|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Uff, uspokoiłyście mnie
Ja w mojej sukni też tylko chodziłam, raz spróbowałam się schylić za bardzo i trochę poczułam, jak fiszbina mnie blokuje i leciutko się gorset zgiął (jak poprawiłam potem to od razu "wskoczyło" na swoje miejsce ), no ale uznaję, że na weselu nie będę się schylać W kwestii wódki na bramy my bram nie przewidujemy Tzn na pewno będzie zapasowa wódka na bramy, ale nie wiem, czy ta sama, co na ślub. Ale nie sądzę, żeby ktoś nam w ogóle bramy robił.
|
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Witam Was wszystkie już jako żona!
Dziękuję za życzenia i dobre słowa Lemon_Drop To było niesamowite! Przyszliście i z daleka Was poznałam przed kościołem! ![]() ślub: pogoda jak w kalejdoskopie! Było wszystko! Deszcz, burza, słońce! Na nasz ślub zaświeciło słońce, nie padało! Proboszcz prowadził mszę, zna nas więc uroczystość była po prostu przecudowna! Żartował z nami, miałam ubaw po pachy wie, że ja dużo się śmieję. Przed nami szła dwójka małych dzieci, podawały nam obrączki Koleżanka zrobiła mi prezent i zaśpiewała dla mnie pare pieśni. Moja chrzestna uknuła spisek i również zaśpiewała i to na sam koniec moją ulubioną pieśń, że aż się popłakałam przy ołtarzu. Było cudownie
|
|
#4023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brzmi jak w bajce
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 |
|
BAN stały
|
Ja w swojej sukni kucałam, siadałam, skakałam (sprawdzałam czy biust mi nie wyskoczy) i nawet tańczyłam po salonie
Szczyt wygody z niej nie będzie ale co tam, ma wyglądać ![]() namisek |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-05-18 o 16:37 |
|
|
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje i wszystkiego najlepszego Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
namisek1990
pięknie to brzmi ![]() gratuluję wszystkim PM !!! kurde jak to leci śluby sypią się nam jak z rękawa ![]() ja się pochwalę do ślubu tylko 5 msc :D
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-05-18 o 15:41 |
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pol dnia na wątku i odrazu atak slubnego powera Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
nemisek to wspaniale że wszystko się udało
gratulacje dla Was
|
|
#4031 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4033 |
|
Raczkowanie
|
S1lc1a, u nas o ile będzie ślub kościelny i błogosławieństwo, to w takiej formie jak u Was. Tyle że bez dziadków, bo już nie mamy nikogo, i może mamy Tż (inna wiara).
alloffkowa, gratuluję zakupu mieszkania! namisek1990, po Twoim opisie widać, że ceremonia była cudowna! Dziewczyny dzięki za dobre słowo i kciuki Zostało nam 1 zaproszenie do wręczenia, ale kolega jest teraz w Paryżu, więc uda się to pewnie dopiero na dniach. |
|
|
|
#4034 |
|
BAN stały
|
Wieczorem usunę:
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-19 o 17:07 |
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście mój kochany telefon nir pokazuje mi zdjec a jestem w pracy
)))))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio
śliczny też chce taki
|
#4037 | |
|
Zadomowienie
|
Kochana świetny pomysł!!! Na pewno kazda z nas ma pare swoich inspiracji, moze pododajemy a noz ktoras znajdzie cos co jej spasuje???
Rurki z papieru sa swietne!! Zastanawiam sie wlasnie czy nie kupic na pakamerii. Cytat:
szczesciara...U mnie chyba tez bedzie szybko. Poznalismy sie przez Internet, na fotka.pl Nie moglismy od siebie odejsc. Przesiedzielismy z 2h na rozmowie w samochodzie. Potem przyjezdzal czesciej i tak wyszlo. Od poczatku wiedzialam ze jest wyjatkowy. Rozmowny, zabawny, jak na 19 lat wiedzial czego chce, startowal w wyborach, chodzil na rady osiedla, mial wlasny biznes i do czegos dazyl. Chyba tym mnie zachwycil. Do teraz ciezko nam sie rozstac na dluzej niz dzien Wydaje mi sie ze milosc przyszla od razu, lecz poczatkowo odnioslam bledne wrazenie, ze jest podobny do mojego glupiego znajomego... i od razu go skreslilam, moze dlatego nie poczulismy tego od samego poczatku. Ale przed przeznaczeniem nie da sie uciec No i nigdy sie nie klocimy, nigdy! Panna Izabela tez mamy Finlandie i u mnie tez robia Ci ktorzy nie ida, najczesciej sasiedzi. Dotka90 Zgadzam sie z Toba!! To tak jak w tej przypowiesci biblijnej co braklo na weselu wina. Bo czesto robiono tak, ze poczatkowo lepsza potem gorsza. Czulabym ze to nie fair dawac innym gorsza... Bo co?? Na weselu niech pija droga a tam gdzie nie widac nie wazne?? enzunio literki zamawialas czy robilas sama??
|
|
#4038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uroczystość w kościele musiała być piękna Co do kupowania alkoholu na bramy innego niż alkohol na sali... Moim zdaniem to przesada dawać na bramach inną wódkę. Przecież gdy robi się wesele to liczy się takie ilości flaszek wódki że nie zabraknie i nikt od tego nie zbiednieje. My mamy tylko wódkę Krupnik i ona pójdzie na bramy - a czuję że będzie ich sporo
|
|
|
#4039 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zamawiałam tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=4192665503 Tak wyglądają (też usunę wieczorem, bo mam charakterystyczny pokój )
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-19 o 17:07 |
||
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4041 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My weźmiemy jednak od tej babki ciasta na wesele i do paczek Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dziś z TŻ podjechaliśmy do Malty, weszliśmy do Vistuli i pierwszy garniak który TŻ zmierzył był super i chyba go kupimy ![]() Nie sądziliśmy, że tak szybko pójdzie :P Jeszcze jak w piątek będziemy to coś przymierzy ale raczej kupimy ten dodatkowo będzie jeszcze -30% więc lepiej dla nas![]() Oto garnitur: http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-65060 TŻ czarnego nie chce, ja też zresztą jestem za granatem Buty też już w Ryłko wypatrzyliśmy więc możliwe, że kupimy wszystko w piątek. W Marks&Spencer TŻ znalazłam krawat w kolorze delikatnego różu i mówi, że raczej go kupi jedynie zostaną nam koszule do kupienia![]() W piątek też odbieramy obrączki A wiecie jaka byłam szczęśliwa widząc go w tym garniaku
|
|
#4042 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj byliśmy prosić u rodziny TŻ... Byliśmy pewni, że przyjdą, ale chyba niestety nie. Okazało się, że mąż kuzynki TŻ miał miesiąc temu wypadek na "kładzie". Na drogę wyskoczył mu kot i jak odbił, żeby go nie przejechać to stracił nad nim panowanie. Mówił, że był przytomny, ale uderzył głową o asfalt i przekręcił się kilka razy, co zaskutkowało popękaniem czaszki... Doszedł już do siebie, ale musi dużo odpoczywać i musi mieć ciszę i spokój
To najbliższa rodzina TŻ'ta i strasznie mu przykro, że tak się stało. Zrozumiemy jeśli nie przyjdą, wiadomo siła wyższa. Nie wiadomo jeszcze co z chrzestnym TŻ'ta, bo u niego też byliśmy. Jest alkoholikiem. Twierdzi, że będzie, ale domyślamy się, że jednak nie przyjdzie, bo u niego to normalne. Do ostatniej chwili twierdzi, że przyjdzie, wszystko ok, a końcowo słowa nie dotrzymuje ![]() Lecę nadrabiać
|
|
|
|
#4043 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Do mnie właśnie zadzwoniła ciocia, że nie przyjdą (wcześniej potwierdzili), ☠☠☠☠a całe szczęście, że nie wysłałam dziś maila ile osób będzie (a miałam to zrobić), czas potwierdzeń był do 1 maja, ludzie są niepoważni
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o takich butach do sukni
?
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-18 o 18:27 |
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4046 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam Pana Tadeusza, płaciliśmy jesienią chyba ok. 20,70zł za butelkę, liczymy 0,5l na głowę.
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=activelifestyle;465 12138]Wczoraj byliśmy prosić u rodziny TŻ... Byliśmy pewni, że przyjdą, ale chyba niestety nie.[/QUOTE] Przykra sprawa, ale niestety takie wypadki chodzą po ludziach ![]() Mnie się podobają, mimo, że ogólnie nie przepadam za tego typu obcasami Sama byłam o krok od kupienia niemal identycznych i teraz chętnie bym takie dopadła na zmianę
|
||
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4048 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"Chyba uda ci się to odkręcić, przecież jeszcze dwa tygodnie", taa, a ja do 15 miałam dać znać ile osób będzie No i dalej czekam na chrzestnego Tż
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
My kupiliśmy Wyborową jeszcze w grudniu i płaciliśmy 19,99 za butelkę. Stoi sobie u rodziców w moim panieńskim pokoju
![]() Wzięliśmy 120 butelek na ok. 80 gości (planujemy wesele z poprawinami, a do tego na odchodne dla każdej pary ma być po butelce, chyba, że nie zostanie - nie podoba mi się ten zwyczaj, ale zostałam ogłoszona skąpiradłem roku i nie dali mi nie kupić :/). W piątek wieczorem zaczęłam lepić kartki z podziękowaniami dla rodziców całkiem fajne wyszły, chociaż nawet papieru nie umiem przeszyć prosto na maszynie... ![]() Teraz tylko muszę wymyśleć środek i nauczyć się wiązać ładne kokardy ![]()
|
#4050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sukienke mam gorsetowa. Tylko dokupowac potem pas???
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

Ja w mojej sukni też tylko chodziłam, raz spróbowałam się schylić za bardzo i trochę poczułam, jak fiszbina mnie blokuje i leciutko się gorset zgiął (jak poprawiłam potem to od razu "wskoczyło" na swoje miejsce
), no ale uznaję, że na weselu nie będę się schylać
Tzn na pewno będzie zapasowa wódka na bramy, ale nie wiem, czy ta sama, co na ślub. Ale nie sądzę, żeby ktoś nam w ogóle bramy robił.

wie, że ja dużo się śmieję. Przed nami szła dwójka małych dzieci, podawały nam obrączki 

gratulacje dla Was

To najbliższa rodzina TŻ'ta i strasznie mu przykro, że tak się stało. Zrozumiemy jeśli nie przyjdą, wiadomo siła wyższa. Nie wiadomo jeszcze co z chrzestnym TŻ'ta, bo u niego też byliśmy. Jest alkoholikiem. Twierdzi, że będzie, ale domyślamy się, że jednak nie przyjdzie, bo u niego to normalne. Do ostatniej chwili twierdzi, że przyjdzie, wszystko ok, a końcowo słowa nie dotrzymuje 
?