Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-18, 18:58   #4051
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie już jako żona! Dziękuję za życzenia i dobre słowa

Lemon_Drop

To było niesamowite! Przyszliście i z daleka Was poznałam przed kościołem! mam nadzieję, że urządzimy jakieś spotkanko byłam strasznie wzruszona i miałam wrażenie, że znam Cię od zawsze! (co było dla mnie no po prostu nie do opisania bo nigdy tak nie miałam!)

ślub:
pogoda jak w kalejdoskopie! Było wszystko! Deszcz, burza, słońce! Na nasz ślub zaświeciło słońce, nie padało!
Proboszcz prowadził mszę, zna nas więc uroczystość była po prostu przecudowna! Żartował z nami, miałam ubaw po pachy wie, że ja dużo się śmieję. Przed nami szła dwójka małych dzieci, podawały nam obrączki Koleżanka zrobiła mi prezent i zaśpiewała dla mnie pare pieśni. Moja chrzestna uknuła spisek i również zaśpiewała i to na sam koniec moją ulubioną pieśń, że aż się popłakałam przy ołtarzu. Było cudownie . Bukiet robiłam sama o godzinie 8 rano! Zdobyłam z wielkim trudem piwonie w kolorze bordo i rano tż ścinał specjalnie dla mnie niezapominajki... było cudownie! Nie dochodzi do mnie, że to zdarzyło się naprawde!
Wymarzony, cudowny ślub szczerze gratuluję

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy prosić u rodziny TŻ...
Bardzo mi przykro...

Bardorja
My z TŻ znamy się od 5 kl podstawówki i wierzcie czy nie ale ZAWSZE byliśmy ku sobie mimo, że przez lata kręcili się wokół nas inne dziewczyny czy chłopaki. Widywalismy się często bo to brat mojej przyjaciółki. Przy nikim nigdy nie byłam tak skrępowana jak przy nim. Bylismy na studniówce razem, ale poszłam na studia, tam poznałam kogoś innego, bylismy razem 3 lata ale wyjechał. Ogólnie długa, paskudna historia (bił mnie, leń, żył z moich pieniędzy, uważał się za intelektualistę a był totalnym nierobem - nawet mu skarpetki prałam studiując na 2 kierunkach i w sumie jeszcze jego utrzymując). Jego wyjazd zagranicę bez słowa był szczęściem w nieszcześćiu, jedno spotkanie z TŻ uświadomiło mi jak przez lata za nim tęskniłam i że to on jest tym jedynym. I od maja 2012 jesteśmy razem a zareczylismy sie po poł roku od oficjalnego bycia w końcu razem i to była jedyna decyzja w życiu której byłam pewna na 10000%. Dziękuje Bogu za Niego bo te wszystkie złe, tragiczne momenty w życiu doprowadziły mnie w koncu do niego po tylu latach. ALe się rozpisałam Później usunę.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:00   #4052
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Wzięliśmy 120 butelek na ok. 80 gości (planujemy wesele z poprawinami, a do tego na odchodne dla każdej pary ma być po butelce, chyba, że nie zostanie - nie podoba mi się ten zwyczaj, ale zostałam ogłoszona skąpiradłem roku i nie dali mi nie kupić :/).
W piątek wieczorem zaczęłam lepić kartki z podziękowaniami dla rodziców całkiem fajne wyszły, chociaż nawet papieru nie umiem przeszyć prosto na maszynie...
Teraz tylko muszę wymyśleć środek i nauczyć się wiązać ładne kokardy

My ponad 70 osób potwierdzonych, też wesele z poprawinami, też po butelce dla każdej pary, ale wzięliśmy 200 butelek.

Przepiękne kartki! Super wyglądają. Ja niestety nie mam zdolności. Zamówiliśmy gotowe u kaczuszki.
http://www.tworki-potworki.pl/2014/0...icow.html#more

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:07   #4053
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
za to podobno zalando.pl jest dobre, osobiscie nic stamtad nie zamawialam bo dla mnie za drogo, ale kolezanki mi mowily ze dobra rozmiarówka i dobre jakosciowe no i oczywiscie markowo. cholernie drogo,a i kumeplamowila zeby nie sugerwoac sie modelkami, bo na nich wsyztskie ciuchy wygladaja fatalnie
Wszystkie są przepiękne, ale niestety nie na moją kieszeń Jestem w stanie wydać maksymalnie 300 zł za sukienkę na poprawiny. We wtorek jadę do Warszawy może tam coś znajdę wreszcie

mala_czarna_21 - zazdroszczę bawcie się dobrze

anka1897 - jeśli kupimy bańki to właśnie tańsze Chcielibyśmy też żeby kilkoro puściło nam bańki przed kościołem, ale słyszałam, że podobno zostają po niektórych plamy na ubraniach. Te są fajne, ale to wiadomo pod kościół dla kilkorga dzieci, bo bym się zrujnowała finansowo

Godzia_13 - bardzo ładne tablice Tylko trochę widać, że klejone, a d daleka z pewnością widać nie będzie

Buczorek - piękne buty

mimi_77 - fajna ale jeśli sama dekorujesz ja bym nic nie dodawała, bo można przekombinować

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja mam nadal ciezkie myslenie nad tortem.. chcialabym tort z muffinek ale boje sie ze niektorzy goscie nie zrozumieja zamyslu takiego tortu
U mnie też się pojawił taki pomysł, ale jak to powiedziała taka jedna pani: musisz wydziwiać? nie może być normalnie jak u wszystkich?

Lemon_Drop - super, że mogłaś z nią być ja też bym się wzruszyła

Linaewen - jeszcze o takich cudach nie słyszałam

enzunio - rozumiem wszystko - to Młodzi są dla gości itd, ale żeby zawracać głowę fryzjerem, makijażystka i Bóg wie czym? Dekoratorka też jakaś niepoważna Ale będzie dobrze - wszystko się uda
My robimy sami dekorację i ksiądz się nie zgodził, żeby robić dekorację w piątek Chyba, że nie będzie pogrzebu to tak, ale w innym wypadku nie, bo ludzie mogą zniszczyć dekorację. A są u Ciebie w sobotę msze? Bo jeśli tak to ja bym się trochę bała....
A i właśnie - suknia ma wyglądać

pysia1987 - cieszę się, że z kotką lepiej

zakrecona_kropka - super, że wszyscy będą u mnie też są takie sytuacje, że nie chcą przyjść z powodów finansowych - my to wiemy mimo iż podają inne powody ... Zasugerowaliśmy dyskretnie, że nie oczekujemy prezentów. Zobaczymy jak to się dalej potoczy

alloffkowa - piękne mieszkanie Zazdroszczę :P

sreberko4 - my też jeszcze nie mamy wódki i ceny mnie przerażają Liczymy 0,5 l na osobę

S1lc1a - gratuluję załatwionych spraw Fajny pomysł z błogosławieństwem

namisek1990 - wygląda na to, że było jak w bajce czekam na więcej
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:26   #4054
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Taaa "Chyba uda ci się to odkręcić, przecież jeszcze dwa tygodnie", taa, a ja do 15 miałam dać znać ile osób będzie No i dalej czekam na chrzestnego Tż
nie chce Cię dobijać ale u mnie na 2 dni przed ślubem ciociunia raczyła zadzwonić, że jednak będą a wcześniej odmówili.... i jeszcze zaapelowali, że będą u nas spać! a żeby było mało to w dzień ślubu ja już z welonem biegałam po domu przygotowując wszystko a ona zadzwoniła do mojej mamy żeby poiformowała mnie z kim ciocia chce siedzieć

nie miało dla mnie znaczenia, że mnie nagrywa mikroport powiedziałam co wówczas myślałam a w tekście pisanym wyglądałoby to mniej więcej tak : "Ku$%#&@^@*&!^^********** ****"

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość

Bardorja
My z TŻ znamy się od 5 kl podstawówk
przeznaczenie

Cytat:

mala_czarna_21 - zazdroszczę bawcie się dobrze
dziękuję już wróciliśmy zrelaksowani, naładowani energią

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:27   #4055
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Wymarzony, cudowny ślub szczerze gratuluję

Bardzo mi przykro...

Bardorja
My z TŻ znamy się od 5 kl podstawówki i wierzcie czy nie ale ZAWSZE byliśmy ku sobie .
Piękna historia. :kwiatek:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:31   #4056
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
No właśnie w tych butach mi obcas nie przeszkadza, ja chętnie właśnie na zmianę bym je kupiłam, a może nawet na ślub bym ubrała. Mierzyłam je dzisiaj i wygodne są, stabilne i niskie mają 6 cm
A gdzie mierzyłaś i ile kosztują? Jak napisałaś, że 6cm obcas to ideały dla mnie na przebranie!

Cytat:
My kupiliśmy Wyborową jeszcze w grudniu i płaciliśmy 19,99 za butelkę. Stoi sobie u rodziców w moim panieńskim pokoju
Wzięliśmy 120 butelek na ok. 80 gości (planujemy wesele z poprawinami, a do tego na odchodne dla każdej pary ma być po butelce, chyba, że nie zostanie - nie podoba mi się ten zwyczaj, ale zostałam ogłoszona skąpiradłem roku i nie dali mi nie kupić :/).

W piątek wieczorem zaczęłam lepić kartki z podziękowaniami dla rodziców całkiem fajne wyszły, chociaż nawet papieru nie umiem przeszyć prosto na maszynie...
Śliczne te kartki!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:46   #4057
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne kartki

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A gdzie mierzyłaś i ile kosztują? Jak napisałaś, że 6cm obcas to ideały dla mnie na przebranie!
Badura
Chyba je kupię jak będziemy jechali po obrączki i garnitur

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

Przepiękne kartki! Super wyglądają. Ja niestety nie mam zdolności. Zamówiliśmy gotowe u kaczuszki.
http://www.tworki-potworki.pl/2014/0...icow.html#more
Można wiedzieć ile płaciłaś? Właśnie pomyślałam, że moglibyśmy z TŻ zrobić takie kartki dla rodziców tj. zamówić

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:58   #4058
enzunio
BAN stały

Mała wiem właśnie, cały czas mam Ciebie przed "oczami" jak miałaś chęć mordu

3....2....1.... i na 13 dni przed imprezą być może zostaję bez fotografa... Serio piszę, muszę gdzies zadzwonić i dam znać

EDIT: Jednak zostaje fotograf.

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-18 o 19:59
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:00   #4059
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dziękuję już wróciliśmy zrelaksowani, naładowani energią
I to najważniejsze Mieliśmy nigdzie nie jechać, ale chyba wyskoczymy jednak chociaż na 2 dni żeby wypocząć - pewnie nam się przyda

Elrosa - piękne kartki

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

3....2....1.... i na 13 dni przed imprezą być może zostaję bez fotografa... Serio piszę, muszę gdzies zadzwonić i dam znać

Aż mi serce zamarło na moment

dobrze, że to fałszywy alarm
Stary 2014-05-18, 20:17   #4060
Buczorek
Raczkowanie

To jest jakaś masakra z tym dzwonieniem kilka dni przed weselem z rezygnacją albo, że nagle kogoś olśniło i jednak przyjdzie :/ jestem świeżo po rozdawaniu zaproszeń i już się boję
zero jakiegokolwiek poszanowania dla drugiej osoby :/
jak mi jedna z drugą czy jeden z drugim wywiną taki numer kilka dni przed ślubem to chyba zwariuję.. chociaż już się staram przygotować psychicznie na to, że pewnie co do niektórych trzeba będzie dzwonić i się pytać czy uraczą nas swoją obecnością.. ehh
Stary 2014-05-18, 20:24   #4061
zły jeż
Raczkowanie

Buczorek
Kupiłaś bardzo ładne buciki, są takie eleganckie i mają w sobie coś oryginalnego, przez to złote nad obcasem.

Lusiija
Dzięki za podanie stronki! Śliczny ten bukiecik, który wrzuciłaś.

Linaewen
Rety, ale tekst. Chyba bym nie wytrzymała i powiedziała wprost, że zaproszenia nie będzie. ;/

Enzunio
Jestem w szoku, że żądają załatwiania fryzjerów i makijażystek, co oni sobie myślą? :|

Say-hello
Powodzenia w ogarnianiu spraw na uczelni.

Pysia
Wiem jak musi Ci być trudno z kicią. Trzymaj się. Życzę, żeby wszystko się ułożyło jak najszybciej.

Alloffkowa
Gratuluję mieszkania, zazdroszczę, że już jesteście na swoim, ja się ciągle męczę z remontem (ale też już koniec widać ).
Bardzo ładnie urządzone, zwłaszcza sypialnia super.

Anesthesia
Nie wpadłam na to, by zrobić takie testy przy wybieraniu sukni. Ale jestem pewna, że będzie mi niewygodnie, jak we wszystkim co nie jest dresem. Wychodzę z założenia, że jakoś się przemęczę.

S1lc1a
Gratuluję obrączek. Świetnie, że próbna fryzura się udała.
Co do błogosławieństwa, nie wiem jak u nas będzie ono wyglądało, jako że wszyscy w naszych rodzinach są tak za pan brat z tradycją, że nie wiemy jeszcze o co w tym chodzi.

Bardorja
Fajna Wasza historia.
My się poznaliśmy na studiach, w sumie już wtedy mi się spodobał przyszły TŻ, ale zanim się ogarnęłam, by się z nim zapoznać, to już miał dziewczynę. Potem ja jakichś tam chłopaków. I po studiach dopiero się zeszliśmy jak się spotkaliśmy na aplikacji. Żałuję tylko, że tak późno (zwłaszcza, że twierdzi, iż czekał na mnie cały czas ). Jak już byliśmy razem to miłość przyszła bardzo szybko.

Namisek1990
Serdeczne gratulacje! Życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo miłości i radości.
Cieszę się bardzo, że było tak pięknie.

Activelifestyle
Przykro mi z powodu wypadku.

Elrosa
Piękne kartki dla rodziców.

Ja dzisiaj zaproszenia zamówiłam, męczę się teraz z odmianą niektórych nazwisk.

Smutno mi trochę, bo TŻ się jutro albo we wtorek wyprowadza, żeby skończyć z konkubinatem przed ślubem kościelnym. Właśnie się pakuje.
Wspierałam go w jego decyzji, choć z moją religijnością jest dość słabo, ale... smutno i tak.
Stary 2014-05-18, 20:27   #4062
Buczorek
Raczkowanie

zły jeż
kochana dasz radę koleżanka właśnie też to przerabia.
Niedługo będziecie się mieć na całe życie! ;]
Stary 2014-05-18, 20:35   #4063
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
zły jeż
kochana dasz radę koleżanka właśnie też to przerabia.
Niedługo będziecie się mieć na całe życie! ;]
otóż to
My mieszkamy osobno i już się doczekać nie możemy jak będziemy po ślubie TŻ bardzo chciał mieszkać razem, ale ja byłam przeciwna, więc nie naciskał zbytnio
Stary 2014-05-18, 20:40   #4064
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Czy Ty chcesz żebym ja własnego ślubu nie dozyla??!!

Cytat:
otóż to
My mieszkamy osobno i już się doczekać nie możemy jak będziemy po ślubie TŻ bardzo chciał mieszkać razem, ale ja byłam przeciwna, więc nie naciskał zbytnio
Cudowne uczucie.. Choć jak pisałam na początku było nerwowo, ale teraz?? Ciagle sie podniecamy tym ze możemy robic co chcemy, jak chcemy, kiedy chcemy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:43   #4065
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Lemon_Drop

To było niesamowite! Przyszliście i z daleka Was poznałam przed kościołem! mam nadzieję, że urządzimy jakieś spotkanko byłam strasznie wzruszona i miałam wrażenie, że znam Cię od zawsze! (co było dla mnie no po prostu nie do opisania bo nigdy tak nie miałam!)

ślub:
pogoda jak w kalejdoskopie! Było wszystko! Deszcz, burza, słońce! Na nasz ślub zaświeciło słońce, nie padało!
Proboszcz prowadził mszę, zna nas więc uroczystość była po prostu przecudowna! Żartował z nami, miałam ubaw po pachy wie, że ja dużo się śmieję. Przed nami szła dwójka małych dzieci, podawały nam obrączki Koleżanka zrobiła mi prezent i zaśpiewała dla mnie pare pieśni. Moja chrzestna uknuła spisek i również zaśpiewała i to na sam koniec moją ulubioną pieśń, że aż się popłakałam przy ołtarzu. Było cudownie . Bukiet robiłam sama o godzinie 8 rano! Zdobyłam z wielkim trudem piwonie w kolorze bordo i rano tż ścinał specjalnie dla mnie niezapominajki... było cudownie! Nie dochodzi do mnie, że to zdarzyło się naprawde!
Super, że wszystko pięknie się udało.
Raz jeszcze gratuluję.

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja również! Kucałam, klękałam, nachylałam się do przodu, skakałam i nawet zrobiłam sama dwa obroty i krok walca po kwadracie. Myślałam, że pani siknie ze śmiechu
Też tańczyłam walca w salonie.

Cytat:

Serce mi stanęło!

My dzisiaj odebraliśmy materiał od foto!
Nie mogę się odkleić od albumu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:50   #4066
enzunio
BAN stały

No ale mało brakowało, chcieli mi wmówić, że mają wyjazd
Stary 2014-05-18, 20:58   #4067
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

Lemon_Drop

ślub:
witamy, cieszymy się, czekamy na jakieś foteczki!
Cytat:
No właśnie w tych butach mi obcas nie przeszkadza, ja chętnie właśnie na zmianę bym je kupiłam, a może nawet na ślub bym ubrała. Mierzyłam je dzisiaj i wygodne są, stabilne i niskie mają 6 cm
no ja mam podobny obcasik u siebie, niby też kupowałam na zmianę a zostały jako buty do ślubu
Cytat:
My kupiliśmy Wyborową jeszcze w grudniu i płaciliśmy 19,99 za butelkę. Stoi sobie u rodziców w moim panieńskim pokoju

ślicznie ci to wyszło!
Cytat:
No ale mało brakowało, chcieli mi wmówić, że mają wyjazd
nie żartuj...

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:10   #4068
rabbitka
Rozeznanie

An ja w swojej siadalam i troche sie pokrecilam i to w sumie tyle, a suknie mam w domu i nawet o tym nie pomyslalam zeby sprawdzic

Namisek jeszcze raz gratulacje, swietnie, ze sie wszystko udalo i podziwiam za robienie bukietu

Enzunio swietne koszyczki no i dobrze, ze sytuacja z fotografem opanowana bo byloby kiepsko

Aniuska ogolem nie przepadam za takim stylem obcasa, ale te co wrzucilas wygladaja dosc zgrabnie, ladny kolor!

Activelifestyle przykra sprawa

Elrosa swietne Ci kartki wyszly
To i ja pochwale sie swoim DIY

Instrukcja do instaxa, pudelko ma filmy, wazony na propsy.

Numery stolow, z drugiej strony sa teksty po polsku i angielsku

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:11   #4069
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
To musi być świetne uczucie
Stary 2014-05-18, 21:13   #4070
Buczorek
Raczkowanie

rabbitka

o Matkooooooooooo!!!!! ale cudowneee gratulacje!!!!!!! ♥ zdolniacha

p.s skąd wzięłaś te rameczki?
Stary 2014-05-18, 21:15   #4071
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:

Lemon_Drop

ślub:
Ja też się wzruszyłam, dlatego prawie nic nie mogłam powiedzieć Oczywiście jestem jak najbardziej za spotkaniem
No i czekam na dalszą relację

Cytat:
Ja nawet wzięłam się za małe DIY, pierwszy raz od czasu zawieszek, nie zrzuciłam roboty na Tż

I mam piękne koszyki na wino
Super!
Szkoda że ciocia odmówiła, ale dobrze że jeszcze nie podałaś ilości osób.
OMG o co chodzi z foto?? chcą się wykręcić od zdjęć??

Aniuska b. fajny garniak! też bym chciała żeby TŻ już kupił, ale chce trochę schudnąć więc niestety z kupnem trzeba się wstrzymać
Buty też mi się podobają. Wg mnie wygoda przede wszystkim, obcasa i tak specjalnie widać nie będzie.

Elrosa ale swietne te kartki!

Rabbitka bardzo fajne DIY
Stary 2014-05-18, 21:16   #4072
Dotka90
Zakorzenienie

rabbitka, goschko i smatschnego (nie widzę dokładnie) - urocze! MEGA wyszło
Elrosa - piekne podziękowania zdolniacha jesteś!
enzunio, z Tobą to się nudzić nie można

Jesu, czy tylko ja nie przewiduję kupowania nowych butów na zmianę?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:26   #4073
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
rabbitka

o Matkooooooooooo!!!!! ale cudowneee gratulacje!!!!!!! ♥ zdolniacha

p.s skąd wzięłaś te rameczki?
Ikea dziekuje

Lemon

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
rabbitka, goschko i smatschnego (nie widzę dokładnie) - urocze! MEGA wyszło
Elrosa - piekne podziękowania zdolniacha jesteś!
enzunio, z Tobą to się nudzić nie można

wiesz jakos trzeba tych moich angoli i szkotow nauczyc gadac po Polsku :P
ja tez nie kupuje jednak butow na zmiane, bo z Conversami zaspalam i boje sie, ze nie dojda na czas, a przeciez i tak mam baleriny wiec obcas nie przeszkadza a i wygodne

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:29   #4074
Dotka90
Zakorzenienie

Rabbitka, wiem wiem, ze to z myślą o nich, ale super, że tak pomyśleliście o tym

Ja balerin nie mam, tylko te cholerne 9 czy 10cm Clarksy, ciekawe jak wytrwam
Chyba sobie wezmę beżowe koturny z domu
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:39   #4075
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
To i ja pochwale sie swoim DIY

Dotka90 - ja na razie też nie przewiduję, bo jeszcze żadnych nie mam za trochę ponad miesiąc pierwsza przymiarka, a ja jestem w czarnej d#p@e!!!
Stary 2014-05-18, 21:45   #4076
mojakaren
Zakorzenienie

rabbitka miesiąc szybko poleci!
super są wszystkie rzeczy, które zrobiłaś!! oczywiście mi się najbardziej podobają wazoniki
ale ramki też są mega, u Was będzie ślicznie!
aż mi przykro, że śniłam o Tobie w tej niebieskiej satynowej sukience

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
trzymam kciuki aby się poukładało. U nas pierwszy tydzień po zamieszkaniu razem był tragiczny, myślałam że się pozabijamy i ślub odwołamy, ale porozmawialismy na spokojnie i jest cudownie tż jest taki kochany i czuły jak nigdy
u nas pierwszy miesiąc TŻ się prawie wyprowadzał 3 razy, a ile razy spał na podłodze

namisek1990 pięknie się zapowiada dalsza relacja
niezapominajki też są nam baardzo bliskie - z nich TŻ mi zrobił pierwszy bukiecik
ahh gdyby były dostępne we wrześniu

enzunio jaki pracuś super efekty!

aniuska18032 ładny garniaczek!

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Smutno mi trochę, bo TŻ się jutro albo we wtorek wyprowadza, żeby skończyć z konkubinatem przed ślubem kościelnym. Właśnie się pakuje.
Wspierałam go w jego decyzji, choć z moją religijnością jest dość słabo, ale... smutno i tak.
dacie radę! my też od kwietnia nie mieszkamy razem, ja wróciłam do domu rodzinnego, TŻ dołączy do mnie po ślubie, ale jest fajnie mieszkaliśmy razem dwa lata i taka półroczna rozłąka przed ślubem może tylko zrobić dobrze

Cytat:
ja też nie kupuję nic na zmianę
nie po to się wykosztowałam na Akces2 żeby zakładać opcje przebierania

ja w mojej sukni tylko stałam i nie potrzebowałam niczego więcej bo czułam się w niej tak lekko i wygodnie jak w koszulce nocnej

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:45   #4077
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

no ja mam podobny obcasik u siebie, niby też kupowałam na zmianę a zostały jako buty do ślubu
No myślę, że w takich butach to naprawdę musi być wygodnie, obcas stabilny i do tego niski matko chyba je kupię bo ciągle o nich myślę :P

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Aniuska b. fajny garniak! też bym chciała żeby TŻ już kupił, ale chce trochę schudnąć więc niestety z kupnem trzeba się wstrzymać
Buty też mi się podobają. Wg mnie wygoda przede wszystkim, obcasa i tak specjalnie widać nie będzie.
Mój TŻ też chce trochę schudnąć ale głównie chodzi o brzuch, nie ma dużego brzucha ale spodnie są na styk w pasie i wolałby mieć trochę zapasu, pasek i tak będzie miał
Buty, które prawdopodobnie kupimy są w załączniku . Miały być w brązie ale jednak TŻ postawi na klasyczne czarne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product-photo-5375133124d2a_crop_600_600.jpg (25,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product-photo-5375132837221_crop_600_600.jpg (23,3 KB, 10 załadowań)

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-18, 21:51   #4078
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Badura
Chyba je kupię jak będziemy jechali po obrączki i garnitur
A jak cenowo?
Cytat:

OMG! Zanim doczytałam PS to już na zawał prawie umarłam! O co chodziło?!
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ale to musi być boooskieee Szczerze, czekam na odebranie albumu i płyty z filmem momentami bardziej, niż na sam dzień ślubu

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Instrukcja do instaxa, pudelko ma filmy, wazony na propsy.

Numery stolow, z drugiej strony sa teksty po polsku i angielsku
Wszystko boskie!
Cytat:
Ja balerin nie mam, tylko te cholerne 9 czy 10cm Clarksy, ciekawe jak wytrwam
Chyba sobie wezmę beżowe koturny z domu
Ja póki co też nie mam butów na przebranie, ale zaczynam się porządnie martwić o moje stopy, bo nie mam jak tych swoich butów rozchodzić i wolę mieć coś na przebranie, a w domu żadnych mega wygodnych butów z takim obcasem nie mam...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:57   #4079
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A jak cenowo?
247 zł
Ale tak myślę, że ja te buty potem mogę na normalnie nosić
Jeszcze wezmę te moje, które mam i w sklepie jak TŻ będzie swoje kupował to stanę w moich obok niego i zobaczymy. Ale te Badura mi się bardzo podobają, kupiłabym je nawet do chodzenia na co dzień

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-18, 21:57   #4080
enzunio
BAN stały

Rabbitka ale super to wyszło

Już piszę - mieliśmy mieć dwóch fotografów, a chcieli nas orżnąć i dać nam tylko jednego, więc powiedziałam, że jeśli nie dostanę dwóch tak jak się umawialiśmy (a głupia jestem bo w umowie nic takiego nie było, że dwóch, wszystko na gębę) to zrywam umowę. No i tam gdzie miała jechać ta druga osoba, skombinowali kogoś innego. No, a już chwytałam za telefon do kamerzystów, żeby ogarnęli mi jakiegokolwiek fotografa (wy wiecie, że akurat do zdjęć mam dość lajtowe podejście). Ale faktycznie, nie można się ze mną nudzić, mam szczęście (pecha) do takich usługodawców.

Jeszcze napisała do mnie teraz dziewczyna czy wiem, że w moim hotelu jak biorę tort z zewnątrz to naliczają sobie... 100 zł za pokrojenie Ale luz, dowiem się wszystkiego we wtorek, nie będę się tym denerwowała, nie będę się tym do ☠☠☠☠y nędzy denerwowała

EDIT: Dziewczyny jak robię plan stołów i chcę napisać przy stole prezydialnym Młoda Para to tak właśnie napisać czy lepiej Państw Młodzi czy Para Młoda?? Głupie, ale co lepiej brzmi?

EDIT 2: Dobra, więdzę, że inni piszą imiona, to ja też tak napiszę, wszyscy chyba będą wiedzieli, żem Pani Młoda, co nie?

EDIT 3: A nie, nie mogę tak napisać, bo taki mam nagłówek. Dobra, weźcie mnie nie czytajcie Napiszę cokolwiek, może być Troll i Trollica, wtedy każdy będzie wiedział o kogo chodzi...

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-18 o 22:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości