|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Bardzo mi przykro... ![]() Bardorja My z TŻ znamy się od 5 kl podstawówki i wierzcie czy nie ale ZAWSZE byliśmy ku sobie mimo, że przez lata kręcili się wokół nas inne dziewczyny czy chłopaki. Widywalismy się często bo to brat mojej przyjaciółki. Przy nikim nigdy nie byłam tak skrępowana jak przy nim. Bylismy na studniówce razem, ale poszłam na studia, tam poznałam kogoś innego, bylismy razem 3 lata ale wyjechał. Ogólnie długa, paskudna historia (bił mnie, leń, żył z moich pieniędzy, uważał się za intelektualistę a był totalnym nierobem - nawet mu skarpetki prałam studiując na 2 kierunkach i w sumie jeszcze jego utrzymując). Jego wyjazd zagranicę bez słowa był szczęściem w nieszcześćiu, jedno spotkanie z TŻ uświadomiło mi jak przez lata za nim tęskniłam i że to on jest tym jedynym. I od maja 2012 jesteśmy razem a zareczylismy sie po poł roku od oficjalnego bycia w końcu razem i to była jedyna decyzja w życiu której byłam pewna na 10000%. Dziękuje Bogu za Niego bo te wszystkie złe, tragiczne momenty w życiu doprowadziły mnie w koncu do niego po tylu latach. ALe się rozpisałam Później usunę.
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
całkiem fajne wyszły, chociaż nawet papieru nie umiem przeszyć prosto na maszynie... ![]() Teraz tylko muszę wymyśleć środek i nauczyć się wiązać ładne kokardy ![]() My ponad 70 osób potwierdzonych, też wesele z poprawinami, też po butelce dla każdej pary, ale wzięliśmy 200 butelek. Przepiękne kartki! Super wyglądają. Ja niestety nie mam zdolności. Zamówiliśmy gotowe u kaczuszki. http://www.tworki-potworki.pl/2014/0...icow.html#more |
|
|
|
|
#4053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w stanie wydać maksymalnie 300 zł za sukienkę na poprawiny. We wtorek jadę do Warszawy może tam coś znajdę wreszcie ![]() mala_czarna_21 - zazdroszczę ![]() anka1897 - jeśli kupimy bańki to właśnie tańsze Chcielibyśmy też żeby kilkoro puściło nam bańki przed kościołem, ale słyszałam, że podobno zostają po niektórych plamy na ubraniach. Te są fajne, ale to wiadomo pod kościół dla kilkorga dzieci, bo bym się zrujnowała finansowo ![]() Godzia_13 - bardzo ładne tablice Tylko trochę widać, że klejone, a d daleka z pewnością widać nie będzie ![]() Buczorek - piękne buty mimi_77 - fajna ale jeśli sama dekorujesz ja bym nic nie dodawała, bo można przekombinować ![]() Cytat:
![]() Lemon_Drop - super, że mogłaś z nią być ja też bym się wzruszyła ![]() Linaewen - jeszcze o takich cudach nie słyszałam ![]() enzunio - rozumiem wszystko - to Młodzi są dla gości itd, ale żeby zawracać głowę fryzjerem, makijażystka i Bóg wie czym? Ale będzie dobrze - wszystko się uda ![]() My robimy sami dekorację i ksiądz się nie zgodził, żeby robić dekorację w piątek A i właśnie - suknia ma wyglądać pysia1987 - cieszę się, że z kotką lepiej zakrecona_kropka - super, że wszyscy będą ![]() alloffkowa - piękne mieszkanie Zazdroszczę :Psreberko4 - my też jeszcze nie mamy wódki i ceny mnie przerażają Liczymy 0,5 l na osobę ![]() S1lc1a - gratuluję załatwionych spraw Fajny pomysł z błogosławieństwem namisek1990 - wygląda na to, że było jak w bajce
|
||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wcześniej odmówili.... i jeszcze zaapelowali, że będą u nas spać! a żeby było mało to w dzień ślubu ja już z welonem biegałam po domu przygotowując wszystko a ona zadzwoniła do mojej mamy żeby poiformowała mnie z kim ciocia chce siedzieć nie miało dla mnie znaczenia, że mnie nagrywa mikroport powiedziałam co wówczas myślałam a w tekście pisanym wyglądałoby to mniej więcej tak : "Ku$%#&@^@*&!^^********** ****" ![]() przeznaczenie dziękuję zrelaksowani, naładowani energią
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak napisałaś, że 6cm obcas to ideały dla mnie na przebranie! Cytat:
|
||
|
|
|
#4057 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chyba je kupię jak będziemy jechali po obrączki i garnitur ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 |
|
BAN stały
|
Mała wiem właśnie, cały czas mam Ciebie przed "oczami" jak miałaś chęć mordu
![]() 3....2....1.... i na 13 dni przed imprezą być może zostaję bez fotografa... ![]() EDIT: Jednak zostaje fotograf.
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-18 o 19:59 |
|
|
|
#4059 | |
|
Rozeznanie
|
I to najważniejsze
Mieliśmy nigdzie nie jechać, ale chyba wyskoczymy jednak chociaż na 2 dni żeby wypocząć - pewnie nam się przyda ![]() Elrosa - piękne kartki ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() dobrze, że to fałszywy alarm
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Raczkowanie
|
To jest jakaś masakra z tym dzwonieniem kilka dni przed weselem z rezygnacją albo, że nagle kogoś olśniło i jednak przyjdzie :/ jestem świeżo po rozdawaniu zaproszeń i już się boję
zero jakiegokolwiek poszanowania dla drugiej osoby :/ jak mi jedna z drugą czy jeden z drugim wywiną taki numer kilka dni przed ślubem to chyba zwariuję.. chociaż już się staram przygotować psychicznie na to, że pewnie co do niektórych trzeba będzie dzwonić i się pytać czy uraczą nas swoją obecnością.. ehh
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
Buczorek
Kupiłaś bardzo ładne buciki, są takie eleganckie i mają w sobie coś oryginalnego, przez to złote nad obcasem. ![]() Lusiija Dzięki za podanie stronki! Śliczny ten bukiecik, który wrzuciłaś. ![]() Linaewen Rety, ale tekst. Chyba bym nie wytrzymała i powiedziała wprost, że zaproszenia nie będzie. ;/ Enzunio Jestem w szoku, że żądają załatwiania fryzjerów i makijażystek, co oni sobie myślą? :| Say-hello Powodzenia w ogarnianiu spraw na uczelni. Pysia Wiem jak musi Ci być trudno z kicią. Trzymaj się. Alloffkowa Gratuluję mieszkania, zazdroszczę, że już jesteście na swoim, ja się ciągle męczę z remontem (ale też już koniec widać ).Bardzo ładnie urządzone, zwłaszcza sypialnia super. Anesthesia Nie wpadłam na to, by zrobić takie testy przy wybieraniu sukni. Ale jestem pewna, że będzie mi niewygodnie, jak we wszystkim co nie jest dresem. Wychodzę z założenia, że jakoś się przemęczę. ![]() S1lc1a Gratuluję obrączek. Świetnie, że próbna fryzura się udała.Co do błogosławieństwa, nie wiem jak u nas będzie ono wyglądało, jako że wszyscy w naszych rodzinach są tak za pan brat z tradycją, że nie wiemy jeszcze o co w tym chodzi. Bardorja Fajna Wasza historia. ![]() My się poznaliśmy na studiach, w sumie już wtedy mi się spodobał przyszły TŻ, ale zanim się ogarnęłam, by się z nim zapoznać, to już miał dziewczynę. Potem ja jakichś tam chłopaków. I po studiach dopiero się zeszliśmy jak się spotkaliśmy na aplikacji. Żałuję tylko, że tak późno (zwłaszcza, że twierdzi, iż czekał na mnie cały czas ). Jak już byliśmy razem to miłość przyszła bardzo szybko. ![]() Namisek1990 Serdeczne gratulacje! ![]() Cieszę się bardzo, że było tak pięknie. Activelifestyle Przykro mi z powodu wypadku. ![]() Elrosa Piękne kartki dla rodziców. ![]() Ja dzisiaj zaproszenia zamówiłam, męczę się teraz z odmianą niektórych nazwisk. ![]() Smutno mi trochę, bo TŻ się jutro albo we wtorek wyprowadza, żeby skończyć z konkubinatem przed ślubem kościelnym. Właśnie się pakuje. ![]() Wspierałam go w jego decyzji, choć z moją religijnością jest dość słabo, ale... smutno i tak.
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
zły jeż
kochana dasz radę koleżanka właśnie też to przerabia.Niedługo będziecie się mieć na całe życie! ;]
|
#4063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My mieszkamy osobno i już się doczekać nie możemy jak będziemy po ślubie
|
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz jeszcze gratuluję. Cytat:
![]() Cytat:
Serce mi stanęło! ![]() My dzisiaj odebraliśmy materiał od foto! ![]() Nie mogę się odkleić od albumu.
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
No ale mało brakowało, chcieli mi wmówić, że mają wyjazd
|
|
|
|
#4067 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie żartuj...
|
|||
|
|
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
An ja w swojej siadalam i troche sie pokrecilam i to w sumie tyle, a suknie mam w domu i nawet o tym nie pomyslalam zeby sprawdzic
![]() Namisek jeszcze raz gratulacje, swietnie, ze sie wszystko udalo i podziwiam za robienie bukietu ![]() Enzunio swietne koszyczki ![]() Aniuska ogolem nie przepadam za takim stylem obcasa, ale te co wrzucilas wygladaja dosc zgrabnie, ladny kolor! Activelifestyle przykra sprawa Elrosa swietne Ci kartki wyszly To i ja pochwale sie swoim DIY Instrukcja do instaxa, pudelko ma filmy, wazony na propsy. ![]() Numery stolow, z drugiej strony sa teksty po polsku i angielsku ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka
o Matkooooooooooo!!!!! ale cudowneee gratulacje!!!!!!! ♥ zdolniacha ![]() p.s skąd wzięłaś te rameczki?
|
#4071 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście jestem jak najbardziej za spotkaniem ![]() No i czekam na dalszą relację ![]() Cytat:
![]() Szkoda że ciocia odmówiła, ale dobrze że jeszcze nie podałaś ilości osób. OMG o co chodzi z foto?? chcą się wykręcić od zdjęć?? Aniuska b. fajny garniak! ![]() Buty też mi się podobają. Wg mnie wygoda przede wszystkim, obcasa i tak specjalnie widać nie będzie. Elrosa ale swietne te kartki! ![]() Rabbitka bardzo fajne DIY
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
rabbitka, goschko i smatschnego (nie widzę dokładnie) - urocze!
MEGA wyszło ![]() Elrosa - piekne podziękowania zdolniacha jesteś!enzunio, z Tobą to się nudzić nie można Jesu, czy tylko ja nie przewiduję kupowania nowych butów na zmianę?
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Lemon ![]() Cytat:
wiesz jakos trzeba tych moich angoli i szkotow nauczyc gadac po Polsku :P ja tez nie kupuje jednak butow na zmiane, bo z Conversami zaspalam i boje sie, ze nie dojda na czas, a przeciez i tak mam baleriny wiec obcas nie przeszkadza a i wygodne
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka, wiem wiem, ze to z myślą o nich, ale super, że tak pomyśleliście o tym
![]() Ja balerin nie mam, tylko te cholerne 9 czy 10cm Clarksy, ciekawe jak wytrwam Chyba sobie wezmę beżowe koturny z domu
|
|
|
|
#4075 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
rabbitka miesiąc
super są wszystkie rzeczy, które zrobiłaś!! oczywiście mi się najbardziej podobają wazoniki ![]() ale ramki też są mega, u Was będzie ślicznie! aż mi przykro, że śniłam o Tobie w tej niebieskiej satynowej sukience ![]() Cytat:
TŻ się prawie wyprowadzał 3 razy, a ile razy spał na podłodze ![]() namisek1990 pięknie się zapowiada dalsza relacja niezapominajki też są nam baardzo bliskie - z nich TŻ mi zrobił pierwszy bukiecik ![]() ahh gdyby były dostępne we wrześniu enzunio jaki pracuś aniuska18032 ładny garniaczek! ![]() Cytat:
![]() ja też nie kupuję nic na zmianę ![]() nie po to się wykosztowałam na Akces2 żeby zakładać opcje przebierania ![]() ja w mojej sukni tylko stałam i nie potrzebowałam niczego więcej bo czułam się w niej tak lekko i wygodnie jak w koszulce nocnej
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko chyba je kupię bo ciągle o nich myślę :PCytat:
![]() Buty, które prawdopodobnie kupimy są w załączniku . Miały być w brązie ale jednak TŻ postawi na klasyczne czarne
|
|
#4078 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zanim doczytałam PS to już na zawał prawie umarłam! O co chodziło?!Ale to musi być boooskieee ![]() Cytat:
Ja póki co też nie mam butów na przebranie, ale zaczynam się porządnie martwić o moje stopy, bo nie mam jak tych swoich butów rozchodzić i wolę mieć coś na przebranie, a w domu żadnych mega wygodnych butów z takim obcasem nie mam... |
|||
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
247 zł
![]() Ale tak myślę, że ja te buty potem mogę na normalnie nosić ![]() Jeszcze wezmę te moje, które mam i w sklepie jak TŻ będzie swoje kupował to stanę w moich obok niego i zobaczymy. Ale te Badura mi się bardzo podobają, kupiłabym je nawet do chodzenia na co dzień
|
#4080 |
|
BAN stały
|
Rabbitka ale super to wyszło
Już piszę - mieliśmy mieć dwóch fotografów, a chcieli nas orżnąć i dać nam tylko jednego, więc powiedziałam, że jeśli nie dostanę dwóch tak jak się umawialiśmy (a głupia jestem bo w umowie nic takiego nie było, że dwóch, wszystko na gębę) to zrywam umowę. No i tam gdzie miała jechać ta druga osoba, skombinowali kogoś innego. No, a już chwytałam za telefon do kamerzystów, żeby ogarnęli mi jakiegokolwiek fotografa (wy wiecie, że akurat do zdjęć mam dość lajtowe podejście). Ale faktycznie, nie można się ze mną nudzić, mam szczęście (pecha) do takich usługodawców. Jeszcze napisała do mnie teraz dziewczyna czy wiem, że w moim hotelu jak biorę tort z zewnątrz to naliczają sobie... 100 zł za pokrojenie EDIT: Dziewczyny jak robię plan stołów i chcę napisać przy stole prezydialnym Młoda Para to tak właśnie napisać czy lepiej Państw Młodzi czy Para Młoda?? Głupie, ale co lepiej brzmi?EDIT 2: Dobra, więdzę, że inni piszą imiona, to ja też tak napiszę, wszyscy chyba będą wiedzieli, żem Pani Młoda, co nie? ![]() EDIT 3: A nie, nie mogę tak napisać, bo taki mam nagłówek. Dobra, weźcie mnie nie czytajcie Napiszę cokolwiek, może być Troll i Trollica, wtedy każdy będzie wiedział o kogo chodzi... Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-18 o 22:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

Dziękuję za życzenia i dobre słowa
wie, że ja dużo się śmieję. Przed nami szła dwójka małych dzieci, podawały nam obrączki 

Ale będzie dobrze - wszystko się uda