|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 3
Witaj. Sama wspomniałaś, że spotyka Cię teraz wiele stresujących sytuacji. Dodatkowo brałaś lekarstwa, które miesiączkę mogą opóźnić. 4 dni to nie tragedia, ale jeśli chcesz spać spokojnie, skocz po test ciążowy i opanuj emocje, bo to też działa stresująco na organizm, co podobnie jak leki, może wywołać opóźnienie miesiączki. ![]() A tak poza tym, jak partner mógł włożyć "przez przypadek bez"?
|
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Podczas gry wstępnej bawi się w okolicach. I się ześlizgnął xD. Tak, wiem - dziwnie brzmi.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, jednakże mam podobny problem do Twojego.
|
|
|
|
#4204 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Preejakulat a ciąża.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
Teraz tylko czekać na miesiączkę, której pierwszy raz w życiu tak bardzo pragnę. Takie głupie błędy, a niby taka dorosła już jestem...
|
|
|
|
#4206 |
|
little hungry lady
|
Przez włożenie na "krótką chwilkę" nie może dojść do zapłodnienia. Do tego potrzebny jest pełny stosunek i wytrysk w środku oraz dni płodne i owulacja, albo kilka dni ją poprzedzających. Jeżeli chodzi o peeejakulat - plemniki mogą pojawić się na kilka sekund przed wytryskiem, badź ich nieliczne pozostałości w płynie podczas poprzedniego wytrysku po ktorym facet nie myl sie i nie oddal moczu. Spokojna glowa dziewczyny.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
|
#4207 |
|
Przyczajenie
|
zdecydowałam sie z moim chlopakiem na nasz pierwszy raz dzien po okresie z zabezpieczeniem nie doszedl we mnie ale panicznie sie boje ze jestem w ciazy wiec zrobilam jeden test po 12 i drugi po 16 dniach wynik pokazal jedna kreske a ja nadal panikuje malo tego wkrecam sobie ze urósł mi brzuch mam odruchy wymiotne a okres powinnam dostac 2 dni temu .. co zrobic czekac za okresem zrobic 3 test ? czy isc do ginekologa? obawiam sie ze testy mogly byc bledne robilam je na wieczór i nwm moze wynik jest niewiarygodny
|
|
|
|
#4208 |
|
damn good coffee
|
Dot.: paniczna ciąza
Opanuj się, nie jesteś w ciąży; okres spóźnia Ci się przez stres.
|
|
|
|
#4209 |
|
Przyczajenie
|
Łatwo powiedziec ja juz na glowe dostaje
|
|
|
|
#4210 |
|
damn good coffee
|
no się wstrzymajcie ze współżyciem
|
|
|
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Współczuć tylko chłopakowi, już lepiej jakbyś tego nie robiła przynajmniej nie miałby "smaka" na kolejny raz.
Teraz jak mu wypalisz z odstawieniem seksu to na jego miejscu bym nie wiedział jak zareagować. Problem leży w twojej psychice. To coś jak ludzie bojący się wyjść z domu bo potrąci ich samochód. Ryzyko jest, prawdopodobieństwo że ci się to przytrafi też. Przy seksie jest podobnie. A jeśli była dobrze założona prezerwatywa, która nie pękła - to w zupełności wystarczy. Pomijając fakt że on w niej w ogóle nie skończył a dodatkowo nie miałaś dni płodnych. Ogarnij się dziewczyno bo chłopak znajdzie inną. |
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, Autorko, że nie dorosłas do współżycia, stąd Twój paniczny lęk dotyczący ciąży. Proponuję najpierw poczytać, porozmawiać o tym z ginekologiem, a dopiero potem brać się za rozrywki doroslych.
![]() Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
Uspokój się to i miesiączka się pojawi. proponuję to samo co NiespokojnaP, wybierz się do ginekologa i porozmawiaj o najlepszym zabezpieczeniu dla siebie, może wtedy przestaniesz panikować
,,Jestem Panią swojego życia i sumienia.... Twojego też będę..." Edytowane przez Aaniol_apokalipsy Czas edycji: 2014-05-17 o 00:04 |
|
|
|
#4214 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie. Przyszłam się poradzić.
Dzisiaj, a właściciwie wczoraj uprawialiśmy z chłopakiem seks. Podczas stosunku gumka pękła. Jeżeli chodzi o owulację to miałam ją sobota/niedziela(nie jestem w stanie podać konretnego dnia, ponieważ mam różne cykle), ale wydaje mi się na 90%, ze była to sobota. Jest jakieś ryzyko zajścia w ciąże? |
|
|
|
#4215 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Jeśli faktycznie było więcej niż 1-2 dni po owulacji, to szans na ciążę nie ma.
|
|
#4216 |
|
BAN stały
|
To by chyba musiało być niepokalane poczęcie. Dziewczyno, dorośnij. Idź do tego gina zanim zwariujesz.
|
|
|
|
#4217 |
|
Przyczajenie
|
witam.....
mam prawie 17 lat i mam problem, okres spóźnia mi się już prawie 2 miesiące, strasznie się denerwuje i od tego czasu pobolewa mnie brzuch, jak sobie o tym pomyślę to mam nudności, nie mam apetytu. Mam chłopaka ale do niczego z nim nie doszło, jestem dziewicą i jedyne co to jakieś całowanie, przytulanie, oglądanie filmu w objęciach, ewentualnie siedzenie na kolanach ale w ubraniu. Czy jest jakieś ryzyko ciąży czy po prostu strasznie panikuje? Dodam że masturbowałam się wodą spod prysznica. |
|
|
|
#4218 |
|
little hungry lady
|
Masturbacja nie ma na to żadnego wpływu :/
Zgłoś się do ginekologa po tabletki na przyspieszenie okresu, przy okazji Cię przebada. Od kiedy miesiączkujesz?
|
#4219 |
|
Przyczajenie
|
hmm chyba coś od półtora roku.
a jest szansa za zapłodnienie jeśli siedzieliśmy na jego łóżku a tam przykładowo mogło znajdować się nasienie, albo w jakiś inny sposób?? |
|
|
|
#4220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze kładę pod tyłek koc, zeby wlasnie takich ryzykownych sytuacji unikac
|
#4222 |
|
little hungry lady
|
To możesz miewać nieregularne cykle. Dla świętego spokoju przeszłabym się na Twoim miejscu do lekarza.
|
#4223 |
|
Addicted of makeup.
|
A ja zapytam tak, Autorko ile masz lat?
|
|
|
|
#4224 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz już sama nie wiem czy jechać do lekarza i prosić o recepte po tabletkę. Jest sens? |
|
|
|
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
Witaj.
Twój partner po pęknięciu prezerwatywy wprowadził spermę do Twojej pochwy czy do tego nie doszło? |
|
|
|
#4226 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
Mi i mojemu partnerowi ostatnio też prezerwatywa pękła. Tylko my mieliśmy ten fart, że podczas zmiany pozycji zauważyliśmy dziurkę i od razu zakończyliśmy stosunek. Wytrysku nie było, więc chociaż to mnie uspokoiło, bo siedziałam jak na szpilkach ze strachu przed ciążą, gdyż wcześniej naczytałam się o preejakulacie, który jest wytwarzany przed ejakulatem.
Jesteś w stu procentach pewna, że Twój partner "skończył w Tobie"? |
|
|
|
#4228 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Ryzyko jakieś jest zawsze, tego się nie da ukryć. Wprowadzenie spermy do pochwy wiąże się z zapłodnieniem. Jednakże wspominasz tu o skończonej owulacji. Może po prostu wybierz się do lekarza aby swoje nerwy opanować i spać spokojnie, bo wiem, że takie myśli prowadzą tylko i wyłącznie do szaleństwa.
|
|
|
|
#4230 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

) i jak na razie nie zdarzyła nam się taka sytuacja, jednakże przedwczoraj, podczas uprawiania stosunku mój chłopak, po wyciągnięciu członka z pochwy zauważył, że prezerwatywa jest pęknięta.