|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
A widział ktoś to video z bohaterskim kotem odpędzającym psa od dziecka? Przypomniała mi się moja Kisiunia, jak miała małe i nie daj boże któres z nich zamiauczało nie tak , to zaraz biegła spuścić bęcki albo psu albo mojemu bratu
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam filmik z bogaterskim kotem, niesamowite
super że kici pomogła kuracja a czy zna ktośShiseido Energizing fragrance? miałam go daawno, jeszcze przed wizażem i przed manią perfumową, a może na początku , podobał mi się wtedy i w cionży sie pozbyłam - aaa własnie to juz w takim razie były początki manii jakby mi ktoś powiedział że mi się teraz też będzie podobał to bym kupiła
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-05-17 o 16:52 Powód: literufka ;) |
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widzę to Rejcz ja też jednej papryki nie piekę, ale kilka i później do słoja z oliwą
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
bry
zachciało mi się bzu od YR ![]() Przygarnęłabym z 5-10ml Pur Desir de Lilas lub tego nowego Un Matin Au Jardin Bez
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4206 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i przeżarstwa - czemusz ach czemusz Śnieżka wpadła na straszny pomysł srobienia murzynka w formie babeczek
Cytat:
dlatego lepiej na zimne dmuchać i zaczynać leczenie jak najwcześniej się da , bo jak są już kłopoty z widzeniem to doopha , to mówię ja córka i wnuczka jaskrowców ![]() 2.Meteorytów nie snam , co pewnie i całe szczęście bo ich nie ma a My Queen jak na dostępne fiołki jest zupełnie fajna , Paris też ładnie mi się układa fiołkowo bez żadnych syfnych dodatków ; wiadomo , że nic nie pachnie jak prawdziwy fiołek , ale te dwa mnie zupełnie zaspokajają jak na razie wprawdzie jeszcze bym chciała Insolence do kolekcji , ale na razie póki nie trafię kumulacji to się obejdę z musu of kors urlop Cytat:
jaaaaa ![]() Cytat:
![]() 2.oby nie utonął w deszczu ![]() Cytat:
, kocham starą Gio ![]() Cytat:
![]() Koth upolował dziś dwa ostatnie beziki nieopatrznie leżące na stole na talerzu - jednego małż znalazł na podłodze a drugiego wepchniętego między cośtamy stojące na stole kuchennym , oba wymamlane i obklejone futrem ![]() Neska - Avignona i Zagorsk możesz obniuchać albo w Horn&more albo w Mood Scent Barze , i wcale nie są słodkie , Avignon to czyste kadzidło , a Zagorsk różnie , albo przepiękne kadzidło z drewnem albo nać marchwiowa mnie się niestety trafiła flaszka z marchwią zamiast cerkwi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hah, kiedyś się przewinęła przez mój nos, ale nie zapamiętałam, kiedyś fiołka nie szukałam, za to mam sentyment do jej perfum i do dziś trzymam pomarańczowy sweterek Rykiel. Lubię ją chyba za formę bardziej, otoczkę i fakt że to byli dla mnie złote lata 90te, lata inicjacji z Sephorą i perfumami. No i początek 2000 Ale przyjemna rzecz. Głównie jednak na nie patrzę Cytat:
Pomeziaj Szarzyznę Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-17 o 16:57 |
|||
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet drzwi pomyłam (wstyd się przyznać, ale nie pamiętam kiedy to ostatni raz robiłam ) i nie, to nie na cześć męża i jego powrotu, tylko dla gości, jadą już
|
|
|
#4209 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
cała seria Un Matin jest wybitnie homeopatyczna i bezwonna ![]() w ciągu ostatnich trzech dni stałam się posiadaczką czterech nowych cieni , jednego masła o zapachu creme brulee ujędrniającego , więc rozumiecie że nie mogłam nie kupić i pięciu nowych lakierów czuję wstyd z powodu ulegania zgubnym nałogom i się kajam , ale nie za bardzo , bo są śliczne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
3. O widzisz, czyli Choć starej nie znam |
|||
|
|
|
#4211 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad sinupret perfum, idę jutro do Douglasa w Szałasach, czy oni mają coś czego nie ma nigdzie indziej a warto powąchać? Muszę se zapisać żeby skosztować śliwki Toma Forda. Cytat:
Na dodatek planuję obmacać jutro kapcie woźnej (w Topshopie też są i to fajniejsze!).
|
||||||
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza kaloszami, więc poproszę kciuki za pogodę, ale własnie widzę że jakby coś przeswituje na niebie ale się cieszę że raczej nie będzie upału i żółta kiecka do której nic mi nie pasuje prawdopodobnie pojdzie do zwrotu a założę tę co podobno nie pasuje do okazji ![]() 2. pomarańczowy sweterek był ekstra
|
|
|
|
|
#4213 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię to jako wnuczka jaskrowca .... Zobaczymy co konował w poniedziałek powie....2 Wydaje mi się że My Queen będzie dla Rejcz zabójczy... A są zapachy fiołkowe a nie pudrowe? 3 Yyyyy jak to to zależy od partii zapachu czy od odbioru jego posiłkowego... ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się nam należy relaks
|
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przychodza mi do głowy tylko Fordy właśnie. Cytat:
deszcze odchodzą na zachód za kiecę - będzie Pani zadowolona 2. Ja też. Hmmm - we'll see. Chyyyyyba, podkreślam chyyyyba pachła nim kiedyś seryjnie Agnyska, a ja mam z nią dosyć mocno spójny gust. |
||
|
|
|
#4216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. avignon to kadzidlana kokakola, Zagorsk Cytat:
![]() Cytat:
ale dla P. piekę "obracanego" kurczaka z tymiankiem (z własnego mini ogródka z ziołami) czosnkiem i citrone, na marchwi, ziemniorach, cebuli i czuszkach (goście pewnie też się załapią )
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam potrzebe kupienia czegoś świeżego i rześkiego, na Enchanted forest trochę mnie nie stać, zresztą po co mi setka a odlewki nijak nie zdobędę, więc może to? |
|
|
|
|
#4218 | ||
|
Panaroja
|
stara jest słodko-orzeźwiająca i nie ma w ogóle tej strasznej nachalnej owocowości nowej , raczej miks pachnącego groszku z nutami wodnymi , coś takiego .
Cytat:
2.o jaaaaa ![]() 3.Prywatnego Armaniego i Pigueta , Ford jest w Arkadii . 4.ufff , nie jestem sama Cytat:
tutaj lepiej dmuchać nawet na lodowate ![]() 2.obawiam sie że właśnie wszędzie ten puder się mniejszy czy większy czai , fiołek bez pudru to fiołek idealny pewnie nieistniejący ;, mieszkałam długie lata obok zapuszczonego ogrodu szpitalnego , gdzie była masa fiołków tych dzikich , pachnących , i wiosna aż się kręciło w głowie od zapachu , ale takich perfum nikt nie da rady zrobić ![]() ![]() ![]() 3.znawcy twierdzą że od partii zapachu zależy , bo ponoć nikt w CdG żadnych reformulacji nie robił i nie będzie robić , więc zależy od tego jaki surowiec im do kotła wpadnie 4. i jeszcze muszę jakiś korektor na podoczne sinice znaleźć
||
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z różna ? Fajne smaki, na ziołowo. U nas był czosnkowo ziołowy przez ostatnie dwa dni. Dzięki.
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
o przepraszm, pytałam kiedyś czy można i dostałam pozwolenstwo
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4222 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.jaka kokakola cuuuudne kadzidło 3.
|
|
|
|
#4223 |
|
Nindżopesz
|
1. te najfajniejsze znam
![]() 2. jednej z licytowanych kiecek lepiej nie będę pokazywać bo jest straszliwa, druga taka: http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../52/4229865281 natomiast dzisiaj kupiłam tą: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Crepe-...t=-1&clr=Black pierścionek - kastet już był wklejany, bransoletki pokażę jak się zrobią bo narazie w fazie zamówienia i identycznych ni ma - ot zwykłe szerokie z ciemnego "srebra", jakieś porysowane i patynowane, sztuk dwie coby naraz nosić, torba taka, chyba okropna ale potrzebowałam czegoś miękko-zjechanego na średniej długości pasku i bez bajerów ale też nie całkiem "zwykłego": http://s03-pl.vinted.net/images/item...JPG?1387113373 Uff, odświeżam garderobę bo postanowiłam więcej z domu wychodzić i faktycznie co tydzień bywam między ludźmi! ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- To jakiś inny mod dał! ![]() Argh. Co fajnego ma Piguet? |
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 dobra to oficjalnie zaczynam się stresować ![]() 2 no fłaśnie takiego oto szukam .... 3 to trochę strach ryzykować... 4 a to też święty gral szukam idealnego od lat... |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Dla Ciebie to chyba Piguet nic nie ma , dla mnie ma szyprowego Bandita i nowy zapach różany nie pamiętam jak się zwie ale ma jakiegoś ouda i jakieś dżewne coś , tylko też nie pamiętam nazwy , musisz przelecieć flaszki
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łooooł - toż to kiecka dla mnie I-DE-AL-NA zakryje wszystko na tańce w klubie a wygląda seksownie 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-17 o 17:36 |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten pierścionek to ten z kryształem? Tylko taki pamiętam
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
fiołek idealny fiołkowy nie istnieje jak mniemam , więc i nie szukam , zadowalam się najmniej pudrowym jaki znajdę ![]() i korektora idealnego tez nie szukam , ino jakiegokolwiek , co się nada bo ten co go mam się srobił za ciemny
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
tja ja nie mam czasu, to we barze rozgorzały rozmowy
, znowu nie nadrobię Rejcz, obracany, bo go najpierw na jednym boczku kładę, później na drugim, a na końcu cycem do góry i to na kratce z marchwi, ładnie się rumieni
|
|
#4230 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. zerknę na fragranticę, dzięki ![]() Cytat:
I nindżopszowa jak trza.Ten |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Chyba jest zadowolona z życia

widzę to

łomatkoicórko straszność

To nie ejst brzydki zapach, to jest swieży zapach, uniwersalny i taki kochany przez miliony, ale tak mnie rozbolałą głowa od niego, męczą mnei takie świeżości, pachniał jak bazar. Wiem, zę są tu fani AdG, Parabelko wybacz
, na kimś nei zwracam na to uwagi, pewnie nawet odniosę wrażenie o łądnie świeżo pachniesz, ale sama nie jestem w stanie tej kategorii naszać 

) i nie, to nie na cześć męża i jego powrotu, tylko dla gości, jadą już

z różna ? Fajne smaki, na ziołowo. U nas był czosnkowo ziołowy przez ostatnie dwa dni. Dzięki. 
, znowu nie nadrobię