biegania ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-17 o 11:03 |
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Pan mąż wrócił
![]() Sylwietta młoda ma nadwrażliwą krtań. Ona ZAWSZE na wszystko reaguje krtanią, to już chyba 7 raz od listopada. Wasze dzieci np. mają ileś dni z rzędu katarek, "normalny" kaszel czy stan podgorączkowy, Ania nigdy. Ona choruje wyłącznie na krtań i na nic innego Nieważne na co my chorujemy, jak się zarazi to i tak reaguje krtanią. Taki gatunek Trochę kataru, kaszlu i podwyższoną temperaturę miała raz w życiu, 3 tygodnie temu, gdzie też miała krtań ale zaczęły się pchać trójki i pierwszy raz się zdarzyło że zareagowała na zęby. Ale na kontroli i tak wyszło że to nie infekcyjne tylko zębowe a dziecko ma tylko krtań. Leczenie tanio wychodzi bo nie musimy testować mnóstwa syropków tylko zawsze jedne i te same inhalacje. Zwykle na drugi dzień jest lepiej a na trzeci przechodzi, poza tym ona cały czas wygląda na zdrowiuteńką i lata z Grzesiem jakby nigdy nic ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Neti a mnie się ciemne podobają, zwłaszcza na tym zdjęciu po prawej
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-05-17 o 11:13 |
|
|
|
#4668 |
|
Lurker ;)
|
Nie moge sie zdecydowac ktora kolorystyke wybrac
![]() https://www.google.pl/search?q=30779...w=1024&bih=499 czy https://www.google.pl/search?q=63138...w=1024&bih=499
|
#4669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
i dla meza!!!!! Cytat:
zadna...To Wy probowaliscie usypiac Pietraszka wg jakiejs ksiazki? (czy cos pokrecilam?) i chyba bylo przez jakis czas ok... tylko ze no wlasnie - na jakis czas. potem nie wiaomo czemu wszystko sie Wam pokickalo i jest jak jest. nic na to nie poradzisz trzeba przeczekac i tyle....zgazam sie z Meneq - ja bym podazala za dzieckiem, kiedys mu sie to unormuje w koncu. teraz moze jakis skos ma, zeby albo jeszcze co innego i macie to co macie.... Kiedys to sie skonczy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46494037]Poranna rozmowa z Agatką, nakleja naklejki z postaciami z kaczora Donalda: A: a co robią kaczory? Ja: kaczorki kwaczą A: a to mamusiu to kto jest? Ja: to Daisy... A: a co to za zwierzę? Ja: ....... kaczorka P. słucha i leje [/QUOTE]Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46493946]ale, że co? sine, czarne chmury od kilku dni ![]() Dzisiaj świętowanie Agu dostała hulajnogę, oczywiście nic to, że ojciec do pracy musi, ona na spacer chciała - poszli po 7 i 4 świeczki. Po południu na kulki...[/QUOTE]Sto Lat Agatko!!!!! Cytat:
|
||||
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, ja sama nie wiem jaki kolor...
W tym ciemnych (zdjecie po lewej w prostych wlosach) to mi troszke Illusion przypominasz ![]() W obu jak dla mnie jest ok
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje pierwsze skojarzenie z tymi z pierwszego linku - flaga RP
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w ogole nie rozumiem fascynacji ermaksami
Moja siostra tez tylko ermaksy i ermaksy ![]() Ale jak juz to zgadzam sie z Ptrykiem te drugieAgu sto lat mala kobietko!!! Neti bo od pierwszych zdjec tutaj bylas blondi i tak mi najbardziej pasuje, ale to tak jak Bokeh niby od zawsze ruda a jak zrobila sie na braz to Aplikacja tylko dietetyczna, do biegania musisz inna zainstalowac ![]() Pstryniu nie, drzemki byly wg ksiazki, usypianie na noc od urodzenia o godz 20 i z tym nigdy nie bylo problemu, moze faktycznie jakis skok.... Ale zmeczeni jestesmy tym niesamowicie z malzem, zawsze te 2godz mielismy dla siebie a teraz czekamy az ksieciunio zasnie i od razu tez idziemy spac, zero zycia:P Malz idzie zaraz z mlodym do bawialni (jaka drozyzna!!! 12zl za godz!!! ) ale ja musze papiery zrobic koniecznie a pogoda chu....stkowa, wiec wywalam ich i bede pracowac.Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ciągu dnia sam zasypia ??Ja dziś mam mini gości tzn goście duzi ale w malej ilości :P moi rodzice i dziadkowie przychodzą na ciacho z okazji moich zaległych urodzin. Także lece sprzątać dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie, ja też się ciesze że jestem z powrotem
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez mlody chodzi spac ok 20, oczywiscie sa wyjatki - pozniejszy dzemix, albo hiper atrakcja wieczorem tak jak np. wczoraj - przyjechala ciocia i mlody poszel spac o 22 ![]() rozumiem Cie doskonale bo choc kocham K nad zycie to jak jest 19.30 to mam banana na twarzy ![]() u nas tez byl okres, z miesiac trwalo to, ze K chodzil spac ok 22. na poczatku bylo ciezko sie przestawic ale wiadomo, czlowiek do wszystkiego jest sie w stanie przyzwyczaic
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Suuuuuper foty, szczegolnie ta druga
Jaki juz duzy facio z Pietrolińskiego! zdecyowanie za rzadko go pokazujesz
|
|
|
|
#4677 |
|
Lurker ;)
|
Lady ja bym zatytulowala drugie zdjecie- gdzie jest stopa Piotrusia
![]() Ok, biore te ciemniejsze tzn tz kupuje, bo mnie serce boli, za tyle kasy Ale skoro sie uparl i poswiecil swoj dysk to co sie bede klocic ![]()
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
ozeszjapierdziele!
http://pudelekx.pl/wyrodne-matki-uwa...rce=pudelek.pl moglyby chociaz lustra wyfewciowac |
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Ciebie i ogromne brawa dla Tż. U nas od rana leje Byliśmy z Darią w bawialni. W drodze powrotnej była już strasznie marudna. Przyjechaliśmy do domu, przebrałam ją, położyłam do łóżeczka, dałam herbatkę i po 2 minutach SAMA ZASNĘŁA! Pierwszy raz ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Neti, ja powiem tak, ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Mnie się podobasz i w blond i w ciemnych Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Moze i u Was tak bedzie 
nastepny kaskader nam rosnie 
Agu dostała hulajnogę, oczywiście nic to, że ojciec do pracy musi, ona na spacer chciała - poszli po 7
!! co sie nie chwalilas?

a w ciągu dnia sam zasypia ??