Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-27, 08:14   #331
Sonia11
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
sobotnie Panny Młode! a jak u was poziom stresu?? trzymacie się jakoś?? u mnie parca, parca i nic nowego. na razie niczego jeszcze nie planujemy co do kościelnego. a czytając o sesjach o obronach prac - ufff juz od roku mam to za sobą.
U mnie poziom stresu rośnie. Do tego jestem okropnie roztargniona. Poszłam wczoraj do apteki zakupić magnez-bo podobno na stres dobry-i zapomniałam go zabrać z apteki

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
Och mnie też łapie stres, mimo że to dopiero w przyszłą sobotę. A jutro bronię licencjatu. Trzymajcie kciuki
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
hehe więc widzę, że skończyłyśmy ten sam kierunek studiów, tylko ja nieco później... ciekawe u kogo się broniłaś? ja u prof. P.
więc do zobaczenia w Slim Line

Pozdrawiam
Ja też broniłam się u prof. na P, ale nie wim czy to ten sam. Jest kilku prof. na P, a ten "mój" jest od socjologii.
Więc do zobaczenia w sobotę

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
iiiii, ja też już zaczynam panikować pomału, obowiązków przybywa, a i rzeczy do załatwienia na liście też a już nie mam siły, i jeszcze szkolenie w Kazimierzu w przyszłym tygodniu!!! wrrrr

Martuko - klima nie wiem, jak się sprawdzała, bo na dworze było nie gorąco, klima była nastawiona, bo na początku to było mi chłodno na sali, ale potem w tańcu - ufff gorąco, ale to normalne
goście, żeby zapalić, nie musieli chodzić na dwór, przy łazienkach była popielniczka i kanapy, a jednak na sali nie śmierdziało dymem, chyba mają dobrą wentylację

Co do bazy - w sephorze mają (na stojaku z kolorówką sephory) dwie bazy - rozświetlająca i matującą, i utrwalacz w małym atomizerze, tubki i buteleczki są białe, w czarnych pudełkach. na pewno znajdziecie, jeżeli ktoś będzie zainteresowany. Ja próbowałam też bazę Daxa, kaszmirową, ona chyba lepiej wygładza, ale dla mojej mieszanej cery lepsza jest jednak matująca sephora - tylko uwaga, podkład się bardzo tępo rozprowadza trzeba sobie zarezerwować trochę czasu

Yhhh, to chyba na tyle na razie, jutro czeka mnie kosmetyczka...
A próbowałaś może palety kolorów-tego zestawu korektorów?? Na wizazu ma dobre opinie,a ja potrzebuje czegoś do zatuszowania cieni pod oczami.
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 08:51   #332
candy*
Przyczajenie

Drogie Wizażanki!!! Wraz z moim TŻ mamy do odstąpienia termin wesela w zajeździe pod gwiazdami na 27 września 2008 roku. Niestety musieliśmy zrezygnować z wesela w tym terminie ze względów osobistych. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana ofertą, bardzo proszę o kontakt na maila: emka.art@op.pl lub bezpośrednio na Wizażu. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za odzew....
candy* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 08:57   #333
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Witam!
Byłam wczoraj na próbnym upięciu w Babskim Swiecie i musze przyznać, ze jestem bardzo zadowolona. Miła kobietka (p. Basia) , zręczne ręce i długo trzymający sie fryz. Mimo silnego wiatru i brakiu lakieru przetrwał! Polecam. Niestety nie mam zdjęć. Makijażu nie robiłam bo kobitka, która je robi była na urlopie. Zapisałam sie na przyszły wtorek. Pani Basia nie namawiała mnie aby już zapisywać sie na upiecie "właściwe" tylko powiedziała zebym poczekała na make-up i gdy wszystko bedzie mi sie podobało to wtedy sie zapisze.
W czwartek ide jeszcze do Oazy Urodu i wtedy sie wyjasni gdzie bede sie upiękrzać przed ślubem. Pozdro
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 09:11   #334
magdulec
Zadomowienie

Dzień dobry!

Termin obrony wyznaczony na 12 lipca, jakoś to do mnie jeszcze nie trafia, wogóle nie wiem jak się przygotuje jak tu wakacje i ciepło (przynajmniej w wiekszości).

Nam w tyle zostaje nadal ta przychodnia (2 spotkania) a to dlatego że TŻ pracuje na zmainy i akurat jak są spotkania to on ma drugą zmiane. wczoraj podzwoniłam po innych parafiach aby gdzieś indziej pujść, a tu sie okazuje ze w wiekszości te spotkania odbywają sie raz lub dwa razy w miesiącu bo są wakacje. Czy ksiądz patrzy na to że tylko jedno z narzeczonych ma podbite te spotkania w poradni, bo chyba wybiore się sama jak nie bede miała wyjścia?

Miłego dzionka życze!!!!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 11:23   #335
kwiatussek
Raczkowanie

Witam dziewczyny Mam wielki problem!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Prosze o rade!!!! Wy tam mówicie o swoich mamach i przyszłych lub teraźniejszych teściowach a mi jest smutno boi moja mam nie bd na moim weselu i wogóle... nie utrzymuje z nią kontaktu odkąd skończyłam 13 lat!!!!!!!!!!! a wychowywała mnie babcia którą kocham za to!! a jak oglądałąm z moim Tż wesele i zaczepise oczepiny to tam teściowe musiały wychodzić na środek itp!!! mój Tż mówi żę to nie przeszkadza itp... i że żeni sie ze mną nie dla rodziny ale dla mnie ale jednak takie głupie uczucie mam!!! poradźcie!!!
kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 11:47   #336
sija
Zadomowienie

Witam Was kochane po długiej przerwie

Na początek: WSZYSTKIM ŚWIEŻO UPIECZONYM CZERWCOWYM PANNOM MŁODYM I ICH TŻ-TOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ... OBYŚCIE Z KAŻDYM DNIEM ODKRYWALI NA NOWO JAK PIĘKNE UCZUCIE WAS POŁĄCZYŁO :roza :

Już wczoraj miałam coś napisać, ale musiałam chociaż troszkę nadrobić zaległości w czytaniu no i oczywiście aż się zdziwiłam widząc część II wątku Strasznie zabiegana ostatnio jestem i nie mam zbyt wiele czasu na Wizażowe pogaduchy Ale nie będę tu przynudzać, w końcu bycie żonką jest super

Nicky pytałaś kilkanaście stron temu (na poprzedniej części wątku) o jakies fajne miejsce na Roztoczu. My byliśmy po ślubie w Zwierzyńcu - piękny park, stawy i wogóle polecamy dla tych, którzy chcą uciec z miasta Mieliśmy bardzo fajną kwaterę - oddzielne wejście, na ogrodzonej posesji, przed domkiem murowany gril, kawałek prywatnego lasku z miejscem na śniadania w pokoju brakowało tylko kuchenki gazowej, poza tym było wszystko no i bardzo mili gospodarze (w razie czego namiary mogę wysłać na PW)

Ostatnio zaczęliśmy pomału objeżdżać bliższą rodzinkę z albumami ślubnymi fajnie się wspomina.

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 12:02   #337
nicky_1981
Rozeznanie

Dziekuje za pamieć Sija ale juz zarezerwowalismy sobie śliczny pokoik w przytulnym pensjonacie!!!!
A tak poza tym to dawno Ciebie tutaj nie było. Co więcej słychać????????

Witaj Kwiatussku, ja na Twoim miejscu nie przejmowałabym sie za bardzo. Skoro nie utrzymujecie kontaktów już tyle czasu to nie powinnaś mieć zadnych wyrzutów z powodu nieobecności Twojej mamy na weselu. Wiadomo,żal jest. Ale dlaczego Ty przejmujesz sie oczepinami a nie ślubem??????????? Slub przeciez jest wazniejszy!!!!!!!!!!! Oczepiny moga przeciez wygladać jak dusza zapragnie i wcale rodzice nie musza w nich uczestniczyć!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 12:14   #338
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Dziekuje za pamieć Sija ale juz zarezerwowalismy sobie śliczny pokoik w przytulnym pensjonacie!!!!
A tak poza tym to dawno Ciebie tutaj nie było. Co więcej słychać????????
Praca, dom, kochany mężuś, kurs na prawko (uważajcie dziewczyny na ulicach ), zakupy, sprzątanie, pranie itp hihih poza tym zmieniłam w zeszły piątek fryzurke - sama siebie nie poznaje w lustrze (tak krótkich włosów nie miałam od zerówki) a TŻ twierdzi, że teraz to juz wogóle wyglądam na naście latek
Jedyny minus w tej całej sielance to męża praca - prawie każdego dnia w innych porach, ale takie są uroki pracy na infolinii

Stary 2007-06-27, 12:22   #339
kwiatussek
Raczkowanie

Witaj Kwiatussku, ja na Twoim miejscu nie przejmowałabym sie za bardzo. Skoro nie utrzymujecie kontaktów już tyle czasu to nie powinnaś mieć zadnych wyrzutów z powodu nieobecności Twojej mamy na weselu. Wiadomo,żal jest. Ale dlaczego Ty przejmujesz sie oczepinami a nie ślubem??????????? Slub przeciez jest wazniejszy!!!!!!!!!!!

No wiem... ale tak jakoś czuje sie głupio jakby to była moja wina nie wiem dla czego?? wiem że ślub ważniejszy ale chcieliśmy zamówić orkiestre tą co ja i Mój Tż oglądaliśmy na kasecie u znajomych... i tam po zbieraniu pieniędzy na wózek były przysięgi i tam teściowe musiały sie pokazać i głiupio bd jak będzie tylko 3 rodziców a nie 4 i czuje sie okropnie? myśle czy może nie odwołać ślubu
Stary 2007-06-27, 12:37   #340
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
myśle czy może nie odwołać ślubu

Nawet o tym nie myśl!!!!! Twoje wesele i szczęście jest najważniejsze.
W moim przypadku jest problem z ojcem, nie mieszka z nami, niczym sie nie interesuje, chociaż mama też ostatnio wszystko olewa, ojciec zostanie zaproszony na slub i wesele też mam obawy jak bedą obydwoje sie zachowywać, mam nadzieję ze nie będzie żadnych ekscesów. Oczepiny rozwiązaliśmy w taki sposób że zabawy są z udziałem gości, ugzadniamy z zespołem jakie zabawy beda, wiec wszytsko bedzie zaplanowane, a i nie robimy podziekowań dla rodziców, bo bede sie głupio czuć jak mam dziękować obudwojgu rodzicom, chyba tylko za to że jestem. Jak bedę na siłach i pewnie się czuła uczynimy to po już weselu.
Stary 2007-06-27, 12:38   #341
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Witaj Kwiatussku, ja na Twoim miejscu nie przejmowałabym sie za bardzo. Skoro nie utrzymujecie kontaktów już tyle czasu to nie powinnaś mieć zadnych wyrzutów z powodu nieobecności Twojej mamy na weselu. Wiadomo,żal jest. Ale dlaczego Ty przejmujesz sie oczepinami a nie ślubem??????????? Slub przeciez jest wazniejszy!!!!!!!!!!!

No wiem... ale tak jakoś czuje sie głupio jakby to była moja wina nie wiem dla czego?? wiem że ślub ważniejszy ale chcieliśmy zamówić orkiestre tą co ja i Mój Tż oglądaliśmy na kasecie u znajomych... i tam po zbieraniu pieniędzy na wózek były przysięgi i tam teściowe musiały sie pokazać i głiupio bd jak będzie tylko 3 rodziców a nie 4 i czuje sie okropnie? myśle czy może nie odwołać ślubu

powiem tak - przede wszytski to WY decydujecie, co jest na weselu ze strony orkiestry- dana zabawa, czy forma oczepin Ci się niepodoba odrzucasz. to jedno, a drugie ... mojej Mamy teznie b edzie na ślubie i wesleu bo zmarła rok temu , a K. ojca nie będzie, bo nie... ustatliliśmy że nie bedzie pisonki dla rodziców na wesleu, tylko podziękowanie, a już na pewno do zabaw ich nie wyciagniemy. życie bywa pzrewrtone, zaskakujące i nigdy nie jest tak, że sądwie Mamy i dwóch Ojców. dal Ciebie Babcia jest ważniejsza, to dziękuj jej jak Mamie i zaproś do zabawy a poza tym oczepin wcale nie musi być na weselu tak swoją drogą.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 12:43   #342
kici
Raczkowanie

Dziewczyny doradzcie mi proszę jakiego dobrego fryzjera, który przyjmuje w niedziele. Tuż poślubie chce obciąć włosy bo są już za długie, ale do koka takie mi potrzebne. Poniedzialek odpada bo juz wyjedziemy. Prosze o pomoc. Chodzi o niedziele 8 lipca. Uściski.
kici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 12:43   #343
nicky_1981
Rozeznanie

Dziewczyno co Ty opowiadasz? Przecież Ty byłaś dzieckiem jak "rozstałyście" sie z mamą. Twojej winy nie ma w niczym. A wesela nie ma co odwoływać. Nawet na naszym forum były dziewczyny, które miały tylko jedno z rodziców a mimo to miały udane wesela i są szczęsliwymi zonkami. Poczytaj moze ten wątek.
Kwiatussku nic nie poradzisz na to, chociaz mozesz podać pierwsza mamie dłon na zgodę. Nie poddawaj sie, duchy przeszłości nie mogą Cie az tak przesladować. Głowa do góry!!!!!!!!

Kici, ja Ci niestety nie pomogę!!!!

Edytowane przez nicky_1981
Czas edycji: 2007-06-27 o 12:47 Powód: dopisek
Stary 2007-06-27, 12:54   #344
kwiatussek
Raczkowanie

Dziękuje Wam Kochane Widze żę nie tylko ja mam takie problemy no ale trudno... życze wszsytkim uśmiechu na twarzy każdego dnia i obyście wytrwały w tym szczęściu
Stary 2007-06-27, 12:55   #345
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kici Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie mi proszę jakiego dobrego fryzjera, który przyjmuje w niedziele. Tuż poślubie chce obciąć włosy bo są już za długie, ale do koka takie mi potrzebne. Poniedzialek odpada bo juz wyjedziemy. Prosze o pomoc. Chodzi o niedziele 8 lipca. Uściski.
Może poszukaj w gazecie fryzjera który przychodzi do domu, jak żadna z dziewczyn nie zna takiego. Ja nie jestem z Lu wiec nie pomoge, u mnie to znam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 13:00   #346
kwiatussek
Raczkowanie

Ohh... ale się rozmarzyłam słuchałam piosenki KINDLA- JEśLI ODEJDZIESZ i sie przekonałam... wkońcu to moje szczęście a rodzina jest taka jaka jest... najwyraźniej tak musiało być

Co myślicie o tych rodzajach GPRS-u tzn, obrączek??Które ładniejsze??
Wizażanki!! Pomożecie??

http://www.jubiler-lublin.com/wzory/wzor_43.html
http://www.jubiler-lublin.com/wzory/wzor_31.html
http://www.jubiler-lublin.com/wzory/wzor_96.html
http://www.jubiler-lublin.com/wzory/wzor_97.html

Słyszałam że to dobra firma ale droga... No cóż, kij z kosztami Wkońcu to jest "RAZ NA CAłE żYCIE"....
Stary 2007-06-27, 13:04   #347
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez kici Pokaż wiadomość
w Olimpie, w realu, Leclercu pracują w niedzielę
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 13:06   #348
nicky_1981
Rozeznanie

Jak dla mnie to najładniejsze są 2 ostatnie wzory (ale przedostatnia obrączka podoba mi sie najbardziej)!
Stary 2007-06-27, 13:11   #349
kwiatussek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to najładniejsze są 2 ostatnie wzory (ale przedostatnia obrączka podoba mi sie najbardziej)!

Widać że mamy taki sam gust

Nicky jak tam przyotowania do ślubu??

Mam jeszcze pytanko co macie albo chcielibyście wygrawerować na obrączkach?? Macie jakieś pomysły??
Stary 2007-06-27, 13:16   #350
magdulec
Zadomowienie

kwaitussek ja nie przepadam za obrączkami ze wzorkami, ale jak bym miała wybierać to bym wybrała nr 3 i 4. Nam jubiler i w aparcie powiedzieli żeby nie kupować obrączek mieszanych(złoto plus srebro, lub z bialym złotem) bo po paru latach się wycierają i widać tylko srebro, nie wiem czy to prawda, najwyżej poczytaj i popytaj.
Stary 2007-06-27, 13:18   #351
kwiatussek
Raczkowanie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
w Olimpie, w realu, Leclercu pracują w niedzielę
w Olimpie to wiem, ale w Leclercu i w Realu to nie jestem pewna... Nie wiem co moge polecać... ale w każdym salonie może być super fryz ale tyo zależy od fryzjerki i jej nastawiemnia do proacy i Twoich włosów

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
kwaitussek ja nie przepadam za obrączkami ze wzorkami, ale jak bym miała wybierać to bym wybrała nr 3 i 4. Nam jubiler i w aparcie powiedzieli żeby nie kupować obrączek mieszanych(złoto plus srebro, lub z bialym złotem) bo po paru latach się wycierają i widać tylko srebro, nie wiem czy to prawda, najwyżej poczytaj i popytaj.

Właśnie coś o tym białym złocie i złocie słyszałam... ale nie wiem czy to prawda?? Ktoś wie coś na ten temat??

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:22 Powód: post pod postem
Stary 2007-06-27, 13:28   #352
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie coś o tym białym złocie i złocie słyszałam... ale nie wiem czy to prawda?? Ktoś wie coś na ten temat??
Ja słyszałam o matowych obrączkach,że się wycierają, a widzę że Tobie właśnie takie się podobają. Mi zresztą też bardzo, ale w końcu wybraliśmy bez matowych elementów. Ale oczywiście takie matowienie po jakimś czasie jak się wytrze można zrobić jeszcze raz u jubilera, tylko wiąże się to z pewnym ubytkiem złota
Stary 2007-06-27, 13:32   #353
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
w Olimpie to wiem, ale w Leclercu i w Realu to nie jestem pewna... Nie wiem co moge polecać... ale w każdym salonie może być super fryz ale tyo zależy od fryzjerki i jej nastawiemnia do proacy i Twoich włosów
w Leclercu na Turystycznej jest zakład fryzjerski Łaniewskich, na Zana też mi sie wydaje że jest Laurent bodajże ale nie jestem pewna, w realu jest napewno w pasażu naprzeciw kas.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 13:37   #354
sija
Zadomowienie

Cytat:
Ja słyszałam, że piaskowane obrączki sie wycierają, natomiast co do tych z łączonego złota hmmm mają mniejszą trwałość po zmianie rozmiaru, a jeśli robi to niewprawiony jubiler, to może nawet uszkodzić obrączkę.

Stary 2007-06-27, 13:44   #355
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Ja nie wiem, ale widzę czasami u ludzi takie obrączki z dwoma rodzajami złota i często te roweczki malutkie między jednym złotem a drugim są czarne i tak ta obrączka wygląda jak zabrudzona, nawet nasz jubiler nam swoją pokazał (białe złoto + żółte) i wyglądała jak srebrna, odradzał nam.

Do dziewczyn, które szukają perełek!!
Schodziłam całe miasto i wreszcie znalazłam- w Realu. Powiem szczerze, że tam dużo większy wybór niż w Aparcie, jest taki mały sklepik z biżuterią mni. Jablonexu, od razu sobie wybrałam kolczyki, ale jeszcze przez internet zamawiam jeszcze jedne i jak będę miała suknię to wybiorę które. Polecam więc Real

Mam pytanie w sprawie szali do sukni. Nie wiem jaka będzie pogoda, więc chcę kupić sobie cieniutki śnieżnobiały szal, gdzie taki najtaniej dostanę??

Aha, okazało się, że w naszej sali jest jednak potrzebna minimalna chociaż dekoracja i szukam czegoś, co możnaby umieść za Parą Młodą. Może któraś z mężatek ma coś do sprzedania bądź pożyczenia??
Stary 2007-06-27, 13:55   #356
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

hejka
My właśnie załatwiliśmy kolejną rzecz, a mianowicie hotel dla gości. Cieszę się bardzo, bo okazało się jak zwykle że trochę za późno się za to zabraliśmy. Byliśmy pewni że załatwimy w Świdniku, a tu niespodzianka. W jednym miejscu gdzie standard nam odpowiadał było zajęte a w pozostałych to nawet nie ma o czym mówić...warunki katastrofa. Ale już jest

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 13:59   #357
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, ale widzę czasami u ludzi takie obrączki z dwoma rodzajami złota i często te roweczki malutkie między jednym złotem a drugim są czarne i tak ta obrączka wygląda jak zabrudzona, nawet nasz jubiler nam swoją pokazał (białe złoto + żółte) i wyglądała jak srebrna, odradzał nam.

Do dziewczyn, które szukają perełek!!
Schodziłam całe miasto i wreszcie znalazłam- w Realu. Powiem szczerze, że tam dużo większy wybór niż w Aparcie, jest taki mały sklepik z biżuterią mni. Jablonexu, od razu sobie wybrałam kolczyki, ale jeszcze przez internet zamawiam jeszcze jedne i jak będę miała suknię to wybiorę które. Polecam więc Real

Mam pytanie w sprawie szali do sukni. Nie wiem jaka będzie pogoda, więc chcę kupić sobie cieniutki śnieżnobiały szal, gdzie taki najtaniej dostanę??

Aha, okazało się, że w naszej sali jest jednak potrzebna minimalna chociaż dekoracja i szukam czegoś, co możnaby umieść za Parą Młodą. Może któraś z mężatek ma coś do sprzedania bądź pożyczenia??
Ja oststnio też doszłam do wniosku że potrzebuje czegoś na ramiona, ale zdecydowałam się na koronkowe bolerko z kótkim rękawkiem. Chciałam kupić lub wypożyczyć i wcale nie okazało się to łatwe. Jakiś koszmar jest w tych salonach lubelskich, przynajmniej w niektórych W jednych chcą za wypożyczenie 200zł!!! a w innych na uszycie każą czekac 2-3 miesiące, co wydaje mi sie przesadą, bo dla wprawnej krawcowej uszycie takiego prostego boleka jak chciałam nie powinno zająć dużo czasu. Na szczście trafiłam do fajnego salonu gdzie przede wszystkim Pani była miła, a po drugie nie robiła żadnego problemu ani z wypożyczenia ani z szycia, a i ceny przystępne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 14:09   #358
kwiatussek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
hejka
My właśnie załatwiliśmy kolejną rzecz, a mianowicie hotel dla gości. Cieszę się bardzo, bo okazało się jak zwykle że trochę za późno się za to zabraliśmy. Byliśmy pewni że załatwimy w Świdniku, a tu niespodzianka. W jednym miejscu gdzie standard nam odpowiadał było zajęte a w pozostałych to nawet nie ma o czym mówić...warunki katastrofa. Ale już jest

Właśnie, dziewczyny!!! co mi poradzicie mianowicie mam taką sytuacje chcieliśmy bardzo wraz z moim Tż żeby salą był dom weselny w mełgwi - robertino . jest bardzo dużo itp itd (jeśli macie jakeiś pyatnia co do tego domu to piszcie to wam odpowiem ) i co z noclegiem dla gości?? poradzcie mi!!!

Stary 2007-06-27, 15:28   #359
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny, właśnie się okazało, że nie mamy fotografa!!! Szukamy kogoś, kto nam zrobi zdjęcia na ślubie... Wiem, że mamy fotografów na liście, ale na 21 lipca wszyscy zajęci

Nawet amatora bym teraz zatrudniła, byle ktoś w ogóle te zdjęcia zrobił... Może znacie kogoś???
Stary 2007-06-27, 15:40   #360
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

A nie możesz poprosić kogoś z rodziny lub znajomych? U mnie na ślubie zdjęcia będzie robiła moja przyjaciółka
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości