Panny Młode 2015 cz. 19 :) - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 20:10   #2431
PannaAgnieszka
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 19 :)

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakies skuteczne metody na wrastajace włoski? Poza pilingami, szorstkimi gabkami :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja szukalam ;-) szukalam i dopiero laser mi pomogł;-)

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
No dobra , ale będą przycięte bo koleżanka mi robiła je a ja o tym nie wiedziałam no i miny moje powalające xD
PannaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:10   #2432
existence
Zakorzenienie

Cytat:
mi takie rozkloszowanie odpowiada i fajnie się kręci ale koleżanka nie pomyślała żeby nagrać filmik jak się kręci
no to ta co ja mierzyłam była taka bardziej księżniczkowa (że się rozszerzała już od gorsetu) a ta jest chyba bardziej na A i takie i takie mi się podobają ale jednak ta, którą przymierzyłam...no wiedziałam, że to jest tooo
Stary 2014-05-19, 20:11   #2433
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaAgnieszka Pokaż wiadomość
ja szukalam ;-) szukalam i dopiero laser mi pomogł;-)

Laser mam, ale mi chodzi o delikatne partie ciała . Laser mocno daje w dupę przy takich miejscach u mnie . Dlatego mam depilacje woskiem gorącym, i jest super ale co bym nie robiła to włoski i tak wrastaja . Poleciła mi kosmetyczka taka jakby szorstka rękawiczke loofah sie to nazywa. Niby lepiej, ale wciaz nie idealnie

Stary 2014-05-19, 20:12   #2434
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no to ta co ja mierzyłam była taka bardziej księżniczkowa (że się rozszerzała już od gorsetu) a ta jest chyba bardziej na A i takie i takie mi się podobają ale jednak ta, którą przymierzyłam...no wiedziałam, że to jest tooo
u mnie to jest ta jedyna ... ale czekam na pieniądze. jak jej nie będzie później to dup..a blada nie będę jej miała
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:15   #2435
n91adine
Zadomowienie

Cytat:
u mnie to jest ta jedyna ... ale czekam na pieniądze. jak jej nie będzie później to dup..a blada nie będę jej miała
Śliczna. Ja - jak już coś ustalimy z tymi slubami.... - chciałabym mieć na cywilny właśnie coś takiego.
Jak to wygląda cenowo? Tak samo jak długie?
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:17   #2436
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Śliczna. Ja - jak już coś ustalimy z tymi slubami.... - chciałabym mieć na cywilny właśnie coś takiego.
Jak to wygląda cenowo? Tak samo jak długie?
ta akurat chyba nie jest z kolekcji 2014. jest z wieszaka. cena na metce 1600, ale mi pow że da rabat i wyjdzie koło 1300
Stary 2014-05-19, 20:17   #2437
MajsterkaANB
Zakorzenienie

muszę iść do apteki... miałam iść wcześniej ale dorobiłam trochę wpisów i zdjęć do albumu mojego Fi i jakoś zleciało. Miałam ogarnąć zagadnienia na egzamin. Na bank zaczynam panikować, że nie zdążę

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:20   #2438
PannaAgnieszka
Rozeznanie

Cytat:
ta akurat chyba nie jest z kolekcji 2014. jest z wieszaka. cena na metce 1600, ale mi pow że da rabat i wyjdzie koło 1300
Ja to taka bym wlasnie mogla miec- sliczna;-)))))))))))))))))
PannaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:23   #2439
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chowanna Pokaż wiadomość

Wracam do tematów ślubnych. Słuchajcie czy będzie trzymać się tradycji jeśli chodzi o przenoszenie Panny Młodej przez próg? Mój TŻ nie może niestety dźwigać, więc u Nas tego nie będzie.
ja bym chciala byc wyniesiona z kosciola na zwycięzce
gdzies kiedys widziałam zdjecie od tyłu mlodego ktory na 1ramie miał przerzuconą młodą a druga reka w gescie zwycięzcy hahaha
do sali nie wiem ale przez próg w naszym domu na 100% w koncu zamieszkamy razem

Cytat:
Dziewczyny macie jakies skuteczne metody na wrastajace włoski? Poza pilingami, szorstkimi gabkami :P
mi ktos mowil ze czyms trzeba przecierac... tylko jaki olejek czy co to było nie pamietam... ;(

Cytat:
1300 to nie tak duzo... nie az tak bardzo super duzo.. .a nie mozesz od kogos pozyczyc?

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
muszę iść do apteki... miałam iść wcześniej ale dorobiłam trochę wpisów i zdjęć do albumu mojego Fi i jakoś zleciało. Miałam ogarnąć zagadnienia na egzamin. Na bank zaczynam panikować, że nie zdążę
zdążysz... duzo masz zagadnien? jakis plan nauki?
Stary 2014-05-19, 20:25   #2440
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

1300 to nie tak duzo... nie az tak bardzo super duzo.. .a nie mozesz od kogos pozyczyc?
nie. . bo każdy mówi i myśli że to za wcześnie na kupno sukienki
Stary 2014-05-19, 20:25   #2441
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Cześć. Dzisiaj się jeszcze nie witałam. Widzę że tu tematy pracy. Też chciałabym pracować w zawodzie. Obecnie pracy brak. Kończę mgr i mam nadzieje, że coś się uda (wych. przedszkolne i wczesnoszkolne). Trochę mnie wkurza takie gadanie, że pedagogika to taki "byle jaki" i "łatwy" kierunek, bo to zależy od uczelni przede wszystkim, i na prawdę nie zawsze jest to takie proste.
No ale nie ważne... :P
jak słyszę, że pedagogika to łatwy i byle jaki kierunek to mnie krew zalewa skończyłam pedagogikę specjalną i przedszkolną, miałam praktyki i wolontariat w przedszkolu specjalnym, gdzie musiałam zajmować się dziećmi upośledzonymi umysłowo,z dziecięcym porażeniem mózgowym, z porażeniami kończyn, niedosłuchem, ślepotą... albo to kochasz, albo nie nadajesz się na pedagoga specjalnego. to jeden z najbardziej wymagających kierunków. albo cała się poświęcasz, albo nie masz po co tam być. albo masz serce dla dzieciaków (i każdy dzień z Tobą rozpoczynają uśmiechem) albo nienawidzisz tej pracy. studia umiejętności Ci nie dadzą, ale dzięki nim masz podstawy do praktyki. trzeba się dużo uczyć, bo widza jest z medycyny, psychologii, prawa, socjologii, terapii... kto nie miał kontaktu z dzieciakami niepełnosprawnymi, to nie ma pojęcia ile potrzeba specjalistycznej wiedzy by móc z nimi pracować.

ależ się zbulwersowałam

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:25   #2442
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
To chyba pysia od 17 roku pracowała czy PannaAgnieszka? ja w wieku 17 lat byłam w LO, ciezko sie uczyłam hahah . Ale prosto po LO zaczelam prace i pracuje juz non stop . 4 lata równolegle ze studiami . I tak, nie żałuje .

Pozdrawiam z siłowni! wiecie, ze jestem z siebie MEGA dumna, TZ chciał spacer i prawie znowu odpuscilam siłownie... ale jednak nie, zalezy mi na pozbyciu sie kg, odpuszczając siłownie niewiele sie pozbęde . Odrzucilam perspektywę miłego spaceru, ale cieszę sie, ze sie nie złamalam i nie odpuscilam siłowni .

Tak, ja pracowałam od 17roku zycia oczywiscie chodziłam do szkoły, ale przewaznie wszystkie weekendy pracowałam na promocjach, a i w tygodniu tez sie jakies akcje po lekcjach zdarzały, ale to rzadziej
Miałam na imprezy, ciuchy i jakies wakacje w Polsce u mnie w domu sie nie przelewało, więc bylam dumna, ze mam swoje pieniadze, a czasami miesiecznie i 800zł sie ustrzelilo patrzac na to, ze to juz bylo 10lat temu to calkiem niezle pamietam jak sie cieszylam, ze moge sobie cos kupic w Orsayu albo jak poszlam na otwarcie HM w Katowicach i kupilam sobie piękny tweedowe zakiet za 99zł
A kurtke zimowa moją ukochana taka karmelową kupiłam 9lat temu i mam ja do teraz (ale troche sie nie mieszcze ). Szanowało sie tak zarobione pieniądze

Cytat:
No dobra , ale będą przycięte bo koleżanka mi robiła je a ja o tym nie wiedziałam no i miny moje powalające xD
Super wyglądasz

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:26   #2443
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaAgnieszka Pokaż wiadomość
Ja to taka bym wlasnie mogla miec- sliczna;-)))))))))))))))))
i ja. jakoś za długimi nie przepadam bo sie ciagaja xD

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Super wyglądasz
dziękuję
Stary 2014-05-19, 20:30   #2444
okaro
Zadomowienie

tata zas miał ten atak.. ale to albo objawy cukrzycy albo wrzodów. Przyszedł do domu z działki i mówi, żebym do apteki po ranigast poszła. Bałam się go zostawić sama, to kurde takiego sprinta walnełam, a jeszcze biegłam w leginsach ktore mi spadały i brzuch latał jak pingpong, ale w sumie mialam to gdzies:P. Ale zpaomnialam z ejuz 20 no i apteka zamknieta, a spoznilam sie jakies 3 minuty;/. I spowrotem sprint bo tata sam w domu, w lazience. Gardło aż mi iskrzyło od ból z tego biegu, nie było mnie w domu chyba 5 minut, nawet nie wiedziałam ze mam takiego powera:P. No, ale na szczescie tata teraz lezy i jest mu lzej.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:31   #2445
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Niebieska

Śliczny tort i bukiet

Relacja z pierwszych poszukiwań sukni:
W sobotę o 8 rano wybraliśmy się całą rodzinką do salonu. Zajęła się mną miła Pani ok. czterdziestki, zapytała o datę, o preferencje i przyniosła pierwszą suknię.
1. Wspominana tutaj Lillian West 6303. Trochę naczytałam się o tym, że suknie w salonach są raczej większe i bałam się, że nie będę za ciekawie wyglądać w takim pospinanym worku. Ręce do góry, suknia hop na mnie i... okazała się niemal idealna rozmiarem Pani przyniosła do tego gładki welon, białe buty i wyszłam z przymierzalni. Nie spodziewałam się tego zachwytu w oczach rodziny, siostrze zaszkliły się oczy, były emocje Czułam się tak fajnie, ze miałam ją na sobie chyba z 15 min i się przeglądałam Piekna i śnieżnobiała suknia.
2. Następnie mierzyłam [URL="http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Sweetheart,6007,20 14,item,17688.html"]Sweetheart 6007. Przepiękna suknia ze ślicznymi plecami. A jaką robiła mi talię
3. Kolejną suknią była jakaś no name w kształcie rybkowym Nie powaliła mnie i nawet nie zapytałam o model Utwierdziłam się, że nie jest to kształt dla mnie
4. Sincerity 3771! O mamuniu, ale śliczności W necie jak ją szukałam po przymiarkach to jest taka o, ładna, ale na żywo wyglądałam w niej jak milion dolarów Dodatkowo ma śliczną narzutkę koronkową do kościoła, którą później można zdjąć W tej czułam się najpiękniej
5. Ostatnią jaką mierzyłam była Sincerity 3656. Ładna, na zdjęciach w necie wygląda super, ale na żywo nie do końca mi pasowała

To dopiero początek, a ja już mam mętlik w głowie!
2 i 4 piękne Za tydzień ja się pochwalę wrażeniami!
Cytat:
Napisane przez eve_1988 Pokaż wiadomość
Hej, hej przyszłe Panny Młode

I ja planuję swój ślub w 2015 r. Właśnie przesunęliśmy datę z września (względy rodzinne) tego roku na kwiecień przyszłego i jeśli mnie przyjmiecie, to chętnie do Was dołączę
Witaj kwietnióweczko.
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja już noszę na lewej
Nie chciałam nosić pierścionka na tym samym palcu co obrączka, bo jedno o drugie by się ocierało i nie wiem czy dobrałabym takie zestawienie wizualnie.
Nie chciałam też nosić po sąsiedzku pierścionka z obrączką, bo znów by się ocierały o siebie, plus jak się ściska rękę to to boli
Więc już noszę pierścionek na lewej ręce

A to tydzień po mnie
I dwa tygodnie po mnie

Cytat:
powiedzcie mi, co byście wolałby - być na bezrobotnym i dostawać 1700 zł, czy iść do wymarzonej pracy w zawodzie i dostawać 1400 zł?
Iść do pracy - spełniona mama przyniesie synowi jeszcze więcej radości.

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46524841]Do dziewczyn studiujących - nie chcę poruszać być może niedyskretnego i ciągnącego się tematu ale zapytam. Co Was skłoniło pójść na studia?

tyna31 wyświetlają mi się tylko 2 zdjęcia w załączniku.[/QUOTE] Zdecydowanie pasja!

Cytat:
z gimnazjum włącznie? jesteś pewna? ja nie wiem jakie pieniądze musieliby mi proponować, zeby zgodzić się na prace w gimnazjum ;p straszny etap rozwoju dzieci, straszny...
Byłam na praktykach w gim i chociaż bałam się jak nie wiem co, to wspominam bardzo miło

Cytat:
mówimy o płacy na rękę.
zresztą już sama zgłupiałam, bo wyczytałam w internecie, że tyle zarabia nauczyciel po licencjacie na stażu (netto), stawki dla nauczycieli są odgórnie narzucone, więc nie wiem, czy w tym konkretnym przedszkolu mogą mi zaoferować więcej/mniej?
Jesli to np przedszkole na terenie wsi to mogą dostawać różne dotacje i tam zarabia się więcej.

Cytat:
Hahaha . Nie no, nie jestem aż tak zdesperowana, żeby urlop na rozmowę tracić . Urlop chcę na wyjazdy stąd . Myślę, żę jak podejmę decyzję, że to koniec i szukam innej pracy, to jakoś sobie poradzę z ogarnięciem . Teraz nic mnie nie ciśnie, poza faktem, że niezbyt mi się podoba... Ale narazie jeszcze potrzebuję trochę odpoczynku po rozmowach kwalifikacyjnych :P.
Daj sobie czas, może wszystko się rozkreci i Ci się tam spodoba.
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
chyba ze daja korki... za korki duzo ludzie płaca... szczegolnie ze teraz juz bez korków to chyba nikt edukacji nie konczy...
serio. u mnie malo kto w podstawowce na korki chodził a teraz co chwila moja mama slyszy ze dzieci chodzą... bo kiedys mama tata siadali do nauki po pracy z dziecmi do zanad domowych...a teraz czasu brak to dzieci na korki
nic tylko otwierac firme sie tym zajmujaca
Ja całe studia udzielałam korepetycji i uwielbiałam ten biznes :p

Uf, nadrobilam Was!
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:34   #2446
aneta_91
Zakorzenienie

Aga, super wyglądasz

Ja dlatego nie mierzyłam żadnej sukni, bo jakbym przymierzyła i przepadła to bym musiała ją kupić teraz, a nikt by mi na nią nie dał kasy teraz, bo też każdy uważa że to za wcześnie ( ja w sumie trochę też, ale jakbym przepadła to by chyba nie było ratunku )
Stary 2014-05-19, 20:35   #2447
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

nadrobiłam Was... o matko, ile tego...

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:38   #2448
existence
Zakorzenienie

Cytat:
i ja. jakoś za długimi nie przepadam bo sie ciagaja xD
ja się w długich potykam

jak się zakochałaś w kiecce szukaj jakoś tej kasy, nie wiem pożycz, idź gdzieś na hostesse, ulotki, zarób na zaliczkę, nie wiem cokolwiek bo będziesz potem żałować
Stary 2014-05-19, 20:38   #2449
aneta_91
Zakorzenienie

Okaro, a może to kamica np nerkowa? Wyślij tatę do rodzinnego, niech powie co się mu dzieje, a lekarz niech mu da na podstawowe badania skierowanie.
Stary 2014-05-19, 20:41   #2450
Kiciakowa
Zakorzenienie

jejku, caly dzien miałam zajety i podglądałam was sporadycznie na telefonie, strasznie duzo dzisiaj pisałyście
Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
A, to trochę Wam tu poluzuję temat.
BYLIŚMY Z KOTEM NA SPACERZE!
sliczny kotek
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46527769]ale fajny lubię koty, chciałabym mieć w domu ale nie mogę
Tak żeby sobie spał ze mną

W blokach mieszkasz?[/QUOTE]
ze mna zawsze spia moje kotki
Cytat:
Wracam do tematów ślubnych. Słuchajcie czy będzie trzymać się tradycji jeśli chodzi o przenoszenie Panny Młodej przez próg? Mój TŻ nie może niestety dźwigać, więc u Nas tego nie będzie.
u mnie obowiązkowo

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
super kiecka, ale najlepsza poza pani sprzedawczyni na ostatniej fotce
Stary 2014-05-19, 20:45   #2451
okaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Okaro, a może to kamica np nerkowa? Wyślij tatę do rodzinnego, niech powie co się mu dzieje, a lekarz niech mu da na podstawowe badania skierowanie.
jest zapisany na jutro na popoludnie. Noi na gastroskopie ma dostac skierowanie.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 20:49   #2452
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
nie. . bo każdy mówi i myśli że to za wcześnie na kupno sukienki
a to nie mozesz naklamac ze trzeba zaliczke na sale/zespol/pierogi? no nie wiem cokolwiekkkk a pozniej wziac na suknie i splacic to 2gie? jakies oszczednosic? kolezanki? z tego co kojarze nie musisz 1300 placic tylko 500?

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Tak, ja pracowałam od 17roku zycia oczywiscie chodziłam do szkoły, ale przewaznie wszystkie weekendy pracowałam na promocjach, a i w tygodniu tez sie jakies akcje po lekcjach zdarzały, ale to rzadziej
Miałam na imprezy, ciuchy i jakies wakacje w Polsce u mnie w domu sie nie przelewało, więc bylam dumna, ze mam swoje pieniadze, a czasami miesiecznie i 800zł sie ustrzelilo patrzac na to, ze to juz bylo 10lat temu to calkiem niezle pamietam jak sie cieszylam, ze moge sobie cos kupic w Orsayu albo jak poszlam na otwarcie HM w Katowicach i kupilam sobie piękny tweedowe zakiet za 99zł
A kurtke zimowa moją ukochana taka karmelową kupiłam 9lat temu i mam ja do teraz (ale troche sie nie mieszcze ). Szanowało sie tak zarobione pieniądze

Super wyglądasz
ah to Ty.. pomylilam sie as always.. musze wieksza uwage poswiecac co ktora pisze albo zamiast multicytowania wrocic do zwracania sie po wyboldowanych nickach

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
tata zas miał ten atak.. ale to albo objawy cukrzycy albo wrzodów. Przyszedł do domu z działki i mówi, żebym do apteki po ranigast poszła. Bałam się go zostawić sama, to kurde takiego sprinta walnełam, a jeszcze biegłam w leginsach ktore mi spadały i brzuch latał jak pingpong, ale w sumie mialam to gdzies:P. Ale zpaomnialam z ejuz 20 no i apteka zamknieta, a spoznilam sie jakies 3 minuty;/. I spowrotem sprint bo tata sam w domu, w lazience. Gardło aż mi iskrzyło od ból z tego biegu, nie było mnie w domu chyba 5 minut, nawet nie wiedziałam ze mam takiego powera:P. No, ale na szczescie tata teraz lezy i jest mu lzej.
Okaro a kiedy beda jakies wyniki?

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
[/COLOR]
super kiecka, ale najlepsza poza pani sprzedawczyni na ostatniej fotce

ahahahah przez Ciebie to zauwazyłam ahahaha
Stary 2014-05-19, 20:49   #2453
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

co za dzień... kupiłam kiecuchnę maxi w ciuchu za 15zł.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:17   #2454
MajsterkaANB
Zakorzenienie

chyba zacznę dzisiaj wyzwanie z mel b ;p moje tłustości wołają o pomstę

Stary 2014-05-19, 21:23   #2455
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zacznę dzisiaj wyzwanie z mel b ;p moje tłustości wołają o pomstę
Ja jestem właśnie w trakcie . Nie wiem czy mi coś daje ........
Stary 2014-05-19, 21:29   #2456
existence
Zakorzenienie

mam w piątek kolosa i zamiast się uczyć robię listę co mam spakować na nasz rocznicowy weekend nic mi się nie chce
Stary 2014-05-19, 21:32   #2457
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
mam w piątek kolosa i zamiast się uczyć robię listę co mam spakować na nasz rocznicowy weekend nic mi się nie chce
ja pootwierałam zagadnienia w wordzie... ;p jakiś progres

Stary 2014-05-19, 21:35   #2458
Nadezhda
Zadomowienie

A mnie moja siostra wukrwia na maxa i już mam jej serdecznie dość... Neguje wszystko co mi się podoba związanego ze ślubem.... WSZYSTKO. Od fasonu sukni, przez kwiaty, kotyliony...- NO WSZYSTKO....

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:38   #2459
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość
A mnie moja siostra wukrwia na maxa i już mam jej serdecznie dość... Neguje wszystko co mi się podoba związanego ze ślubem.... WSZYSTKO. Od fasonu sukni, przez kwiaty, kotyliony...- NO WSZYSTKO....
najważniejsze żeby podobało się Tobie i narzeczonemu. To w końcu Wasz dzień!
Choćby nie wiem jak pięknie było i wszystko na maxa dograne i tak znajdzie się ktoś, komu się nie spodoba
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 21:42   #2460
eve_1988
Raczkowanie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46523993]bardzo ładny

tak. Jak jest ciepło to jest idealny, a jak zimno to luźny. Kiedyś umyłam ręce w zimnej wodzie to myslałam, że go zgubię.
Ale nie ma sensu zmniejszać, jakoś się trzyma, a z wiekiem palce puchną bardziej i już nieodwracalnie [/QUOTE]

Dziękuję
Ja też czasem się boję, że zgubię, ale jeśli zmniejszę teraz, nie chciałabym musieć później powiększać... Jeszcze zobaczę, jak będzie to wyglądało latem. Dzięki!

Nie nadążam za Wami dziewczyny, tyyyyle mam teraz do nadrobienia

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość
Ja przestałam się przejmować opiniami innych. Już i tak za dużo nerwów na to straciłam. Wy jesteście najważniejsi i tego powinnaś się trzymać Wiem, że to nie takie proste, ale kiedy masz spełniać swoje marzenia, jak nie teraz? Drugiej takiej szansy nie będzie.

74 -> 70 -> 69 -> 65 -> 60 i mniej
eve_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości